Free speech 1 maaliskuun, 2023

 

Monet natottajat pitävät USA:ta ylivoimaisena sotilasmahtina. Samalla he kuitenkin unohtavat yhden tärkeän asian: Missä soditaan?

 

On täysin eri asia taistella omassa maassa tai sen läheisyydessä kuin toisella puolella maailmaa!

 

 

Tähän kuitenkin natottajilla on vastaus: USA:lla on mahtavia lentotukialuksia, satelliitteja ja valtavat ilmavoimat!

 

Niinpä, mutta mitä hyötyä niistä on nykyään ääntä nopeampien ohjusten aikana?

 

 

Tästä keskustelevat loistavalla tavalla kaksi asiantuntijaa eli Scott Ritter ja Andrei Martynov. Ikävä kyllä jostain syystä tällä videolla ei ole suomenkielistä tekstitystä.

 

 

 

24 thoughts on “USA vs. Venäjä. Kumpi voittaa?

 1. https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/euroopan-komission-maaraama-asennuskielto-kimmastutti-tik-tokin-kyberturvallisuussyista-tehty/7a432da7-ae7f-4ce0-8501-5b3c9fc38678

  Amerikkalaiset ja britit katsovat, että vain heillä on oikeus vakoilla kaikkia muita, vain heillä on oikeus hyökätä ja sekaantua kaikkien muiden asioihin, sekä vain heillä on oikeus sekaantua kaikkien muiden maiden vaaleihin, mutta muilla ei ole oikeutta tehdä samaa heille, vaan he kostavat verisesti, jos joku kehtaa vastustaa heitä.

 2. Jos ja kun päämäärä on New World Order a.k.a The Great Reset a.k.a UN Agenda 21/2030 niin häviäjiä ovat kaikkien maiden kansalaiset ja voittajia kaikkien maiden mätä kulttijohto.

  Kaikki maat ovat sitoutuneet tähän suunnitelmaan, digi-identiteetteihin ja digi-valuuttoihin. Kaikki maat ovat injektoineet kansalaisiinsa nanoteknologiaa ja ovat lanseeraamassa 5G/6G:tä ja totaalivalvonnan verkostoaan.

  Mitä enemmän Venäjä pommittaa Ukrainaa, sitä enemmän se tietää massia Blackrockille jolle Ukrainan jälleenrakennus on annettu. Ukrainasta ollaan rakentamassa dystopiayhteiskuntaa joten vanha infra pitää saada alta pois, kiitos Venäjän. Tosin videomateriaalia on paljon jossa Ukraina ihan itse pommittaa itseään ja omaa infraansa.

  Ukraine lays out plan to be ‘most digital’ country
  https://www.kyivpost.com/post/6809

  Kiinan ja Venäjän yhteinen UN Agenda 2030 sitoumus:
  Joint Statement of the Russian Federation and
  the People’s Republic of China on the
  International Relations Entering a New Era
  and the Global Sustainable Development
  February 4, 2022
  https://www.airuniversity.af.edu/Portals/10/CASI/documents/Translations/2022-02-04%20China%20Russia%20joint%20statement%20International%20Relations%20Entering%20a%20New%20Era.pdf

  KAIKKI on suurta näytelmää. Uppoaa valitettavan moniin.

  1. Tässä se paljon mainostettu ”Build back better” juuri toteutuu. Ihmettelin lauseen merkitystä aiempina vuosina, että jos rakentaa uudelleen paremmin niin ensiksi pitää tuhota olemassa oleva ja niinhän tässä juuri näyttää käyvän. Täytyy vaan todellakin toivoa, että Nato häviää ja kunnolla niin, että se ei enää nouse ja pääsyylliset oikeuden eteen (myös suomessa) saadakseen ansaitsemansa tuomiot.

   1. Venäjän tehtäväksi on annettu tuhota Ukrainan infra. Muuten ei voi rakentaa uutta. Noin yksinkertainen on suunnitelma. Vanhat aseet tuhotaan samalla. ”Uusi uljas maailma” on tulossa..jossa kellään ei tule olemaan enää kivaa…

    Putin on samanlainen WEF-agentti kuin Niinistö. Samaa järkiköyhää ”eliittiä”.

   2. Kuten ”Nimetön” totesi – KAIKKI on suurta näytelmää.

    Lopullisten päämäärien toteutumisen kanssa on lopulta hyvin vähän merkitystä sillä, kumpi osapuoli sattuu voittamaan Ukrainassa. Nato vai Idän ihmeet, digit ja valvontayhteiskunnat ajetaan voittajan toimesta käyttöön. Ehkä oheistuotteiden mukaan tuloon (liberalismin, homotuksen, maahanmuuton yms. aste) sillä voittajalla onkin vaikutusta, mutta isoa kuvaa se ei muuta.

