22 thoughts on “Päivän kuva: Bob

  1. Ei muita sotia voitakaan. Valtio tapattaa sodassa omia miehiä ja vihollinen tekee samoin. Missä sukupuolten tasa-arvo?

 1. Kuvan metadata saatta päätyä ulkopuolisiin käsiin vaikka sitä olisi muolattu.
  –   The Insecurity of Photo Cropping
  –   https://archive.vn/wip/Eo92H

  Sama pätee videoihin ja vastaaviin digituotteisiin.
  –   Yksi tapa poistaa metadata on tallentaa sellaisessa formaatissa joka ei lähtökohtaisesti sisällä metadataa ja sitten muuntaa takaisin haluttuun formaattiin
  –   .mp4 ==> .avi ==> .mp4

  Sitten on kokonaan oma kysymyksensä piilometadata.

 2. Tässä on ehkä se suurin ero idän ja lännen välillä. Tietysti myös kotimaan puolustamisen moraali on aivan eri tasolla.

  1. Ploppaa, ei jatkoon, valitettavasti ei vartalovihapuheella. Pitää osata käyttäytyä ja puhua eikä heti hyökätä iholle.

 3. Military men are dumb, stupid animals to be used as pawns for foreign policy.
  – Henry Kissinger, Nobel Peace Prize Winner

  Kuten olivat mm. Al-Climate Hoax Gore, Martti-Kosovo-Serbia Ahtisaari, Barack Obommer ja EU. Muutamia jos nyt pitää mainita jotka olivat ”rauhan” asialla.

 4. Imperialistiset amerikkalaiset ja brittiläiset eläimet on aina tunnettu hyvin sairaita, rikollisia, sadistisina ja laiskoina eläiminä. He eivät olekaan valkoisia, vaan sekarotuisia sairaita ja rikollisia eläimiä.

 5. Itävallassa lätkäistiin kolmen vuoden vankilatuomio häiskäll, joka vei Adolf Hitlerin kotitalon eteen kynttilän ”Aatun” pirske-päivänä. Sen sijaan BOLSEVIKKI KANSANMURHAAJA + TSAARIPERHE lepäilee edelleen MAUSELEUMISSA Moskovassa Punaisellatorilla. Tosin joku yritti VARASTAA täytetyn puolijuutalaisen äskettäin. Mahtoiko olla WEF:n Klaus Schwab ja George Soros, jotka ”tilasivat” keikan, koska ”rasavillistä” Putinista EI koskaan tiedä mitä tuo ”HIRMUHALLITJA” saa ”partaveisen terävissä” aivoissaan. Joita WEF:n suljetunosaston mielisairaalapotilaat yrittävät jäljitellä kuululla KEINOÄLYLLÄÄN ja useamman transistorin ja hehkulampun nielevällä HELVETINKONEELLA, koska LÄNTISENMAAILMAN ”käsinukkien” KORVIEN VÄLI on tyhjempi kuin edellisten VAALILUPAUKSET. Vain KYLTYMÄTÖNTÄ ahneutta, pahuutta, himoa. petturuutta, valhetta ja äidinmurhaa myöten, jos VAIN siitä MAKSETAAN. Valuutasta EI ole väliä, sillä SADISTI osaa arvostaa myös HENKISIÄ arvoja tässä KOVASSA ja AINEELLISUUDEN kyllästämässä MUALIMASSA!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*