27 thoughts on “Päivän kuva: Riisto

 1. Pu­ti­nin vii­mei­nen va­roi­tus: Suo­mea ja Puo­laa pom­mi­te­taan!
  –    Doug­las MacG­re­gor 22 feb­ru­ari 2023: Pu­tins sis­ta var­ning till Väst – Fin­land, Po­len kan bom­bas
  –    https://archive.is/hFOVM

  –   Ve­nä­jän suu­rof­fen­sii­vi on val­mis käyn­nis­ty­mään mil­loin ta­han­sa.
  –   USA:n ja mui­den Na­to-mai­den vii­mei­nen mah­dol­li­suus pois­taa tais­te­li­jan­sa Uk­rai­nas­ta on NYT. Kun hyök­käys on käyn­nis­tet­ty, ne kaik­ki ovat lail­li­sia so­dan koh­tei­ta.
  –   Jos Puo­la, Suo­mi tai va­sal­li­val­ti­ot ryh­ty­vät so­ta­toi­miin Ve­nä­jää vas­taan omil­ta alu­eil­taan, so­ta­kent­tää laa­jen­ne­taan kos­ke­maan myös näi­tä mai­ta.
  –   En­sim­mäi­nen so­ta­ta­voi­te on Uk­rai­nan va­paut­ta­mi­nen ja de-na­zi­fi­kaa­tio Dnepr-jo­keen saak­ka.

  1. NYT jos KOSKAAN on aika HENKILÖITTÄÄ itärintama RONOMI-LOUKKAANTUJILLA. Tilanteen ollessa äärimmäisen TULENHTUNUT naksuissa ja LIMUJUOMISSA ei pidä SÄÄSTELLÄ. KENTTÄHARTAUDEN pitää TRANSU-PAPPI, joka lukee SANAA kuin ”PIRU RAAMATTUA”!!! Jos tämä sota KERMAPERSEISYYDESTÄ kiinni. Niin sitten MIELLÄ ei ole MITÄÄN HÄTÄÄÄ!!!

  1. USA rahoittaa AVOIMESTI Unkarin PERVOJA ja ORBANIN hallinnon KAATAMISTA, koska se EI ole ”DEMOKRAATTINEN” eli KANSALLISMIELISEN KONSERVATIIVINEN, josta EU:n PORTTOLA on vängännyt jo KAUAN, sillä tuo TURHA JOUKKO ei mihinkään muuhun kykenekkään kuin RYSSIMÄÄN, RYSSIMÄÄN ja vielä kerran RYSSIMÄÄN!!! Myös Bidenin ”hallinto” tekee samaa myyräntyötä ISRAELISSA, jossa on ÄÄÄÄÄÄRRRIOIKEISTOLAINEN hallitus, jota johtaa taisteluissa koettu SOTARATSU Netanyahnu.

  1. Ja on muuten hyvä todeta että Venäjä ei ollut ainoa valtio joka tunnusti alueet omiksi valtioikseen. Se oli vasta viides !! Ja YK:n mukaan aina kun muut maat tunnustavat valtiot (määrästä ei puhuta) sellainen valtio syntyy.

 2. Puolalainen siirtotyöläinen Englannissa. Eikö olisikin parempi lopettaa suorittavan työn tekeminen ja laittaa puku päälle ja ruveta valkokaulusherraksi.

 3. Tarkoittamatta kommentillani juuri näitä kuvan naisia ja tarkoittaessani kommentilla vain muita naisia, pistää vain vihaksi valkoiset ja varsinkin suomalaiset valkoiset huorat.

  1. Tuota sanotaan ryöstömurhaksi. Putin ja Hitler olivat niin tyhmiä, etteivät tajunneet, että RAHALLA VOI OSTAA. Kaupankäynti hyödyttää molempia osapuolia. Kumpikin huonosti kasvatettuja nulikoita.

   1. Niin, et­tä­kö kun kes­kus­pan­kis­ta pai­naa uut­ta ra­haa ja sen avul­la sit­ten «os­taa» vi­hol­li­sen öl­jyn ja kaa­sun niin it­se tu­lee rik­kaak­si ja vi­hol­li­nen köy­häk­si.
    –    Jos ei tu­le niin os­te­taan sit­ten ra­hal­la asei­ta ja ha­etaan ne rik­kau­det «ihan it­se».

 4. Lainaus eilisistä yle uutisista: naisten tulee saada päättää. ( ämmällä oli siis sähköväritukka ja hänn oli ylpeästi lapseton) No tässä on nyt naiset päätelly 40 miljardia lisävelkaa, miten on muuten menny? Paljon keresitte lapioida rahaa omiin taskuihinne….. Läski söi, kuikelo työnisi nenään ja meloonipää kavalsi

   1. Kuukautisvaipat ”miehille” (lampaille).

    Kansanedustajan tehtävästä aiheutuvien kustannusten maksamiseen edustajan kotipaikasta riippuen hän saa kulukorvausta 30 prosentin (986,81 euroa), 40 prosentin (1 315,75) tai 55 prosentin (1 809,15) mukaan. Kulukorvaus riippuu kansanedustajan asuinpaikasta.

    1. Tuo kuukautisvapaa tulisi myös miehille, jotka ilmoittavat olevansa naisia. Tampereen yliopistossa opetetaan, että miehilläkin on kuukautiset. Vain oma ilmoitus riittää ja töistä saa vapaata miehetkin kuukautistensa ajaksi. 1.3.2023 alkaen.

  1. Ministerit saavat 10 441 euron kuukausipalkkiota. Pääministeri Sanna Marin 13 390 euroa kuukaudessa.
   6 614 euroa kuukaudessa.

   Kansanedustajat saavat neljän eduskuntavuoden jälkeen palkkion kohoama 6 945 euroa ja 12 vuoden jälkeen 7 408 euroa kuukaudessa.

   Puhemiehen palkkio on 13 390 euroa kuukaudessa ja varapuhemiesten 10 441 euroa kuukaudessa eli samat kuin Sanna ja ministerit.

   1. Sannalle ei riitä kuukausipalkka. Veronmaksajat maksavat tuhansien eurojen aamupalat. Silti se henkilö laihtuu ja kuihtuu.

    1. Oksentaa pitkin lattioita, sen takia huonot hampaat, bulimikko, anteeksi bilimia siis bulihenkilö, kerran vielä, puli…ääh bulimissi.

  2. No, miljoonia lähti aviopuolisoiden peitefirmoille tukina. Yrityksille, joilla ei ole mitään toimintaa. Katso vaikka tapaus Ohisalo ja Marin. Muille taisi kelvata normaali poliittinen kähmintä ja lahjonta. Ai niin, kepu sai maakuntahallinnon itselleen ja satoja virkoja edustajapudokkaille. No, mitä väliä, YHTEINEN TEKIJÄ: KANSA MAKSAA.

   Kuinka onnistuu seuraavalta hallitukselta kansan köyhdyttäminen ja puolue-eliitin lahjonta?

 5. Kuva voisi olla INTIASTA, jossa KAIKKEIN alimmista ALIMPAAN kastiin KUULUVA mies toimii KIRJAIMELLISESTI PASKAVIEMÄRIN RASSINA omalla KEHOLLAAN, jota peittää ”TYÖN JÄLKIÄ” saanut LANNEVAATE!!! Vain JANE puuttuu. Suiis missä JANE? JANE pelehtii APINOIDEN kanssa!!! Toisin sanoen ”HOITAA” traumasetuneita puusta pudonneita APINOITA!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*