    Luultavasti ainoa asia joka vääjäämättömältä vaikuttavaa lopputulosta voi muuttaa mihinkään, on ihmisistä itsestään kiinni, ei mistään yhdestä valtiosta, sen johtajasta tai ideologiastakaan.

 3. Onpas tuo Scott Ritter melkolailla Pasi Viherahon näköinen, ainakin tuossa kuvassa. Pasihan onkin ehdokkaana eräässä Suomen kansa ensin-puolueessa/vaaliliitossa.

 4. Venäjällä on maailman parhaat ohjukset ja ilmapuolustus. Naton homot tietävät tämän. Jos naton homot lähettäisi hävittäjiä Ukrainaan, niin kaikki ammuttaisiin alas.

  Naton homot ovat myös hyvin raivoissaan, kun komea ja rohkea Turkin presidentti Erdogan on sulkenut Bosporin salmen ja naton sota-alukset eivät pääse Mustallemerelle!

  1. Erdogan suojelee Turkkia. Aito maanisä. Sellaisia ovat muslimijohtajat. Mikä joku Sale Niinistö on? Vahanukke.

  2. Hetkinen näki unta ja herätessä huomasi, että salmi oli suljettu myös venäjän aluksilta ja sen jälkeen hän oli hyvin vihainen. Kuka uhkaa venäjää? Ei kukaan, eikä ole hyökkäämässä sinne. venäjä on itse hyökännyt suvereeniin maahan. venäjä tekee iskuja eri puolille maailmaa ja kun siihen reagoidaan niin venäjä uhriutuu ja väittää, että heitä uhataan. venäjä on selvä rikollisvaltio, jota johtavat mafisot, jotka kuppaavat kanssa sen kun kerkiävät. venäjän ”loistava ” lentotukialuskin on ollut viimeiset viisi vuotta telakalla. Ritterin on virkaheitto kommentoija, joka purkaa katkeruuttaan ja mikä on arvostellessa, kun voi niin tehdä ihan vapaasti pelkäämättä seurauksia niinkuin venäjällä. venäjällä sitä pian tipahtaa parvekkeelta, jos sanoo poikkipuolisen sanan, tai joutuu myrkytyksen kohteeksi. USAn toimista maailmalla on kirjoitettu hyllymetreittäin kirjoja mutta venäjän omasta mustasta menneisyydestä ei ole venäjällä kirjoitettu päinvastoin stalinkin on jälleen saamassa sankarin viittaa. Hetkinen taitaakin olla stalinisti.

   1. aku….olet suvakki, joten olet väärässä. Denazifikaatio etenee ja sinä et voi sille mitään.

    Hetkinen aku! Ehkä sinun on nyt aika todistaa uskollisuutesi suvakismille ja lähteä Donbassiin taistelemaan liberaalin demokratian puolesta!

    Muista aku! BAKHMUT IST ESINAHATONFREI!

    1. Hetkinen, olet sinä hassu mies, taas näet unta. Denatsifikaatio on vain tyhjä sana, joka ei merkitse yhtään mitään. Sana on luotu vain yhtä tarkoitusta varten, oikeuttamaan venäjän rikollinen hyökkäys Ukrainaan. Jokainen, joka ajattelee omilla aivoillaan, huomaa heti, että miten absurdia se on. venäjällä on natseja verrattomasti enemmän kuin Ukrainassa. Minulle on ikuinen arvoitus, miten joku uskoo sellaiseen mitä ei ole olemassakaan vaan koko denatsifikaatio on vain ihmisten sumuttamiseen kehitelty tyhjä termi. Mutta jokainen voi uskoa vaikka puutonttuun, jos se tekee hänen elämästään elämisen arvoista. Minua vain surettaa hetkisen puolesta, kun hän huomaakin, miten hänen uskomusjärjestelmänsä sortuu. Siinä voi samalla sortua myös hänen elämänsä ja elämästä tulee tyhjää ja ilotonta.

 5. Nyt USA:n talutusnuorille Euroopassa on isketty paniikki päälle kiinalaisten vakoilusta samalla kun USA itse saa ihan rauhassa jatkaa vakoiluaan Euroopan maissa.

  1. Huawei paha, Gatesin monopolifirmat hyvä. Vittuillesani ostan ain kiinalaisia älytuotteita. Kiinan vakoilu on parempaa kuin USA:n. Kieltäkää muuten asetuksista kaikki ei-välttämättömät evästeet. Loppuu seuranta ja vakoilu.

 6. Ei tässä ole ollut kahta sanaa. Jo sen ilkeän mustan apinan (obama) ajoista lähtien pakotteet Venäjää kohtaan ovat tehneet siitä koko ajan vahvemman. Ja nyt USA:n avoin sota Venäjää vastaan on tuhonnut rahanpesun ja lähes ilmaisen viljasadot uudelle mantereella. Samalla kun se on vaikeuttanut USA:n kauppatasetta eurooppaan ja pienetänyt tulonlähteitä. Unohtamatta sitä tosiasiaa että Venäjä myy energiaansa Intiaan ja Kiinaan jotka sen avulla vahvistuvat koko ajan ja kurittavat USA:n taloutta.

