Marco de Wit 21 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on kertonut miten kaikki armeijat ja upseerit haaveilevat yhdestä asiasta: Tehokkaista stormtroopereista! Siis sotilaista, jotka osaavat ja uskaltavat hyökätä myös linnoitettujen tukikohtien ja kaupunkien kimppuun.

 

Tämän hetken ylivoimaisesti parhaat stormtrooperit ovat tietysti wagnereita. Mukana wagnereissa näyttäisi myös olevan ainakin parikymmentä suomalaista.

 

Putinin ideana on selvästikin luoda itselleen maailman tehokkaimpia yksityisarmeijoita, joita sitten vielä pystyy kilpailuttamaan keskenään. Hyvin näyttää onnistuneen.

 

 

Onko Ukraina Putinin yksityisarmeijan karaistusuuni, Salusa Secundus?

 

 

Huvittavaa, että länsimedian mukaan noin 30 000 wagneria on kuollut, vaikka samaan hengenvetoon toteavat wagnereita olevan vain noin 50 000. Herää tietysti kysymys, että mites ne wagnerit sitten etenevät, jos enemmistö on jo kuollut??

 

Eipä silti. On länsimedian väitteissä pieni totuuden jyvä. Nimittäin wagnereiden kuolleet ovat lähes järjestään VANKEJA. Tämä muuten käy ilmi myös hesarin jutusta, kun tarkkaan lukee.

 

Kuvassa linkki Hesariin

 

 

Näistä vankisotilaista Laiton Lehti puhui jo puoli vuotta sitten. Nähtävästi Wagnerit todella saivat värvättyä kymmeniä tuhansia vankeja. Itse asiassa heillä taitaa olla niitä nyt vähän liikaakin. Moni vanki siis saattaa nykyään jopa päästä 6 kuukauden määräajan kuluttua vapauteen ennen kuin on edes ehtinyt tositoimiin.

 

Tämä liikatarjonta on siis se syy miksi Wagnerit eivät enää vankeja värvää, mutta sodan pitkittyessä taatusti tulevat niitä jälleen värväämään. Venäjällä nimittäin vankeja riittää ja lisäksi vangit halutessaan pääsevät 6 kk määräajan liittymään wagnereihin ja vieläpä tosi hyvällä palkalla. Kuuluisiin Wagnereihin pääseminen on todella monen vangin unelma.

 

Wagnerit värväämässä 25 000 vankia kärkijoukkoihinsa tappamaan natseja? Ja suomalaisia?

 

 

Itse asiassa Wagnerit tekevät videoita, joissa näyttävät määräaikansa palvelleet vangit herooisina sankareina, jotka käyvät palveluksen jälkeen kotona kaikkien ihailtavana ja sitten palaavat rintamalle aitoina wagnerina. Ei ihme, että vangeilla on hinku päästä ulos vankilasta ja rintaman kautta wagnereihin.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

17 thoughts on “Venäjän vankilat tyhjenemässä: Kymmenillä tuhansilla hinku päästä Wagner-sotilaaksi rintamalle!

 1. Wag­ne­rei­den mai­ne hou­kut­te­lee tais­te­li­joi­ta myös ul­ko­mais­ten palk­ka­so­ti­lai­den ri­veis­tä.
  –    Siel­lä on mu­ka­na sel­lai­sia mie­let­tö­män vä­ki­val­tai­sia hen­ki­löi­tä, jot­ka tais­te­le­vat «hul­lun kiih­ko sil­mis­sä». Nä­mä ei­vät palk­kaa ky­sy; vain voit­toa ja «mah­dot­to­mia» teh­tä­viä.

 2. Prigozhinin astuttua näyttämölle keksin, miksi Ilmestyskirjan lopussa sotimisen päätteeksi istutaan ruokapöytään ja käydään syömään..

 3. Tätä samaa touhua on harrastanut kaikki muutkin maat jotka kuka milloinkin haluaa päästä eroon ongelmakansalaisistaan. Matuvyörytyksen aikana tyhentelivät vankiloitaan mm. Irakissa ja Afganistanissa joten mekin saimme tästä taatusti osamme elätettäviksi ja nyt Ukrainen verukkeella taatusti lisää. Kukaan ei tiedä keitä sieltä tulee. Yksi globalistien tavoitteista on aiheuttaa kaaosta yhteiskuntaan ja viidakon lait, rikollisten päästäminen kansan keskuuteen onkin erittäin tehokas keino. *) Ruotsi hyvä esimerkki, entinen rauhallinen hyvinvointiyhteikunta on nykyään villi länsi.

  Wagnereiden videot ovat nerokkaita värväysvideoita, sinne vaan lihamyllyyn kaikki. Jos ei korkeastikoulutetutkaan tajua median manipulaatiovoimaa niin tuskin nämä telkien takana olevat yhteiskunnan hylkiötkään. Yksikään joka osallistuu näihin globalistien ja pankkiirien sotiin on lähtökohtaisesti idiootti.

