Marco de Wit 23 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Nyt selvisi miksi niin monet sotahullut sinimustat, persut ja varsinkin heidän housuihinsa julkisesti ulostanut mustan homomiehen kanssa suhteessa oleva varapuheenjohtaja Sebastian Tynkkynen pelkäävät edes vierailla Ukrainassa! Venäläisillä näyttää nimittäin olevan kova linja.

 

 

Kuvassa linkki videoon
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

13 thoughts on “Päivän video: Homojahti

 1. Ei ole ulostanut ja Marco se ei vitsiä ymmärrä jos ei pilkata naista ja sinimustat eivät ole sotahulluja, he tuovat rakkautta ympäristöönsä. Marco se olisi persu jos päässyt olisi, muttei tuommonen kaikki alas ei ketään minnekkään, ei edes meikäläisiä. Sitten muka niin konservaa täällä, omien juttujen lukijoiden kanssa ilman mitään päämäärää tai iloa edes yrittää elää. Haluaa sanoa viimeisen sanan muuten kiukkuaa, ei sovi edustamaan eli oikein on pullat uunissa ja yksi tyttö ulkona.

 2. Aivan mahtavaa. Kun ei löydy omia videoita niin väitetään Ukrainan videoita venäläisiksi. 👍Aito meno ja paranee vain.

 3. Zelensky on todellisuudessa itsekin homo, mutta varsinkin sodan alettua hän on joutunut ottaman entistä miehekkäämmän oloisen roolin ja leikkiä olevansa jossain parisuhteessa naisen kanssa.

  1. Sen lisäksi, että Zelensky on esinahaton natsipresidentti, niin on totta, että hän on myös homo. Tästä on todisteena hyvin kuvottava Zelenskyn esittämä homotanssi, jossa hän heiluu korkokengissä. Yäääääääkh!!!!!!!!!!!!

 4. Naton homojen kohtalo on päätyä denazioiduksi!

  Toivottavasti myös huomattava määrä lesboja ja transuja denazifioidaan!

  Kerokaa suvakit, mitä väärää tässä muka on?

  1. ”Kerokaa suvakit, mitä väärää tässä muka on?” Älä noin innokkaasti kirjoittele, unohtuu oikein kirjoitus kokonaan. Missä maailmassa sinä elät, et ainakaan tässä todellisuudessa. Olet sinä aikamoinen denatsifiointi-sanan makustelija. Miten käy venäjän homojen? Kuten pedo-kadyrovin.

   1. Jotkut elää väärin ilman esinahkaa kun leikkauttivat pari vuotiaina. Saako ne elää omassakaan maassa? Onko luonto väärässä? Vastaukset olivat kysymyksissä, ei kirjaimellisesti.

 5. LÄNNESSÄ VAINOTAAN avoimesti KRISTITTYJÄ vakaumuksensa ja USKONTONSA vuoksi syystä, että HE katsovat PYHÄN AVIOLIITON koskevan vain MIESTÄ ja NAISTA. Lisäksi NORMAALI ja LUONNONMUKAINEN biologinen käsite KAHDESTA SUKUPUOLESTA + suhtautumizsesta ABORTTIIN eli MURHAAN lapsen ollessa KOHDUSSA!!! Johtavat VÄLITTÖMÄSTI sulkemiseen ”PERVOTYRANNIAN” ulkopuolelle Koskien PERUSOIKEUKSIA ja PERUSTURVAA ynnä muita IHMIOIKEUKSIA ja USKONNONVAPAUTTA!!! SAMALLA MUSLIMIT voivat MELLASTAA vapaasti!!!
  Eli ”Tämä EI ole KENELTÄKÄÄN pois.” On TÄYTTÄ PASKAA ja saatanallista tyrannia VALHETTA!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*