Marco de Wit 2 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on tarkkaan seurannut miten venäläiset supersotilaat, wagnerit askel askeleelta sulkevat Bakhmutin totaaliseen saarrostukseen.

 

 

Wagnerit jatkavat valloituksiaan. Nyt vuorossa yllätyshyökkäys Bodhanivkaan!

 

 

Nyt wagnerit ovat enää noin kilometrin päässä ukrainalaisten viimeisestä huoltotiestä!

 

 

 

Tässä tilanne näkyy paremmin. Verkko on sulkeutumassa kohdissa 1 ja 2. Tosin wagnerit luultavasti varmistavat sulkeutumisen vielä tuplasti kohdasta 3.

 

 

 

 

 

Bakhmutiin tulee jäämään loukkoon noin 10 000 ukrainalaista sotilasta, ELLEIVÄT hyvin nopeasti tee sen verran vastahyökkäystä wagnereiden asemiin, että ehtivät aukosta karkuun ennen kuin verkko sulkeutuu.

 

 

 

 

 

 

Venäjän armeija kuitenkin auttaa wagnereita hyökkäämällä melko voimakkaasti myös muilla rintaman osilla. Tämä estää Ukrainaa lähettämästä riittäviä apujoukkoja Bakhmutiin.

 

Eiköhän Bakhmutin peli ole siis selvä. Mielenkiintoista nähdä miten natottajien psyyke tämän kestää.

 

Aika heikosti, koska natottajien videokanavat ovat kiekuneet upeasta ukrainalaisten vastaiskusta! Siis täysin mielikuvitteellisesta vastaiskusta, kuten tässä videossa hyvin selitetään.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

20 thoughts on “Wagnereilla enää 1 km Bakhmutin saartamiseen!

 1. Yhteen kilometriin pystyy ampumaan helposti vaikka Barrett-tarkkuuskiväärillä tai muulla vastaavalla, jolloin Wagnerit voivat jo nyt pysäyttää kaiken liikenteen vaikka tehokkailla tarkkuuskivääreillä.

  1. Se tarkottaa että ukrainalaiset palkkasotilaiden kanssa on hävinneet jo ja edessä on kuolemaa.

   Nyt kun paljon höpötetään Ukrainan puolella taistelleista suomalaisista niin pitää aina muistaa kysyä että saiko ne sen luvatun 15 000$/kk palkkaa.

 2. Jos Bahmut kaatuu niin onko Ukrainalla sen jälkeen vastahyökkäykseen paljonkaan mahdollisuuksia? Kun tähänkin mennessä vastahyökkäykset on tainneet olla enemmänkin valtamedian raportoimia vastahyökkäyksiä?
  Tilanne rintamalla on varmasti ollut lännen tiedustelupalveluilla tiedossa, mutta silti ei totuutta ole kerrottu ja rauhaa alettu suunnittelemaan. Tuohon joukkoon sitten Suomikin haluaa kuulua, kun Natoon väkisin pitäis päästä.

  1. Suomi rakentaa sitten digi-Ukrainaa itä-Ukrainaan. Ainoa ongelma, että se on nyt Venäjän aluetta. Vai joutuuko Suomi silti sinne jälleenrakentajaksi?

 3. ”natottajien videokanavat ovat kiekuneet upeasta ukrainalaisten vastaiskusta!”

  Olisikohan luottomedian lemmikki, haamulentäjä ässä Ghost of Kiev nyt Ghost of Bakhmut? Ainakin rahan ja verenhimoinen Zelensky on pakkomyllyttänyt kymmeniä tuhansia haamuiksi, joten haamuja varmaan riittää.

  1. ”Ghost of Kiev” paljastui raiskaavaksi homoksi, joten ei ole mikään ihme, että hän on suvakkien suurimpia sankareita!

