Marco de Wit 27 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ennen vanhaan Laiton Lehti julkaisi aina parin päivän jutun siitä miten verkko kiristyy Ukrainan rintaman avainkaupungin, Bakhmutin ympärillä.

 

Verkko Bakhmutin ympärillä kiristyy: Wagnerit valloittivat Yahidnen. Ukraina kiistää kaiken!

 

 

Nyt verkko kuitenkin sulkeutuu niin kovaa vauhtia, ettei Laiton Lehti meinaa pysyä perässä. Ei auta vaikka julkaisisi yhden jutun päivässä. Nyt Wagnerit nimittäin etenevät joka puolella Bakhmutia.

 

Pari päivää sitten valloitettiin Dubovo-Vasylivka.

 

 

 

Nyt Wagnerit ovat siis vain parin kilometrin päässä sekä kanaalista että Elämän tiestä!

 

 

 

Kaiken kukkuraksi wagnerit etenevät myös Bakhutin itäpuolella missä ovat jo melkeen edenneet kaupungin jakavalle Bakhmut-joelle! Tämä tietysti voi mahdollistaa useampia motituksia.

 

 

 

 

Tässä tarkempi kuva, jossa joen päälle on piirretty vihreä viiva.

 

 

Loppulaskenta on käynnissä!

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

46 thoughts on “Verkko sulkeutuu: Wagnerit valloittivat jälleen uusia kyliä Bakhmutin ympäriltä!

 1. Aika hyvin etenevät ottaen huomioon että niiltä on ERITTÄIN LUOTETTAVIEN tahojen mukaan ammushuolto jäissä.

  Motitus ilman patruunoita?

   1. No, kohta tietää kun motti sulkeutuu. Se kuka jää hengissä kertomaan tarinaa, ”se voittaa”. Saas nähdä löytyykö tuolta niitä 16v kasaareja.

   2. Sehän oli sarkasmia. Valetietoa tarvitaan myös erityisesti siksi, jotta kaikki tykinruoka pysyisi ja menisi sisään lihamyllyyn.

   3. *viesti oli tietystysti 100% sarkasmia*

    Mutta eihän LÄNTISEN ARVOYHTEISÖN media voi valehdella?

    Eihän?

 2. Onko Mika Aaltola ja Pekka Toveri puhuneet paskaa kun sanoivat viime keväänä Venäjältä olevan ohjukset loppumassa?

  1. Ei venäjältä ammukset ole loppumassa, niiltä loppuu järki, jos sitä koskaan on ollutkaan. Sen voi todeta, kun katsoo millaisia luonneonvaroja venäjällä on, niin hämmästyttävän pieni on venäjän kansantalous ja sekin vähä on ryöstetty kansalaisilta. Jos vertaa vaikka Norjaan, niin venäläisten elintaso on vain murto-osa norjalaisten elintasosta. Tai vaikkapa Suomeen, niin taakse jää ja reippaasti. De wit ja muut hänen hengenheimolaisensa fanittavat venäjään vain siksi, että he ovat lähes vainoharhaisia juutalaispelossaan ja homojen, eriväristen ihmisten syrjinnässä. Puhumattakaan siitä, että he näkevät pedofiilejä joka paikassa ja joka nurkan takana. He ovat valmiita jopa luopumaan sanan- ja ilmaisunvapaudestaan saadakseen venäjän kaltaisen ihanneyhteiskunnan myös tänne Suomeen. He pitävät venäjää viimeisenä lukkona valkoisen miehen puolustamisessa vaikka sisimmässään inhoavat venäläisiä raakalaisina.

   1. Heh..koominen Laku.Venäläiset ovat mukavia heppuja.Ja kyllä,perhearvot myös terveempiä,yleensä vanhemmat ja normilapset.Ei leikkailtuja puoliäitejä ym. pimeetä skeidaa. joo ja yliruskettuneet ovat vain maksuerä ihmiskunnalle. Heh..mitäs sitten?. Laku-Aku ,vietän myös tänään umpurasistisen juhlapäivän. Olen vain ylpeä valkoinen rasisti. Revi poika siitä.

