6 thoughts on “Rasistinen sarjakuva

 1. Wokeismi = silmitön vallanhimo

  ”Ongelma ei ole vallan neutraloiminen, vaan ”heränneet” tavoittelevat ja vaativat valtaa omiin tarkoituksiinsa.

  Kritisoidessaan järjestelmiä ja rakenteita, he pystyttävät järjestelmiä ja rakenteita, joissa he ovat keskipisteessä, yrittäen hallita ja alistaa ihmisiä tai ryhmiä, joidenka he väittävät alistaneen tai hallitsevan kautta historian. 

  He korvaavat yhden hegemonian toisella

  https://mises.org/wire/power-woke-how-leftist-ideology-undermining-our-society-and-economy

  1. Ei kun sormipori on suvakkipaskaa, mutta ymmärrän kyllä mitä tarkoitat.

 2. Suvakit haluavat että neekerit jaetaa tasaisesti joka paikkaan. Li Andersson haluaa, että ongelmat jaetaan tasaisesti ympäri Helsingin kouluja. Jos siivotaan, niin lika pitää kerätä talteen ja viedä tunkiolle. Maton alle lakaisu ei auta mitään.

 3. Kaikkien pitää olla ihan samalla tasolla haitaksi asti, esim. kouluissa pitää olla jos ei matu haittaa niin valkoiset huonosti oppivat ja häiriköt nykyään samaan ryhmään ja niiden mukaan edetään. Tasaisesti haittaa kaikille. Anna rahasi ettet voi edistyä, jotta matut saa rahaa jottei tarvi vähääkään edistyä, mieluummin kaikki tasaisesti sontalaatikossa. Jos kerran suvakit uskoo jos ei sorreta niin kehittyy, miksi haluaa että annetaan kaikki valmiina.

 4. HÄISKÄ oli DEMOKRAATTIHALLINNON ONNELASSA, jota ”johtaa” KORRUPTOITUNUT, homo, kommunisti, musta, nainen,transu!!!

Comments are closed.