Marco de Wit 26 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Naiset ovat geneettisesti sopuleita, joten osittain he ovat valtamedian transmanian uhreja.

 

Toisaalta nämä naisnyrkkeilijät eivät ole aivopestyjä. He kyllä taatusti tietävät vastassa olevan mies ja tästä huolimatta puhuvat ”naisnyrkkeilystä”. Niinpä he saavat juuri sitä mitä ovat tilanneet.

 

Nämä naisnyrkkeilijät ovat totisesti ansainneet aivovammansa. Luultavasti suuri osa yleisöä on ihan samaa mieltä ja siksi hurraavat miesten murskatessa nämä mielisairaat naiset.

 

Nyt ei tarvitse tehdä muuta kuin pistää kaikki suvakkinaiset kehään! Siinä suvakismi loppuisi alta aikayksikön joko heräämiseen tai kuolemaan.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

19 thoughts on “Päivän video: Naisnyrkkeily

 1. Tämä on harvinainen esimerkki siitä miten jonkun järjettömyyden kannattaja pääsee nauttimaan kannattamansa asian ihanuudesta toisten hullujen hurratessa vieressä. Nauttikaamme tästä.

  Näkisimmepä vielä…
  …maahanmuuton kannattajat maksamassa matujen tuomisen maahamme, ”kotouttamisen” ja täällä loisimisen OMASTA pussistaan eikä yhteisistä verorahoista.
  …samalla he voisivat ottaa nämä kultakimpaleet asumaan omalle asuinalueelleen tai jopa omaan kotiinsa.
  …mikäli partalapsella sattuisi tulemaan ”äitiä ikävä” ja hän sattuisi raiskaamaan jonkun se olisi vain oikein että hän raiskaisi joko suvakin tai suvakin lapset suvakin omassa kodissa.
  …homojen ja transujen pitäisi myös päästä nauttimaan Suomeen kutsumiensa rauhan uskonnon edustajien seurasta vaikkapa kerrostalojen katoilla järjestettävissä tilaisuuksissa.
  …sateenkaariväen pitäisi myös maksaa aatteensa tyrkytys kaikista tuuteista OMASTA pussistaan eikä esim. YLEn kaikkia koskevalla pakkoverolla.
  …ilmastohölmöläiset voisivat myös muuttaa asumaan keskelle metsää elämään hiilineutraalia elämää ilman sähköä ja muita mukavuuksia ja elämällä itse oppiensa mukaan saavuttaa oikeuden moralisoida muille.
  …ne naiset jotka valittavat siitä ettei kovapalkkaisilla aloilla ole tarpeeksi naisia menkööt töihin öljynporauslautoille tai kaivoksille pitäähän kaikille aloille saada 50/50 jakauma sukupuolien välille. Muistaakseni suvakkien neekerikuningas Obama sanoi että naiset pystyvät kaikkeen mihin miehetkin korkokengät jalassa?
  …missä muuten on sukupuolikiintiöt miehille naisvaltaisilla aloilla tai yleinen asevelvollisuus naisille?

 2. On ihan OK että transut saavat urheilla. Mutta niillä pitäisi olla omat ryhmät. Siinä sitten kilpailisivat miehiksi muuttuneet naiset ja naisiksi muuttuneet miehet. Eikö se olisi oikeudenmukaista?

 3. Toivottavasti se kammottava nyrkkeilevä suomalainen julkilesbo, jolla on käteen tatuoituna pervojen ylivallan tunnus(sateenkaarilippu) menee tuon lihaksikkaan transun hakattavaksi!

  Ottelua voisi markkinoida ”ääripervojen kohtaamisena!”

  1. Älä aja muita tuonne nyrkkeilemään, mene itse. Ai niin hetkinen istuu vain pöydänpäässä ja komentaa vaimoa tekemään läskisoosia.

   1. Minä tervejärkisenä pysyn kaukana ääripervoista!

    Tietenkin näiden nyrkkeilevien ääripervojen oikea paikka olisi suljettu eheytyskeskus, jossa todennäköisesti myös heille tehtäisiin asianmukainen sterilointi!

    Vaimo laittoi juuri kinkun uuniin, mutta sitä syödään vasta huomenna. Minä aion laittaa tänään puuhellan päälle, jossa laitetaan maukasta pastaa ja samalla lämpeää talo! Aamulla vaimo leipoi sämpylöitä. Lapset rakastaa tuoreita ja lämpimiä sämpylöitä! Nam!

