Marco de Wit 23 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on kertonut miten sotahulluus on suurimmillaan nimenomaan sopulimaisessa Suomessa. Ihan oikeasti Suomessa on paljon enemmän sotahulluja kuin edes Ukrainassa!

 

Muualla maailmassa ihmiset ovat paljon järkevämpiä, vaikka sielläkin valtamedia yrittää parhaansa mukaan aivopestä ihmisiä sotahulluuteen. Amerikassa enemmistö jopa vastustaa sotaa.

 

Niinpä pari päivää sitten Amerikassa järjestetiin mielenosoitus Ukrainan sotaa vastaan. Suomessa siitä ei tietysti puhuttu sanaakaan.

 

Erityisen mielenkiintoista mielenosoituksessa oli se, että sen järjestivät yhdessä oikeistolainen Libertaaripuolue ja vasemmistolainen Kansanpuolue. Lisäksi järjestäjinä olivat Laittoman Lehden fanittamat Mises-instituutti ja Anti-War-instituutti!

 

 

 

Osallistujia olikin kaikista poliittisista suuntauksista. Kunpa tällaista nähtäisiin Suomessakin!

 

Tässä RT-kanavan selostus mielenosoituksesta.

 

 

 

 

Tässä parhaat palat. Kohdassa 40 minuuttia puhumaan tulee Laittoman Lehden idoli, Ron Paul.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

31 thoughts on “USA:ssa suurmielenosoitus Ukrainan sotaa vastaan yhdisti oikeiston ja vasemmiston!

 1. Eräs tuttu joskus käyttää ilmaisua ”suomalaiset on maailman tyhmintä kansaa”, joskus tuolle hymähtelin mutta viimeisen vuoden aikana tuo lause ei olekaan enää kuulostanut niin mahdottomalta.

  1. https://www.youtube.com/watch?v=thGUiKggNvQ
   Arto Laurilta kunnon ufojuttuja 22.2.2023:
   – noin 2:05.00 Supo lopetti Arto Laurin vainoamisen, kun Supon pomoja epäillään nyt yhteistyöstä venäläisten oligarkien kanssa, 2.10,00 Natsi-Saksalla oli ydinaseohjelma, Pohjois-Suomessa louhivat uraania, jonka myivät amerikkalaisille sodan aikana, 2.18,00 Ukrainan sodan syy se, kun Ukraina kieltäytyi myymästä käytettyä ydinpolttoainetta takaisin venäläisille ydinaseohjelmaan. Samoin Suomi ei toimita käytettyä ydinpolttoainetta Venäjälle toisin kuin on sovittu, ja siksi Venäjä hyökkää Suomeen ja ottaa ydinvoimalat hallintaansa, kuten se on tehnyt Ukrainassa.

 2. Yksistään suomalaistenkin suosimaan Phuketiin saapui lentotietojen mukaan yli 233 000 venäläistä marraskuun alusta tammikuun loppupuolelle välisenä aikana. Venäläisten pako saarelle kiihtyi siis selvästi Vladimir Putinin ilmoitettua liikekannallepanosta.

  Venäjältä Phuketiin itsekin muuttanut Malygaevareal tietää, mitä hänen asiakkaansa kaipaavat. Hän on myös perillä, kuinka pitkäksi ajaksi nämä aikovat jäädä.

  – Hyvin monet ovat päättäneet muuttaa Phuketiin 3–6 kuukaudeksi tai vuodeksi, hän sanoo.

  Tilastojen mukaan asuntokauppa Phuketissa käy kuumana, ja asuntoja ostavista ulkomaalaisista venäläisiä oli vuonna 2022 peräti 40 prosenttia.

  Toinen venäläistaustainen kiinteistönvälittäjä vahvistaa nimettömästi Malygaevarealin väitteet. Hän toteaa, että suurella osalla Phuketiin saapuneista venäläisistä ei ole halua palata Venäjälle.

  – He eivät mene kotiin. He ovat täällä pakoillakseen asevelvollisuutta, hän sanoo.

  Phuket ei ole suinkaan ainoa thaimaalaiskohde, jonne venäläiset ovat rynnineet.

