4 thoughts on “Päivän video: Ansa

  1. Ei kai kukaan ole niin tyhmä että juoksee ovea päin joka aukeaa ulospäin?? Avain lukossa antaa vielä vinkkiä siitä että liike ei mahdollisesti ole edes auennut. Ja kaveri tulee ikkunaa päin niin että mäjähtää. Normaalimi ottaisi oven kahvasta kiinni ja koittaisi avata ovea. Useimmissa ovissa on kieleke joka pitää ovea paikoillaan.

    Mutta ehkä tatuoidut asiakkaat ovat vain muita tyhmempiä.

    1. Pitäisi katsoa miltä ulkoa näyttää, valoisalla heijastaa pimeällä ei, asiakkaan näkökulmasta yleensäkin kaikki, sitähän varten tuokin pulju on. Saa tatuoida tekosilmäpalloon silmän tuosta hyvästä.

  2. Luuli liukuoveksi. Kuinkahan paljon liukuovitörmäyksiä on netissäkin valvontakameran ottamina.

  3. LASIOVET ovat PR:SEESTÄ!!! Lisäksi ITSE aukeavat OVET ilman ovi mikkoa HAASTAVAT kiireisen ihmismielen, sillä ”KAIKKI OVET EIVÄT AUKENE MEILLE!!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*