   2. Ei kai akua kutkuta asiassa homous myönteisyys? Ei pahalla mutta sairaus, yksimielisairauden ilmentymistä.

 4. Onhan tämä aakkosjössötys mennyt jo ihan sekopäiden sekoiluksi.

  Naisille kuukautisvapaat Suomeenkin, niin tasa-arvon nimissä naiseksi itsensä ilmoittavat saavat samat syrjimättömät edut ja intersektio-oikeudet sekä inkluusion. Tampereen yliopisto on todistanut, että kaikilla naisilla on kuukautiset riippumatta biologisesta sukupuolesta. Eletään sitten sen mukaan. SE ON NYT TIETEELLISESTI TODETTU JA YLIOPISTOT EIVÄT OPETA MITÄÄN VÄÄRÄÄ JA TOTUUDEN VASTAISTA. Hallelujaa ja eimeen.

  Jos kiistät yliopiston opetukset, OLET YHTEISKUNTAVASTAINEN piilovaikuttaja.

  Ei kun vaan kaikki teeskentelemään virallisen yhden totuuden mukaan ja puhu asioiden oikeilla nimillä vain hiljaa kotonasi. Muista; sinun pitää vetää kaksoisroolia, julkinen ja yksityinen, koska elämme valheen maassa, kuten neukkulassa Stalinin aikana. On unelmamaailma, johon pyritään julkisesti ja se todellinen sinun kotona. Esim. hienot kulissit on rakennettu mainosmaailman ohjeilla ja ostettu velaksi ja öisin vituttaa kaikki valheellinen kulissi ja pelottaa kuinka saat tulosi riittämään lainanlyhennyksiin ja nouseviin hintoihin. Iltapaskat vittuilevat, olet aina tehnyt väärin ja nyt on tulossa uusi virus ja uusi sota entisten lisäksi. Viihdesaasta näyttää sitten Ruudulta ”Hienoa”amerikkalaista miljonäärien elämää. Kaikkea on ja rahatkin riittää, eikä ketään vituta työ eikä raha-asiat.

  OLETKO KOTONA ONNELLINEN? JULKISESTI KAIKKI OVAT MAAILMAN ONNELLISIMPIA, koska niin pitää olla. Hienot kuoret ulkona, sisältä tyhjä. Mutta SUORITTAKAA ja HALUTKAA aina enemmän. Sitä on länsimainen ihminen ohjelmoitu tekemään. Ei ole vaihtoehtoa, muuten tiput kyydistä, yhteiskunta kaatuu, eläkkeet jäävät maksamatta, eikä poliitikoilla riitä rahaa jaettavaksi maailman tuuliin.

 5. Valkoisille huorille pitääkin antaa kehässä oikein kunnolla, tietysti sääntöjen mukaan, mutta oikein koko rahan edestä.

 6. Valkoiset huorat rikastetaan myös kulttuurillisesti kehitysmaalaisilla ja rikollisten amerikkalaisten, sekä brittien äpärälapsilla. Näitä valkoisia huoria ja äpärälapsia ei pidä elättää muiden rahoilla.

 7. Kyllä joutaakin saada naisnyrkkeilijä turpaansa jos suostuu ottelemaan miehen kanssa. Ei paljon sympatiapisteitä heru.

 8. Hyi stana kuinka ruma ”nais”-nyrkkeilijä voi näinä päivinä ollakkaan. Ihan karkuun pitää mihenkin juosta moista transformeria nykyään, ettei juhaa leukaan vaan satu!

 9. Valitettavasti on MYÖNNETTÄVÄ, että naisilla on TYHMYYDENLAJI, joka VAHINGOITTAA kohti suoraan heitä ITSEÄÄN. Siksi NAINEN tarvitsee MIEHEN, jolla on (EI kaikilla) JÄRKEÄ, mikä tarkoittaa YMMÄRRYSTÄ siitä. Mikä ON tosi tyhmää ja mikä on PELKÄSTÄÄN vain TYHMÄÄ eli ”eihän tuossa ole pätä ei häntää”, mutta se EI vahingoita ITSESSÄÄN suoraan tai välillisesti AJAN kanssa!

  Nainen on PEHMOINEN ja MYÖNTYVÄINEN kunhan JOUKKOHULLUUS iskee olipa se miten KARSEETA hyvänsä. NAINEN on KOVA,, ANTEEKSI ANTAMATON, TAIPUMATON ja OMAPÄINEN. Kunhan kysymyksessä on OMA (toistaiseksi) persjalkainen SUOMALAINEN persettään raapiva AVIOMIES joko KOTONA tai MARKETISSA valumassa n. 10 m päässä jäljessä pällistellen eksyneen näköisenä!!! Sitä sanotaan RAKKAUDEKSI viime ISKULLA!!!