  Venäläisten määrän on kerrottu lisääntyneen selvästi myös Thaimaan toiseksi suurimmalla saarella Ko Samuilla ja toisessa suomalaisten suosikkikohteessa, eli Pattayalla.

  – Yhä enemmän venäläisiä on muuttanut Pattayalle lokakuun jälkeen. He ovat enimmäkseen nuoria pariskuntia, jotka pelkäävät turvallisuutensa puolesta, Pattayan venäläisen ortodoksikirkon johtaja Mihail Iljin kertoo.

   1. Toukokuun 2022 alusta Thaimaahan päästäkseen on tarvinnut enää rokotus- ja vakuutustodistukset, jotka on täytetty netissä Thailand Travel Passiin.
    Ukrainalaiset lähti Kanadaan, koska siellä on pakolaisohjelma.

    Thaimaassa kalenteri on huimat 543 vuotta suomalaista versiota edellä.

  1. Pattaya on puoliksi venäläinen jo nyt.

   Sota ei Kaakkois-Aasiaan ihan heti tule, paitsi jos USA ja Kiina alkavat rytistellä. Sitten kyllä USA:n resurssit loppuvat.

 3. Sodan vastustaminen, rauhan vaatiminen ja natotuksen vastustaminen on nykyisessä Suomen ilmapiirissä yhtä vaarallista ja kiellettyä kuin koronarajoitusten, oikeuksien cancelöinnin ja koronapiikkien arvostelu.

  Suomiko suvaitseva, moniarvoinen ja vapaa maa? No, ei todellakaan mikäli sattuu ajattelemaan omilla aivoillaan.

  1. Ajatteleeko aimo omilla aivoillaan ja onko häntä estetty siinä? Nytkin sait ilmaista mielipiteesi joutumatta siitä syytetyksi. Minua ei ole estetty ilmaisemista mielipidettäni muutakuin joidenkin ”kansallismielisten” verkkolehtien kommenttiosioissa kuten partisaani, rapsodia, laitonlehti. Kansalainen lehti on siitä hyvä, että siellä ei sensuroida eriäviä mielipiteitä ja siellä syntyykin hyviä keskusteluja. Laiton lehti väittää olevansa sananvapauden puolella loppuun asti mutta totuus on toinen, ihan de witin suulla sanottuna samaa mieltä oleville sallitaan herjaavakin ”sananvapaus”. Yksikään minun kommenttini ei ole ollut solvaava vaan olen kommentoinut samaan sävyyn kuin esim. hetkinen on kommentoinut minun kommenttejani, enkä läheskään samalla sävyllä ja silti minua varoitellaan ulossulkemisella.

 4. Suomessa tollanen tapahtuma olisi hajonmut jo vähintään viiteen osaan ennen kuin se olisi edes saatu suunniteltua valmiiksi.

 5. naiset vs miehet
  ”vasemmisto” vs ”oikeisto”
  sateenkaariväki vs konservatiivit
  matukiimaiset vs matujen paapomisen vastustajat
  ilmastouskovaiset vs ilmastorealistit
  maskifanaatikot vs orjamaskeista kieltäytyjät
  rokoteuskovaiset vs kokeellisista myrkkypiikeistä kieltäytyjät
  NATOkiimaiset vs ”venäjämyönteiset”
  Otetaan alkuun veikkaus siitä mikä on se seuraava median päättämä kansan kahtia jakava asia jonka tämä perusteella tämä lammaskansa rupeaa kiistelemään keskenään sen sijaan että vihdoin ja viimein kiinnittäisivät huomiota siihen mitä tämän maan päättäjät oikein ovat tekemässä ja mihin he ovat tätä maata viemässä?