  Niin että… Kumpiko voitti? Ei kai sitä tarvitse kysyä. Amerikkalaiset on aiemminkin ammuskelleet itseään jalkaan ja sahanneet oksia altansa. Ja silti ne kuvittelee olevansa fiksuja ja maailman napoja.

  1. Ei toi poliittisia päättäjiä ja rahaeliittiä kiinnosta. heillä vielä juhlat jatkuu, kun kansa kiristää vyötään.

  2. Niin venäjä joutuu myymään öljyä ale-hintaan noille maille. Nuo maathan ovat viisaita, kun käyttävät venäjän yhä syvempää ahdinkoa hyväksi. venäjä on kokoajan näivettymässä ja jäämässä jälkeen teknologisessa kehityksessä länsimaista.

   1. Venäjä EI ole NEUVOSTOLIITTO ja PAHINTA ja TYHMINTÄ mitä voi tehdä. On toisen ALIARVIONTI, jonka kukkein laji on YLIMIELISYYS!!! Venäjä on ollut ”PASKANA” jo VUODEN ja IKIAINOA päivä. Onhan Venäjä iso maa, mutta EI sen nyt PITÄISI näin kauan kestää???!!! Venäjä EI ole TSUHNA. Venäjä ja Putin EI myy PERSETTÄÄN. Suomi MYY RINTAROTTINGILLA!!!

 7. Molemmat valtiot pitää lähettää MUSTAAN AUKKOON, ikuiseen kadotukseen, mistä mikään ei tule takaisin.

 8. Tulemme vielä murskaamaan Ritterit, Macgregorit ja kaikki muut saastat. Me emme luovuta ja antaudu tälle rikolliselle rosvojoukolle.

 9. Jos suinkin mahdollista, niin heittäkää nämä britit ja amerikkalaiset helvettiin ja näkyviltä. Nämä ovat täysin sairas ja rikollinen sekarotuinen orja -ja huumekauppiaiden, sekä terroristien rikollisjoukko, jolla ei ole koskaan ollut mitään omaa, luonnollista ja tervettä.

 10. ”NATOTTAJAT” elävät MENNEESÄ aina koko Suomen POLIITTISIA PÄÄTTÄJIÄ myöten. HE eivät ymmärrä, että USA oli ”SALSKEA NUORUKAINEN”, mutta NYT se on vain ”HORJUVA WANHUS” ja ”kuoleva tähti”, jonka on aika ”mennä manan maille”!!!

  KOKOOMUS GLOBALISTIT purkavat IKIAHDISTUSTAAN ajoista, jolloin NEUVOSTOLIITTO oli ””suuri ja mahtava” ja elettiin YYA-Suomessa! Joka on kuin TRAUMA lapsuuden kovasta kurinpidosta, jolloin EI saanut käydä tansseissa kun se on ”SYNTIÄ”!!!

 11. Maanpetos on rikos Suomessa!

  Maanpetoksesta on Suomessa m.m kyse silloin kun joku aseellisen miehityksen uhkatilanteessa osallistuu sotatoimiin Suomea vastaan tai jollain muulla vastaavalla tavalla toimii vihollisen eduksi, joka vahingoittaa Suomea silloin kun ei ole kyse väestön elinolojen turvaamisesta.

  Maanpetoksesta tuomitun henkilön on oltava Suomen kansalainen tai ulkomaalainen joka tekee rikollisen teon oleskellessaan Suomessa tai ollessaan valtakunnan palveluksessa.

  Myös maanpetoksen yritys on rangaistava ja siitä on myös törkeä tekomuoto.

  Maanpetoksesta tuomitaan vähintään yhdeksi ja enintään kymmeneksi vuodeksi ehdottomaan vankeuteen.

  Valta kuuluu edelleen kansalle.

  Miten siis koko Suomen kansa äänesti Nato kysymykseen ja hyväksyikö kansa Nato jäsenyyteen liittyvät valtavan korkeat vuosijäsen maksut samalla kun leipäjonot pitenee Suomessa ja köyhyys kasvaa.

  Mitä Suomen Perustuslaki tähän sanoo?

  Entä Naton ydinaseiden säilytys paikka Suomeen, jolla on noin 1300 km yhteistä rajaa Venäjän kanssa?

  Onko siis suomen kansa nyt turvassa, vai käytetäänkö Suomea muihin Nato sota asioihin törkeästi hyväksi.

  Tyhmyys ja hyvyys ei kulje käsikädessä. Herää vakava kysymys Suomen kansan etua ja maan turvaa ajatellen, onko tekojen seuraukset otettu myös huomioon?

Comments are closed.