 10. Lopeta naisiin ja tyttöihin kohdistuva väkivalta nyt!

  Kunnioitan vain miehiä jotka eivät kohtele naisia huonosti!!!

  Mutta mistä on kyse silloin kun joka kolmas nainen maailmassa on altistunut fyysiselle tai seksuaaliselle väkivallalle elämänsä aikana???

  Naisiin kohdistuva väkivalta on vakava ihmisoikeus loukkaus. Se vaikuttaa kaikkiin naisiin,
  riippumatta uskonnollisesta tai etnisestä taustasta, sosiaalisesta asemasta tai maantieteellisestä sijainnista.

  Miljoonat naiset asuvat maissa, joissa naisiin kohdistuva väkivalta ei edes ole rikos?

  Liian monissa tapauksissa väkivalta johtaa siihen että naiset ja tytöt menettävät myös henkensä.

  Naisiin kohdistuva väkivalta tapahtuu usein kotona parisuhteessa.

  Sen eri muotoja ovat myös;

  Halveksunta. Nimittelyt. Seksuaalinen häirintä.
  Sukuelinten silpominen. Lapsiavioliitot. ihmiskaupat. Seksuaalinen väkivalta ja raiskaukset sodassa ja naisiin kohdistuvat murhat.

  Joten jäljellä jää oranssin värinen kysmys:

  Miksi sadistinen psykopaatti mies nauttii verisestä vallanhimosta ja käy fyysisesti heikomman naisen kimppuun?

  Ei siis todellakaan mikään ylpeilemisen aihe!

  Joten on hyvin ymmärrettävää että tällainen itseänsä
  ns ”mieheksi” kutsuva sekopää, pahoinpitelee naista tietoisesti, koska hän yrittää samalla salata tekonsa, esittämällä ”Laupiasta Samarialaista” ulospäin.

  Suosittelen nyrkkeilyn sijasta jokaiselle naiselle mustaa vyötä Karatessa. Siinä käytetään älyä ja nopeutta. Ei niinkään voimia.

  Nainen ja Tyttö, älä koskaan alistu psykopaatin fyysiseen ta psyykkiseen nöyryytykseen, joka nauttii teoistaa ja uusi ne myös heti kun tilaisuus sen sallii. Ja tältä sivulta niitä myös löytyy!

  1. OIKEIN, kunhan TYTTÖ tai NAINEN ei oleta FAKTUAALISESTI kaikkien MIESTEN olevan NAISYSTÄVÄÄNSÄ, AVIOVAIMOAAN ja TYTÄRTÄÄN mukiloiva TYRANNI, joka sielullisesti ja henkisesti EI osoita kuin OMAN PIENUUTENSA perin RAUKKAMAISELLA tavalla! Yleensä NAISENHAKKAAJAT eivät USKALLA haastaa toista MIESTÄ, joka siittää vielä PATOUMAN purkaa MUNATTOMUUTTAAN naisen lyömiseen!!! NAINEN, joka on hankkinut ITSEPUOLUSTUKSEN taidon täytyy MYÖS olla kuin ”kunnon mies” (lyömätön) ja olla PERHERIIDAN tuoksinassa BRUTAL FORCE aviomiestään tai poikaystäväänsä kohtaan.

   NYT v. 2023 länsimaailmassa PERHEVÄKIVALTA on FIFTY FIFTY. Jopa niin, että VÄKIVALTAISET lyhytpinnaiset NAISET pahoinpitelevät KARKEASTI mieskumppaneitaan ilman, että ”VALKOISEN MIEHEN TAAKAN” vuoksi feminismin läpikyllästämässä länsimaisissa yhteiskunnissa MIES ei KYKENE ja edes USKALLA puolustaa itseään LUONNEVIKAISELTA naiseltaan.

   Ja, jos soitat POLIISILLE, että VAIMO lyö ”kuin vierasta sikaa”! Sinulle NAURETAAN päin naamaa, ”koita nyt pitää akkas kurissa HOH, HOH. Ja, jos edellisen kiistää olevan TODELLISUUTTA tänä päivänä. Silloin sellainen EI ole asiansa kanssa mukana TÄYSILLÄ VALOILLA!!! Ensin tulee IHMISYYS, sitten vasta SUKUPUOLI!!! Ja niitä on KAKSI!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*