 4. Venäjä näyttää, siis rikollisjengi Wagner, pärjäävän nyt paremmin. Mikä on Ukrainan taso, kun Toveri vakuutteli, että venäläiset epäonnistuvat kaikessa, tekevät kaiken väärin, kuten suomalaiset iltapaskojen mukaan, eikä niitä ole kunnon aseita ja ammuksetkin ovat lopussa sekä johtaminen ja tiedonkulku on surkeaa. MIKÄ ON UKRAINAN TASO, JOS TOVERIN MUKAAN SURKEALLE VENÄJÄLLE EIVÄT PÄRJÄÄ.

  Milloin vahanukke Zelenski menee johtamaan JOUKKOJAAN EDESTÄ? Mutta Ukrainan voitto on enää muutaman viikon päässä, kuten koronan voittaminen Suomessa keväällä 2020.

  Pysykää kaikki nyt kotona ja ei ole oikea aika nyt mennä mökille! Tässä ajassa, prkl.

  1. Zeletappi laittaa korkeintaan kaksoisolentonsa etulinjaan ja itse piiloutuu tunnetusti pimeään bunkkeriinsa.
   Puolalaiset älysivät Z:n kaksoisolennon olemassaolon Bidenin vierailun yhteydessä. Kuvassa, jossa Biden ja Zeletappi nousevat portaita ylös, näkyy aivan Z:n näköisen hahmon kulkevan heidän takanaan.

 5. Bakhmutin lihamylly on klassikko ja se on saanut suvakit hätätilaan! Natostandardien mukaisesti koulutetut valenatsit saivat elämänsä selkäsaunan ja sen lisäksi edessä on vielä kunnon verinen motti!

  Suvakkien epätoivo tulee olemaan massiivinen. Azovstalin piiritys oli jo liikaa ja suvakit melkein romahti. Nyt suvakit ei enää kestä ja he tulevat tarvitsemaan kriisiapua!

  Milloin Venäjä lopettaa nynnyilyn ja pudottaa FOABin?!!

   1. Mitä sekoilet? Nyt fanitetaan denazifiointia ja naton homojen epäonnistumista!

    Suvakkien ulina denazifioinnin lisäksi on parasta mitä tällä hetkellä voi tapahtua!

    Denazifikaatiossa on järkeä ja tämän lisäksi se on fiksua! Jokainen järkevä ihminen kannattaa fiksua denazifikaatiota!

    1. Älä unta näe. Sananvapauden puolella loppuunasti vai mitä de wit. Enkö ollutkaan vieraskorea teidän salaseurassa, kun kommenttiani ei julkaistukaan? Toisten ei näköjään tarvitse olla edes sivistyneitä, se kyllä ei yllätä lainkaan.

 6. Eilen venäjän uutiset kertoi että Bahmut on motissa.Saa nähdä miten Aaltola ja Toveri kertoo asian?

 7. Venäjä saattaa myös toteuttaa Syyrian sodasta tuttua strategiaa, jossa prritetylle jätetään ovi auki poistumiseen. siinä on varmaan joitakin strategisia tai sotateknisiä etuja verrattuna siihen, että motti tuhottaisiin tykkitulella. Kenties Bahmutissa on vielä siviilejäkin sen verran, että motin tuhoamista vältellään.

 8. Venäjä on käynyt Ukrainassa ns. ”kevytsotaa” säästääkseen siviiliuhreja. Ei ole näkynyt taivaalla hävittäjiä eikä pommikonelaivueita.

 9. Viktor, olet seurannut kauan maailman menoa ja tiedät , että Putin on venäläisissä tiedotusvälineissä sanonut , että olemme samaa kansaa ja veljiä (Ukraina ja Venäjä). Me emme tulevana Natomaana taida saada samanlaista kevytsotaa?

 10. Miten on? Pystyvätkö suomi-nuoret juksemaan coopperin testissä KILOMETRIÄKÄÄN kun KUTSU käy ”HARMAOISIIN”!!! ”KARHUN NAHKAA ei pidä KOSKAAN jakaa ENNEN kuin se on KAADETTU!!!”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*