Marco de Wit 22 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka Ukrainan avainkaupunki Bakhmut on joutumassa Wagner-supersotilaiden saartamaksi.

 

Wagnerit vallanneet Berkhivkan ja Yahidnen: Bakhmut lähes saarrettu!

 

 

Bakhmutin lihamylly ja Venäjän kymmenkertainen tykistö- ja ohjusvoima on tappanut ja vammauttanut satoja tuhansia ukrainalaisia sotilaita. Niinpä heillä on nyt meneillään jo kymmenes liikekannallepano. Tällä kertaa miehiä kaapataan kaduilta. On helppo kuvitella millainen taistelumotivaatio näillä miehillä tulee olemaan.

 

 

 

 

Läntinen valtamedia pitkään pimitti Venäjän etenemistä, mutta nyt sekä eteneminen että ammusten loppuminen ukrainalaisilta on niin päivänselvää, että jopa Suomen valtamedia on joutunut asian myöntämään.

 

Huomaa miten EU-johtaja pitää sodan loppumista huonona asiana! Ei ihme, että sotahullut persut nykyään fanittavat EU:ta.

 

 

 

 

USA:n valepresidentti Joe ”Pedo” Biden on luvannut Naton tukevan Ukrainaa vastaisuudessakin. Tosin hän jätti lupaamatta lisää ammuksia, koska ensinnäkin lännen varastot ovat loppu ja toiseksi lännen asetehtaat eivät ehdi tuottaa tarpeeksi ammuksia.

 

Biden ei muutenkaan kovasti herättänyt luottamusta. Hänellä oli jopa vaikeuksia kulkea suoraan pitkin mattoa.

 

 

 

 

Onneksi Trump pyrkii tekemään kaikkensa saadakseen sodan loppumaan. Trump onkin (suhteellinen) rauhanpresidentti, koska hänen presidenttikausi oli ensimmäinen kymmeniin vuosiin, jolloin ei aloitettu sotaa.

 

Trump ei suostunut sotaan Venäjän kanssa, joten siksi hänet vaalikonehuijauksella poistettiinkin presidentin paikalta. Onneksi Trump on kuitenkin tekemäsä paluun!

 

 

 

Ukrainalaisilla ei ole kuitenkaan mitään aikomusta edes aloittaa rauhanneuvotteluita. Nyt näyttää myös siltä, ettei Ukraina vetäydy edes Bakhmutista, vaan juutalainen presidentti uhraa jälleen tuhansia ukrainalaisia.

 

Saattaa jopa olla, että tulee Mariupolin toisinto eli Azov-natsit linnoittautuvat jälleen terästehtaaseen! Alla olevassa kuvassa näkyy Azom-terästehdas.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

17 thoughts on “Azov-natsit piiloutumassa terästehtaaseen myös piiritetyssä Bakhmutissa?

  1. Se Mariupolin tehdas tais olla tehty suurelta osin maan alle, jotta se voisi toimia vaikka sodan aikana. No sota tuli ja tehdas jatkoi toimimistaan kuin se kuuluisa venäläinen perseenpäristin.

   Tuskin ne sentään kaikkia tehtaitaan on maan alle upottanu?

   1. Se oli nimenomaan rakennettu isoksi pommisuojaksi, sen vuoksi käytäviä oli paljon ja betoni oli kovaa.

    Nyt viimeyikana Ukrainan Natzit ovat jälleen pommittaneet sivilikohteita enemmän kuin sotilsakohteita. Tarkoituksenaan murtaa kansan selkäranka. Aivan kuten Churchill käski palopommittamaan Dresdenin.

    Ukrainan Natzit ovat myös ottaneet lisää siviilejä omalta puoleltaan suojakilviksi. Voi miten urheita ne ovatkaan kun piiloutuvat lasen ja naisten taakse. Mutta mitä muuta ne viimeiset seitsemän vuotta tekivät kun ampuivat aseettomia vuohipaimenia. Ja nyt kun tulee maksun aika niin sitä ollaan niiiiiin uhriudutu että.

    Kyllä *********** aina uhritumisen osaa. Siinä missä rahanpesunkin.

   2. Ukrainassa on aivan helvetin paljon ydinvoimaloita , terästehtaita, huippumaatalous sekä biolaboratorioita. Ja me luulimme, että se on kehitysmaa. Taas mafiamedia valehteli meille vaikenemalla tosiasiat vuosikymmenien ajan.

   3. Se maanalaisuuden ja lukemattomien käytävien ja luolien selitys lienee, että tehdas on rakennettu kaivoksen päälle.

 1. Esinahattoman azovin valenatsien geneettinen erityispiirreon joutua terästehtaaseen mottiin!

  Nyt Venäjän ilmavoimilla on erinomainen tilaisuus pudottaa FOAB terästehtaaseen! Valenatsit eivät kestä FOABin voimaa!

  BAKHMUT IST ESINAHATONFREI!

 2. ”AMMUSPULA johtaa * PAHIMILLAAN * sodan LOPPUMISEEN !?!!??? REPESIN!!! PAHIMILLAAN!!!
  Anna kun arvaan. ZELENSKY murhaa ITSE selkäänampujat pois ”KIIKKUSTUOLISTA” muistelemasta ”MENNEITÄ”. Niin teki muuan Josif Stalinkin uskollisille MURHAMIEHILLEEN kun ”kello kävi” ja tiimalasista loppiui hiekka tehdyn ”URAKAN” ohella!!! Syyttipä koko veripaltusta – ”PUHDISTUKSESTA” – uskollista pyöveliään.

 3. Laiton Lehti erinommaisesti kertoo sitä toista taustaa sotaan liittyen. Siitä kiitos.

  Voisiko Laiton Lehti kuitenkin harkita linjaa, jossa tämän lisäksi tekisi juttua myös rauhan puolesta? Sitä kun ei tee kukaan!

  Sota Ukrainassa ei palvele kuin yhtä tahoa ja tällainen tuhoaa ennen kaikkea, pientä valkoista kansaa pelottavalla voimalla.

   1. Eiköhän ”OSSIN” pidä katsoa KUNNIOITUSTA osoittaen HURU-UKON puoleen Washingtoniin, jossa KUOLEMA, PAHUUS ja AHNEUS pitävät majaansa!

  1. Koska edes vasemmistolaiset eivät ENÄÄ keuhkoa RAUHANLIIKKEESTÄ ja ”TYKKIEN takomisesta AUROIKSI”! Silloin on TURHA yksittäisen IHMISEN enää mitään PIIPITTÄÄ!!! Kunnon sosialidemokraattista naispoliitikkoa EDUSTANUT Arja Alho on sentään avannut sanaisen arkkunsa ja sanonut ”Ihmettelevänsä ny,kyistä sodan KARMNEVALISOINTIA!” Mutta hän on yhtä YKSIN kuin IKIPASIFISTI kommunisti Erkki Tuomioja. NYT elämme aikaa, jolloin oli SODAN AIKA TULLA! Ja se tulee kuin SEURALAISENSA kuolemakin eikä sitä saa POIS ennen kuin se ITSE päättää LÄHTEÄ!!!

 4. Valtamedia vähättelee Bakhmutin merkitystä mutta miksi sitten sinne on keskitetty paljon Ukrainan joukkoja?
  Taas jotain hourupää Toverin ja Karin mölinöitä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*