Marco de Wit 3 maaliskuun, 2023

 

Yleensä puolueiden puheenjohtajien menneisyys tiedetään melko tarkkaan, koska sitä edellyttävät sekä jäsenet että valtamedia. Kaikista puolueiden puheenjohtajista Jussi Halla-ahon menneisyydessä on kuitenkin eniten aukkoja.

 

 

Laiton Lehti on saanut paljon vinkkejä Halla-ahon ja hänen vaimonsa elämää koskevista asioista. Laiton Lehti ei kuitenkaan ole tietoja julkaissut, koska ei näe niitä kovin relevantteina asioina suhteessa hänen poliitikon uraansa.

 

Moni lukija on ollut jopa kiukkuinen siitä, että vaikenemme monista Halla-ahon henkilökohtaisemmista asioista. Toki voimme olla tässä linjanvedossa väärässä. Eli jos on varmaa tietoa jostain suht henkilökohtaisesta, mutta selvästi politiikkaan vaikuttavasta asiasta, niin toki julkaisemme.

 

Myönnettäköön, että esimerkiksi Halla-ahon nuoruuden vihreys ja suunnitelma seksikaupan perustamisesta saattaa sittenkin olla relevanttia ottaen huomioon, että persut ovat Halla-ahon johdolla luopuneet perhearvoista mm. homoliittojen, homoadoption ja äitiys- eli isättömyyslain suhteen.

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomiin

 

 

 

Seksikaupan suunnitteleminen kertoo todella radikaalin suvakkimaisesta asenteesta. Konservatiiveillehan on tunnusomaista se, että seksuaaliasiat ovat henkilökohtaisia asioita, jotka kuuluvat makuuhuoneeseen eikä niitä saa revitellä julkisuudessa. Ei siis varmasti ole sattuma, että päinvastoin kuin Soini, niin Halla-aho on antanut Jukka Hankamäen ja Sebastian Tynkkysen mellastaa vapaasti persuissa. Itse asiassa persuissa tapahtunut kulttuurivallankumous ei varmasti olisi ollut mahdollista ilman Halla-ahon aktiivista tukea.

 

Tässä jutussa ei kuitenkaan tutkita/tongita Halla-ahon henkilökohtaista elämää ja perhekuvioita, vaan tutkitaan yleisellä tasolla yrittääkö hän pimittää menneisyyttään enemmän kuin muut puoluejohtajat. Jokainen puoluejohtaja yleensä antaa sekä CV:n että pienen historiikin elämästään, josta aikajärjestyksessä käy ilmi merkittävimmät tapahtumat. Aloitetaan siis Halla-ahon perushistoriikista.

 

Ensimmäinen ihmetyksen aihe on ollut Halla-ahon Ukraina-yhteydet, joita ajan mittaan on pimitetty yhä enemmän ja enemmän. Siis siitä huolimatta, että Ukraina-yhteyksien merkitys on erityisen suuri puolueen puheenjohtajalla. Tästä huolimatta valtamedia ei ole asiasta ollenkaan kiinnostunut. Esimerkiksi tässä muuten aika hyvin Halla-ahon elämänkerran tiivistävässä jutussa Ukrainasta ei sanota sanaakaan.

 

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomien juttuun

 

 

 

Ihmetystä lisää, että Halla-aho ei näytä kirjoittaneen nettiin mitään ennen vuotta 2001, jolloin hän oli jo 30-vuotias. Nettiin oli helppo kirjoitella ja tehdä kotisivuja jo 90-luvun puolivälistä alkaen, mutta Halla-aholta ei löydy yhtään mitään, vaikka hän ei tunnetusti ole koskaan piilotellut mielipiteitään.

 

Onko Halla-ahon kirjoitukset poistettu tai jopa puhdistettu netistä? Vanhin mitä netistä löytyy on tämä vuodelta 2001 oleva eräänlainen kotisivu.

 

Kuvassa linkki arkistoituun sivuun

 

 

Ensinnäkin Halla-aholla on edelleenkin eräänlainen sivari-look.

 

Toiseksi hän siteeraa laulua, jossa kerrotaan niin suuresta rakkaudesta Ukrainaan, että kuoleman jälkeen tuhkatkin pitää haudata sinne.