  *) Globalisti-elitisti Dr. Richard Dayn visioita jotta pääsevät tavoittesiinsa vuodelta 1969, hän oli mm. Bill Gatesin isän kaveri ja kollega Planned Parenthoodissa:

  – Raamatun editointi / avainsanojen muutokset
  – Koulutuksen uudelleenjärjestely indoktrinoinnin välineenä; lapset viettävät enemmän aikaa kouluissa, mutta oppilaat eivät opi mitään hyödyllistä
  – Valvonta kenellä on pääsy tietoihin
  – Tietyt kirjat vain katosivat kirjastoista
  – Lakien muuttaminen moraalisen ja sosiaalisen kaaoksen edistämiseksi
  – Huumeiden väärinkäyttöön kannustaminen (huumeiden vapauttaminen ja deskriminointi)
  – Luodaan law of jungle ympäristö kaupungkeihin ja kyliin
  – Kannustetaan alkoholin väärinkäyttöön
  – Matkustusrajoitukset
  – Lisää vankiloita
  – Sairaaloita käytetään vankiloina (pakkohoidot)
  – Ei enää psykologista tai fyysistä turvallisuutta
  – Yhteiskunnan hallintaan käytetään rikollisuutta
  – Jne

  Kuulostaako tutulta? On kuin eduskunnan hallitusohjelma. Ja näitä on lisää PALJON täällä: https://blog.denisbider.com/files/19690320-DrRichardDay-RemarksOnGlobalistPlansToPediatricians-PerDrLawrenceDunegan.pdf

  1. Lukekaa eduskunnan tulevaisuusselonteot. Sieltä näette mitä ne rikolliset suunnittelevat toteuttaa. Kysytäänkö meiltä, halutaanko?

 4. Prigozin on myöntänyt Venäjän kampittaneen wagnereiden toimintaa olemalla toimittamatta heille ammuksia eikä heistä ole saanut mainita edes uutisissa Venäjällä.

 5. Suomen vankiloissa on tilaa. Mikä se ulkomaalaisprosentti meidän kivitaloissa oli? Siellä on eestiläisiä/neuvostoliittolaisia runsaasti, joten kyllä sinne sopii. Taa sitten venäläinen vain kadottaa paperinsa ja tulee Suomeen ukrainalaisena turvanpaikanhakijana. Silloinkaan ei tarvitse koskaan enää miettiä mistä kaiken saa loppuelämäkseen. Toki rikollinen elämä todennäköisesti vie sinne linnaan Suomessakin, mutta parempihan täällä on lusia kuin itänaapurissamme.

 6. De wit alkaa jo lähestymään Mvlehden putkosta tuossa kyseenalaistamattomassa venäjän ihailussa. Näennäisesti hän on muka myös kriittinen venäjää kohtaan mutta se ei vain näy missään hänen jutuissaan. Ne ovat yhtä venäjän ylistystä ja Ukrainan väheksymistä.

  1. Onneksi meillä on täysin puolueeton ja aina molempien osapuolien tasapuolisesta kohtelusta tunnettu, täysin itsenäisesti toimiva ja ennenkaikkea umpirehellinen MEDIAPOOLI joka on myös tämän slaavien rajakahakan aikana todistanut miten korkeatasoista journalismia se pystyy tuottamaan. Mitään puolia ei olla valittu missään vaiheessa eikä todelkakaan ole sorruttu esim.valheellisten huhujen saati väärien tietojen levittämiseen.

   Ollaan me Suomalaiset oikein onnen pekkoja! Universumin vapain media on juuri meillä. Tinkimätöntä ja raudan lujaa tutkivaa journalismia jota ei ohjaile mikään ulkopuolinen taho. Päämääränä vain ja ainoastaan Suomen ja Suomalaisten hyvinvointi ja oikea, oikeisiin päätöksiin tähtäävä tiedon välittäminen.

   1. Niinkuin laitonlehti, joka on jo valmistautumassa vastaanottamaan hyökkääjää ja aikoo heiluttaa valkoista lippua. Onko tuota noin Venäjällä vapaa media, joka on minimekon mukainen sensuroimaton.

 7. Eiköhän olot rintamalla voita aina paikallisten kurituslaitosten olot. Ja toisaalta, jos selviää hengissä niin sen jälkeen on yhteiskuntakelpoinen ja saa rintamastatuksen. Mitä Suomella on tarjota vastaavassa tilanteessa?

  1. Päiväraha-asevelvollisuus Naton rauhaanpakottamis- (=sota) tehtävissä.

   Joko teillä on Nato-liput hankittuna? Marskin syntymäpäivänä 4.6. 2023 vedetään Nato-liput salkoon. Marinahan sanoi, ettei hänen kaudellaan Suomi ole Natossa. 12.5. on jo.

  2. On jäätävän suuri mahdollisuus, ainakin tavalliselle kansalaiselle kokea sodassa jotain sellaista joka kannataisi jättää kokematta.

   Kaiken jo menettäneet asia erikseen.

 8. REIPAS ulkoilmaelämä onkin TERVEELLISEMPÄÄ kuin istua KIVEN sisässä harjoittaen TURHAA ja AIKAAVIEPÄÄ ”nokkimisjärjestysten” TURNAJAISIA rotankolon HERRUUDESTA veitsin tyngin ja KAIKELLA millä voi lunastaa paikkansa MAANPÄÄLLISESSÄ helvetissä. Ja otettakoot huomion kohteeksi sekin tosiseikka, etteivät vankilat ole vennäänmaalla HOTELLEJA tai ÖKY-BORDELLEJA, jossa käyvät ”hyvää tuulta” levittämässä lukuisat ”koordinaattorit” ja ”varvarat”, jotka antavat mahdollisuuden kertoa paluusta ”SIVIILIIN” Ja kuinka ”maa makaa” kuin ennenkin VON MATUJEN rynkyn takaa katsottuna. Niinpä Venäjän vankilat ovat TÄYNNÄ kunnon rotua eli ”TAAKANJAKOA” ei ole harrastettu missään olomuodossa niin, että LAUMA vankeja huutaakin ”ALLAHU AKBAR” ja ns ”FRIENDLY FIRE” niittäisi satoaan!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*