Marco de Wit 23 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on vuosien ajan sanonut, että sionistien tukemat natottajat sementoivat valtansa äänestyskoneilla. Näin he pystyvät järjestämään massiivisia vaalihuijauksia. Tämän vuoksi myös persujen ja keskustan puoluekokouksissa on äänestyskoneet. Pitää nimittäin varmistaa, että valeoppositio myös pysyy valeoppositiona.

 

Jostain syystä juuri kukaan ei kuitenkaan vastusta äänestyskoneita! Jopa ne, jotka niitä vastustavat yleisellä tasolla kuitenkin hiljenevät äänestyskoneista juuri ennen vaaleja. Tämä on hyvä todiste siitä kuinka myös vapaus- ja aitokansallismielinen oppositio onkin todellisuudessa valeoppositio.

 

 

Matti Putkonen persujen sähköisen pj-äänestyksen takana? Miksei kukaan vastusta?

 

 

Onneksi on kuitenkin yksi kuuluisa poliitikko, joka vastustaa äänestyskoneita erittäin äänekkäästi: Presidentti Donald Trump. Hänellä on hyvin selkeä vaatimus:

 

1. Äänestäjiltä vaadittava henkilöllisyystodistukset

2. Äänestettävä yhtenä ja samana päivänä

3. Paperiset äänestyslaput

 

Onko liikaa vaadittu?

 

On. Siis jopa republikaanien itsensä mielestä. Niinpä Trump alla olevassa videossa suoraan syyttää myös republikaanisia kuvernöörejä passiivisuudesta.

 

Miksi edes republikaanisen puolueen johtajat eivät taistele kunnolla äänestyskoneita vastaan? Yksinkertaista: Republikaanien puoluekokouksessakin on usein äänestyskoneet!!

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

35 thoughts on “Presidentti Trump julisti sodan äänestyskoneita vastaan!

 1. Kos Trump olisi presidentti, sotaa ei olisi Ukrainassa, ei pakotteita, ei inflaatiota. Kaikki kurjuus alkoi laboratoriviruksesta tai oikeastaan satanistien juonitteluista sen takana.

 2. Välivaalit oli myös härski huijaus jossa nimenomaan erittäin monia Trumpin ehdokkaita kampitettiin ulos viroista ehkä näkyvimpänä tietenkin Arizonan kuvernöörikisa. Demokraatit olivat itsekin vähän yllättyneitä kuinka hyvin he taas onnistuivat, vaikka asetelma oli täysin mahdoton minkäänlaiselle rehdille torjuntavoitolle edes.

  1. Minä harrastan vähän whataboutismia: mites nuo venäjän järjestämät vaalit Ukrainan alueella? Tai valko-venäjän presidenttivaalit? Eikö näistäkin pitäisi jotain kirjoittaa. USA:ssa ja muissa länsimaissa on vapaa oppositio, joka voi osallistua vaaleihin pelkäämättä vallassaolevien vainoa.

   1. Täällä se on valeoppositio eikä täällä saa kirjoittaa Venäjästä, varsinkaan venäjästä, jota ei ole olemassa.

 3. Jokaiseen äänestylippuun kaksi osaa, joissa on satunnainen esimerkiksi 12-numeroinen tarkistusluku, molemmissa osissa sama. Äänestäjä repäisee toisen osan katkoviivaa myöten ja pitää itsellään. Täyttää ensimmäisessä osassa olevan tyhjän ison ympyrän entiseen tapaan valitsemansa ehdokkaan numerolla, taittaa kiinni, vaalitoimitsija leimaa sen, ja äänestäjä pudottaa sen äänestyslaatikkoon.

  Vaalien jälkeen valtio julkaisee vapaasti ladattavat pdf-tiedostot sekä kunnittain että koko maalle, joissa on lista kaikista ehdokkaista ja kunkin ehdokkaan perässä listana kaikkien niiden äänestyslipukkeiden tarkistusnumerot, joilla kyseistä ehdokasta äänestettiin. Lopussa voi olla vielä lista kaikista niistä tarkistusnumeroista, joiden lipukkeet olivat tyhjät, lukukelvottomat tai väärin täytetyt.

  Lisäksi joka kunnassa tulostetaan paperisena mappina tai kirjasena yksi tai kaksi kappaletta tätä listaa (sisältäen vain kunnan omat äänestyslipukkeet) ja pidetään kunnantalolla, jossa kuka tahansa voi käydä niitä lukemassa.