 

Mitään selitystä ei kuitenkaan anneta miksi hän ylipäätään rakastui Ukrainaan ja alkoi opiskelemaan sen kieltä. Tiettävästi hänellä ei alunperin ollut Ukrainaan mitään suku-, ystävyys- tai muitakaan siteitä.

 

Olisiko Halla-aho rautaesiriipun romahduttua 90-luvun alussa matkaillut Ukrainassa? Nuorelle miehelle se olisi varmasti ollut todella jännää jo pelkästään siitä syystä, että ukrainalaiset naiset olisivat olleet hulluina lännestä tulleeseen nuoreen mieheen. Olisiko Halla-aho sitten näin oppinut ukrainan ja venäjän kielen vuosina 1991-95, jonka jälkeen olisi ollut helppo mennä 1995 opiskelemaan Venäjää Helsingin yliopistoon?

 

Tuona 1991-95 aikana Halla-aho olisi varmasti myös politisoitunut hyvin ukrainamieliseksi natofanaatikoksi, joka vihaa Venäjää. Suvakista olisi siis tullut natottava suvakki.

 

Halla-aho ei kuitenkaan kerro käyneensä Ukrainassa ennen kuin 1997 jo venäjää opiskellessaan meni noin vuodeksi töihin Suomen Kiovan suurlähetystöön. Hän ei kuitenkaan kerro mitä hän siellä teki. Tämäkin on hyvin omituista. Ei sitä noin vain suurlähetystöön mennä töihin. Jonkinlainen turvaselvityskin on varmasti tehty. Miten heavy metalli sivari on siitä päässyt läpi varsinkin, kun tuohonkin aikaan Ukraina oli maailmanpolitiikan polttopisteessä?

 

 

Olisiko Halla-aho 1991-95 välisenä aikana luonut paljon suhteita ukrainalaisiin natottajiin ja alkanut jopa olemaan yhteistyössä suurlähetystön ja jopa tiedustelupalveluiden kanssa? Näin sitten hänen turvaluokituksena olisi noussut ja hänen olisi ollut helppo päästä suurlähetystöön töihin. Hänen tiedetään olleen ainakin viisumivirkailijana, mutta ehkä hänellä on ollut muukin rooli. Käytännössä Halla-aho olisi hyvin voinut olla jonkin tason agentti, jolla oli hyvät suhteet venäjänvastaisiin ukrainalaisiin.

 

Tässä agenttiroolissa Halla-aholla olisi ollut myös suurta hyötyä heavy metal-taustastaan, koska se olisi helpottanut monenlaisiin musiikkipiireihin pääsyä. Tiedustelupalvelut ovat aina ollut hyvin kiinnostuneita musiikkipiireistä, koska siellä verkostoituminen on niin helppoa. Ei olisi ihme, jos Ukrainassa heavy metal-piirit olisivat olleet hyvin Amerikkamyönteisiä.

 

Ei nimittäin pidä aliarvoida Ukrainan tärkeyttä. 1990-luvulla Ukraina oli maailmanpolitiikassa vieläkin ratkaisevammassa asemassa kuin mitä nykyään. Suomen Kiovan suurlähetystöstö oli erittäin merkittävä paikka. Hyvin ukrainaa puhuvalla himonatottajalla olisi ollut helppo päästä hyvään asemaan varsinkin, jos sukua pidetään tarpeeksi luotettavana.

 

Niinpä on mielenkiintoista, että Halla-aho myös väitti, ettei hänellä ole rikkaita sukulaisia. Tämä siitä huolimatta, että hänen äidin puoleinen isoisänsä Leopold ”Poju” Bergroth oli varakas ja tunnettu julkkis Pohjanmaalla. Itse asiassa hänen isoisänsä oli vielä tuolloin elossa. Miksi Halla-aho halusi vähätellä sukuaan ja vieläpä julkisesti?

 

 

Sukusuhteiden vähättely on sitäkin oudompaa, koska hän oli juuri pääsemässä rikkaaseen sukuun. Hänen kihlattunsa Hilla Salovaara oli hyvin varakkaasta suvusta. Näin opiskelijanuorille järjestyi yhteinen ensiasunto Suomen kalleimmasta kaupunginosasta, Helsingin Eirasta.

