Marco de Wit 4 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Natottajien logiikan mukaan länsi antaa 100 miljardia rahaa ja aseita ilman mitään ehtoja! Niinpä sodan jälkeen Ukrainan ei tarvitse yhtään omaksua lännen globalismia, pervoilua ja satanistisia arvoja.

 

Tässä äärimmäisessä naiviudessaan natottajat ovat jälleen ihan samanlaisia kuin suvakit. Ei siis ihme, että ovat yhdessä avanneet Suomen rajat Euroopan ylivoimaisesti korruptoituneimmalle kansalle. Kyllä ne ukrainalaiset mafiosotkin rajan ylittäessään hyviksi muuttuu!

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

25 thoughts on “Päivän kuva: Pride-Ukraina

  1. …ja homma jatkuu…

   ”Neljä kuukautta ensimmäisen ilmoituksen jälkeen DHS hajotti hallituksen lopullisesti viime elokuussa. Vuodetut asiakirjat osoittavat kuitenkin, että DHS:n virasto Cybersecurity and Infrastructure Security Agency (CISA) taistelee edelleen niin sanotun ”disinformaation” torjuntaan, mukaan lukien ohjeistamalla Facebookia ja Instagramia sensuroimaan tietyt laitoksen vastaiset viestit ja narratiivit. (RT)”

  1. Epäuskottavaksi artikkelin tekee väite, että Yhdysvaltojen presidentti FDR (Roosevelt) olisi tehnyt YK:sta demokraattisen ja ”oikeaoppisen” jos ei olisi ehtinyt kuolemaan sitä ennen…

   ”Yhdysvaltain presidentti Franklin Delano Roosevelt, joka keksi ja suunnitteli alun perin YK:n, joka olisi onnistunut, kuoli 12. huhtikuuta 1945, ja sen sijaan, että meillä on YK,  suunnitteli hänen välitön seuraajansa Harry Truman, joka halveksi häntä ja halusi itse USA:n hallituksen tulevan perimmäiseksi keisarilliselle hallitukseksi  – globaali diktaattori – koko maailmassa, mikä oli suorassa ristiriidassa sen kanssa, mitä FDR oli niin huolellisesti suunnitellut ja aikonut: YK:ta liittovaltion globaalina  demokratiana kansakuntien demokraattinen liittotasavalta, joka korvaa kaikki imperiumit ja jolla on toimeenpano-, lainsäädäntö- ja tuomiovalta tehdä niin.”

 1. On se vaan aika arogantti juutalainen se Zelesnky. Jossain tilaisuudessa se sanoi että ”Amerikka lähettää poikiaan kuten mekin” tarkoitti Ukrainan aloittamaa sotaa. Ja lisäsi ”…koska tämä on NATO”. No niin… eli kasaari teki selväksi että NATO velvoittaa lähettämään sotilaitaan toisten aloittamiin sotiin.

  Onneksi ei ole enää sotialspassia.

  1. Onko digitaalinen vai genitaalinen sotilaspassi nykyään? Jos hävittää paperisen sotilaspassin, niin sitten ei ole velvoitettu mihinkään sotilaalliseen toimintaan kun ei voi todistaa, onko tyyppi suorittanut asepalveluksen? Miten pitää kohdella omaa sotilaspassia? Kukaan ei ole kysynyt millainen on sotilaspassini? Kysellään kyllä koulutodistukset ja ajokortitkin ja muut kortit ja passit.

 2. Demokratia, tuo ajatus siitä että päätöksiä tehtäisiin kansan tahdon mukaisesti, miten se toteutuu suomessa, joka kuulemma on demokraattinen oikeusvaltio ja on maailman vähiten korruptoitunut maa jossa on maailman onnellisimmat kansalaiset? Sveitsin mallin mukaisessa suorassa demokratiassa lakien hyväksynnästä ja muista isommista asioista kysytään suoraan kansalta ja päätökset tehdään näiden kansan edustajien äänien pohjalta. Tässä mallissa kansan mielipide tulee kuulluksi eli demokratia toteutuu.

  No, ehkä tuo sveitsin malli jossa yhtenään olisi asiota joista pitäisi mennä äänestämään kävisi pidemmän päälle raskaaksi tavalliselle kansalaiselle joten mitä jos käyttäisimme edustuksellista demokratiaa jossa kansa valitsee itselleen edustajan joka ajaa samoja asioita ja arvoja kuin ihmiset jotka luovuttavat edustuksensa/äänensä kyseiselle henkilölle? Olettaen että tämä kansanedustaja todella seisoo niiden arvojen takana ja ajaa niitä asiota joita hänet edustajakseen valinneet kansalaiset pitävät tärkeänä demokratia toteutuu tässäkin tilanteessa.

