Marco de Wit 23 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laittoman Lehden teorian mukaan maailmaa hallitsevat rahakoneen omistavat yhdessä Rothschildien johtama juutalaiseliitti ja Rockefellerien johtama wasp-eliitti (U$rael). Niinpä kaikki sodat ovat koalitiosotia. Esimerkiksi toisessa maailmansodassa Rothschildit saivat alistettua juutalaiset ja Rockefellerit saivat alistettua japanilaiset.

 

Irakin sodassa puolestaan Rothschildit saivat tuhottua Israelia uhanneen Irakin suuren armeijan ja Rockefellerit puolestaan Irakin öljykapasiteetin ja dollarin kiertämisen.

 

Ukrainan sodassa puolestaan Rothschildit yrittävät vaikka ydinsodalla saada juutalaisoligarkit takaisin Venäjän johtoon, kun taas Rockefellereille riittää Venäjän öljy- ja varsinkin kaasukaupan rajoittaminen.

 

Eurooppalaiset eivät tietenkään voi mitään oman taloutensa ja yhteiskunnan tuhoamiselle, koska ovat USA:n ja Israelin eli U$raelin siirtomaa.

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

31 thoughts on “Päivän kuva: USA:n imperiumi

  1. Tuo on tyy­pil­li­nen [ChatGPT] kei­noä­lyl­lä tuo­tet­tu ar­tik­ke­li.
   –    Ku­va on lii­an vir­hee­tön.
   –    Mi­tä mui­ta yk­si­tyis­koh­tia ha­vait­set?

   On­ko ai­ka jo nyt ot­taa käyt­töön di­gi­taa­li­ses­ti al­le­kir­joi­te­tut ar­tik­ke­lit ja kom­men­tit kes­ke­nään tun­te­mat­to­mien ih­mis­ten vä­li­seen kom­mu­ni­koin­tiin.
   –    Tai sit­ten lo­pet­taa net­ti­kes­kus­te­lut sel­lai­se­na kuin me tun­nem­me ne.

   1. Syytän sitten tuota sivua ja etten ymmärtänyt Tuomaksen evankeliumia kun ei tiedä mihin luottaa nykyään.

  2. Tuon ilmeisen vieraan naisen (vierailta ei saa kysyä) nähdessäni tiedän hänen ajattelevan minua eli menet ja suutelet, jos ei ketään muita kourit ja etsitte paikan. Saa nähä miten tulevaisuudessa, jos vaikka tulee lenkkipolkuceissi.

  1. Räjähtikö näpeille? Kyllä intoa ja rahaa riittää sotalelujen testaamiseen. Ottaisivat kunnon annoksen huumeita niin kuolisivat nopeammin. Niitä saa lääkäreiltä. Eikun käyttöhuoneeseen vetämään, ruumisarkkuliike on siinä viereisessä huoneistossa. Lyhyt matka. Lääkäri paikalla toteaa vainajat.

   Kuinka muuten sotatilanteessa? Aina pitää poliisi ja lääkäri kutsua toteamaan kuolleeksi vainaja ja kuolinsyy. Eikä sotatilanteessa tuo ole voimassa?

   1. >   lääkäri kutsua toteamaan kuolleeksi

    Uk­rai­nas­sa kuol­leel­ta palk­ka­so­ti­laal­ta kat­kais­taan pää ja ja kä­det, jot­ta Ve­nä­läi­set ei­vät voi­si tun­nis­taa ruu­mis­ta.

    Ki­tu­vil­ta so­ti­lail­ta ote­taan si­sä­eli­met ja lä­he­te­tään ne pa­kas­tet­tu­na suo­ma­lai­sel­la am­bu­lans­sil­la elin­kaup­pi­ail­le. Niis­tä saa eril­li­sen li­sä­mak­sun.

 1. Brittiläiset ja amerikkalaiset ovat aina olleet hyvin sairaita, rikollisia, sairaita, laiskoja ja sadistisia eläimiä, koska ovat orja -ja huumekauppiaiden jälkeläisiä ja perillisiä! Heidän orja -ja huumekauppansa on vain jatkunut tähän päivään asti! Yksinään he eivät ole koskaan osanneet yhtään mitään, jonka vuoksi he yrittävät aina saada muut elättämään heidät ja heidän lihavan elämänsä! Tämä on tabu, josta kukaan ei uskalla puhua mitään.

  1. Minäpä uskallan. Ne ovat naamioineet huumekaupan lääketehtaiden ja lääkärien bisnekseksi. Yksityiset työntekijävälitysfirmat ovat niiden omistuksessa, sekä TE-keskus tukee sitä.

   Orja-ja huumekauppa pysyy, nimet niille vain vaihtuvat.

 2. Hyvä artikkeli Partisaanissa. ISRAEL EI OLE MUKANA VENÄJÄ-pakotteissa.

  https://www.partisaani.com/news/zionism/2023/02/22/wagnerin-juutalainen-johtaja-tienasi-satoja-miljoonia-talouspakotteista-huolimatta/

  Artikkelin lopussa hieno huipennus banaanivaltioiden johtajien rahanpesusta.

