22 thoughts on “Päivän kuva

 1. Valtamediakin alkaa saada nopeasti nenilleen, kun otetaan uutiset näkyviltä. Asiakkaiden pitää vaatia kaupoista, että eivät halua enää pelkopropagandaa esille, jolloin kauppojen pitää vetää roska pois näkyviltä.

 2. Län­nen uu­si § sään­tö pai­no­va­pau­des­ta § sa­noo, et­tä hal­li­tus voi kir­joit­taa kir­jan si­säl­lön uu­des­taan, jot­ta se vas­taa wo­ke-mie­li­pi­tei­tä. Te­ki­jän lu­paa ei tar­vi­ta (ja hei­dät kui­ten­kin tul­laan kor­vaa­maan kei­noä­lyl­lä).
  –     Re­port: Ro­ald Dahl eBoo­ks Au­to­ma­ti­cal­ly Up­da­ted to Wo­ke Cen­so­red Ver­si­ons
  –    https://archive.is/KZEtR

  Mu­sii­kin sa­noi­tuk­sia on muu­tel­tu jo usei­den vuo­sien ajan.

  Mi­tä kus­tan­ta­ja sit­ten hyö­tyy täs­tä:
  –    Pank­ki­ti­le­jä ei sul­je­ta.

  1. James Bond kirjat on uudelleen kirjoitettu. Milloin tekoäly sotkee Orwellin ja Huxleyn uljaat kirjat? Tekijänoikeuksia ei kunnioiteta.

 3. The es­sen­ti­al Sa­ker lo­pet­taa blog­gaa­mi­sen
  –    A few mi­nor things
  –    <archive.vn/o/15Ej1/>

  Erit­täin laa­du­kas blo­gi.
  –    teks­tit jää­vät lu­ki­joi­den la­dat­ta­vak­si.

 4. Laa­jas­sa in­for­maa­ti­ois­kus­sa vas­taan The Wall Street Jour­nal syyt­tää Kii­naa 20 mil­joo­nan ih­mi­sen tap­pa­mi­ses­ta ko­ro­nal­la.
  –    Did a Chi­ne­se Lab-Le­ak Kill Twen­ty Mil­li­on Pe­op­le?
  –    https://archive.today/aTtZk

  Täl­lä in­for­maa­tio-hyök­käyk­sel­lä on häm­mäs­tyt­tä­viä his­to­ri­al­li­sia yh­teyk­siä pro­pa­gan­da-in­for­maa­ti­oon Sad­dam Hus­sei­nis­ta ja Ira­kin so­das­ta.

  1. Se on vasta 0,5 % reservin vahvuudesta. Mitään merkitystä sillä ei ole. Suomi pystyy silti tapattamaan neljä kertaa sodan ajan vahvuutensa 800 000 ukkoa. Jos sama tappotahti kuin Ukrainassa, niin Suomen armeija kestää neljä vuotta ennen kuin se on kulutettu loppuun.

   Tajuatteko yhtään mitään maanpuolustuksesta? Näköjään se on teille mission impossible.

 5. Hyvä alku. Onko tämä kuinka tuore tapaus? Samalla logiikalla pitää laittaa kaikki lehdet, joissa kannessa näkyy tv-julkkis ja sisällä tv-ohjelmien lobbausta boikottiin.

 6. https://www.lausuntopalvelu.fi/FI/Proposal/Participation?proposalId=cc751361-6b63-4419-a66b-fe4afde31bb9

  Suunnitelmissa on, että seuraavissa pandemioissa viedään yhä enemmän oikeuksia ihmisiltä. Sotealan työntekijät velvoitettaisiin ottamaan covidrokotteet, kuka tahansa lääkäri voisi määrätä karanteeniin ja tämä tapahtuisi matalammalla kynnyksellä, maahan tullessa olisi pakollinen terveystarkastus ja mikäli siitä kieltäytyy, niin pakollinen karanteeni. Sanktiot olisivat kovemmat jos rikkoisi tartuntatautilakia ja kaikkea muuta kivaa… Nyt on todellakin kyse siitä, että minkä tahansa pandemia uhkan tullessa voitaisiin ottaa oikeuksia mielivaltaisesti pois kansalaisilta.

  Haluatko taistella oikeuksiesi puolesta?! Käy antamassa mielipiteesi lausuntopalveluun! Me voimme vaikuttaa! Nyt sanoista tekoihin! Muistakaa mainita diaarinumero VN/17836/2022 lausunnon yhteydessä!

 7. Näinhän se kuuluisi olla. Itse en ole lukenut lehtiä, katsonut TV:tä tai kuunnellut radion uutisia/lässytyksiä pitkiin, pitkiin aikoihin. En ole myöskään ”sosiaalisessa mediassa”. Syöpälehdet tulisi laittaa piiloon aivan kuten tuppakakin. Nuo lööpit eivät ole mitään muuta kuin aivopesua, jolla näytetään ihmisille mitä mieltä pitää tänään taas olla asioista.

 8. Mitä?? Eivätkö tissien ja perseiden kuvat enää olekkaan myyviä?? Mitenkäs lasten mieliä nyt vääristellään? Kai siihen on toinenkin tapa?

  1. Koululaitos on se toinen tapa, joka on kaikille pakollinen. Joku aivovammainen suunnittelee tyhmentävät opetussunnitelmat.

 9. Anarkistit ja kurdit polttivat Turkin suurlähetystöllä Erdoganin kuvan ja nyt poliisi tutkii sitä kunnianloukkauksena! Natottajat käy aina vain röyhkeämmäksi!

 10. ERITTÄIN TÄYDELLINEN PÄÄTÖS!!! Suojella LAPSIA ja NUORIA tänä päivänä, jolloin HEITÄ ei SÄÄSTETÄ miltään AIKUISTEN tai ”AIKUISTEN” maailman HULLUTUKSILTA ja silkalta MIELIPUOL;ISUUDELTA!!! Sen verta itse näin iltapaskojen ”itseltään”, että ”PUTIN ON HARHOJEN vallassa eli ”HARHAINEN”!!! Mutta kuitenkin tuo ”KÄKIKELLO” on TARKKA kuin ATOMIKELLO!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*