Marco de Wit 26 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut miten venäläiset supersotilaat, Wagnerit ovat saartamassa Ukrainan rintaman avainkaupunkia, Bakhmutia.

 

Wagnerit vallanneet Berkhivkan ja Yahidnen: Bakhmut lähes saarrettu!

 

 

Ukraina ja läntinen valtamedia kuitenkin joka kerta kiistävät wagnereiden valloittaneen jokun kylän tai alueen. Tosin aina noin viikon kuluttua he sitten hiljaa asian myöntävät. Tässä hyvä esimerkki. Länsikartta on nyt vihdoin myöntänyt wagnereiden valloittaneen Berhivkan, mutta samalla kartta kiistää venäläisten ottaneen haltuun suuren osan Yahidnea.

 

Tähän on kaksi syytä. Ensinnäkin Yahidnesta on käyty erittäin kovia taisteluita ja jossain välissä ukrainalaiset saivat vallattua sen keskustan takaisin. Toissapäivänä wagnerit kuitenkin saivat sen lopullisesti haltuunsa.

 

Toiseksi, Yahidnen menettämisen myöntäminen on valtamedialle arka paikka, koska se on niin lähellä Bakhumtiin vievää viimeistä huoltotietä eli elämän tietä.

 

 

 

 

Tässä kuva siitä miten joka päivä wagnerit ovat napanneet jonkun osan Yahidnea. Tilanne on kriittinen ukrainalaisille, koska Yahidnen ja huoltotien välillä ei näytä olevan mitään linnoitteita.

 

 

 

 

 

Tässä tarkempi selostus, joskin parin päivän takaa. Nyt sunnuntaina wagnerit ovat tietysti jo edenneet paljon pidemmälle.

 

 

 

 

Ukraina ja läntinen valtamedia elävätkin virallisesti fantasiatodellisuudessa, jossa Bakhmut ei ole lähelläkään saarrostusta. Alla olevassa kartassa näkyy miten wagnerit ovat muka aika kaukana keskustasta.

 

Huomaa myös miten tämä länsimedian käyttämästä kartasta puuttuu kokonaan harmaa alue. Siis vaikka venäläisten ja kaikissa vähänkin asiallisissa kartoissa sellainen on olemassa!

 

Miksi länsikartoista puuttuu harmaa alue? No, koska se näyttäisi venäläisten olevan koko ajan etenemässä. Ja eihän sellainen käy! Niinpä alla oleva kartaa on tuplasti vähättelevä eli vähättelee sekä venäläisten/wagnereiden etenemistä että heidän valloituksiaan.

 

 

 

 

 

Tässä karttaa on tehty hieman todenmukaisemmaksi sinisellä värillä, joka näyttää valloitukset. Tosin tästäkin kartasta puuttuu harmaa vyöhyke.

 

 

 

Todellisuudessa Ukraina ja läntinen valtamedia vain valehtelevat ihmisille. Samaan aikaan Ukraina kuitenkin koko ajan valmistautuu vetäytymään Bakhmutista. Tästä kertoo myös se, että joukkoja on nyt siellä paljon vähemmän kuin aikaisemmin. Lisäksi kaupunkiin on siirretty tsetseeni-joukkoja!

 

Tässä näkyy miten tsetseenit on laitettu puolustamaan erittäin tärkeää kaupungin etelärintamaa.

 

 

 

 

Tässä puolestaan näkyy miten etelärintamaa on myös pistetty puolustamaan anti-putinistisia venäläisiä joukkoja!

 

 

 

Miksi tsetseenit ja kapinalliset Sorosia ja muita juutalaisoligarkkeja puolustavat venäläisjoukot on laitettu puolustamaan Bakhmutia? Yksinkertaista. Ne eivät taatusti tule antautumaan wagnereille!

 

Tsetseenit ja Soros-venäläiset nimittäin tietävät miten heidän käy, jos jäävät wagnereiden ja Kadyrovin tsetseenien käsiin…

 

Käytännössä ne siis toimivat jälkijoukkoina, joiden tehtävänä on auttaa ukrainalaisia vetäytymään Bakhmutista. Vetäytyminen on siis nyt tosissaan alkanut!

