Marco de Wit 21 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

 

Laiton Lehti on kertonut miten venäläiset stormtrooperit, Wagnerit ovat askel askeleelta kiristäneet verkkoa Bakhmutin ympärillä. Samalla Bakhmutista on tullut lihamylly, jossa tuhansia Ukrainan huippusotilaita on kuollut.

 

Bakhmutin kaatuminen voi myös käynnistää dominoefektin kaatamalla lukuisia muita kaupunkeja ja strategisia kohteita. Pahimmassa tapauksessa koko ukrainalaisten rintama romahtaa.

 

 

Paraskoviivka kaatunut: Wagnerit etenevät Bakhmutissa!

 

 

Tästä näkee hyvin miten Wagnerit ovat katkaisseet kaikki huoltotiet Bakhmutiin yhtä lukuunottamatta.

 

 

 

Viimeinenkin tie ollaan kuitenkin nyt katkaisemassa. Wagnerit ovat nimittäin Bakhmutin pohjoispuolella olleiden Krasna Horan ja Paraskoviivkan valtauksen jälkeen edenneet vauhdilla etelämmäksi ja valloittaneet sekä Berkhivkan että Yahidnen!!

 

Wagnerit tekivät tämän ovelasti eli saartamalla ensin Berkhivkaan menevät huoltotiet.

 

 

 

Tämän jälkeen oli helppo vallata sekä Berkhivka että lähes koko Yahidne.

 

 

 

 

 

Kaiken kukkuraksi Yahidnestä on vain 4 kilometriä elämän tiehen eli Bakhmutin viimeiseen käytössä olevaan huoltotiehen!

 

 

 

 

 

 

Nyt on wagnereilla helppo edetä ylänköä pitkin etelään ja katkaista kuvassa olevan järven pohjoispuolelta kulkeva ukrainalaisten viimeinen huoltotie joko fyysisesti tai ainakin massiivisella tykityksellä alas laaksoon.

 

 

 

Tämä on nyt ukrainalaisen Bakhmutin tarun loppu!

 

Nyt jännitetään enää sitä ehtivätkö tuhannet ukrainalaiset sotilaat paeta kaupungista peltoja pitkin vai jäävätkö suureen mottiin tykitettäväksi ja nälkiinnytettäväksi!

 

 

 

 

Tässä huvittava video ukrainalaiselta, joka on kuukausia yrittänyt pimittää wagnereiden etenemistä. Nyt hän kuitenkin myöntää tilanteen olevan Bakhmutissa toivoton. Tai siis niin hän sanoo, jos osaat lukea rivien välistä.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

28 thoughts on “Wagnerit vallanneet Berkhivkan ja Yahidnen: Bakhmut lähes saarrettu!

 1. Mitenkäs Nato ja Ukraina tulevat selittämään kymmenien tuhansien ukrainalaisten motivaatio ja Bakhmutin kaatumisen? Moraalisena voittona?

  1. Azovit takana ja Wagnerit edessä. Siinä ukrainalaisten vaihtoehdot etulinjassa. Erittäin iso todennäköisyys menettää ainokaisensa.

 2. Seuraavana voimakkaat iskut lännen asetoimituksiin Ukrainan länsirajoilla. Nyt alkaa natsien viimeinen kierros…..

 3. Pekka Toveri. Mika Aaltola, Charles Chaplin-Pasternak saavat pian vieraita idästä. 10 kertaa pienempi ja heikompi transuarmeija:Nyt kynnet kuntoon,pian Wagner saapuu…….

  1. On myös mahdollista, että samassa delegaatiossa saapuu komentaja Kadyrov pyydystämään mm. Pekka Haaviston, Crystal Snown, Jani Toivolan ja Sebastian Tynkkysen. Tietenkin tässä yhteydessä SETA ry asetetaan elinikäiseen toimintakieltoon!

 4. ilmeisesti tuolla on jonkin verran neuvostoaikaisia tunneleita, joiden kautta huoltoa voi tehdä saartorenkaan sisälle. Mutta ehkä raskastakalustoa ei tunneleissa saa kulkemaan. Varmasti alueen saarrostus maankamaralla on lopunalku. Tärkeä Bahmut tuntuu olevan. onko jotain salattavaa siellä sitten vai mitä? Toivottavasti olisi domino, joka sodan lopettaisi.