  Näin jokaikinen ihminen tietää, että hänen lipukkeensa laskettiin oikein. Toki valtio pystyisi lisäämään listaan olemattomia tarkistuslukuja, mutta ei loputtomasti, ja se olisi riskikästä, sillä ihmiset voisivat halutessaan kyllä alkaa kyselemään toisiltaan, tunnistaako kukaan niitä tai onko kellään olemassaolevalla henkilöllä esittää vastaavia lipun kappaleita. Vaara olisi suuri, että jos kansa alkaisi epäillä vilppiä Tieto Oy:n ja valtion taholta, sen pystyisi näyttämään todeksi täysin pettämättömästi siten, että ihmiset yhdessä laskisivat omat lippunsa uudelleen vaikka vain yhdessä pikkukunnassa.

  Lisäksi koko homma ei maksaisi käytännössä juuri mitään, jos sen tekee joku muu kuin Tieto Oy (joka veloittaa tunnetusti yhden merkin lisäämisestä jonnekin paskaan tietojärjestelmään 100 000 euroa per kunta).

  1. Tuos­sa jär­jes­tel­mäs­sä on yk­si auk­ko: ään­ten myy­mi­nen.
   –   Mut­ta sii­hen­kin on help­po rat­kai­su: sal­li­taan ään­ten myy­mi­nen.

   Ny­ky­jär­jes­tel­mäs­sä, jos­sa ään­ten myy­mi­nen on kiel­let­ty yk­sit­täi­sel­tä kan­sa­lai­sel­ta, ää­ni­kaup­pa on siir­ty­nyt puo­lu­ema­fi­oso­jen hal­tuun.
   –   Edus­kun­nas­ta on tul­lut vain huu­to­kaup­pa­ka­ma­ri, jos­sa kan­sa­lais­ten ää­nil­lä käy­dään kaup­paa.

   Sal­li­mal­la ään­ten myy­mi­nen val­ta siir­tyi­si puo­lu­ema­fi­oil­ta kan­san kä­siin
   –   ja ku­ka­pa edus­kun­nas­sa si­tä ha­lu­aa?

 4. Ei jumalauta vaihteeksi. Umpisiionisti, Israel-fani, kontrolloidun opposition pelle Donald Trump vastustaa äänestyskoneita? Breaking News. Kuinka naivi pitää ihmisen olla ettei vielä tänä päivänäkään ole mennyt jakeluun että vaaleilla ei ole MITÄÄN MERKITYSTÄ! Käsipelillä laskettuja ääniäkö ei voi väärentää, kadottaa tai lätkäistä muutama lisää? Meillähän tätä just on harjotettu maailmansivu. (MOT:n haamuäänet, Köyhien Puolueen kadonneet äänet).

  USA:n presidenttejä ei ole koskaan maailman historiassa valittu kansanäänestyksellä, ei ennen äänestyskoneita eikä sen jälkeen. USA:n presidentti ei myöskään päätä mistään mitään, pelkkä marionetti joka sinne nostetaan aivan muiden tahojen toimesta ja jotka tekevät tasan sitä mitä käsketään. Kuka jaksaa enää jauhaa tästä Koronarokotteita EDELLEEN lobbaavasta tosi-tv tähdestä? No Marco tietysti. Seuraavaksi sitten fanitetaan vaihtelun vuoksi vaikkapa siionisti Bolsanaroa, eliitin valehtelevaa juoksupoikaa Elon Muskia tai jotain muuta kontrolloidun opposition pelleä joka juttelee kivoja, teoista viis.

  1. Ei äänestäminen vaikuta. Muistakaa mitä Väyryselle tehtiin aikoinaan, kun piti saada Holkeri pääministeriksi. PS on harjattu niin kosheriksi, että siitä voisi 2023 tullakin PM-puolue. PS on salonkikelpoinen. PS ei aja EU- tai euroeroa. PS ei vastusta maahanmuuttoa. PS ei vastusta homotusta.

   1. Kyllä vaatustaa EU:ta, ei euroa, ottaisi liikaa talouteen. Vastustaa varsinkin matutusta, ei edes töihin, kuten Purra sanonut. Kyllä vastustaa Tynkkynenkin liioittelua, prideä ja sinimustat lisäksi pokea. Suomi nousuun Ruotsin lailla pois eurosta, markka on aina yksi euro, pe 23 euro markaksi ja valuuttaliikenne sulku, kaikki kaupat yms säppiin ja ma auki ja alussa vingutetaan.

