Marco de Wit 2 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on julkaissut useita juttuja myrkkypiikkejä valmistavasta ja pakkosyöttävästä Pfizeristä.

 

 

Päivän kuva: Pfizer-nukke

 

Pfizer: Rakensimme koronaviruksen helpottamaan rokotteiden kehittämistä

 

 

Jotkut kuitenkin kutsuvat Pfizeriä kritisoivia juttuja antisemiittisiksi!

 

Miksi ihmeessä? Yksinkertaista. Kolme syytä:

 

 

1. Israel

Koronatyranniaa ja myrkkypiikkejä on eniten promonnut Israel. Tämän takia Laiton Lehtikin on alusta asti epäillyt sionisteilla olevan jälleen sormensa pelissä. Koronatyrannia nimittäin edistää rahakonetta ja petrodollaria puolustavaa globaalia poliisivaltiota, mikä puolestaan hyödyttää poliisivaltio Israelia kaikista eniten.

Ei siis ihme, että Hollywoodin ja monien juutalaisten pitkälle dominoima valtamedia on niin innokkaasti levittänyt koronatyranniaa ja myrkkypiikkejä.

 

 

2. AMA

Monet juutalaiset dominoivat AMA-lääkäriliittoa eli American Medical/Murder Associationia, jota Pfizer rahoittaa suurella rahalla. Tämän takia lääkärien kritisoimista niin monet pitävät antisemiittisenä ja koronakritiikkiä ”holocaustin kieltämiseen” verrattavana rasismina.

Monien juutalaisten suuri rooli AMA:ssa myös selittää miksi Amerikassa niin monet lääkärit suosittelevat järjetöntä ympärileikkausta. Siis myös kristityille. Noin puolet amerikkalaisista miehistä onkin ympärileikattu!

 

 

3. Juutalainen

Harvempi tietää, että Phizer-yrityksen perustaja oli juutalainen Charles Pfizer. Ei siis ihme, että myös Pfizerin johto on suurelta osin juutalainen.

 

 

Tarkoittaako tämä, että juutalaiset ovat myrkkypiikkien takana? No, ei tietenkään. Kansoista puhutessa voi enintään puhua keskiarvoista ja kansallisvaltioiden, kuten Israelin ja sen tiedustelupalvelu Mossadin toiminnasta.

 

Lisäksi on muutamia juutalaisia, jotka täysillä taistelevat myrkkypiikkejä vastaan.

 

 

Tohtori Campbell ja Kirsch: Viranomaiset väärentävät kuolintilastoja pimittääkseen rokotekuolemat!

 

 

Toisaalta on silti hyvä muistaa, että joillakin juutalaisilla saattaa Israelin etu olla tärkeämpi kuin mitä valkoisten tai edes tavallisten juutalaisten etu.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

21 thoughts on “Kirsch ja Pfizer molemmat juutalaisia? Koronatyrannia sionistioperaatio?

  1. Vaikka kuinka monta. Hyvä esimerkki on Ratiofarm, älkää koskaan vaihtako siihen vaikka apteekkarit suosittelee,

 1. Not only will the US military industrial complex fall apart. So will everything else. Bureau of Labor Statistics:
  Electricians, plumbers and carpenters Estimated 84% are
  WHITE HETEROSEXUAL MALES
  Other construction and extraction occupations 82%
  Installation, maintenance and repair occupations 80%
  Machinists, welders, and technicians 78%
  Airline pilots, truck drivers, heavy equipment operators 76%
  Farmers and ranchers 72%
  Firefighters and police officers 70%
  Electrical, Mechanical, Aerospace and Civil Engineers 65%
  White men are 3/4 to 4/5 of those doing actual work, whereas the other classes are paper-pushers and parasites

 2. Toteuttavatko jotkut uskontoaan rokotteilla?
  Viides Mooseksen kirja:
  7:16 Tuhoa kaikki kansat, jotka Herra, sinun Jumalasi, antaa sinulle; älä heitä sääli. Älä myöskään palvele heidän jumaliansa, sillä se tulee sinulle paulaksi.

  1. Vanhan testamentin Jumala on Saatana. Vaatii veriuhreja, vanhimman pojan uhraamista Jumslalle eli Saatanalle eli Baalille eli AMOKILLE.

   Uudessa Testamentissa on aito Jumala, rakastava Jumala eikä mikään Baal tai Amok. Vanhasta testamentista on peräisin sukuelinten silpominen sekä vihapuhetta muita kuin VALITTUA KANSAA kohtaan. Vanhan Testsmentin Jumala eli Saatana kostaa valitulle kansalle mikäli se pitää muita kansoja ihmisinä.

   Mihin me tarvitsemme ultrarasistisia yli-ihmisiä enää nykymaailmassa? Kaikki niissä on rasistista ja vihatekoja js vihapuhetta. Jeesus vastusti heitä ja siksi Aito Jumals lähetti Hänet pimeyden palvojien sekaan, että Hän julistaa totuuden VALITUISTA KAIKILLE KANSOILLE.

   Jeesus tuli perustamaan UUDEN USKONNON kaikille maailman ihmisille ja samalla paljastamaan Saatanan juonittelut ja sen ,että vanhan testamentin Jahve jne ”Herra” on itse, Baal, Amok ja Saatana.

 3. ”Saattaa olla Israelin etu”…mikään operastio ei tapahdu sattumalta ja itsestään.