 

Hylkäsikö Halla-aho tämän jälkeen mahdolliset itä-eurooppalaiset naisensa? Jonkinlaiseen suhdesotkuun tai epäilyksiin saattaa nimittäin viitata yllä olevan blogikirjoituksen vuosiluvut. Halla-aho kirjoitti:

 

Menimme kihloihin vuonna 2000 ja olemme menossa naimisiin kesällä 2001.

 

Myöhemmin Halla-aho kuitenkin kertoo menneensä kihloihin 2001 ja naimisiin kesällä 2002. Miten tämä on selitettävissä? Jotkut ovat olettaneet, että Halla-aho vain kirjoitti vuodet väärin. Mutta miten kukaan voi kirjoittaa vuosiluvun väärin kaksi kertaa samassa lauseessa ja vielä noin tärkeässä asiassa. Tuskin on asiaa ehtinyt vielä unohtaakaan, koska kirjoitti tuon joskus alkuvuodesta 2001.

 

Ainakin vaimo muistaa kosinnan hyvin:

Kumpi kosi ja miten?

Hilla: Perinteisesti Jussi, mutta kyllä asia oli ollut jo ilmassa. Lahnuksen Shellillä matkalla vanhempieni kesäpaikkaan hän sitten kysyi.

 

 

Oli miten oli, niin erikoista on myös, että Halla-aho päättää kirjoituksensa muslimien sanontaan ins Allah eli Allahin tahdosta. Tästä voidaan ainakin päätellä, ettei Halla-aholla ollut tuolloin minkäänlaista islamkriittisyyttä.

 

Vielä 2001 Halla-aho oli siis todella kova natottaja, mutta vielä täysin islam-myönteinen suvakki. Päästyään rikkaisiin naimisiin kesällä 2002 ei kuitenkaan mennyt montaakaan kuukautta, kun Halla-aho yhtäkkiä olikin kovin islamkriittinen.

 

Vuonna 2003 Halla-aho perusti kuuluisan bloginsa Kirjoituksia Uppoavasta Lännestä. Sen jälkeen hän muutti yllä olevan historiikkinsä loppuosaa poistamalla siitä ins Allah-sanonnan. Samalla muuttui kihloihin ja naimisiin menon vuodet.

 

Kuvassa linkki arkistoon

 

 

Miten on mahdollista, että kihloihin menoaika muuttui jälkikäteen vuodella?

 

Eikä tämä ole ainoa outo asia. Näyttää siltä kuin Halla-aho olisi jo pitkään systemaattisesti rakentanut valheellista julista kuvaa. Toisaalta niinhän Nato-agentit yleensä tekevät päästäkseen tavoitteisiinsa. Siitä seuraavassa osassa.

 

 

35 thoughts on “Jussi Bergroth-Halla-ahon salainen menneisyys. Osa 1: Kihlat ja Ukrainan tytöt

 1. Kiitos Laittomalle Lehdelle jälleen kerran tutkivasta journalismista, joka on valtamediasta lähes kokonaan kadonnut tai sitten hyvin valikoivaa. Joku tuossa Halla-ahon kuviossa haisee, hänethän käytännössä nostettiin joidenkin blogikirjoitusten ansiosta valtakunnan politiikkaan lähes tyhjästä. Hieman samantyylinen urakehitys kuin Sanna Marinilla.
  Myöskin himo Natottaminen ja moni muukin asia herättää kysymyksiä. Miksi Halla-aho jätti Persujen puheenjohtajan paikan vaikka näytteli oikein hyvin oppositiopuolueen puheenjohtajaa ja ilmeisesti viihtyi siinä roolissa hyvin? Vai kävikö se rooli sittenkin liian raskaaksi? Vai miksi Halla-aho vaihdettiin melko tuntemattomaan Purraan? Putkonenko lankoja taas veteli vai tuliko ohjeistus jostain vielä ylempää?

  1. Mafiamedia nostaa esille ne poliitikot, jotka sen on määrätty nostaa. Katso vaikka Turtiaisen 2.3. youtubetus.

 2. Kiitos tämän juutalais rotan paljastaminen! Suuri osa paska lampaista uskoo tästä rotasta vieläkin että on suomen puolella!!