  2. Miksi väität, ettei vaaleilla ole merkitystä. Jos ehdolla on kaksi huijaria, mutta toinen haluaa ydinsotaa ja toinen ei, niin eikö kannata äänestää vähemmän sotahullua vaihtoehtoa?

   1. Luitko vastaukseni? Et ilmeisesti.

    ”USA:n presidenttejä ei ole koskaan maailman historiassa valittu kansanäänestyksellä, ei ennen äänestyskoneita eikä sen jälkeen. USA:n presidentti ei myöskään päätä mistään mitään, pelkkä marionetti joka sinne nostetaan aivan muiden tahojen toimesta ja jotka tekevät tasan sitä mitä käsketään.”

    Jos ydinsota tulee, se tulee siitä huolimatta kuka tuolla esittää presidenttiä.
    Toisekseen, mitään ydinaseita ei ole olemassakaan, yksi emävale kaikkien muiden emävaleiden joukossa. Tällä valheella eli siis suomeksi sanottuna pelolla ihmisiä on nyt hallittu pian vuosisata. Sä et ole kaninkoloon kovin syvälle päässyt….

    https://www.bitchute.com/search/?query=nuclear%20hoax&kind=video

 5. Onneksi Suomessa ei vielä ole ääestyskoneita. Sillä vaikka SiniMustat ovatkin viher-vasemiston peesaajia sekä siionitimielisiä, niin Pirkanmaan listoille on saatu selkeästi yksi mies jonka ajatusmaailma poikkeaa puolueen agendasta:

  Antti Niemi !!

  Nyt siis Antti eduskuntaa niin johan muuttuu tahti tulevaisuudessa. Siinä meillä on miestä enemmän kuin nykyisistä arkkaadianmäen vinkujista. Mielenterveyskuntoutujat varmasti jo hyperventiloi.

  1. ”Sillä vaikka SiniMustat ovatkin viher-vasemiston peesaajia sekä siionitimielisiä”

   Onko mielestäsi jarrujen lyöminen ikuisen talous- ja teollisuuskasvun kuplalle ja Suomen väkiluvun laskeminen takaisin alle viiteen miljoonaan paha juttu? Nyt olisi kiva kuulla perusteluja. Ketä sionisteja siellä on? Puheenjohtaja Kuru ainakaan ei ole. Israel on uskonnollinen ja perhekeskeinen valtio. Ehkä Suomenkin pitäsi olla ja alkaa ajaa omaa asiaansa?

    1. Suomen väkiluku takaisin siihen vähän alle viiteen miljoonaan, niin hyvä tulee. Ei meidän kannata roikkua missään pankkiirien ja kansainvälisen suurteollisuuden sekä EU:n tavoitteissa mukana. Oma etu ensin ja Suomi suomalaisille. Eläkäämme omaa elämäämme täällä Pohjolassa.

     Aidossa vihreydessähän ei ole mitään pahaa. Jengi täällä nyt on vain sotkenyt vihreyden helsinkiläisten, city-”vihreiden” politiikkaan, joka on 180° poispäin aidosta vihreydestä. ”Vihreä” on sana, joka tarkoittaa jotakin aivan muuta vuonna 2023, kuin sen todellinen merkitys; se joka jokaiselle tulee mieleen sanan nähdessään. ”Kulttuurinen rikkaus”, ”kansantalouden pelastajat”, ”peli- ja kokkaushetket”, ”helsinkiläismies”, ”nuorisojoukot” — näitähän piisaa. Ja mietitään hetki tuota oikea/vasen sijoittumista poliittisella kentällä… Itse olen aikalailla full HD -nazZzi, MUTTA tämä ei tarkoita sitä, että olen menossa pommittamaan Afrikkaa tai tappamaan ”vääräuskoisia”. Jonkun mielestä (dieselkiljupersupunkkarinazi?) olen varmasti täysi homo ja suvakki. Ei haittaa. Kyllä meitä suomalaisia on joka junaan. Jos oikealla laidalla poliittisessa kentässä ovat Petteri Orpo, Jan Vapaavuori ja Timo Soini, niin olen aivan helkutin mielelläni silloin jopa mahdollisimman kaukana noista em. henkilöistä. Liberaaliuttakin voi olla ihmisessä ripaus joissakin asioissa, mutta konservatiivinen vasen on minulle se paikka, jos minut määritteiden mukaan janalle lätkäistään, VAIKKA ulkoinen habitukseni ja mielipiteeni taatusti suurimmalle osalle tuovat välittömästi mieleen nazzin, oikeiston, isänmaallisen, patriootin, hitleriläismielisen ja ties mitä.