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

19 thoughts on “Verkko Bakhmutin ympärillä kiristyy: Wagnerit valloittivat Yahidnen. Ukraina kiistää kaiken!

 1. Bakhmut saattaa osoittautua kuninkaantekijäksi, joka pakottaa kasaarimafian Kremlin assetit ulos koloistaan. Prigozhinilla on Bakhmutin tapahtumien johdosta palanut sillat Kremliin, joka on vähätellyt Wagnerin panosta sodassa, ja uusimpana selkäänpuukotuksena jättänyt Wagnerien joukot ilman huoltoa Bakhmutin taisteluiden kriittisessä vaiheessa. Aivan sama temppu, jonka Kreml teki Strelkovin joukoille vuonna 2014 Donbassin etelärintamalla vain viikkoja ennen MH:n alas ampumista, kun tie Mariupoliin oli käytännössä saatu auki. Prigozhin on käynyt kuumana telegrammissa jo kuukauden, joten konflikti Wagnerien ja Venäjän hallinnon välillä näyttää vain paisuvan.

  Samaan aikaan viime viikolla tsetseenijoukkojen kenraali Apti Alaudinov sai oudon hajuisen kirjeen, ja on siitä saakka ollut hermomyrkytyksen oireiden takia hoidettavana moskovalaisessa sairaalassa. Alaudinov ei myrkytyksen jälkeen kainostellut tavata sairaalassa Prigozhinia, jonka kanssa hän sopi, että tsetseenit järjestävät Wagnerien huollon Bakhmutiin. Niinpä Wagnerien kaikki tulevien viikkojen eteneminen tapahtuu tsetseenien ammushuollon varassa.

  Alkaa näyttää siltä, että Bakhmutissa todella yritetään omien sabotaasia aivan kuten Strelkoville tehtiin Mariupolin kaistaleella vuonna 2014. Wagnerien kannattaisi toistaiseksi kieltäytyä muista paitsi tsetseenien asetoimituksista. Muissa erissä voi olla mitä vaan, ja ne voivat johtaa Prigozhinin samanlaiseen suohon, mihin BUK-ohjuksen siirtely johti Strelkovin.

  1. Komentaja Alaudinov on todellinen sotasankari ja satanismin vastustaja! Luojan kiitos, että hän toipuu myrkytyksestä. Todennäköisesti toipumista on edistänyt wagnerin johtajan sairaalaan tuoma leka, joka on wagnerien tavaramerkki.

   Nyt komentaja Alaudinov voi nukkua yönsä rauhassa ja vahvistua, kun hän voi asettaa tyynylle wagner-lekan ja näin hän näkee kauniita unia tuhotuista valenazeista!

   1. Niinpä, näkee unia. Herätessä on sitten kauhea todellisuus edessä, kun joukot ovat lähteneet käpälämäkeen. Ja voi surku kun hänet on jätetty peuhaamaan kadyrovin kanssa keskenään.

    1. Aku, olet silmittömän muslimivihan sokaisema ja tarvitset siihen ammattiapua!

     Tsetseenit ovat tehneet hyvää jälkeä ja denazifioineet innokkaasti lähiaikoina Kremennan alueella, jossa valenatsit ovat kärsineet massiivisia tappioita ja ovat joutuneet perääntymään. Ei mikään ihme, että suvakkimedia on täysin hiljaa Kremennan tilanteesta!

     Mariupolin valtaus oli mestarillinen uroteko, jossa iloiset tsetseenit olivat merkittävässä asemassa!

     Suosittelen, että alat kunnioittamaan Komentaja Kadyrovia ja hänen urheita tsetseenitaistelijoita!

     1. Minä en sinun suosituksistasi perusta, enkä ala kunnioittamaan oman kansansa murhaajia. Tsetseenit voivat olla hyviä taistelijoita mutta ne eivät ole kadyrovin riveissä. Ne ovat kunnon miehiä, eivätkä mitään pikkupoikien vikittelijöitä.

