Marco de Wit 1 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on valitellut, että venäläiset wagnerit etenevät niin nopeasti, etteivät mediat meinaa pysyä perässä. Tässä hyvä esimerkki yhdestä Youtube-kanavasta.

 

 

 

 

Sama ongelma on tietysti Laittomalla Lehdellä, mutta onneksi ollaan sentään jotenkin pysytty vauhdissa mukana.

 

 

Verkko sulkeutuu: Wagnerit valloittivat jälleen uusia kyliä Bakhmutin ympäriltä!

 

 

Wagnerit eivät ole kuitenkaan pelkästään vauhdikkaita, vaan tekevät usein hyvin rohkeita ja yllättäviä ratkaisuja. Esimerkiksi pari päivää sitten Yahidnen valtauksen jälkeen wagnerit yllättivät ukrainalaiset housut kintuissa hyökkäämällä Bodhanivkaan!

 

 

 

Tässä hieman tarkempi kuva.

 

 

 

 

Tässä vielä tarkemmin näkyy kuinka wagnerit etenevät rautatietä pitkin ja näin voivat hyökätä sekä Bodhanivkaan että Elämän tielle.

 

 

 

 

 

 

 

 

Paljon on puhuttu milloin ukrainalaiset ovat Bakhmutissa operaationallisesssa tai taktisessa saarrostuksessa eli milloin sinne on liian vähän huoltoteitä tai milloin kaikki huoltotiet ovat tulikontrollin alla. Nähtävästi wagnerit ovat kyllästyneet määritelmäpelleilyyn ja päättäneet suorittaa totaalisen vedenpitävän saarrostuksen!

 

Bakhumtin loppu lähestyy!

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

22 thoughts on “Wagnerit jatkavat valloituksiaan. Nyt vuorossa yllätyshyökkäys Bodhanivkaan!

   1. Mikään ei ole varmaa ennen kuin se on vakiintunut tila.
    Silti olisi tyhmää kiistää todennäköisyyksien suhteet.
    Jos veikkausfirma pelaa Bakhmutista hyvillä kertoimilla Kiovan hallinnon hyväksi, niin on kyllä harvinaisen epäammattimainen firma ja se joka päätti sellaiset kertoimet saa kyllä ennen pitkää potkut.

    Jos suht. riippumattomia amerikkalaisia komentajia myöten on sanottu mitkä selkeät realiteetit ovat (eli politikkojen, NATOn aivopesumedian vastaisesti), niin täytyy olla erityisen naiivi tai kehitysvammainen että toistaa yleispropagandaa.

 1. On tässä sitten selittelemistä taasen toveri Toverille ja hänen toverilleen erikoisasiantuntija Helmeri Kastemunalle..

 2. Pöljä Zelenskyi kertoi lähettävänsä lisämateriaalia ja joukkoja Baghmutiin jos se ylipäätään on enää edes mahdollista. Joka tapauksessa Venäjä tulee saamaan tästä kohteesta mahtavan sotasaaliin.

 3. Bodhanivkan kautta menee toiseksi viimeinen tie Bahmutiin. Sen jälkeen jäljelle jää enää yksi ainoa Bahmutiin johtava huoltotie, johon Bodhanivkasta on enää lyhyt matka!

  1. Eikö ne perkeleen pioneerit osaa rakentaa väliaikaisia huoltoteitä vaikka keskelle peltoja, hä? Maansiirtokoneet vaan hommiin ja Lemminkäisen asfalttia pintaan. Ei tuon nyt luulisi kovin vaikeaa olevan. Ja sellainen valtatie, että se näkyy!

   1. Onko se geeneissä, tuo mottiin hakeutuminen?

    Stalinhan oli sotatieteiden nero. Tapatti ensin parhaat sotilasjohtajat ja sitten aloitti sitten toisen maailmansodan Saksaa vastaan.

 4. Wagnerin supersotilaat ovat tehneet historiaa ja suvakit on nyt hyvin raivoissaan!

  Naton homot ja muut sotilasasiantuntijat kyllä tietävät tilanteen, mutta vaikenevat, koska valenatsit epäonnistuivat täydellisesti, vaikka heidät oli koulutettu nato-standardien mukaan.

  Suvakkien kannattaisi pikku hiljaa alkaa ymmärtämään, että jos wagnerit kykenivät rakentamaan Bakhmutiin täydellisen valenatsien lihamyllyn, niin he kykenevät tekemään sen uudelleen myös myöhemmin!

  Suvakit hourii, että ”kohta alkaa ihanien ja viattomien ukrainalaisten suurhyökkäys ja kaikki on sitten taas ihanaa ja niin suvakkia!”