  Tämä PAKKO olla kaikesta samaa mieltä kaikkien kanssa varsinkin ”omien” kesken on jotain jonka ymmärtäminen on itselleni päivä päivältä vaikeampaa. Jos katsot ylläolevaa listaa niin todennäköisesti huomaat että vs:n vasemmalla puolella olevat asiat ovat ne mielipiteet joita ”älykkäät” maailman menoa seuraavat kunnon ihmiset eli suvakit ovat siksi etteivät he halua/uskalla tulla omiensa puolelta tuomituksi esim. työpaikallaan eli he ovat asioista haluttua mieltä ensisijaisesti pelon ja tarpeen olla hyväksyttyjä muiden silmissä takia sen sijaan että oikeasti kannattaisivat näitä järjettömiä asioita jotka tekevät heidän omastakin elämästään hankalampaa ja kalliimpaa. Voin toki olla väärässä ja esim. iltapaskan kommenttikenttien Pertit ja Irmelit todella ovat valmiita maksamaan vaikka 10-kertaisen hinnan sähköstä ja ruoasta kunhan Putlerille ei anneta tuumaakaan periksi. Toisaalta jos asia on näin niin miksi he eivät sitten toteuta uhkaustaan? Käsittääkseni kukaan ei tuota ole estämässä? Niin ja kuka estää ottamasta kulttuurinrikastajia asumaan omalle asuinalueelle tai vaikkapa omaan kotiin? Jostain syystä suurinkaan maahanmuuton ystävä ei ole tuota valmis loppupeleissä tekemään?

  Huolestuttavampaa on kuitenkin tämä pakko olla samaa mieltä kirjaimellisesti kaikesta kaikkien kanssa ylläolevan listan vs:n oikealla puolella olevien asioiden kannattajien keskuudessa. Tämän ryhmän edustajat kuitenkin yleensä uskaltavat vastustaa MEDIAN yleisesti hyväksymää mielipidettä, puhua epämieluisia totuuksia ja vastustaa järjettömyyksiä joskus jopa irtisanomisten tai palkanmaksun keskeytyksien uhalla. Mistä tämä pakko olla omien kanssa kaikesta samaa mieltä asioista enemmän oikeassa olevien keskuudessa oikein kumpuaa? Ja vielä oleellisempaa mihin asti se menee? Sanotaan että maassamme olisi kunnollinen kansallismielinen puolue joka olisi kaikista asiosta oikeaa mieltä eli vastustaisi NATOa, EU:ta, euroa, matutusta, sateenkaaritouhuja ja jopa pakkoruotsia. Puoluekurin ansiosta puolueen ehdokkaiden pitäisi periaatteessa olla samaa mieltä noista isommista asioista joten oikean ehdokkaan valinta pitäisi tehdä jonkun täysin turhan mielipiteen perusteella. Mikäli ehdokas olisi väärää mieltä vaikkapa siitä ovatko Total Recall elokuvan tapahtumat totta vai Arskan tilaama virtuaalimatka Marsiin leimaisiko aitokansallismielinen äänestäjä tässä kohti ehdokkaan äärisuvakiksi ja koko puolueen globalistien persehuoriksi ja suutuspäissään menisi äänestämään persuja tai kokoomusta?

  Onkohan tätä suomalaisten lammaskansaa mahdollista yhdistää yhteistä vihollista vastaan edes tätä ”oikealla” olevaa porukkaa?

  1. Lande ja stadi, juntit ja globalistit, lihansyöjät ja kasvissyöjät, älykkäät ja idiootit, vuohet ja lampaat, näitä riittää. Aina keksitään joku ryhmä jota media alkaa dissata.

   1. Ja asiat riitelee: maapallo pyöreä ja litteä, kuuluu sarjaan normijärkiset vs salaliittohullut, sininen vs punainen nykyään aikuistenkin kiistaan onko poika mies ja tyttö nainen eli fem vs maalaisjärki jne.

    1. Omin silmin näet, että Kuu on pyöreä, Aurinko on pyöreä, maapallo on litteä levy. Onko tämä avaruusolioiden avaruusalus?

 6. Jos katsoo Suomen Suunta tai Arto Laurin Youtube lähetyksiä jossa porukoiden yhteinen nimittäjä on Terminaalivaiheessa olevan Suoli Niinistön älyvapaa lausahdus ”SUOMEN ASEET OVAT hyvässä rasvassa” niin ei ole mitään toivoa yhteistyöstä esim: mielenosoituksissa ns.vihollisen kanssa.
  Sama koskee vaihtoehtomedioita(Partisaani, Kansalainen, Oikeamedia, PT-media, UHjK-Media jotka tuntuvat nykyään olevan enemmän MSM:n mukaisia papukaijoja joihin on soluttautunut valeopposition kannattajia ajamaan yhteistä agendaa.

