24 thoughts on “Päivän kuva: Nyrkki

  1. Miten Marin nousi bääministeriksi? Mafiamedia valitsi lemmikikseen ja Kiuru painosti ja uhkaili kulisseissa. Löytyykö Kiurusta raskauttavia todisteita, kytköksiä vaarallisiin yhteiskuntavastaisiin toimijoihin?

 1. Missä päin Suomea on turvallisinta asua, jos nato tuo ydinaseita alueellemme?
  –    Do Not Fear Nuclear War – You Can Survive!
  –    https://archive.is/tfQTt

  … Linkin takana pohdiskelua USA:n tilanteesta, mutta antaa jotain vinkkejä, jotka ovat sovellettavissa Suomen olosuhteisiin.
  –    Selviytymismahdollisuus riippuu siitä kuinka kaukana olet räjähdyksen keskipisteestä.

  Itse sanoisin vaarallisimmiksi alueiksi:
  –    Eduskuntatalo ja sen ympäristö sadan kilometrin säteellä,
  –    sotilastukikohdat, myös salaiset,
  –    ilmavoimien tukikohdat, myös salaiset,
  –    kallioon louhitut asevarastot,
  –    ulkomailla olevat naton tukikohdat 100 kilometrin säteellä.

  Fyysisesti
  –    Sinun on oltava vähintään puolen mailin päässä, mutta sanoisin enemmänkin yhden mailin päässä räjähdyksen ytimestä,
  –    älä katso tai tuijota räjähdyksen valoa, koska se sokaisee henkilön välittömästi
  –    Muista myös pitää suu auki käsittelemään alkuperäisestä räjähdyksestä vapautuvaa painetta
  –    sinulla on kymmenen tai kaksikymmentä minuuttia päästä räjähdyspaikasta etsimään suojaa joko maanpinnan alapuolella tai edelleen seisovan rakennuksen 9. kerroksen yläpuolella
  –    Pidä suusi, iho ja nenä peitettynä niin paljon kuin mahdollista
  –    Kun pääset mihin tahansa suojaan, poista vaatteesi, ja huuhtele ne vedellä, mutta silloin sinun pitäisi pidättää hengitystä
  –    Hae lääketieteellistä hoitoa, jos mahdollista
  –    Sinun tulisi pysyä suojassa 12-24 tuntia hyökkäyksen jälkeen
  –    Jätä suoja vasta, kun tiedät suunnan minne liikkua. Älä vaeltele ympäriinsä kuin olisit ostoskeskuksessa.

  1. Onko nämä tarinat saatu ydinräjähdyksestä selviytyneeltä? Samaa tarinaa mitä PV kertoo koulutuksessaan. Kuuluisa sadeviitta riittää vaikka pommi räjöhyää suoraan päälläsi! Kyllä se niin on. Mitä väliä vaikka räjähdys ei tappaisi. Kuolee kohta kuitenkin säteilytauteihin. Ainoa selviytymiskeino pitää hevon vitussa ne USA ydinaseet Suomesta. Mutta se ei käy Suomelle ja suomalaisille. Näin kertovat eduskunnan tiedotus ja nafiamediat. Että silleen tällä kertaa.

  2. Hae lääketieteellistä hoitoa välillä 0-12 tuntia. Suojaan sitten 12-24 tunniksi. Olisiko joku muukin hakemassa hoitoa samaan aikaan?

   Selvästi joku aivovammainen Hulluwuudissa tai Pentagonissa on keksinyt noin typerät ja ristiriitaiset ohjeet. Vai tekivätkö jotkut ”älykkäät”? Aukkopaikkoja pahasti noissa ohjeissa.

   1. ”Sinun on oltava vähintään puolen mailin päässä, mutta sanoisin enemmänkin yhden mailin päässä räjähdyksen ytimestä”

    Tämä on hyvä ohje. Eli muistakaa AINA olla kilsan päässä sieltä missä räjähtää. No, missä se sitten räjähtää? Sepä se! Ole aina kilometrin päässä kaikesta. Hyvä ohje krisityllekin on, että tee viimeisenä päivänä synninpäästö Jumalan kanssa. Milloin se viimeinen päivä tulee?