  Näin ei tule käymään, vaan Venäjä aloittaa kohta massiivisen keväthyökkäyksen. Bakhmutin valtauksen jälkeen rintaman saa jaettua kahtia ja tätä hetkeä Venäjä odottaa koko ajan. Venäjän armeijan avuksi on jo saapunut sotureita mm. Palestiinasta ja Malista!

  Neekerit ja arabit ovat lähteneet denazifioimaan! Nyt suvakit ovat hyvin, hyvin raivoissaan!

  Ajatelkaa! Ensiksi suvakit alkoivat vihaamaan venäläisiä, tsetseenejä, burjaatteja ja tuvanialaisia. Sen jälkeen turkkilaisia ja nyt pitäisi alkaa vihaamaan kiinalaisia, palestiinalaisia ja malilaisia! Ketä suvakit alkavat vihaamaan seuraavaksi? Kenties intialaisia?!!

  1. Suvakit tulee vihaamaan koko mätä lännen ulkopuolista maailmaa pl. Ukraina. Koska muu maailma tajuaa mätä lännen tekopyhyyden ja kaksinaamaisuuden. Mätä lännen mainostamaa ”sääntöperusteista” -maailmanjärjestystä ei kukaan tolkuisaan oleva kansa halua, koska nämä säännöt pilaavat ja riistävät yksittäisen kansakunnan ja hyödyttävät vain ja ainostaan jenkkien superrikkaita (joista hyvin moni on juutaloinen).

  2. Suomalaisia ne vihaavat yli kaiken. Ne suvakit on siemennetty erään ryhmän keinospermalla, ja ovat yksinhuoltajalesbojen tai lesbopariskuntien ”kasvattamia” tyttöjä. En viittaa tällä yhteenkään tamperelaiseen bilettäjään…

  3. Ketä se hetkinen vihaa, kaikkia niitä, jotka ovat erimieltä hänen kanssaan. Vaikka eihän sillä vihalla ole mitään virkaa, se menee ihan hukkaan. Eikä venäläiset ole vihan arvoisia. Miksi vihata sellaista mikä on jo hyvässä luisussa tuhoon. Ei siinä auta rikolliset wagnerit, jotka alkavat jo etsiä pakopaikkaa, etteivät joutuisi sotarikosoikeuteen. Ei venäjästä tule ikinä sellaista valtaa, joka voisi korkeassa teknologiassa voittaa länttä. Hetkinen saa ihan vapaasti haukkua NATOn kannattajia suvakeiksi ja homoiksi, se ei vaikuta mitään, ei suuntaan eikä toiseen. Hetkinen projisoin omat homopiirteet vihaan muitakohtaan.

 5. No niin, vastarinta on murtunut ja vielä muutama vastapuolen ukko kuvittelee vastustavansa Venäjää Donbasin maaperällä. Mutta turha on työnsä. Kohta tulee pari mottia ja sen jälkeen alkaakin rintamien joukkopako kun radioihin puhuu venäläiset ukrainalasiten sijaan.

  Määrätietoisesti ja rauhallisesti Wagner on hoitanut hommiaan. Ja sieltä selviävät ovat maksaneet velkansa ja tulleet yhteiskuntakepoisiksi. Kaikille tulevaisuus näyttää paremmalta. Myös ukrainalaisille kun oppivat nöyryyttä ja sitä että he eivät määrää muista valtioista.

  1. Mistä valtioista Ukraina määrää? Ukraina vain puolustaa omia rajojaan, joita venäjä on loukannut aivan alusta lähtien. On se hassua seurata, miten venäjän hyökkäyksen puolustajat argumentoivat se puolesta. Missä tynnyrissä te olette kasvaneet?

   1. Donetskilaiset haluavat elää omana valtionaan sekä osana Venäjää eikä kuulua mihinkään Kiovan roistojoukon ja natsien alaisuuteen.

 6. https://youtu.be/7MAnE_S_aZI

  Vihollisemme amerikkalaiset ja britit kuvittelevat ja vaativat, että vain heillä on oikeus pyörittää yksityisten palkkasotilaiden joukkoja maailmalla.

  Britit ja amerikkalaiset olivat historian yksi pahimmista kylmistä vesisuihkuista Euroopalle tämän sekarotuisen rikollisjoukon levitessä helpossa ympäristössään muiden työllä ja muiden selkänahasta.

 7. Ukrainassa on menossa – ollut jo vuoden – KANSANMURHA, jonka KYYNISINÄ aiheuttajina ovat GLOBALISTRI-KOMMUNISTIT unelmineen ”VARTTIHULLUJEN KAUPUNGEISTA”!!! (WEF Klaus Schwab)

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*