     1. Jaaha,Veeti 9v nyt läksyjä tekemään,hopi hopi. Juttelet sitten koulun terkkarille huomenna tuosta kakkospersoonastasi. Niih…kulla ne ummartaa etta mix.

    1. Ei minun tarvitse purkauksestasi mitään repiä. Juhli sinä vain umpirasistista juhlapäivää, jos olet siitä ylpeä. Surkeaa hyvin surkeaa ja hyvin ilotonta on elämä rasistin kaavussa, muistatko silmäreijät, että et törmää palavaan ristiin. Soita janatuinen vain haitaria ja jätä ajattelut muille.

   2. Myönnä pois aku, että Bakhmutin lihamylly on klassikko!

    Eiköhän meille tavallisille suomalaisille riitä, että valenatsien suorittama venäjänkielisten itä-ukrainalaisten(nykyään venäläisten) kansanmurha saadaan lopettua ja tähän venäläisillä on erinomainen ratkaisu=denazifikaatio!

    Lähtökohtaisesti Venäjän ja Ukrainan väliset erimielisyydet ei pitäisi kuulua millään tavalla meille suomalaisille, mutta suvakkien mielestä välttämätöntä sekaantua tähän slaavien rajakiistaan. Miksi suvakit ei pidä huolta vain omista asioista? Ukrainasta/ukrainalaisista ei ole mitään hyötyä Suomelle!

    Miksi suvakit ei vain lähde Donbassiin taistelemaan liberaalin demokratiansa puolesta?

    Toisaalta suvakismi päättyy tänä vuonna, joten kauaa ei tarvitse tätä sekoilua enää katsella.

    Muista aku! BAKHMUT IST ESINAHATONFREI!

    1. Saksassa sentään vastustettiin juuri vuosipäivänä Ukrainan aseistamista ja sodan tukemista. Propagandatempuksi torille oli tuotu tuhoutunut venäläisvaunu, mutta se kukitettiin rauhanaktivistien ruusuilla.

    2. Sen myönnän auliisti. Bakhmut on lihamylly wagner- ja venäjäroistoille. Etsiikö hetkinen jo pakopaikkaa? Eiköhän se Siperian gulagista löydy.

     1. Aku, sinulla on taas suvakkikiihko päällä ja oireilet. Valenatseilla 2.5-kertainen miesvoima Bakhmutissa, mutta selkäsauna tuli vaikka he kävivät puolustustaistelua. Tämä on vakava tappio esinahattomalle natsipresidentille!

      Wagnerin supersotilaat ovat siis tehneet historiaa. Toki on syytä muistaa, että wagnerit saivat tukea Venäjän armeijalta mm. ilmaiskuina ja ohjusiskuina, mutta muuten he ovat hoitaneet denazifioinnin itse. Viime vuonna wagnerit valtasivat Popasnan, joka oli myös todellinen mestariteos!

      Täällä onkin aika hauska ja ajankohtainen kartta Bakhmutin tilanteesta! https://t.me/s/ukrabg

      Muista aku! BAKHMUT IST ESINAHATONFREI!

   3. Mixi pelkää juutalaisia? Onko ryöstänyt? Norjassa öljy. Ovatko kaikki eriväriset täällä homoja? Siitäkö tulee suomenkielin väristely tai värinä?

     1. Oletko matu, kun kirjoitat noin huonoa suomea?

      Toiseksi Hitlerillä oli oma viiksimalli, kun taas Putinilla ei ole viiksiä, joten Putin ei ole Hitler. Putin on vain Venäjän presidentti.

    1. Siis silti historiantietämys on meillä parempi kuin dekadenzilla, jolla koulussakin ihmetteli, mitä se historia oikein on. Ihmetteli, että voiko sitä syödä?

   4. Venäjä on viimeinen lukko valkoisen miehen puolustamisessa. Näin pitkälle tämä SAATANALLINEN operaatio on jo päässyt etenemään.

    Slava Russia!