     Konservatiivinen vasen ei myöskään tarkoita lätsäpäistä pujopartaa, joka piippua poltellen muistelee itsensä lukitsemista ketjulla puskutraktoriin.

   1. Niinpä. Israel Israelissa ja muualta pois. Suomi täälläkin on: Ei kannata tehdä mitään, en vaivaudu äänestämään…

  2. Onko Antti Niemi, juuri se Antti Niemi?

   Miten on voinut haksahtaa näin ilmiselvään kusetukseen mukaan, jos Sinimustien listoilla on?

 6. UUTISIA:

  On se Ramppi hullu ukko! USA:han tulee sisällissota ihan juuri! Hillary ja muut demonikraatit viedään Guantanamoon teloitettavaksi! Kuolleiksi luultuja henkilöitä (kuten Epstein tulee takaisin). Suomi on ollutkin NATO:ssa jo vuosien ajan – tämä on todellinen jymypaljastus! USA:ssa on ihmisillä enemmän aseita kuin muualla maailmassa yhteensä, vaikka laskisi kaikkien maailman armeijoiden aseet yhteen eli Kiinan, Intian, Venäjän, Turkin, USA:n jne. jne. jne. armeijoiden aseet, niin silti USA:n kansalaisilla olisi enemmän. Rampin puolustajat kaappaavat pian vallan. Eero Heinäluomasta tulee presidentti ja kannabis laillistetaan. Janus Putkonen tap(p)aa Putinin – olikin myyrä koko mies! Kuka olisi uskonut?

 7. Muistaako ihmiset täällä kun Timo ”Sioni” Soini lipsautti kännipäissään PS:n (Perusionistit) rahoituksen tulevan ”mertentakaisilta ystäviltä”. Soinilla oli se ulkomaalainen neekeri kaverinaan, jota kiitteli ”jütküstä”. Ilmeisesti linkki sinne Amerikan/Israelin-toimistoon. Monihan tietysti sanoo, ettei PS enää ole se mitä se oli Elon, Terhon, Soinin, Hirvisaaren, Huhtasaaren ja muun Israel-porukan aikana. Ei, eihän se olekaan. Taitaa olla vain pahempaan suuntaan mennyt. Itse äänestän Sinimustaa liikettä. Jarruja päälle. Se kuulostaa oikealta suunnalta. Siitä voisi ottaa ”vihreätkin” oppia!

  1. Missä Soini siellä perskärpäset. Ylellä Soini ei tosin ole lokkien kaatopaikka, koska niin korkea totuuden taso. Soini sai viime viikolla kannustusta ja sitä ennen Witiltä.

  1. Tämänköhän vuoksi pari paikallista ”metsäparonia” on pistänyt kaikki metsänsä lentokentiksi. Eli vielä kun siitä saa rahaa niin ei muuta kuin käärinliinoja täyttämään. No, kun odotettaan seuraavat 120-350 vuotta, ja puut on oikein kasvatettu, niin meillä voi hyvinkin olla kunnollista puuta joka kelpaa soitinrakennukseen. Ja sen jälkeen hinta onkin 250 000e kanto. Mutta muutama sukupolvi siihen vielä menee.

   Mutta toisaalta… varvikot kasvavat ja hirvikärpäset vähenevät.

   1. Ei niitä kukaan metsiä enää kohta kasvata, kun metsäalan oikeasti maailman paras osaaminen tapetaan kymmenessä vuodessa Suomesta.

    Metsäyhtiöt tarjoavat nyt huippuhintaa puusta.

    SAMA PELKO YHDISTÄÄ METSÄTEOLLISUUTTA JA METSÄNOMISTAJIA.

    Jalosta ja myy vielä kun voit. Viimeinen sammuttaa valot. MIKÄÄN EI PYSÄYTÄ TÄTÄ SUOMEN ALASAJOA. EI EDES PERSUT JA KEPU.

