Free speech 3 maaliskuun, 2023

 

 

Naispoliisi paneskeli toistuvasti mieskollegoitaan ja sitten kun jäi siitä kiinni, niin ilmoitti tulleensa groomatuksi ja nyt vaatii poliisilaitokselta miljoonakorvauksia.

 

Miksi ihmeessä miehillä ei ole rikkaaksi tuleminen yhtä helppoa?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14 thoughts on “Seksipoliisi-sarjakuva

  1. Neekerit pakotti kuten oikeudessa sanoi. Kun kuulee saavansa joltain ei se oikeuta panemaan vaikka olisi saman tapaisia.

   1. Sensuroimaton Totuus on tälläkin kertaa ettei huora häpeä. Tämän luulisi olevan aika selkeää jopa järjestelmäuskovaisimmille hyödyllisille idiooteille jos jaksaa, tai osaa lukea jutun läpi.

 1. Tuossa jutussa miespoliiseja ei syytetty mistään vaikka olivat aivan yhtälailla osallisena paneskelussa.

   1. Velvollisuus nussia kaikkia halukkaita valkoisia roskasäkkejä, vai? No, ei ole. Jätän matuille, niille tuokin ihmisjäte kelpaa. Niinhän se on Suomessakin.

    Aivovammaisen näköinen pallopää virkapuvun sisällä Hyi helvetti. Ei tuota normaali mies kykene nussimaan. Veri karkaa peniksestä pois ja kutistuu katkaravuksi.

 2. No, olihan se nuorempana nätimmän näköinen. Niin että jos se vähän räpsytteli ripsiä ja keikuteli takapuolta niin ehkä siihen joku saattoi yhtyäkkin.

 3. Hyvä työilmapiiri ja heti kitistään? Parrua vaan hanuriin urakalla,ei eukotkaan kiukuttele.

 4. https://www.youtube.com/watch?v=WEVzk4f_RZ0

  Hannu Hoskonen pöllyttää kunnolla vihervassarihulluja, jotka pitävät turpansa kiinni ja kuuntelevat hiljaa. Veronika Honkasalo ja Markku Ollikainen.

  Honkasalo on syvällä, vaarallinen punikki, yhteiskunta- ja ihmisvastainen oikea peräkorpikommunisti. Varokaa sitä! KAIKKI!

 5. ÄRSYTTÄVN näköimnen ”kottarainen”. Menee ”SUKKANA SISÄÄN” niin kuin KAIKKI muukin. Nimittäin tuo ”GROOMAUS”!!! NYKYÄMMÄT ovat ”PILLUPASSIN” omaajina MATALAMIELISIÄ ja VAARALLISIA kaikille MIEHILLE! Se KUMPI osapuoli on ALOITTEELLINEN ei merkitse YHTÄÄN mitään paitsi, että MIES MAKSAA aina!!!

Comments are closed.