32 thoughts on “Päivän video: Kasarikoulu

 1. Oi niitä aikoja ennenkuin ****** *********** saapui tsunamin lailla ja tuhosi valkoiset yhteiskunnat eri instituutioineen. Onneksi sain elää ja kokea kultaisen 80-luvun ennenkuin isänmaani pilattiin ja muutettiin maanpäälliseksi helvetiksi globalisti-maanpettureiden toimesta.

 2. Suomalaiset valkoiset naiset ovat aina olleet uskottomia huoria. Ottavat kaikkein herkkimmin, lähes varman avioeron. Eivät sitoudu ollenkaan Jumalan tahtoon ja kristinuskoon. Todella vastenmielisiä sekä henkisesti, että fyysisesti. Muissakin maissa sekä miehet, että naiset ovat ihmetelleet, että miksi suomalaiset naiset vihaavat lapsia, perheitä, poikia ja miehiä, sekä ovat myös ulkoisesti helvetin rumia naisia.

   1. Melko monessa. Kyse oli myös monista Suomessa käyneistä ulkomaalaisista miehistä ja naisista, jotka eivät ymmärrä miksi Suomessa on fyysisesti ja henkisesti niin rumia ja vastenmielisiä naisia. Kuten sanoin, myös muut naiset ovat ihmetelleet ja kysyneet samaa.

 3. Pop musiikki oli myös silloin huomattavasti parempaa. Taustalla soi klassikko joka ei vanhene koskaan. Kuuntelen usein kasaria kotona vaikka raskaampi onkin enimmäkseen soitossa.

 4. Twitterhän on täysin turha sivusto, enkä näitä videoita yleensä klikkaa, mutta onko joku muukin huomannut seuraavan ongelman: kun menet linkistä Twitteriin, niin video kyllä pyörii, mutta ilman ääntä ja sitä ei voi kelata eteen eikä taakse päin. Äänen voi klikata päälle, mutta sen voimakkuutta ei voi säätää. Onkohan taas jokin hieno tabletti/kännykkäoptimisointi ns. kussut ja tehnyt sivustosta käyttökelvottoman tietokoneille? Oli miten oli, jo tämänkin takia vältän sivustoa kokonaisuudessaan.

 5. 1980-luku vuoteen 1987 oli parasta aikaa itsenäisen Suomen historiassa. Sitten tuli cuckoomus hallitukseen ja alkoi hallitsematon rakennemuutos kohti EU:n liittovaltiota ja amerikkalaista marxilaista mädätystä.

  1. Todellisuudessa suomalaiset naiset ovat aina olleet huoria. Eivät muut valkoiset naiset ole ollenkaan samanlaisia ja yhtä vastenmielisiä.

 6. Kuin myös. Muistelen kaiholla noita vyötäröitä ja pystyjä rintoja. Nykyään kumpiakaan ei näy. Keväisin nuoret naisenalut käyttivät niitä hihattoia paitoja jotka olivat kainalosta melkein latiolle asti halki. Eikä alla liivejä. Ensimmäisenä lämpösenä päivänä Tampereella oli 45 peräänajoa.

  Ja se yläosattomien määrä uimarannoilla… se oli ihan arkipäivää silloin. Ei silloin ollut femnistien tissiraivoja. Oli käkkäräpäitä ottamasa aurinkoa selällään.

  Niinkuin olen sanonut, olen olllut onnekas että sain elää nuoriteni -80 luvulla.

  1. Meillä kävelivät tytöt täysin alasti huhtikuusta lukien kaduilla. Joillakin oli kengät, toisilla ei. Tosin kadutkin olivat niin siistit, ettei kenkiä edes tarvinut. Siinä oli rinnat ja hävyt esille ja joskus levälläänkin. Uimarannoilla varsinkin. Peräänajoja oli 46 päivässä.