  1. Vieläkö ”ydinvoima on energiasyöppö” -Arton lähetyksiä SUPON JAMMERIT kiusaavat? Ei kai enää, kun Lauri näyttää kissavideoita? Siinä on harvinaisen yhteiskuntavastainen henkilö. Presidenttiainesta.

   ”Poliisi varastaa juoppoputkaan viemiltään rahaa…, lasten unelmat murskataan koulussa ja puoliksi sekopäitä insinöörejä valmistuu Olkiluotoon töihin, Biden on Putinin puolella, Putin on antikristus”…. Lauri juutubessa 22.2.2023

   Parempaa tavaraa tulee Youtubeen Arto Laurilta kuin Ano Turtiaiselta.

    1. Marin kuulemma kannattaa venäläisiä pienydinvoimaloita. Eikös ne tilata kuitenkin Ranskasta, niin jokainen kunta pääsee nauttimaan Iisakin kirkkojen rakentamisesta? Ei ne ihan halpoja ole, mutta OTETAAN LISÄÄ VELKAA. Sähkö on yksi nykyajan uusjumalista. Olkiluoto 3 ei ikinä valmistu. Eikö sen voisi tyhjentää ja tilalle laittaa monikulttuurikeskuksia eri uskonnoille sekä myös maallisille UUSUSKONNOILLE. Foliosta vaan kate kupoliin.

  2. Älä muuta sano. Nyt PT-medialta vissiin loppuneet kommentoijat, kun siellä on Paavolla kova selitys pääll, että miksi pitää kirjautua Disqukseen. Sehän on sitten sama kertoa suoraan Googlelle SOTU-tunnusta myöten, kuka minkäkin nimimerkin takana on. Alkavat olla nämä vaihtoehtomediat kaukana juuriltaan, kun pitää epäluotettavaan ulkopuoliseen systeemiin kirjautua kommentoidakseen jotain. MV:lläkin sentään oma systeemi käytössä eikä MSM:n systeemi.

 7. https://twitter.com/Trollstoy88/status/1628661708515409920

  Viro kieltää Venäjää keskeyttämästä START-3-sopimusta ”Virolla ei ole varaa tähän. Venäjä pysyy virallisesti sopimuksen osapuolena, tästä ei keskustella”, Viron pääministeri Kaja Kallas sanoi.
  Millä perusteella Viro ”KIELTÄÄ” Venäjää keskeyttämästä START III -sopimusta?
  Eikö Viro ollut yksi ensimmäisistä maista, joka kielsi venäläisiltä pääsyn maalle Viron kautta ja kannatti raskaita pakotteita.
  Uho jatkuu Weffin houlla. Tai ehkä paremminkin ymmärrys/pelko siitä että joutuu gulakille ennen pitkää.

 8. Tässä sodassahan sekä putin että länsimaiden johtajat on ajanut itsensä nurkkaan.
  Suomen johtokin on sanonut että ainoa keino rauhaan on ukrainan voitto.
  Ukraina yksin ei ikinä voita, vaan se vaatisi sen kolmannen maailmansodan.
  Siinä tapauksessa Suomen kohtalo ei olisi kovin hyvä.

  1. Kolmas maailmansota alkoi Krimin valtauksesta.

   Naton jäsenenä Suomi joutuu menemään torjumaan Venäjän hyökkäystä Viroon. Sen lisäksi on avoin itäraja. Nyt sietää pohtia kuinka Venäjä aloittaa sotatoimet Suomea vastaan? -Varmaan Itämerellä ensin, mutta tekeekö suoran maahyökkäyksen Karjalan Kannakselta ja Lapista vai pehmittääkö ensin strategisia kohteita. Vai sekä että?

