Marco de Wit 27 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti kannattaa yksilönvapautta, joten se myöskin vastustaa maailman suurinta imperiumia, USA:ta.

 

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että Laiton Lehti vastustaisi Amerikkaa. Päinvastoin. Amerikka oli alunperin vapauden valtakunta, ASA.

 

 

Päivän suvakkisarjakuva: ASA vs. USA

 

Ratkaisu Amerikan ongelmien ratkaisuun on siis hyvin yksinkertainen. Yksikin ainoa yksinkertainen maalaisjärkeen sopiva idea voi kaataa kolossuksen. Tosin juuri tämän takia koulut ja valtamedia eivät puhu mitään ASA:sta.

 

Onneksi USA:n kongressissa on kuitenkin kansanedustajia, jotka vaativat USA:n purkamista!

 

 

 

 

Greene perustelee ehdotustaan sillä, että republikaanit ja demokraatit ovat yhä erilaisempia. Käytännössä niiden on mahdotonta asua samassa valtiossa.

 

 

 

Tässä Laittoman Lehden fanittama lakiasiantuntija kertoo Greenen ehdotuksesta. Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

USA delenda est.

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

32 thoughts on “ASA vs. USA: Kansanedustaja Marjorie Greene vaatii USA:n liittovaltion hajoittamista!

 1. Jos tuo toteutuu, niin sama voi käydä muuallakin lännessä. Esim. viherpunavassareille oma valtio pääkaupunkiseudulle. Sitten saavat toteuttaa siellä EU-direktiivejä. Muu Suomi jatkaa itsenäisenä.

  1. Haha… eivät tule koskaan suostumaan tuohon, samasta syystä kuin amerikkalaiset ja britit eivät tule irrottamaan otettaan muista. Suvakit, amerikkalaiset ja brittiläiset eläimet ovat kaikki täysin kyvyttömiä tulemaan toimeen omillaan, eivätkä he ole koskaan tulleet toimeen omillaan.

   Aluksi he ottivat slaaveja ja muita orjikseen tekemään töitä ja elintasoa heille. Englannissa he orjuuttivat welshejä, irlantilaisia ja myöhemmin neekereitä. Amerikoissa brittien ja amerikkalaisten neekerien orjuuttaminen jatkui ja nyt he pitävät muita heitä elättävinä orjinaan. He ovat yksinään täysin kyvyttömiä tekemään yhtään mitään ja kaikki tulee heille aina kaikilta muilta. Myöhemmin he alkoivat pitämään myös kiinalaisia orjinaan, sekä hukuttivat heidät huumekauppaansa. Myöhemmin heidän orja -ja huumekauppa, terrori jne. ovat vain kasvaneet koko ajan.

  1. Se olisikin oiken mielenkiintoista jos liittovaltio purettaisiin. Mihin ihmiset sen jälkeen muuttaisivat ja miten talous kääntyisi eri valtioiden kesken. Ehkä sen jälkeen joissain valtioissa olisi rahaa tehdä se julkinen sairaudenhoito. Jota on USA:ssa konsulttien kanssa suunniteltu jo 13 vuotta.

   Ehkä sen jälkeen myös Chevrolet ja Harley Davidsson pystyvät korjaamaan moottoreidensa väärät astekulmat jotta ne alkavat käymään tasaisemmin. Vuonna -57 suunnitellussa moottorissa on vieläkin väärät astekulmat. Ja tässä nähdää ettei kommunismissa mikään kehity.

  2. Zelenski uhosi tänään jo USAn tuhoa, jos se ei ala aseistaa kunnolla Ukrainaa. Ei ainakaan omilla lihaksillaan Zelenski pysty tekemään eli uhkaus tuli suoraan juutalaisyhteisöltä.

 2. Amerikkalaiset ja britit ovat laittomia siirtolaisia. Heillä ei ole minkäänlaista oikeutta olla muilta ryöstämillä mailla. Intiaaneilta maat ryöstettiin ja varastettiin tälle epärehelliselle ja moraaliposeeraavalle saastalle.

  Se, että tuetaan jotain osaa tätä saastaa, aiheuttaa vain heidän rikollisuutensa ja varastelun jatkumisen. Ei tämä rikollinen amerikkalainen ja brittiläinen eläinsaasta lopeta ja peräänny, ennen kuin heidät pysäytetään, tietysti laillisin keinoin.

 3. Sota on rauhaa. Vapaus on orjuutta. Tietämättömyys on voimaa.

  Jos vapaus ylipäänsä tarkoittaa jotain niin se tarkoittaa oikeutta kertoa ihmisille sitä mitä he eivät halua kuulla.

  Tiedämme että kukaan ei koskaan ota valtaa aikomuksena luopua siitä. Vallan kohde on valta.

