Free speech 25 helmikuun, 2023

 

Alla kaksi erittäin paljastavaa videota. Ensimmäisessä videossa musta oppilas hyökkää valkoisen opettajattaren kimppuun, koska tämä otti häneltä pois Nintendo-pelin.

 

Mielenkiintoista videon kommenteissa on se, että hyvin suuri osa kommentoijista pitää opettajaa syyllisenä. Toisaalta ovat ne, joiden mielestä mustat ovat rasimin uhreja ja opettajien pitäisi paremmin ottaa huomioon mustien nuorten tunteet.

 

Toisaalta taas ovat ne, joiden mielestä nimenomaan valkoiset naisopettajat ovat löysällä – tai siis olemattomalla – kurillaan yllyttäneet mustia oppilaita väkivaltaiseksi.

 

Jälkimmäinen koulukunta vaikuttaa olevan oikeassa varsinkin, jos katsoo alempaa videota. Tämä yhdistelmä on nimittäin hyvin vaarallinen:

 

1. Opettajattaret opettavat mustia nuoria tuntemaan itsensä rasismin uhriksi

2. Mustat nuoret eivät juuri saa rangaistuksia rikoksistaan

3. Opettajattaret ja heidän ammattiliittonsa eivät vaadi kuria ja kovia rangaistuksia edes opettajan pahoinpitelyn jälkeen.

 

Ehkä tässä voikin sanoa valkoisille opettajattarille: Sitä saa mitä tilaa!

 

 

 

 

 

12 thoughts on “Kouluvideo: Musta oppilas vs. valkoinen opettajatar

 1. Tuo onkin valkoisten matujen Amerikasta. Se maa ei kuulu valkoisille, vaan intiaaneille. Intiaanit ovat muuten sukua mongolisuomalaisille.

 2. Kii­nan kou­luis­sa ul­ko­maa­lai­set opis­ke­li­jat ovat ha­lut­tu­ja ja st­ra­te­gi­nen voi­ma­va­ra glo­baa­lin im­pe­riu­min tar­pei­siin.
  –    In­ter­na­ti­onal inf­lu­en­ce of Chi­ne­se edu­ca­ti­on is con­ti­nuous­ly inc­re­ases
  –    https://archive.today/1yNM1

  Kan­sa­kun­nan me­nes­tyk­sel­le hy­vin pit­käl­lä ai­ka­vä­lil­lä on älyn siir­ty­mi­nen eri val­ti­oi­den ja maa­no­sien kes­ken tär­ke­äm­pi te­ki­jä kuin pää­oman siir­ty­mi­nen.

 3. BLM on onnistunut sivistämään, kukapa ei pelaisi 90-luvun nintendoa. Kukapa BLM tumma ei hakkaisi tajutonta. Kukapa ei sovi sivistyneenä samaan asuinympäristöön.
  No heidän uhrinsa. Mistäpä löydät videoita missä on toisinpäin, etsimällä etsit ja et löydä. Ei muuta syytä kuin valkoinen niin vammauttaa/tappaa. Auttaa kannattaa, sen huomaa, ei mikään nosta tätä tunnelmaa. Hyvä Suomi(kin)!

 4. Sanonnan mukaan mustin lähellä valkoisen pitää olla aina varuillaan!

  Tästä on kansainvälinen viisaus olemassa ”around blacks, never relax!”

 5. Mitä tähän sanoisi… Enen vanhaan oli vitsi ”Miten estää kymmentä ********* raiskamasta valkoista teiniä? Heitä niille koripallo”. Ehkä se ennen olikin noin, mutta nykyään vissiin pitää heilutella kokaiinipussia.

  Meille aina opetetaan että ympäristö muokkaa ihmisen kaltaisekseen. Mutta jos hetken mietitte niin kyllä se on ihminen joka muokkaa ympäristön kaltaisekseen/haluamakseen. Vai siivoatteko asunnoissanne vain sen vuoksi että yhteisönormi vaatii? Käyttekö suihkussa sen vuoksi että se on tapa? Tai saunassa?

  Kun videon kaltaisia esimerkkejä alkaa olemaan ympäristössä niin se kertoo esim. perinnölisistä mielenterveysongelmista. Mistä nämä ihmiselle vieraat käytösmalli johtuvat? Syitä on monia. Mutta tällaista havaitessa on aivan normaalia että mielenterveysongelmaiset ja heikkolahjaiset eristetään yhteiskunnasta ja opetuksesta omiin ryhmiinsä. Sieltä sitten voi halutessan nousta parempaan elämään. Mutta että jos muilla menee paremmin, se ei ole heidän syytään. Se on heidän ansiotaan. Ihminen kun poikkeuksetta koittaa rakentaa ympäristönsä itselleen mieluisaksi ja paremmaksi lapsilleen

 6. Nainen menee heti hullun mustan ensimmäisestä silmittömästä päällekäynnistä tajuttomaksi ja musta vain jatkaa tajuttoman naisen hakkaamista ja mitä tekee ensimmäinen paikalle rynnännyt tyypillinen nainen? Ei mitään vaan alkaa vain vain lepyttelemään hakkaajaa. Miesvartijakin vain löntystelee paikalle ja vasta hän saa heitettyä raivohullun pois, vaikka paikalla on jo kaksi naista.

  Kaikille naisille voimakeinoja tärkeämpää tuntuu olevan vain mustan sekopään lepyttely ja ymmärtäminen. Sama on myös varmasti luokissa mustien oppilaiden kanssa, joita nämä naisopettajat vain lepyttelevät ja paapovat, vaikka tulisi roskakorista naamaan. Mies sentään pystyy asettamaan kurin ja järjestyksen, jos ei ole aivan neitimäinen beta ja alfoja miesopettajia aina myös kunnioitetaan.

 7. Luulisi järkevän hermostuvan niin etten ainakaan itse lupaisi pelkästään ottavan neekerin pois kimpusta.

 8. Jos nuo Amerikan SAATANAT vietäisiin AFRIKKAAN. AMERIKAN apinat PILAISIVAT Afrikankin. Siellä on sentään TODELLA fiksujakin ihmisiä, joista HETI näkee ettei se ole BLUFFIA ja täkäläiset valkoiset VATIPÄÄT voisi vaihtaa PÄITTÄIN sellaisten kanssa!!! TURHIA en puhu, sillä IHMISEN kyllä tuntee olipa ROTU mikä TAHANSA!!!

Comments are closed.