27 thoughts on “Päivän kuva

  1. Niin onkin hyväksi sekä naiselle. Kuritta kasvaneista hyvinvointipullapullamössöistä ja lusmusivareista ei ole johtajiksi.

   1. Kummallisesti muualla maailmassa johtajina pärjää armeijaa käymättömät. Suomalainen johtaminen taas on lähes maailman surkeinta, vaikka enemmistö miehistä käy armeijan.

 1. Suomen kuningaskuntien salattu menneisyys — digimaailmassa sitä ei ole olemassa.
  –    Blogger.com poisti blogijutun Suomen kuningaskunnista
  –    https://archive.is/a4NfA

  Oma historia on kansakunnan DNA.
  –    Se ei periydy geeneissä.
  –    Sen ylläpitäminen vaatii jatkuvaa historian opettamista uusille ja yhä uusille sukupolville.

  Erasing a Country’s History Also Erases the Country

  Kalevi-kuningas hallitsi aikoinaan Suomenlahden etelä- ja pohjoisrannikkoa.
  –    Rohkea hallitsija, joka uskalsi jopa matkustaa veneellä tapaamaan pohjolan emäntää (Suomen puolelle).
  –    Hän ymmärsi sanan mahdin ja palkkasi suuren joukon runonlaulajia kertomaan itsestään ympäri valtakuntaa, kylissä ja toreilla.

  1. Mediavaikuttaja. Lienee ollut kunnon aivopesijä? Nainen piti valtaa Suomen puolella?. Tyypillistä ugrilaista vallanjakoa.

   1. Niin. Mis­sä oli Poh­jo­lan isän­tä?

    Oli­ko ku­nin­gas Ka­le­vi tap­pa­nut hä­net saa­dak­seen
    kaik­ki rik­kau­det it­sel­leen, vai vas­tus­ti­ko
    isän­tä tyt­tä­ren­sä nai­ma­kaup­paa Ka­le­vin
    kans­sa: vain mi­nun kuol­leen ruu­mii­ni yli.

    Oli­ko Poh­jo­lan isän­tä kui­ten­kin ole­mas­sa mut­ta
    Ka­le­vin vi­han täh­den hän­tä ei saa­nut mai­ni­ta
    kro­ni­kois­sa, — tai sit­ten vain sat­tui ole­maan
    hal­ko­pi­non ta­ka­na ku­sel­la, kun Ka­le­vi tu­li
    ha­ke­maan mor­si­an­taan.

    1. Pohjolan isäntä oli Ruotsin Sven-Bjarnen rakentamassa cuck-majassa piilossa, taskut täynnä niihin tungettuja oravannahkoja ja vielä eläviä oravia, jotka näykkivät pähkinöistä ikävästi. Pohjolan isäntä päätti jo tuolloin vakaasti pysyä ikuisesti uskollisena Ruotsille, Venäjälle sekä EY:lle. Hän ei tienny mikä sellainen EY oli, mutta Lapin šamaani oli kärpässienellä terästettyä poronkusta juotuaan laulanut hänelle sellaisesta. ”Ka, shiinä siulla shellainen isshäntä, ettei pieraishta eesh anna iliman luphaa!” Tästä Pohjolan isäntä sai jo pienen jöppiksen pussihousujensa etumukseen.

 2. «Hän on hyvinkin paskiainen, mutta hän on meidän paskiaisemme.»

  –     Franklin D. Roosevelt
  Nicaraguan presidentti Anastasio Somoza García’sta

  Onko Zelenski paskiainen?
  –   Jos on, niin kenen julapöytään hän paskantaa?

 3. Erittäin kuvaava kuva. Mutta olen yllättynyt että niin vähän näytetään vapaamuurarien käsimerkkejä. Toista se on EU-päättäjien ja MEP:ie osalta. Niinkuin se Merkelin ”patsaskin” jossa sillä on käsimerkki reilusti esillä. Mikä toisaalta tarkoittaa viittomakielellä ”vaginaa”. Mene ja tiedä… kumpaako Merkel halusi viestittää.

 4. Jos et tottele NWO:ta, niin YK laittaa NATO:n tappajaporukan kimppuusi. Näin se nenäporukka toimii. Suomi on maailman kiltein, joten ei huolta täällä. Suomi ei tule pysäyttämään edes sadantuhannen neekerin kansanvaellusta maahamme. Päinvastoin, länsirajalla ollaan valmiina käsi lipassa kantamassa laukkuja.

  1. Suomi on pian täysjäsen tuossa tappajaporukassa ja siten myös täysosallinen sn kaikkiin tuleviin teurastuksiin. Onhan Suomi toki tähänkin mennessä jo ollut osallisena surullisenkuuluisassa Afganistanin miehityskoalitiossa.

    1. Suo­mi ja Ve­nä­jä pi­tää pro­vo­soi­da kes­ki­näi­seen so­taan en­nen kuin na­to­ha­ke­mus kä­si­tel­lään.
     –   Sil­loin na­to voi le­vi­tel­lä kä­si­ään, et­tä näin­kös täs­sä nyt kä­vi
     –   ja ase­teh­taat voi­vat myy­dä asei­ta ve­lak­si sa­ta­ker­tai­seen hin­taan.
     –   San­na Ma­rin saa pää­roo­lin Eu­roo­pan huo­ra­ku­nin­gat­ta­re­na ja Ze­lens­ki ku­nin­kaa­na.

     Oli­ko usa’n ja Suo­men vä­li­ses­sä kes­ki­näi­ses­sä so­ta­so­pi­muk­ses­sa lu­vat­tu ydi­na­sei­den tuo­mi­nen Suo­men maa­pe­räl­le?
     –   Jos oli viit­taus­kaan niin sil­loin­han tuo­daan. Lap­peen­ran­taan ja Lap­piin, koh­tei­na Pie­ta­ri ja Mur­mansk.
     –   Asi­aa­han voi ky­säis­tä Sau­lil­ta: jos sa­noo ei, se tar­koit­taa et­tä eh­dot­to­mas­ti kyl­lä.

   1. Saadaan lisää värinää ja pelihetkiä turuille ja toreille. Hienoa! Ei Suomi voi käpertyä itseensä. Monikulttuuria pitää olla. PITÄÄ!

 5. Kun 98 % maailman ihmisistä ei pitäisi enää omistaa yhtään mitään vuoteen 2050 mennessä ja silti he olisivat kaikki onnellisia, niin keitä nämä jäljelle jäävät 2 % siinä tapauksessa edustaa, jotka omistavat kaiken ja ovat siitä huolimatta kaikki onnettomia?

  Rahanahneen pojatonta kaivoa ei pysty täyttämään millään vesimäärillä. That’$ it!

 6. Historia tuntee seuraavat homot: stalin, hitler, napoleon. Joka laittaa miettimään onko homon sukupuolivietti ainoa vietti joka on vinksallaan. Ja näin ollen ei ole todellakaan hyväksyttävää, jos vielä irstauden hyväksyy.

 7. Millähän KUKKAKEPILLÄ tuollainen lauma SELKÄRANGATTOMIA matelijoita saadaan pysymään noin RYHDIKKÄÄSTI pystyssä! Jos vain on kuvan ”varassa”. Voisi KUVITELLA, että kysessä on kokonainen LAUMA mitä KUNNIAKKAIMPIA laillisuuden ESITAISTELIJOITA, joille voisi antaa vaikka LAINTAULUT rikottaviksi!!! KAIKKI sitten jääkin KOMEAAN yhteiskuvaan, sillä tuo TAIKA katoaa välittömästi kun vain YKSIKIN heistä AVAA SUUNSA!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*