  Teoria siitä, että valtiot ovat mafiajärjestöjä on todellisuutta. FBI on etsintäkuuluttanut Wagnerin perustajan. Venäjän poliisi on etsintäkuuluttanut Ukrainan oligarkit ja poliittisen johdon.

  1. Kiina myös meinaa kai myydä aseita Venäjälle. Se on jännä ettei kukaan tee omia aseitaan? USA:kin on riippuvainen Suomen ase/ammusteollisuudesta. Erikoista.

   Israel on siitä jännä, että se on jo perustuslakinsa mukaan juutalaisten kansallisvaltio. ADL:n mukaan kuitenkin valkoinen ylivalta on paha asia, eikä valkoisilla saa olla omaa maata. Eurooppa pitää hukuttaa juutalaisiin, islamisteihin, aasialaiseen, neekereihin ymv. Israeliin ei saa kuitenkaan muuttaa ilman DNA-testiä. Miettikää jos EU alkaisi vaatia tulijoilta asioita.

 3. Höpöhöpö. Rockefellerit ja Rothschieldit eivät ole pyramidin huipulla, he ovat vain Black Nobilityn juoksupoikia ja tyttöjä. Marco voisi hiukka yrittää. Väittääkö LL ihan pokkana että nämä kaksi sukua hallitsevat esim Vatikaania? Tai kuningashuoneita? Tai Committee 300:a? Tai Maltan Ritareita? Vapaamuurareita?

  Nää LL:n analyysit on lastentarhaosastoa. Tosiasia on että kukaan meistä ei edes tiedä keitä ne narujen vetäjän ihan loppupeleissä ovat nimeltään. Se joka väittää, valehtelee. Hiukka voi yrittää päästä kärryille esim tästä linkistä:

  https://www.researchgate.net/publication/338079143_BLACK_NOBILITY_TERROR_A_PRODUCTION_OF_REMA_MARKETING_AND_WWW_OLIGARCH_ELITISM_Part_1

 4. Irak ilmoitti juuri, että se käy kauppaa Kiinan kanssa vain juaneilla. Hei hei dollari!

  Saksan talous menee talous laskuun(-O,5%) tänä vuonna ja ensi vuonna lasku kiihtyy, mutta ei se mitään, koska aina voi kiljua ”SLAVA UKRAINI!”

  Englannin talous on myös syöksykierteessä!

  Eniten talouskasvusta pääsee nauttimaan Kiina ja Intia. Hetkinen! nämähän ovat ne kaksi maata, jotka korvasivat viime vuonna lännen asiakkaat Venäjän raaka-ainekaupoissa!

  Suvakit ovat nyt hyvin raivoissaan! Ei hätää! Aina voi asettaa lisää pakotteita Venäjälle!

 5. USA on NATSI SAKSAA ja JAPANIN KEISARILLISTA hallintoakin WWII, RIKOLLISEMPI ja SOTARIKOLLISEMPI hallinto. Suomen ent. presidentille Martti Ahtisaarelle myönnettiin NOBELIN PALKINTO Jugoslavian UHKAILEMISESTA ja KIRISTÄMISESTÄ. Kun SEN SIJAAN Kansallissosialistisen Saksan ulkoministeri Joachim von Ribbentrop (1893-1946) Nürnbergin SOTATUOMIOISTUIMESSA tuomittiin TELOITETTAVAKSI sotarikoksista HIRTTÄMÄLLÄ!!!

 6. James O’Keefe, rohkea sankari ja yksi maailman kuuluisimmista toimittajista, joka on paljastanut suuria totuuksia ihmiskunnan hyväksi.

  Organisaatio Project Veritas on nyt menettänyt suuren osan uskottavuudestaan.

  Huolimatta siitä, että James perusti yrityksen, hänet halutaan erottaa hallituksesta? Kuulostaa täysin absurdilta ja järjettömältä!

  James O’Keefe, sinulla on maailman tuki, suojelu ja rakkaus. Älä koskaan luovuta, kovasta vastatuulesta huolimatta

  Jäljelle jää kysymys, miksi hyvyys, rakkaus, kauneus, puhtaus ja totuus halutaan pahuuden, verenhimon, koston, vallan, ahneuden, sadismin ja psykopatian kautta aina tuhota ja hinnalla millä hyvänsä koko maailmassa, ei vain suomessa?

  1. Valitan, samaa kontrolloidun opposition jengiä on Project Veritas kuin kaikki Infowarsit, Joe Roganit ja muut pellet. Nämä paljastusvideot ovat hollywood-tuotantoa.

   https://www.bitchute.com/search/?query=project%20veritas%20controlled&kind=video&sort=new

   Jos tästä suosta halutaan vielä nousta niin sitä kriittistä ajattelua hiukka soisin ihmisille. Jokaista ”kivaa juttua” ei tarvitse uskoa. Tuolla ei ole mitään tahoa joka pelastaisi meidät, se likainen työ pitää jokaisen tehdä itse. Olla osallistumatta tähän pelleilyyn ja oppia sanomaan EI. Ja myös tarkoittaa sitä, seuraamuksista huolimatta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*