  Lisää kyynistä realismia, kiitos. Ei saattaa, vaan varmasti.

 4. Suvakit olivat extaasissa kun ihmiskunta piti pelastaa ”globaalilta pandemialta” esinahattomilla myrkkypiikeillä. Rahaa painettiin hyvin suuria määriä ja sitä jaettiin suvakkivaltioille mm. sillä ehdolla, että sitä käytetään vihreän siirtymän ja digitalisaation edistämiseen. Eli suvakkien piti pelastaa maapallo ja sen asukkaat ja luoda kokonaan uusi yhteiskunta, mutta jokin meni pieleen.

  Alkoi denazifikaatio ja nyt esinahattomat ja suvakit ovat hyvin raivoissaan, kun heidän projektit keskeytyi!

  Minkä puolesta suvakit on vielä valmis taistelemaan? Se on selvä, että Donbassiin he eivät uskalla lähteä! Esim. Kosher-Pekka(Toveri) on virallisesti sotilas, mutta tosipaikan tullen hänestä kuoriutui täydellinen käpykaartilainen!

   1. Hei! kirjoitat hyvin heikosti suomea, joten on ihan pakko kysyä, että minkä värinen isäsi on ja onko hänellä esinahkaa?

    1. Suomen kielen oppiminen vaatii älyä. Sielunvaelluksessa vain parhaimmat syntyvät suomalaisiksi. Valittu kansa. Parempi kuin ”Valittu kansa”. Surkeimmat saatanan palvojat syntyvät helvetistä karanneina uudelleen ”valittuun kansaan”. Ei ole vain hyvä sielujen vaellus kohti parempaan, vaan myös Saatanan johdolla syntyminen uudelleen yhä pahempaan ja mieleltään sairaampaan kehoon. Siitä kertoo hindulaisuus.

 5. ”Juutalaiset sitä-juutalaiset-tätä-siionistit..blablablah”
  Tämä on juuri se harhautusjuoni jota valeoppositiot syöttää eetteriin, LaitonLehti aivan kiimassa suorastaan.

  Vatikaani, kuninkaalliset perheet, Jesuiitat, CIA, Pentagon, BIS, Vapaamuurarit, Committee 300, Club of Rome, Bilderberg, WEF, YK, EU…..Kaikki ovat vain jotain kasaarimafiaa, juutalaisia ja siionisteja? Just sopivasti niitä juutalaisia joita ei saa kritisoida mistään ”koska holokausti ja antisemitismi”. Voi pyhä yksinkertaisuus.

  Historiassa täytyy mennä pikkasen kauemmaksi jos haluaa näiden sekopäiden kulttia ymmärtää. Puhutaan Aton-kultista (aurinkojumalan palvonta, Lucifer/Morning Star) ja jäljet johtaa Egyptiin aina Faarao Akhenatoniin asti. Mooseksen tarina Raamatussa on juurikin peitetarina ”isähahmo” Akhenatonille ja maailman ensimmäiselle monoteistiselle uskonnolle eli atonismille. Monet tavalliset juutalaiset eivät tiedä tästä hölynpölyä, kuten ei kristinuskoisestkaan ja muut hyödylliset idiootit. Yahweh/Jehova/Jeesus (Sun/Son) = ATON! Palvovat tietämättään just tasan samaa entiteettiä. Pyramidin huippu tietää ja ovat omasta mielestään oikeutettuja tämän verilinjan perillisinä hallitsemaan koko maailmaa. Kuten yrittivät jo Egyptin aikoina kunnes heidät heitettiin sieltä helvettiin. Nyt on menossa viimeinen ponnistus ja onnistumisprosentti on aika korkea koska ihmisiä ei kiinnosta mikään muu kuin kaljan kittailu ja television katselu eikä kriittisestä ajattelusta ole mitään jäljellä.

  1. Mitä Jeesus teki ajanjaksolla syntymä-julkinen toiminta, joka alkoi 30 vuotiaana, joka kesti siihen asti kun oli herjannut ja saarnannut rabbeja vastaan kolme ja puoli vuotta. Haittasi myös lääkäreitä, pankkiireita, sotaväkeä, viranhaltijoita parantamalla ihmisiä, kaatamalla rahanvaihtajien pöydät temppelissä, saarnaamalla rauhaaja rakkautta, ylistämällä joutilaisuutta ja kiertolaiselämää. Varsinainen yhteiskuntavastainen henkilö?!

  1. Alkaako, kaikki vihaa kun he antavat venäläizsille!! Tuo on ehkä vitsi pressa mutta valittu naurattavia venäläisiä vuoksi.

  2. Hän peilaa peruutuspeilistä ruskeaa reikäänsä pääasiallisesti ja muistelee eilistä ruokalistaansa samalla. Siihen pystyy jopa omalla aivotoiminnallaan.

  1. Ehkäpä jotkut ihmiset ovat kehoarvonnoissa epäonnistuneita helvetistä ulosheitettyjä ylimääräisiä pahoja sieluja, jotka muuttuvat huonossa sielunvaelluksessa demoneiksu. Pomonsa, Saatana, lähetti heidän syntymään uuniin kehoihin maan päälle kiusaamaan ja eksyttämään kaikki maailman kansat pimeyteen ja pahuuteen. Ihmiskeho on sielun ja hengen väliaikainen majapaikka. Ihmisessä on ikuinen henkiolento sisällään, joka on inkarnoitunut ihmiskehoon fyysiseen olemiseen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*