  1. Ei ole ollut Siomen puolella. Se paljastuu jo siinä ettei hän halua ottaa riskiä uhrata henkeään ja terveyttä Suomen isänmaan puolesta. HÄN ON SIVARI LUSMU ELI EI OLE SITOITUNUT HENGELLÄÄN MAAN JA KANSAN PUOLUSTAMISEEN.

   VAATIKAA EDUSTAJAEHDOKASTA NÄYTTÄMÄÄN SOTILASPASSINSA. Muuten hän voi olla vieraan vallan agentti jota ei velvoita Suomen puolustaminen. Hän on luopio, moraalisesti selkärangaton ja potentiaalinen maanpetturi. Kertokaa se hänelle myös omin sanoin.

 3. Jussi Halla-aho on sellaista natsisaastaa ettei laittoman lehden alustaa viitsi sotkea ulosteella häntä ja hänen meriittejä tonkimalla.

  1. Sotilaspoliiseille annetaan määräys pidättää Halla-Aho sotarikoksista ja rikoksista ihmisyyttä kohtaan. Niin tulee vielä käymään.

   Ehkäpä hänet vielä hirtetään maanpetturioikeudenkäynnin jälkeen.

 4. Hullu-Uho rakastaa Ukrainaa yli kaiken ja vihaa Tamperetta. Taas yksi ammattivalehtelija, jolle OMA KANSA ENSIN AJATTELU ON MAHDOTONTA. En kykene ymmärtämään ”suomalaisten” poliitikkolaiskuripyrkyreitten intoa ottaa jokin muu maa kotimaakseen kuin Suomi. Se paljastaa, että he ovat siihen johonkin muuhun maahan sidoksissa, eivätkä itse ole JUURTUNEITA Suomeen, sen kieleen ja kulttuuriin.
  On mahdotonta löytää yhtään ”Suomi ja suomalaiset ensin” puoluetta. Ehkä keskusta ja SMP olivat Suomen juurevimmat puolueet aikoinaan.

  Kuinka Hullu-Uho ketkuili itsensä sivariksi? Hän teeskenteli ja valehteli todellisen mielensä, joka on sotahullu. Sanoiko kutsunnoissa, että jos hän saa rynkyn käteensä, hän hyökkää vaikka yksin Venäjälle? Siihen aikaan sellainen ei ollut hyväksyttävää julkista puhetta. Vai esittikö velttoa, liikuntakyvytöntä, laiskaa muusikkorunoilijasivaria? Korvakoru korvanlehteen kutsuntoihin, niin pääsee sivariksi, noin hän ajatteli?Tärkeintä kuitenkin, että hän lusmuili laillisen miekkaa kantavan esivallan edustajan edessä kutsunnoissa. SUOMALAINEN AITO MIES EI HYVÄKSY TUOLLAISTA KÄYTÖSTÄ.

  Lusmu, pinnari ja velvollisuuksia kiertävä sivarilusmu Halla-aho on. Yhteiskuntakelvoton noilla perusteilla. Selkärangaton, moraaliton pelkuri.

  Yliopistosivarimuusikko, sotahullu. Hyi helvetti. Kuinka itsekäs ja ylimielinen. Inhoan niitä yli kaiken.

 5. Halla-ahosta on kuoriutunut aivan totaalinen suvakki ja mädättäjä. Isot pojat olivat oikeassa jo aikoja sitten: PS on alusta asti johdettu harhautus. Toki siellä on ollut aitoja yrittäjiä, mutta Suomen politiikka ei toimi niin. Toki PS:n voisi yrittää vallata, mutta lienee vaikeaa. Esim. Krotiassa väärinajattelivat ovat saaneet haltuunsa Wikipedian. USA/Israel pyrkii nyt poistamaan sivustolta kaikki vääriä mielipiteitä omaavat. Miettikää hetki PS:n rosteria: Elo, Soini, Elomaa, Hirvisaari, Huhtasaari, Ruohonen-Lerner, Slunga-Putsalo, Ranne, Keskisarja… Itselleni tulee fiilis, että jokainen näistä on vain otettu sisään harhauttamaan ja mädättämään. Ehkä olen vainoharhainen?