   1. Kaikki muuttui kun yhteiskunta muuttui miesten työn myötä helpoksi ja valtio vahvistui, jolloin suomalaiset huorat pystyivät näyttämään todellisen luonteensa. Se mitä saatoit nähdä ei ollut suomalaisten naisten todellista luonnetta, vaan valhetta, petosta ja näyteltyä. He odottivat koko ajan puukottaakseen sinua täysillä selkään.

   2. Meillä tytöt heiluu kävellen eestaas rekkafarkuissa. Joillakin saappaat, toisella kumpparit. Kadut on soran repimiä asfalttia silti ookoosti. Pomppuja. Siinä ja siinä että rinnat roikku ja hävetti, joillakin miehillä eväät levällään. Housut nilkoissa. Perään panoja 0 kun ei saanut homoilla, nykyään gmailit ja kaikki trans-ajot kotia asti eväät.

   3. Vuodesta 1987 vuoteen 2023. Suomessa ON TAPAHTUNUT VÄESTÖNVAIHTO. 80 % väestöstä ON VAIHTUNUT.

    Tieteellinen tosiasia, jota ette voi kiistää, suvakit.

 7. 1970-luvun tietosanakirjan mukaan Etelä-Afrikan
  tasavallassa vallitsee täydellinen rotuerottelu (apartheid).
  Neekereille on perustettu itsehallintoalueita (bantustaneja).
  Neljännes neekereistä työskentelee valkoisten maatiloilla.
  PÄIVÄN KOMPA: oliko silloin lähes kaikki hyvin
  vai suurinpiirtein kaikki päin v*ttua!?

  1. Huonommin kaikki on nyt Etelä-Afrikassakin. Ainoa missä ihmiskunta on edistynyt on kirurgiset toimenpiteet ja robotiikka. Muuten kaikkea elinpiiriä tuhotaan kiihtyvällä vauhdilla. Ihmisiä liikaa, luonnonvarat ehtyvät, siksi 99, 9%:lla elintaso laskee jatkuvasti.

  2. Puoliväli nykyiseen. Olisi pitänyt olla omat maat neekereillä ja omat elämät. Ei tarvitsisi erotella ja olla valkoinen nykyneekeri ilman osaa ja arpaa moiseen.

 8. Kyllä oli hyvin asiat kasarilla. Kesätöitä järjestyi nuorille ja töitä halukkaille. 80 – luvun alku vuodet oli parasta aikaa Suomelle ja minulle. Wärtsilän telakan alasajosta lähtien yhteiskuntaa on myyty ja tuhottu kiihtyvällä tahdilla. Loppusuora häämöttää ….

  1. Eikä ollut velkaa. Salekin homoili vasta Turun rapparipiireissä, eikä ollut tuhoamassa ja myymässä suomalaisia.

 9. Kauniita valkoisia ihmisiä. Muistan nuo ajat ja se antaa voimia nykyisen mielipuolisuuden keskellä.

  Mieli on kiitollinen että elin nuoruuteni juuri tuona aikana.

 10. Suomeen on saatava valkoisille itsehallintoalueita. Apartheidin etelä-Afrikassa oli paremmin mustilla kuin orjasuomalaisilla nyt.