    1. Missä on energiaa(turvetta tosin vain pitäisi taajaman ulkopuolelta jonne asutetaan)! Missä on metsää! Missä lunta! Äitii missä mä oon?
     -Herää eloton kapinatyttö! olet Mannerheimin tiellä, natsi!
     Metsänomistajana saan käyttää. Kun tulossa kielto, kaadan kaikki vähät. Metsänomistaja-lehti ja pysyt kartalla. Tosin ei vielä mitään ole tekeillä, vain ylikarsintaa/-kaatoa vastaan ja turve kun ei uusiudu pitää säästää virikemetsät ja vanhat metsät.

    2. Missä on energiaa(turvetta tosin vain pitäisi taajaman ulkopuolelta jonne asutetaan)! Missä on metsää! Missä lunta! Äitii missä mä oon?
     -Herää eloton kapinatyttö! olet Mannerheimin tiellä, natsi!
     Metsänomistajana saan käyttää. Kun tulossa kielto, kaadan kaikki vähät. Metsänomistaja-lehti ja pysyt kartalla. Tosin ei vielä mitään ole tekeillä, vain ylikarsintaa/-kaatoa vastaan ja turve kun ei uusiudu. Pitää säästää virikemetsät ja vanhat metsät.

   2. Hiilikuilu, nettonielukuilu, lämmityspolttoainevero, pellonraivausmaksu, liikenteen päästökauppa, ruuhkamaksut… Nettonielukuilu – miettikää nyt tuota sanaa jo. Tämä menee aivan vammaiseksi koko touhu. Metsää ei enää kohta kaadu, se on varmaa. Liikun paljon ulkona ja täällä kaadetaan todella paljon nyt. En ikinä muista nähneeni näin monessa paikassa työmaita tällä alueella samaan aikaan. Se aiotaan pysäyttää verotuksella, siksi puuta pannaan nyt pakettiin vimmalla. Tämä viherhulluus on surkeaa touhua. Eikö voitaisi vain potkia maahantunkeutujia pois Suomesta, niin säästäisimme miljardikaupalla rahaa ja suurin osa ongelmista olisi ratkaistu jo siinä!

 8. Suomessahan nämä, mitä trump vaatii, ovat käytössä. Siis missä ongelma. De wit rakentaa nyt tässä tarinaa, että Suomessa olisi vilpilliset vaalit. Näinkö on? Tämä on vastuutonta toimintaa ja onko de witillä todisteita, että Suomessa olisi joskus ollut vilpilliset vaalit. Ei ole. Ei edes USA:ssa ole löydetty todisteita vaalivilpistä, jotka olisi pitäneet oikeuksissa. Trumpin vaalivaikuttamisyrityksestä on kyllä todisteita esimerkiksi Georgiassa.

 9. LÄNNEN ”DEMOKRATIOISSA” eli GLOBALISTI-KOMMUNISTIT, jotka KÄYTÄNNÖSSÄ hallitsevat PRESIDENTTEINÄ ja HALLITUKSINA kaikki ”VALTIOLLISET” VAALIT ovat EPÄREHELLISIÄ, MAINPULOITUJA, VALTAMEDIAN PROPAGOITUJA ja RIKOLLISIA!!! KAIKKI perustuu ns. ÄÄNESTYKONEISIIN”, jotka TAKAAVAT ”DEMOKRATUURILLE” vallan SYRJÄYTTÄEN todelliset KANSAN äänestämät ja HALUAMAT kansallismieliset puolueet eli PILKALLISESTI ”populistit”. Nk. ”länsimaisissa sivistysvaltioissa” (lue: RAPPIOvaltioissa) vaalit ovat tänä päivänä BANAANIVALTIO vaaleja KORRUPTOITUNEISUUDESSAAN ja kylmäverisessä GLOBALISTI-KOMMUNISTIEN luomuksessa. Eli NWO:n ajamisessa PÄÄTEPISTEESEENSÄ keinoja ja RUUMIITA kauhtamatta!!! Neuvostoliiton diktaattori Josif Stalin sanoi, että VAALEISSA ratkaisee se KUKA laskee ÄÄNET eikä TODELLISET aanestäjien antamat TAHDONILMAISUT antamillaan äänillä!!!

 10. LL:n väliotsikko: 33 thoughts on “Presidentti Trump julisti sodan äänestyskoneita vastaan!”

  Voisko Marco kertoa mistä tuo numero 33 repäistiin ykskaks ja miksi?

  1. Mitä tarkoitat? Siis siellä oli 33 kommenttia. Tosin kun sinä kommentoit, niin nyt niitä on 34 kommenttia.

   Näetkö jotenkin epäilyttävänä, että kommentteja oli aiemmin 33?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*