 6. Tai…Jussi Bergroth käy Ukrainassa nussimassa paikallisia huoria ja tästä lännen tiedustelupalveluilla on vedenpitävät todisteet, joilla voi ohjailla pikku punaposkea tarpeen vaatiessa!

  Se on selvää, että Bergroth pitäisi laittaa valheenpaljastustestiin!

   1. Koko eduskunta, maanpetturieduskunta, Nürnbergin koodin rikkoneet, sotarikoksiin ja ulkomailla massamurhaamiseen osallistuvat pitää heti ottaa kiinni ja heittää tyrmään

    ” Yleinen kiinniotto-oikeus
    Jokainen saa ottaa kiinni verekseltä tai pakenemasta tavatun rikoksesta epäillyn, jos rikoksesta saattaa seurata vankeutta tai rikos on lievä pahoinpitely, näpistys, lievä kavallus, lievä luvaton käyttö, lievä moottorikulkuneuvon käyttövarkaus, lievä vahingonteko tai lievä petos.

    Jokainen saa ottaa kiinni myös sen, joka viranomaisen antaman etsintäkuulutuksen mukaan on pidätettävä tai vangittava.

    Kiinni otettu on viipymättä luovutettava poliisimiehelle.”

  1. Hetkinen pitäisi laittaa valheenpaljastustestiin, niin tulisi ilmi, että hetkinen vain trollaa vailla mitään omia ajatuksia. Hetkisen vedenpitävät todisteet ovat yhtä vedenpitäviä kuin de witin juttujen todisteet.

  2. Voi voi voi kun olet naiivi… ei pelkillä menneillä seksisuhteilla kauniiden naisten kanssa voi kiristää ihmisiä. Tiedustelupalvelut kiristävät esimerkiksi lapsiin sekaantumisilla, suhteen ulkopuolisilla suhteilla jne.

 7. Itse uskon, että molemmat kihlajaispäivät ovat oikeita.
  –    Aikaisempi kihlaus oli eri henkilön kanssa.
  –    Hillatolppa kuitenkin ratkaisi asian.

  Toinen vaihtoehto on, että
  –    oikean kihlauspäivän kertominen olisi ollut liian paljastavaa: missä Halla-aho oli silloin?

  1. Kännissä oli yhden vuoden. Tuota aukkoa työhistoriassa ei kukaan työnantaja päästä läpi TYÖHAASTATTELUSSA. Jotakin tuo tyyppi piilottelee.

 8. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009415036.html
  Halla-Aho sanoo ”Nyt kielellinen maailma on Kiovassa on muuttunut niin, että ihmisten kuulee enää harvemmin puhuvan venäjää. Tilalle on noussut ukrainan kieli”.
  Onko Kiovassa tapahtunut etninen puhdistus kun venäjää puhuvat ovat kadonneet? Onko MESTARI Suomen Stepan Bandera? Kannattaako MESTARI etnistä puhdistusta.
  https://www.youtube.com/watch?v=tIH2ad3EB8o
  Kunnioittaako kyseinen kopla Viron fasistihallitusta? Ukrainan lipun värit komeilevat videon oikealla puolen talon seinällä. Onko koplan tunnuslause ”Slava Ukraine”?
  Virossa Gennadi Janajevin johtaman juntan vallankaappausyritys heinäkuussa 1991 kaatui Venäjän presidentin Boris Jeltsinin johtamaan vastarintaan, Viron johtajat tarttuivat keskellä poliittista kaaosta rohkeasti tilaisuuteen ja maa julistautui toisen kerran itsenäiseksi.
  Eli ilman silloisen Neuvostoliiton lupaa. Pitäisikö Venäjän liittää taas Viro itseensä ja ottaa niin sanotusti homma haltuun jotta tuo jatkuva Venäjän kansalaisten internointi loppuisi ja saataisiin kaikille ihmisoikeudet.