 11. 80-luvulla suvakit opettivat/indoktrinoivat lapset ja nuoret. Sen hedelmät ovat kasvaneet nykyiseksi yhteiskuntailmapiiriksi.
  Kun etsitään aikaa ennen kulttuurimaxistien myrkyttäviä ideoita on mentävä ainakin siihen aikaan ennen kuin Frankfurtin koulukunta muutti Amerikkaan vallatakseen yliopistot sun muut. Suvakkius ja mädätys oli päässyt rehottamaan esim. 20-luvullakin. Eikö kansallissosialistitkin ainakin osittain vastustaneet sitä kehitystä?
  Amerikasta:”Perhaps the most familiar symbol of the “Roaring Twenties” is probably the flapper: a young woman with bobbed hair and short skirts who drank, smoked and said “unladylike” things, in addition to being more sexually “free” than previous generations. In reality, most young women in the 1920s did none of these things (though many did adopt a fashionable flapper wardrobe), but even those women who were not flappers gained some unprecedented freedoms.
  Women could vote at last: The 19th Amendment to the Constitution guaranteed that right in 1920″. Toisaalta äänestäjäkunta ei ollut kaikkein viisainta sitä ennenkään, mutta ainakin se, että ne ketkä eivät käytännössä hoida turvallisuutta ja yhteiskunnan vakautta (demografiset kysymykset) päästettiin niistä asioista päättämään, oli kohtalokas virhe kaikissa maissa joissa naiset saavat äänestää.
  Katsokaa nytkin Arkadianmäen pomoa, tuota ruipeloa Sannaa joka ei edes ole suorittanut asepalvelusta (eikä olisi hyödyksi sielläkään) mutta on nyt suu vaahdossa uhoamassa sotaa Venäjää vastaan maailman kaikissa näkyvissä medioissa. Onko mitään sen oksettavampaa? Vähän niin kuin joku riitaa ja väkivaltaa kylvävä nisti pikkusisko joka päissään heittäisi paskaa naapurikylän ihmisten päälle ja käskee sitten veljensä ja muut oman kylän miehet tappeluun jääden siskojensa kanssa sivusta katselemaan. Saatanallista touhua kertakaikkiaan.

   1. Jep, niin on.

    Sama periaate heijastuu niin makro kuin mikrotasolla. Monet ovat todenneet, shabbos goy psykologi Jordan Pederson mukaanlukien, että koska miehet tietoisesti ja alitajuisesti ymmärtävät väkivallan potrntiaalisen uhan kohdistuvan itseensä miesten välisessä kommunikaatiossa, he hoitavat mieluiten asiat niin ettei toista alisteta psykologisestikaan (psyykkisesti ja emotionaalisesti epävakaita, eli neuroottisia lukuunottamatta). Sen sijaan koska naiset ovat kasvatettu ja ovat eläneet suojattuina ja erityiskohtelussa, he eivät käsitä realiteetteja. Parafoksaalista on sekin, että neuroottiset ja pelkäävät ihmiset ovatkin agressiivisimpia. Naiset ovat enemmän pelkääviä kuin miehet, tai miesten pelot ovat hyvin erilaisia luonteeltaan.

  1. Toisen maailmansodan myötä britit ja amerikkalaiset, sekä yksi ryhmä pääsivät levittämään henkistä saastaansa ja rappiotaan Eurooppaan ja itään. Minne tahansa he ovat levinneet, he ovat levittäneet sinne kaiken rappionsa ja mätänsä.

 12. Täältäkin löytyy aina joku yksi tai kaksi betamiestä, jotka kuvittelevat, että suomalaisia naisia nuoleskelemalla he saavat näiltä jotain sääliä. Haha… vielä mitä.

 13. Nuoruuteni päivät palasivat videon myötä, jolloin kun vertaa TÄHÄN PÄIVÄÄN oli jokseenkin liki TÄYDELLISTÄ jopa AMERIKOISSA niin mitä se oli sitten ”HÄRMÄSSÄ”!!!

  VALKOISTA ja RAUHALLISTA jopa USA:ssa, tytöillä vaatteet päällä, EI älypuhelin ZOMBEJA, HYMYILEVIÄ nuoria eikä sen näköisiä, että olisi SULJETULTAOSASTOLTA karanneita. ONNELLISIA ja TASAPAINOISIA, vaikka ELÄMÄ ei koskaan ole ollut ”RUUSUILLA TANSSIMISTA”!

  Suurin syy tuolloiseen sesteisyyteen on KARKEASTI se, ettei PÄÄPIRU ollt vielä saanut JALKAANSA maailman OVEN VÄLIIN tuhoisana kuin esikuvansa IMURIKAUPPIAS!!! Joka saa puolestaan PÄIVÄN MENEMÄÄN POMMIIN!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*