 9. Euroopassa ympärileikkaus on suhteellisen harvinainen ilmiö ja liittyy lähinnä juutalaiseen ja Islamin uskoon. Vain noin 5 – 10 prosenttia poikalapsista ympärileikataan.

  Sen sijaan Yhdysvalloissa ympärileikkaus on hyvin tavallinen operaatio, joka tehdään noin 55 prosentille poikalapsista.

  Pojan ympärileikkaus on operaatio, jossa esinahka poistetaan kokoaan tai osittain. Leikkaus tehdään yleensä muutaman viikon iässä uskonnollisista tai kulttuurisista syistä, ja se muuttaa sukuelimet pysyvästi.

  Sekä islamilainen että juutalainen usko vaatii poikien ympärileikkauksia, mutta ikä jossa leikkaus tehdään, vaihtelee jonkin verran. Juutalaispojat leikataan yleensä muutamien päivien tai viikkojen ikäisinä, muslimipojat tavallisesti vasta muutamaa vuotta vanhempina.

 10. GLOBALKISTI-KOMMUNISTIEN liipasinsormea SYYHYÄÄÄÄ perkkelleesti, mutta vielä on ILMATASKUA jäljellä. Mutta EI ole KAUAA, sillä NE, jotka muistavat Kiinan TIANANMENIN AUKION opiskelijamielenosoitukset DEMOKRATIAN puolesta v. 1989. Ja LEGENDAARISEN kuvan KAUPPAKASSIMIEHESTÄ, joka pysäytti Kiinan Kansanarmeijan panssarivaunut seisomalla niiden edessä. Tuo LEGENDAARINEN ja POIKKEAVA tapaus koki VERISEN LOPUN kun 5.6.1989 Kiinan armeija AVASI TULEN rauhanomaisia aseettomia OPISKELIJAMIELENOSOITTAJIA vasttan MURHATEN heitä kuka määrän tietää. Kuvamateriaali oli sekasortoista kun KUOLLEITA ja HAAVOITTUNEITA verisia uhreja vedettiin puisilla KÄRRYILLÄja POLKUPYÖRÄN tarakoilla ITKEVIEN ja SOKISSA olevien OPISKELIJATOVEREIDEN toimesta!!! Tänä päivänäkin KIINASSA tuo päivänmäärä ja tapahtuma on TABU ja CCP:n raskaan SENSUURIN alainen niin, että v, 1989 TIANANMENIN AUKION verilöystä kertovat ulkomaiset sivut BLOKATAAN ja KOMMUNISTI-globalisti GOOGLE yms. paskiaiset hoitavat kuten LÄNNESSÄKIN nyt SENSUURIN 100%. Kouluissa EI luonnollisestikaan MAINITA halaistua sanaa TABUSTA nymärö uuno MITÄÄN. Nykysukupolvet eivät tiedä MITÄÄN kyseisetä MURHENÄYTELMÄSTÄ kuin Kiinan KOMMUNISTINEN TOTALITÄRISTINEN HIRMUHALLINTO murhasi VIATTOMAT *”Ihmiskasvoista sosialismia” pyytävät opiskelijat aivan SAMOIN kuin *TSEKKOSLOVAKIASSA tapahtui v. 1968 keväällä kun Neuvostoliitto liittolaismaineen (vasalleineen) MIEHITTIVÄT maan ARMEIJAA käyttäen.
  Lopuksi: IVERSSEN eli JÄRKINAISEN herkun näköinen toimittajanainen otti pitkät kun HÄN oli ”liian” rehellinen” eli teki OIKEAA toimitustyötä ja olisi halunnut haastatella MENGELEN harrastelijaksi pudottanutta piikki-keisari PSYKO ANTHONI FAUCIA. Mutta IVERSSEN pudotettiin pois toimittajien keskuudesta, joiden tuli haastatella NARSISTISTA ammattivalehtelijaa. Luonnollisella kauneudella pilattu naistoimittaja olisi KYSYNYT niistä tiettävistä MYRKKYPIIKEISTÄ ja tietoisista EREHDYTTÄMISISTÄ, joita tuo murhamies jakeli toisen KAHELIN presidentti Joe Bidenin kanssa!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*