   5. Sitä sitten on oltu TOVERIN kanssa PÄIVÄKAHVEILLA, sillä KUKAAN täysijärkinen EI tuollaista TUUBAA suolla kuin ITSE NATO:n erittäin vähän LUONNETTA ja ÄLYÄ omaava PÄÄSIHTEERI!!! Edes ADOLF HITLER ei ollut noin SEKAISIN Sanna Marinista!!!

 3. Niiden jotka keuhkoavat natsiukrainan auttamisesta aseavulla,olisi vihdoin aika tehdä konkretiaa.Suomessakin saataisiin hyvä rotaatio eduskuntaan,kun arkadianmäeltä laitetaan Turtiaista lukuunottamatta kaikki marssimaan itä-ukrainaan?Minusta se olisi esimerkillistä toimintaa vaaleilla valituilta edustajilta.Esimerkiksi Jussi Halla-aholle rynkky selkään ja 50 lipasta panoksia mukaan.Jauhojengin huora sitten seur.ryhmässä.

  1. Mixi haluatta olla vain suominatsi ei saa olla muu maa? Ei persu kelpaa on liian sivistynyt teille? Onko Hallaho liika ulkonatsi?

 4. Lause ”All lives matter.” raivostuttaa nyt myös natottajia, sillä natottajien mukaan ei saa sanoa, että sekä ukrainalaisten, että venäläisten elämillä on väliä sekä, että koko sota on täysin turha ja tarpeeton.

  Sodasta hyötyvät amerikkalaiset ja brittiläiset vihollisemme, sekä yksi nimetön ryhmä tulevat vielä kaikki joutumaan erittäin ankarille tuomioille ja korvausvastuuseen. Jokainen tavallinen amerikkalainen ja jokainen tavallinen britti on hallintojensa rikoksista hyötyvä rikollinen, jotka tulevat kaikki lopulta joutumaan ankaraan vastuuseen sairaista ja rikollisista teoistaan.

  1. Venäjän edustajan piti YK-istunnossakin oikaista hiljainen hetki koskemaan KAIKKIA uhreja kun Ukraina ja sen mielistelijät halusivat muistella vain ukrainalaisia.

 5. Wagnerit pystyvät nyt siis erittäin helposti estämään liikenteen tällä viimeisellä tiellä! Se on pelin loppu Bakhmutissa. Liekö luvassa pikainen ja hätäinen poistuminen jalkaisin.

 6. Kanaali toimii sekä hyvänä tulevana esteenä ukrainalaisia vastaan, että toisena huoltoreittinä venäläisille. Samalla ukrainalaiset eivät voi sitten enää huoltaa kanaalia pitkin tai käyttää sitä huoltamiseen.

 7. Ukrainan sodanjohto aikoo tapattaa Baghmutin puolustajat viimeiseen mieheen koska perääntymiskäskyä ei tule. Kaupungissa on terästehdas kuten Mariupolissa jonne viimeiset lyödyt ukrainalaissotilaat tulevat kaivautumaan.

 8. Mietin Suursaarta. Onko se Stalinin vahingossa keksimä strateginen menestys Kaliningradin ohella vai tyhjänpäiväinen saari? Ainakin sen sijainti on Kotkalle inhoittava. Ihmeen vähän iltapäivälehdissä on esitetty ideoita, että mihin kaikkeen ilkeään saarta voisi hyödyntää. Ehkäpä toimittajilla on kesämökkejä Kotka/ Porvoossa eikä asiasta haluta puhua. Mökkien arvo voi laskea eikä niitä saa enää myytyä sikahintaan.

  1. Suursaaressa on Venäjän armeijan tukikohta. Siellä on taisteluhelikoptereita ja muita aseita.

   Maarianhamina on myös mielenkiintoinen, koska se on de-militarisoitu. Jos alueella on levottomuuksia, niin venäläisten velvollisuus on palauttaa kuri ja järjestys!

   1. Voi voi nehän pelästyy kuoliaaksi, kun kuulevat mitä denatsifikaation airut hetkinen puhelee. Älä puhu tuollaisia, jää pian kinkku syömättä.

 9. Turkulainen ihmishirviö/putistanin rotta on heittäytynyt kylmiltään anylysoimaan rintamatilanteita. Älkää yllättykö, jos taaas on väärässä!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*