  1. Sehän hauskaa olikin, kun pari kk sitten Mediapoolin (ja ulkomaisten vastineidensa) käskystä Bakhmutin merkitystä vähäteltiin ja valtamedian lööpeissä ihmeteltiin Venäjän mielenkiintoa tuota pientä ja mitätöntä pikkukaupunkia kohtaan. Eemil Touhutippakin naureskeli että ”mitä se ryssä siellä tekee”…

   Jotain tuossa Bakhmutissa on. Vähintäänkin avain Ukrainan rintaman puolustukseen.

   1. Aku. Muista, että olet täällä konservatiivifoorumilla vieraana eli sinulta edellytetään tiettyä vieraskoreutta. Pitäydy siis argumentoinnissa tai muuten yhä useampi herjakommenttisi poistetaan ja lopulta myös sinut poistetaan, kuten niin moni muukin herjaukseen vajonnut suvakkivieras.

    1. 2021 – Tammikuussa Venäjällä kuoli koronaviruksen aiheuttamaan tautiin lähes 30 000 ihmistä.

     1. Venäjä kuuluu hallintonsa kautta samaan eliittiin, kuin länsikin. Kaikkialla eliitti kuristaa viimeiset ehut kansasta ja tappaa sitä siekailematta.

      Rauhan puolesta on kansalaisten ainoa vaihtoehto.

    2. Arviolta noin parikymmentä suomalaista on käynyt Itä-Ukrainassa taistelemassa Venäjän puolesta kuten eilen yksi kertoi, se on nyt sinetöity. Suomalaisviranomaiset eivät ole tutkineet heidän toimintaansa alueella. Miksi? Onko se sotarikos? Marco?

     1. Suomen lakien mukaan on laillista sotia toisen valtion asevoimissa. Ranskallakin on ihan virallinen Muukalaislegioona. Samoin Yhdysvalloilla on palkka-armeija. Iso-Britannialla on mm. gurkhat. Nyt Ukrainallakin on oma muukalaislegioona, joka taistelee sionistien ja pedo-natottajien puolesta. Kyse onkin sionistien huijauksesta, että kaikilla muilla saa olla palkka-armeija, mutta ei Venäjällä.

    1. Älä huoli, en minä menetä mitään, jos olisin vain täällä ja lukisin vain de witin juttuja, niin huomaisin pian olevai täysi zombi.

   2. Z viittaa lauseeseen ”za pobedu”, jonka voi suomentaa esimerkiksi ”voiton puolesta” tai ”kohti voittoa”. V viittaa puolestaan tämän selityksen mukaan lauseeseen ”sila v pravde” eli ”voima on totuudessa”.

   3. Kuuleppas jorkki! Siellä on 10-vuotias pikku-poika kranaatinheittimellä ampumassa. Ukrainalaiset olivat poimineen tienvarresta autonsa kyytiin ja laitettiin ”sodan töihin”! Meneppäs Ukrainaan pojan tilalle tekemään jotain muuta kuin runkkaamaan kotisohvalla vetämässä naksuja päähän. Tieto ja videota myöten esitettiin amerikkalaisessa TÄYSIPÄISTEN mediassa, jotka eivät suolla NATO-PASKAA vaan TOTUUTTA sodan kulusta ja etenkin Ukrainan NATSIEN tekemistä lukemattomista SOTARIKOKSISTA!!! Ja sitä paitsi SUOMI on myös SOTARIKOLLINEN ja TERRORISTIVALTIO!!!

   4. Ukrainan sota on ensimmäinen somesota, muista se ja kenen puolella täällä ollaan, muista sekin.
    Ei ole alaikäisistä todisteita puolin eikä toisin.

   5. Sinun pitää löytää ”totuus” jostain toisesta puolueellisesta tahosta ja antaa palaa, jos löytyy.

  1. Venäjän armeijan sopimussotilaita on tullut etenkin Kaukasian muslimi­enemmistöisistä Tšetšeniasta, Dagestanista ja Ingušiasta sekä Itä-Siperian Burjatiasta, jota mongolikansa burjaatit asuttavat.

 5. Venäjällä yleensä on taloudessa aina suolakurkkua, sipulia ja kimpale leipää.

  Venäjän vähemmistökansallisuudet ovat Ukrainassa sotivissa joukoissa yliedustettuina.

 6. IDIOOTIT ovat ”VOITTANEET”! Nimittäin koko LÄNTINEN MAAILMA ovat TODISTANEET sen, että AIVOILLA voi olla TYHMEMPI tähtitieteellisissä mitoissa kuin PERSEELLÄÄN!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*