 9. de witin juttu on täynnä epämääräisiä vihjailuja, ja asia argumentit puuttuvat täysin. Vaikka en olekaan Halla-Ahon kannattaja, niin soisin kyllä, että hänen politiikkaansa käytäisiin läpi pitäytymällä faktoissa. de witillä on eräänlainen sokea piste, kun on kyse perussuomalaisista, tällöin hänelle kelpaavat kaikenlaiset vihjailut, joiden todistamiseen hän ei kykene. de witin juttuja vaivaa yleisemminkin pelkkä antipatia niitä kohtaan, jotka ovat erimieltä hänen kanssaan ja hän katsoo, että pelkät vihjailut riittävät tekemään kirjoituksista relevantteja kannanottoja. Eivät tee, ne ovat vain juorujen tasolla.

  1. Hän on islamisti saatanan palvoja, ehkä jopa pedofiili. Voi että nauretaan ja naraisi media jos kiinnostaisi. Hän ei miellytä minua niin olen vihainen Marco, jos olisin itse vaivaantunut mihinkään olisin vähä jotain, mutta MESTARI on MESTARi!

 10. Kuva kannattaa tulostaa ja piirtää ukolle huumesätkä huuleen ja kas…, siinä meillä aito hippisivarikommunisti…..

  1. Kommari se on. Ei oteta sinimustiin, vaikka on valenatsi mielestään.

   Vieläkö pyöräilee ympäri Hesaa rynkky selässään?

  1. Saatanisti se on juuri hän, Mestari! Kaikki tietävät minkä mestari se on. Tuomittu rikoksista, ja lisää tekee yhä törkeämmin.

 11. On kyllä todella erikoinen historiikki: ”Ensin elämä oli perseestä, mutta sitten 1995-2001 kaikki muuttui, mutta en kerro miten, mutta haluan kuitenkin tuhkanikin Ukrainaan. Ukraina on minulle kaikkein tärkein asia, mutta en edelleenkään kerro miten ja mitä siellä tapahtui.”. Halla-aho jättää hänen itsensäkin sanoin hänen kaikkein tärkeimmät vuotensa kokonaan välistä ja hyppää sitten vuosiin 2000-2001, kertoen naimisista.

 12. Todella hämärä TYYPPI, jolla on LUURANKOJA komerossa! Vaarallista, että poliitikon asemassa vaikuttamassa Suomen KANSAN turvallisuuteen ja ULKOPOLITIIKKAAN oleva henkilöllä on ulkomaisia (Ukraina) ÄÄRINATIONALISTISIA liitäntöjä. Tavalla, joka vielä suhtautumisen Suomen naapurivaltio Venäjään ”KAUHAISTUNA” Ukrainan kautta eikä SUORAAN Suomen ja Venäjän KEKSKINÄISTEN suhteisiin vaikuttavien asioiden suhteen. KAUNA ja VIHA lähtökohtaisesti, joka EI vielä ole SYYPÄÄNÄ Suomen OMASTA näkökulmasta vaan NUORUUDEN ROMANTIIKAN sokaisema ”Muu maa mustikka”!!! Ja kun ”AATUAKIN” on DISSATTU tästäkin asenteesta perin HULLUNA MIEHENÄ yksine kiveksineen!!!

  1. Osut asian ytimeen.

   Tutustui ilmeisesti eka kerran lihan iloihin vasta vanhana incel-poikamiehenä ja siksi runkkaili aivojaan pihalle vuokrayksiössään opiskellessaan. Siksi aukot muistissa.

 13. Halla-ahohan kertoi äskettäin haastattelussa vierailleensa viime vuosina usein Kiovassa töiden takia. Hommaforumillakin tämä herätti ihmetystä, että kenen piikkiin Halla-aho on Ukrainassa matkaillut ja mihin nämä työt ovat liittyneet.

 14. Clash of titans when rivers we cross
  Death of an icon, an incredible loss
  Under the banners we march in the rain
  Like when you carry my urn to Ukraine
  -Jussi Halla-aho 2001-

 15. Eiköhän ”Halla-Aho” Suursillien sukuun kuuluva Bergroth sukujuuret tule juuri AschkeNAZI Khazari valtiosta eli Ukrainasta? Samaa sukua ns. Rothschild /… …
  liekkö Halla-Aho myös rabbisukua kun Berghroth ”vanhaa pappissukua”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*