15 thoughts on “Päivän video: WC-paperi

 1. Lenin: -luottamus hyvä, valvonta parempi.

  Kun mafiajärjestö ei voi luottaa omiin jäseniinsä…, sitä pitää valvoa tekoälyllä 24/7.

 2. Mä puhuin tästä jo 2020 videoillani.
  Olen käyttänyt tuollaista. Mietin että miten se kytketään sosiaaliseen pisteytykseen. Kuka saa enemmän paperia ja kuka jää ilman.

  1. Bob kun menee tuonne xxl unhappy meal-aterian jälkeen niin tulee talouspaperia ja persesuihku kaupan päälle.

 3. Komean ja rohkean Sylvester Stallonen tähdittämä ”Demolition man”-elokuva, jossa hän jahtaa tulevaisuudessa rikollista neekeriä, on yhteiskunta suvakoitunut niin pitkälle, että joka paikassa on ”sakkoautomaatteja” joista tuli sakkolappuja jos kiroili!

  Elokuvassa kakkahädän yllättäessä Stallone tietenkin kiroilee paljon ja tämän jälkeen hän saa erittäin paljon sakkolappuja, joita hän käyttää vessapaperina!

  1. Robotti vois pyyhkiä ja imiä etupään kuivaksi niin ei naisia tarvi enää niihin hommiin sille päivälle.

 4. Tähän ollaan tultu. Eturauhasvaivainen mies virtsasi vatkaten pusikossa, nuori nainen soitti koko hätäorkesterin paikalle. Valtio armahti ja maksoi miehen oikeudenkäyntikilut. Sori linkistä: https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/36262f30-253a-400b-8b51-7f2b5c7138de

  Eli kun lesbotynnyrissä kasvaa, niin miehen näkeminen oikeuttaa soittamaan hätäapua!

  Karen= etuoikeutettu, korkeasti koulutettu kaupunkilainen valkoinen sinkkunainen.

 5. Paperin annostelija laskee naamasta pärstäkertoimen ja sen mukaan mittaa vessapaperin sallitun enimmäiskäytön. Tosin en tiedä vähentääkö vai antaako enemmän, jos naama on kuin petolinnun perse.

 6. Tuosta PERSEPAPERISTA tuli mieleeni, – kun tunneihminen olen – että onkohan jo KANSALLISARKISTOSSAKIN ainutkertaiskappaleena säilytettävänä oleva SUOMEN PERUSTUSLAKIKIRJAKIN jo kohdannut perin NÄPSÄKÄSTÄ sorttia olevien TYTTÖLÖISTEN alkuräjähdyksessä syntyneen murtumahalkeaman eli PYLLY VÄRKIN??? Tunneihminen kun olen!!! Toisin sanoen kysyn vaan, että onko tuolle Suomen maallisen kirkkokunnan ”paksulle kirjalle” käynyt kuin entiselle DODOLLE??? Suomen yritteliään hallituskoaliition pitäisi VAATIA jokaiselle suomalaiselle työkykyiselle ja -kyvyttömälle tyässäkävijälle ja veron ilolla maksajille siihen ”YHTEEN SILMÄÄN” ns. kalansilmä linssi eli sellaisella ympäristöä TSIIKAVALLA kattavuudulla. Kuin Saksanmaan vihreällä NAISulkoministerin eli eurooppalaisella KAMALA HARRISIN vastineella. Eli 360 astetta olevalla VALVONTAKAMETALLA, jonka suurin INNIVAATIO on suora kuuma linja WEF:n PIÄKONTTOORIIN, jossa VOIDAAN SITTEN arvuutella onko SUOMILOISTEN pytyssä PASKAA vaiko MÄMMIÄ??? Tuo UUSI seurapeli KOUKUTTAA niin, että RAHA vaihtaa omistajaa tuon tuostakin!!!

Comments are closed.