    2. Jos on ERI mieltä, silloin on OSATTAVA perustella VASTA-ARGUMRÈNTEILLA! Pelkkä VITTUILU on samalla vittuilemista ITSELLEEN, sillä kun eletään REAALIMAAILMASSA, jossa on LAINALAISUUKSIA, jotka OVAT ja PYSYVÄT. Kun ne LAKKAAVAT olemasta. Silloin KAIKKI tämä LAKKAA olemasta!!!

     VENÄJÄ on suurvalta ja Ukraina on VAIN pahempaa kuin se olisi YKSIN. Nyt Ukraina on TAISTELUKUKKO, jota LÄNSI-GLOBALISTIT käyttävät HYVÄKSI omiin likaisiin TARKOITUSPERIINSÄ ryöstää kuin ROSVOLAUMA Venäjän luonnonvarat ym. RIKKAUDET. Lisäksi NWO-GLOBALISTIT + WEF + George Soros haluavat LAKKAUTTAA Venäjän Öljyn ja kaasun MYYNNIN eli LOPLETTAA FOSSIILISTEN polttoaineiden SAANNIN koko maailmassa. Koska HIILI on muka MYRKKY ja kun FOSSIILISET ovat KAPUT.

     Sitten ”The Great Reset” ja TYRANNIA, jossa ihmisillä oikeus olla HÄKKINSÄ ulkopuol.ella ON kokonaiset VIISITOISTA MINUUTTIA + keinoliha (syöpää), madot (syöpää), heinäsirkat ym. (syöpää), PAKKO MYRKKYPIIKIT, Digitaalinen raha NWO sulkee TILISI, jos raavit väärin persettäsi, VALVONTAYHTEISKUNTA, SIRU aivoihin ja OLET ”tilivelvollinen” KEINOÄLUYLLE ja KESKUSTIETOKONEELLE, joka mittaa KAIKKI ELINTOIMINTOSI. TYRANNIT voivat vaikuttasa elintoimintoihisu ja MIELIALAASI ja KAIKKEEN mitä ajattelet. ET ole enää IHMINEN. OLET ANDROIDI ROBOTTI, jolla EI ole OMAA TAHTOA, VAPAUTTA eikä edes SIELUA vaan OLET KONE, jonka voi MURSKATA kuin auton AUTOPAALAAMOSSA!!! PIDÄ PEUKKUJA, että VOITAT!!!

  2. Hindustan Times kertoo pari päivää vanhalla Youtube-videolla, että Russian force toimittaisi ammuksia. Ei tässä puhuta Tsetseeneistä mitään. Sekavaa on. Luotan kuitenkin Intialaisiiin lehtiin enemmän kuin Naton Iltalehteen.
   Liekö tämä Intian uutisten videolinkki toimii Laittomassa lehessä: https://m.youtube.com/watch?v=lrpSKJX7-y8

   1. Ne on pelkkiä Venäjän sotilasjohdon kertomuksia mitä siellä kerrotaan. Wagnerien johtaja kyllä tietää paremmin miten hänen joukkojaan kohdellaan kuin joku intialainen uutismedia.

