9 thoughts on “Musk-sarjakuva

 1. Ihan teknisesti ajateltuna
  ikä ei ole numero (se on sana) ja
  N ei ole sana (se on kirjain)

  1. Ihan tietäen että se on lyhenne neekeristä joten se sisältää sanan, merkitys on sanana, joten tarkoittaa ettei ole pelkkä n Kuten n. noin. muttei vakiintuneeena sanana niin on sana. Ikä taas on 18 v ja jokainen ymmärtää sen lausua, ikä on siis aina numero nunerona ja n lyhenne sanasta joka ymmärretään sanana eli on sana. Jos ei ymmärrä on kirjain hänelle vaan, mutta tarkoittaa sanaa

 2. Eikös sen äiti ole kuuluisa valokuvamalli ja isä kiksauttelee paksuksi itseään kaksi sukupolvea nuorempia femakoita. Miksi Muskin vanhemmista ei kerrota missään mitään? Sama kuin autotallipoika Gatesin kohdalla. Medi ei osaa enää kehitellä tarinoihinsa kunnon draaman kaarta? Vai onko tekoäly jo syrjäyttänyt toimittajat?

  Ilmankos kukaan toimittaja ei vastaa palautteeseeni iltapaskoissa. No ei, kun mitään toimittajia ei ole. Ne ovat tekoälyn tuotteita ja kaikki uskovat että ihminen tuottaa sisältöä. Iltalehdessä satoja toimittajia kirjoittelee sekä botit kommenttiosioissa. MISSÄÄN ALMA MEDIA EI KERRO MONTAKO OIKEAA TOIMITTAJAA SILLÄ ON TÖISSÄ.

 3. On se Ramppi eiku Maski hullu äijä!!! Kyllä nyt Hillary viedään jo Guantanomoon teloitettavaksi ja kaikki demonkraatit pidätetään!!! USA! USA!! Jee-jee-jeeeeeee!!

 4. Lännen kaikki ”älykkäiksi” kutsutut valkoiset ovat kansan -ja rodunpettureita sekä pahimpia vihollisiamme.

 5. Mikä marsolla keerrankin nuolee meitä, realismeja. Juutalaiset on aika neroja, harmi olla osaksi vain kun sieltä sukunimeni mukaan jota en kerro, en laula laulujani. On meitä noin 5000 Suomessa.

  1. Sen perusteella mitä itse olen tavannut, niin ihan aitojakin tapauksia on pakko olla enemmän. Selkeästi enemmän.

   Kokonaan toinen lukunsa on sitten hang-aroundit ja wannabet. Enää ei riitä kymppitonnit.

Comments are closed.