Marco de Wit 24 helmikuun, 2023

 

 

 

Laiton Lehti on viimeisen parin vuoden aikana todistellut, että VKK-puolue on persujohtonen Nato-operaatio. Eli persuista muka loikannut Ano Turtiainen perusti VKK-puolueen valeoppositioksi tarkoituksenaan estää vapaus- ja aitokansallismielisiä järjestämästä tehokasta katutoimintaa ja alue- ja eduskuntavaalikampanjaa.

 

Alussa moni oli pöyristynyt Laittoman Lehden väitteistä, mutta nykyään lähes kaikki myöntävät Laittoman Lehden olleen oikeassa.

 

 

Myyrien valtakunnan aikajana: Onko VKK-puoluekin persujen ja keskustan johtama valeoppositio?

 

 

 

Lisää todisteita tuli eilen, kun kävi ilmi VKK:n kotisivujen ehdokassivuilla olevan edelleen HUOLTOKATKO! Katso itse.

 

 

Kuvassa linkki VKK:n ehdokassivulle

 

 

 

Nyt herää kysymys, että onko edes Ano Turtiainen VKK:n ehdokkaana? Siitä ei löydy mitään tietoa VKK:n sivuilta. Sen sijaan siellä korostetaan Anon olevan edelleen puolueen puheenjohtaja.

 

Kuvassa linkki VKK:n sivuille

 

 

Miten on mahdollista, että edes eduskunnassa istuvan puolueen puheenjohtaja ei ilmoita olevansa ehdokkaana vaaleissa??

 

 

 

27 thoughts on “VKK-puolue romahti: Ei yhtään ehdokasta eduskuntavaaleihin!?!

 1. Ano aiemmin esitteli teoriaa, että vaaleja ei järjestetä tai ne siirretään jollakin verukkeella. Liekö vieläkin siinä uskossa? Ano on kyllä meinaamisen ja jahkailun maailmanmestari. Mikä on ÄO hänellä, entä muilla edustajilla kun Ano on selvästi älykkäämpi kuin ne muut 199 edustajaa?

 2. Nyt on tutkimustyö vaillinaista. Anohan luetteli oman vaalipiirinsä 9 ehdokasta ja mainitsi että kaikissa vaalipiireissä Ahvenanmaata on VKK:lla ehdokkaita. VKK on paras vaihtoehto meille isänmaamme etua ajatteleville vaaleissa.

 3. Ehkä se laski sen varaan että kun VKK:n aluejärjestöjen on lopettamisensa jälkeen annettava kaikki omaisuus Anon pääjärjestölle, niin rahaa ja tavaraa tulee aina kirpputoreille myyntiin asti. Mutta että lyhyt oli jäsenmaksujen taival. Eikä tainut paikallisilta yhdistyksiltä juuri tulla ropoja Anolle.

  Kaikki mahdollisuudet olivat käsissä, mutta se meni reisille

 4. On niillä ehdokkaita, mutta eivät ilmota niistä sivuillansa ennen viranomaisten vahvistusta ja Ano on myös twitterissä ilmottanu olevansa ehdokkaana. Ylöjärveläimen Kansalaisliiton pöljäkin on yksin ehdolla Pirkanmaalla.

 5. Ano teki sen mitä Ano tuonne meni alunperin tekemäänkin; keräämään Persujen perseilyyn vihdoin viimein kyllästyneet Persut hellään huomaansa ja sitten kusettamaan heitäkin urakalla linssiin.

  Lopputulos on ettei ole olemassa minkäänsortin järjestäytynyttä oikeaa oppositiota joka uhkaisi status quoata. Veikkaan että Anolle on tulossa joku mesevä palkkio toiminnastaan josta ei taatusti uutisoida, ehkä Panaman tilille ilmestyy sievoinen summa tai jotain velkoja annetaan anteeksi tms. Palkkiovirkaa hänen turvonnut lärvinsä ei kestä.

  1. Eiköhän Ano saa palkkioksi matkalaukullisen steriodeja ja tämän jälkeen loppu on historiaa!

   Odotettavissa on massiivinen ”roid rage”-kohtaus!

  2. Nyt kannattaa sanoa ihan reilusti ääneen se parempi vaihtoehto, sillä vaaleihin ei ole enää pitkälti.

   Jos parempi vaihtoehto on olla äänestämättä, niin sano sitten se.

 6. Shalom Hirvisaari, Ilkka Tiainen… Tuohon voi jo lopettaa. Ei tarvitse edes listata niitä muita. Äänestäkää Sinimustia ja vaikka edes PS:ää. Jos nyt vaaleihin jaksatte vaivautua. Itse kävin viimeksi äänestämässä Marcoa eli siitä on vierähtänyt jo ”tovi”.