   2. Omat tietoni ovat Prigozhinin ja Kadyrovin Telegrammeista. Varmasti nekään eivät kaikkea kerro. Alaudinovin myrkyttäminen paljasti ainakin sen, että tsetseenien panos sotilaallisesti sekä Alaudinovin voimakkaat kannanotot kristinuskon puolesta ovat tulleet joillekin yllätyksenä ja aiheuttaneet paniikkia. Alaudinovhan siteeraa Raamattua ja Ilmestyskirjaa kuin vanha teologi.
    Omat epäilykseni Kremlin, ml. Putinin harjoittamasta kaksilla rattailla ajelusta ulottuvat ajalle kauan ennen Ukrainan kriisiä ja 2014 Itä-Ukrainan irtautumista Ukrainasta. Epäluulooni vaikuttaa myös Edvard Slavsquatin v. 2022 alkaen Substackissa Venäjältä raportoimat WEF ja WHO linjausten mukaiset koronarokotekampanjat ja digi-ID:n käyttönoton ajaminen. Niiden edistämisessä valtiovarainministeriö ja Rossija pankin Herman Gref ovat olleet avainasemassa. Putin on joko hiiri tai Trumpin kaltainen kaksikasvoinen kasaarimafian rotta, kun ei ole nostanut näistä hankkeista punaista korttia.
    Minusta tämä kaikki näyttää siltä, että samalla kun meille näytetään veristä konfliktia Venäjän ja lännen välillä, konservatismin ja satanismin välillä, huomio viedään pois siitä mistä globalistieliitti on yksimielinen ja mistä se ei ole valmis tinkimään. Ja se mistä he ovat yksimielisiä Ukrainan konfliktista ja liberalismi vastaan satanismi -retoriikasta huolimatta on WHO:n ylivalta, rokotemandaatit ja yksilöiden kontrolli keskitetyn digitaalisen ID:n avulla.
    Jos kaksi poikkeuksellista sotilasjohtajaa Kadyrov ja Prigozhin eivät ota itseään niskasta kiinni, lusikkaa kauniiseen käteensä, ja kasva jumalan heille antaman tehtävän mittaisiksi, niin meiltä pieniltä ihmisiltä ja kansojen rokottamattomalta väestönosalta loppuu tänä vuonna aika ja pelimerkit.

  1. Sisäministeriöllä on suunnitteilla miljoonan suomalaisen evakuointi Itä-Suomesta sisemmälle Suomeen tai jopa Ruotsiin. Ajatelkaa, kun tuo alue tyhjennetään, niin sinne jää miljoonan ihmisen koti, elämäntyö ja toimeentulo. Sodan takia, joka tulisi kestämään ties kuinka kauan kuten nyt Ukrainassa.

   KYSYN NYT: LÄHTISITKÖ EVAKKOON VAI OTATKO SEN RISKIN, ETTÄ VENÄJÄ PUOLISOTILAALLISET ”taistelijat” tulevat jossakin vaiheessa kotipihaasi ja tappavat sinut?

   Otatko kuulan kalloosi kotonasi vai lähdetkö pakolaiseksi? Siitä on lopulta kyse, mikäli joku taho joskus hyökkää Suomeen tässä kolmannessa maailmansodassa.

   Väestönsiirroista löytyy mm. Ylen sivuilta. Sori siitä jo etukäteen.

 2. Olishan se hienoa jos Tsetseenit hotaisivat huollon kuntoon. Wagnerin kannalta on ymmärrettävää että marmatusta kuuluu, koska varmaan jokainen rintamalla haluaisi paljon aseistusta ja tarvikkeita mutta saa vain oman osansa. Ideahan on usein siinä että ammutaan vain kohteita, eikä tuliteta umpimähkään ”amerikkalaiseen tyyliin”. Ei sellaisia patruuna- ja ammusvarastoja ole kellään. Nytkin lähtee, olikos se 1800 tykinammusta päivässä. Vai 18 000?

  Yhtä kaikki. Tsetseenit ovat tämän konfliktin aikana maksaneet takaisin sitä velkaa siitä kun Venäjä auttoi ”oikeat tsetsenit” takaisin valtaan tässä vähän aikaa sitten. Ja tämä ystävyys näkyi sekä alussa että nyt.

 3. Baghmut romahtaa parissa viikossa. On hauskaa seurata millaisia linnoitteita Ukraina on saanut rakennettua kaupungin länsilaidan mutapelloille.

  Aina vain hauskempaa on kuunnella toveri Toverin ja Eemeli Kastemunan epätoivoisia selostuksia rintamatilanteista.

 4. Viime aikonahan on länsipropaganda ainakin Suomessa on alkanut kertomaan kuinka Bakhmut ei olekaan mikään kovin tärkeä. Ihan muuten vaan Ukraina on sitä puolustanut verisesti kuukausia.

  1. Varmaan tarkoittaa, että perusukrainalaiset jäävät ilman sähköä. Nehän on jo totutettu siihen. Tärkeintä, että kulissi pysyy kirkkaana kaiken kurjuuden keskellä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*