  Oli outoa ajatella sitä että taivas oli kaikille sama, kun taasen ihmiset eivät tiedä toistensa olemassa olosta juurikaan yhtään mitään.

  Vihan ja valheiden muurit pitävät ihmisiä erillään. Silti melkein täsmälleen samat ihmiset, jotka eivät olleet koskaan oppineet ajattelemaan itse … jonain päivänä kaataisivat koko maailman.

 4. Tuo on sama kuin jos esittäisi EU-eroa Suomelle. Ei meillä ole mitään tarvetta olla EU: n eikä Naton jäsen. Vieraat arvot ja kulttuurit. Ei neidän tarvitse mitääñ oppeja hakea ”Euroopasta”. EU on uudestisyntynyt Neuvostoliitto

  1. Aimo muistatko Äkäslompoloa? Missä se hieno mies on? Palsta tarvii, mutta marco on vastaan kun hän lupasi lähtä? Eikö tarvittaisi takaisin, mukavaa tarkoittava mies.

 5. Menkää kirottu itse sinne Yhdysvaltoihin vihollistemme luo. Mitkään Republikaanien fanittajat eivät todellakaan ole tervetulleita jäämään Suomeen.

 6. Joidenkin maiden viralliset englannin kieliset nimet ovat aika ironisia:
  People’s Republic of China
  Democratic People’s Republic of Korea
  United States of America

  Mikäli EU:sta joskus tulee USA:n kaltainen liittovaltio jossa suomi ja muut EU-maat ovat vain osavaltioita EU:n lipun alla saapa nähdä mikä sen viralliseksi nimeksi tulee?

 7. Vai että Rinojen kanssa veljeilijä haluaisi purkaa USA:n? Tuskin antaa Donald tai Kevin-setä lupaa semmoseen ja kiltti tyttö kyllä tottelee.

 8. Kuinka röyhkeä muiden maahan tunkeutunut ämmä. Millä oikeudella tämä katsoo oikeudekseen määrätä ja olla Amerikoissa yhtään mitään mieltä. Ei se ole hänen maansa.

 9. Tämän rikollisen, sadistisen, loisivan ja sairaan huume -ja ihmiskauppaa pyörittävän saastan kanssa on mahdoton asua. Heidät pitää saada laillisin keinoin siirrettyä johonkin muualle laillisiin leireihin. He ovat laiskojen, sairaiden, rikollisten ja epärehellisten orja -ja huumekauppiaiden jälkeläisiä.

 10. ”Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että Laiton Lehti vastustaisi Amerikkaa. Päinvastoin. Amerikka oli alunperin vapauden valtakunta, ASA.”

  Suomikin oli joskus kauan, kauan sitten vapaa Rothschildien korkovelasta. Somalitkin olivat joskus kunnollisia neekereitä. Jammu-setäkin oli joskus pikkupoika hiekkalaatikolla. Saattoi toki jo silloinkin miettiä kaikenlaista jännää. Nyt Jammu on kuollut ja niinhän kaikki kuolee pois, USA:kin. Isot yleensä kasvavat, elävät ja tekevät kuolemaa pidempään.

  1. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009420501.html

   Il toimittajan kommentit Hulluwoodista. Lukekaa tuo ja kertokaa ihailetteko USA:ta? Haluatteko saman Suomeen? Mt-ongelmaisia, huumehörhojä, elefanttilihavia, asehulluja sekä asunnottomia kadut ja metrot täynnä.

   Miten on USA:n oma ihmisoikeustilanne ja demokratia?. Niistä se on huolissaan muissa maissa. Omat nurkat täynnä iljettävyyksiä. Mikä on amerikkalainen unelma?

 11. Moraaliposeeraavien, rikollisten ja sairaiden esinahattomien imperiumi taas äänessä. Ek ole mitään väliä millään republikaaneilla ja demokraateilla, eikä ole koskaan ollutkaan. Marco historioitsijana tietää tämän erittäin hyvin! Kaikki on samaa sairasta ja rikollista orja -ja huumekauppiaiden, terroristien ja varkaiden moraaliposeeraavaa saastaa.

 12. Että oikein vapauden valtakunta. Haha… haha. Tsiisus Christ… Laitonta Lehteä on kyllä helppo vedättää.

  1. Byrokratia ja yksilön vapauksien rajoitukset valtavia sekä eikä ole mitää keskiluokkaa. Rutiköyhiä ja superrikkaita. Täysin epäonnistunut yhteiskuntakokeilu.

 13. Miten tama lehti voi tulla toimeen. Saako nettikavijoista kun ei ole mainoksia? Mika virka talla on? Kuinka rahoittaa tata? Kuka rahoitaa tai mista raha?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*