   1. Muistakaa että nämä ovat puoluevaalit. Ääni PS:n ehdokkaalle X on ääni PS:lle. Puolueen eniten ääniä saanut saa koko potin, toiseksi eniten saanut kokonaismäärän jaettuna kahdella, kolmanneksi tullut kokonaispotin jaettuna kolmella jne.

   2. Persuja en äänestä sen takia, kun on puolueessa ylempää ohjattu puoluekuri. Eli edustaja ei voi olla äänestäjänsä asialla. VKK:ssa ei ole puolue kuria eli äänestäjän omalla ehdokkaalla on oikeus olla omaa mieltä ja painaa nappia sen mukaan eduskunnassa.

  1. Asiaa Sami Samuli. Jos PS:ää niin Tynkkystä, tekee töitä työn ulkopuolella, kuten Mannerheimintiecasen aikaan.

 7. Levelin kaverithan kertoivat videoissaan, että aikaisempi hallitus ei ollut tehnyt mitään sen eteen, joten nyt on hirveä kiire.

 8. Ano on ehdokkaana Kaakkois-Suomen vaalipiirissä. VKK:lla on ehdokkaita kaikkialla muualla paitsi Ahvenanmaalla. Näin Ano ilmoittaa itse videonpätkällään. VKK:n eduskuntavaaliehdokkaita löytyy myös mm. IS:n ja IL:n vaalikoneista, siis kaikki ne, jotka ovat vastanneet vaalikoneen kysymyksiin. Ano itse ei kertomansa
  mukaan ole vastannut vaalikoneen kysymyksiin eikä siten ole sieltä löydettävissä. Kohdalleni on osunut VKK:n ehdokkaita em. vaalikoneissa, joten ei pidä paikkaansa, että VKK:lla ei olisi ainuttakaan eduskuntavaaliehdokasta. Kyllä heitä on.

 9. Piankos tuollainen VKK LIISKATAAN kun GLOBALISTI-KOMMUNISTI-PERVOT kaatelevat kokonaisia VALTIOITA kuin keiloja! Ja SIKSI toisekseen VAALIVILPPI hoitaa HOMMAN helvettiin (kotiin), jos joku ”KÄRPÄSEN TAHRA” haittaa näkymiä. Olemme vasta matkan alkupuolella, sillä TAPAHTUMAN niin, että SEULA tihenee kun on ESIN ”ISOMMAT” kalat ryöstökalastettu POIS. PAHUUS, AHNEUS, MURHANHIMO ja käytössä kulumaton HULLUUS hamuaa KAIKKI pikkusintitkin AUKOMASTA SUUTAAN pois. KUOLEMA meille ”väärin tulkitsijoille” koittaa kuin LUONNOLLISENA WHO:lle ruumiskasat ja WEF:lle nuoret ÄLYKÄÄPIÖT nuo ”ohjelmoidut” HARLEKIINIT, jotka jo TOTALITÄRISMIÄ larppaavat. Ja kun HETKI LYÖ. Heitä PERVO-SETÄ pudottelee pois HAAMU PÄÄMINISTERYYDESTÄ kuin omenoita puista. Ja kas. Aivan kuten WWII:ssa jok´ikinen lapsenkasvoinen SOTIULAS saadessaan kuolettavan osuman viime sanoinaan sanoi: ”ÄITI!!!” Niin myös WEF:n ”PUNAISEN MYLLYN” varjeteen vieraileva TÄHTI viimeisessä lehdistötilaisuudessaan PARAHTAA: ”OLEN IHMINEN!!!” Nykyään EI paljoa KANNATTAIS olla!!!

 10. ”…Laiton Lehti on viimeisen parin vuoden aikana todistellut, että VKK-puolue on persujohtonen Nato-operaatio. Eli persuista muka loikannut Ano Turtiainen perusti VKK-puolueen valeoppositioksi tarkoituksenaan estää vapaus- ja aitokansallismielisiä järjestämästä tehokasta katutoimintaa ja alue- ja eduskuntavaalikampanjaa…”

  Tämä pääkirjoittajan artikkeli on nyt kyllä täyttä potaskaa, Hahah! Oikeasti, oletko oikeasti muka jo vuosia kritisoinut VKK-puolueen edesottamuksia? Katselepa omia kirjoituksiasi ja mieti sitä, miten olet jo vuosia fantasioinut VKK-puoluetta! Marko de Wit, sinä olet pääkirjoittajana, jo vuosia hehkuttanut että VKK on puolue, joka johtaa Suomen uuteen nousuun.
  Mikä nyt käänsi pääkirjoittajan pään? Tuuliviiri rauhaton!

  1. Vähiten tämän kaltaisissa, tai on mutta umpihullu hypersalaliittoseko ja lahkon potilaat (nyk. asiakkaat) ovat pääosin lukijoina. Jos yllyttää fyysisiin toimenpiteisiin ja sen verran pahaan ja kiinni jää, tulee Marcolle potkut.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*