    ”älä katso tai tuijota räjähdyksen valoa, koska se sokaisee henkilön välittömästi”

    Tuo on suosikkini. Kannattaa painaa kaaliin.

 2. Ehkä tärkein koskaan ilmestynyt Martin Armstrongin julkaisu: Uuskonservatiivien nousu. Nyt saatavilla.
  –    The Rise of the Neocons Now Available $9.95
  –    https://archive.is/RdMVi

  Tämä voi olla ehkä yksi tärkeimmistä raporteista siitä, mikä todella on tulevaisuutemme tuhoamisen takana.
  –    Osta ennen kuin se kielletään!
  –    Ainakin kirjan tilaussivu on jo estetty kommenttia kirjoittaessani.
  –    Now Available $9.95
  –    https://archive.vn/Gz7qY

  Demokraattien ja republikaanien ohella valtiollista valtaa käyttää kolmas kolonna: uuskonservatiivit.

     1. Kiitos totuudesta, rohkeudesta, nöyryydestä, ihmisoikeuksista, vapaudesta, viisaudesta ja korkeasta empaattisesta älykkyydestä.

      Elämän sisin tarkoitus on rakkaus, ei ulkonäkö. Anna tunteiden puhua. Ei nyrkkien.

      Siellä missä on aitoa rakkautta ihmisyyttä kohtaan, siellä ei ole väkivaltaa, vallan väärinkäyttöä eikä kansan sortoa.

  1. Totta. Tuollakin on luonnonkauniit kasvot vaikka ei suomalaisia poskipäitä olekkaan. Ja kun kuulee puhuttavan että naisia ei haluta palkata timpureiksi, niin minä palkkaisin tuon heti.

 3. 2023 tuossa olisi läski homoneekeri mekossa. Tai läski valkoinen nainen väritukassa, tatuoituna kuin kinkku ja pyöreissä silmälaseissa. Hyi hitto niitä laardivateja. Ovat ylpeitä läskeistään. Miettikää nyt mitä retardeja! Kun ei jaksa mennä lenkille ja on pakko syödä kolmen ihmisen edestä joka päivä, niin on helpompaa vain ylepä omasta surkeasta ylipainostaan. Uunit päälle. Ei lisättävää.

 4. Nykynaiset ovat kuin TÄYTEKAKKUJA eli TAPPIIN asti ”PURSOTETTUJA”!!!

  Ennen ns. ”MISTENLEHDISSÄ” oli (Kuulemma!!!) oikein LUETTAVIA artikkeleitakin mieskuntia kiinnostavista aihealueista! Toisin kuin NYT (kuulemma!!!) Maailma oli VIELÄ silloin kun SYNTI rajoittui vain NAISEEN eikä kuin NYT eli ”KAIKKEEN MIKÄ LIIKKUU tai siiten EI!!!

  Kuin Eedenin puutarha, jossa SEKSI ja KUOLEMA ”löivät leikkiä” tavalla, että ”RYHDIN NAISET” olivat KIERTEELLÄ kun ”huorahtavat” (silloin liki ”nunnat”) vrt. NYT – tyttölapset kulkivat kylänraittia senttikaupalla lyhyemmässä hamosessa kuin ÄITEENSÄ!!!

  Kun TUOLLOIN nainen koki RIKOKSISTA matalaµielisimmän ja KUNNIATTOMIMMAN eli raiskauksen! Tuolloin ”kierteellä” olevat siveydensipulit” (omasta mielestään) TUHAHTIVAT paheksuvasti: ”Saa syyttää ITSEÄÄN kun kulki ”PUOLIALASTI”!!!

  1. Missä siskojen välinen solidaarisuus? Naiset ne vasta ovat julmia toisilleen, kaikille muille naisille. VOI SITÄ PIKKUSIELUISUUDEN JA KAUNAN MÄÄRÄÄ. PAHAA KATSETTA TAI SANAA EI VOI UNOHTAA, SE PYSYY KATKERANA MUISTONA LOPPUUN ASTI, NAISTEN JA TYTTÖJEN KESKEN. Nythän ne jo kilpailevat keskenään kenellä on kaikista kaunein vulva.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*