  Ongelmia alkaa kuitenkin esiintyä jos tämä kansan äänitorvena toimiva ihminen ei olekaan rehellinen ja vaikkapa väittää ajavansa semmoisia asioita joiden takana hän ei kuitenkaan loppupeleissä seiso tai kääntää takkiaan myöhemmin vaikkapa lahjonnan tai uhkailun seurauksena eikä passaa unohtaa että tämän voi tehdä myös puoluetasolla… tuleeko kenellekään mieleen jotain ”kansallismielistä” puoluetta joka väitti olevansa EU- ja NATOvastainen, puolustavansa suomalaisten oikeuksia ja sananvapautta joka mystisesti lopetti EU:n tukipaketin vastustamisen, on suu vaahdossa viemässä suomea NATOon keinolla millä hyvänsä välittämättä mahdollisista seurauksista suomen kansalle, hyväksyi koronatyrannian aiheuttaen toimeentulon menetyksen lukuisille sote-alan työntekijälle ja on puhdistanut kaupunginvaltustoja ja puoluettaan muutenkin ”väärinajattelijoista” todellisella natsimeiningillä?

  Sitten on tämä ongelma puolueista ja niissä vallitsevasta puoluekurista joka on demokratian toteutumisen kannalta vähintäänkin ongelmallinen. Mitä hyötyä on tolkun ehdokkaan äänestämisestä jos tämä kuitenkin joutuu nöyrtymään tuolle puoluekurille tai siinä tapauksessa että kyseiseltä ihmiseltä löytyy selkärankaa ja munaa äänestää oikein toimien häntä äänestäneiden ihmisten äänitorvena häntä rangaistaan siitä (Hannu Hoskonen, Keskusta) tai jopa erotetaan puolueesta (Wille Rydman, Kokoomus) koska kansan ääni ja tahto meinaavat tulla kuulluksi? Näiden rangaistusten, erotusten ja Päivi Räsäsen ”rikokset” konservatiisten arvojen puolustamisesta antavat kyllä selvän sanoman siitä mitä mieltä kansan tahdon eli demokratian puolustamisesta ollaan ”parempien ihmisten” mielestä. Siitä pitäisi tehdä rikollista toimintaa koska eriävät mielipiteet eivät kuulu länsimaiseen ”demokratiian”.

  Kaikesta tästä huolimatta suomi on kuulemma demokraattinen maa ellei jopa demokratian mallioppilas. Mihin tämä väite perustuu? Tietääkseni viimeinen kerta kun kansan mielipidettä edes nimellisesti kysyttiin oli äänestys EU:hun liittymisestä ja sen jälkeen kansan mielipidettä ei ole kysytty mistään asiasta? Ainakin itselläni tuottaa jo vaikeuksia nähdä eroja semmoisen ”demokratian” välillä jossa kansalta ei kysytä mitään ja semmoisten vaalien järjestämisestä joiden lopputulos on päätetty jo etukäteen ja niihin pääsemiseksi ollaan valmiita tekemään todella massivisia toimia, esimerkkejä tälläisistä vaaleista ovat USA:n viimeiset presidentinvaalit ja ”toisella puolella” Donetskin, Luhanskin, Hersonin ja Zaporižžjan alueiden äänestykset alueiden liittymisestä venäjään. Kuten huomaamme parhaimmillaankin ”demokratia” on vain nimellistä niin hyvisten ja pahisten tai lännen ja idän välillä joten riippumatta siitä oletko suvakki, ”putinisti”, kansallisradikaali tai mikä tahansa muu tämän demokratian tila pitäisi olla jokaiselle täysjärkiselle nähtävissä ja siitä tulisi olla huolestunut ellei sitten todella ole niin että ihmiset todella haluavat antaa kaikki oikeutensa ja vapautensa vapaaehtoisesti pois ja vain elää ylempien tahojen suuntausten mukaisesti riippumatta siitä miten kurjissa oloissa tämä loppupeleissä tapahtuisi. Eihän itsenäinen ajattelu ole enää muodissa, pitäähän uutistenkin nykyään olla valmiiksi pureskeltuja sisältäen sen mitä mieltä asioista pitää olla sen sijaan että lukijalle annettaisi puolueeton kuva asiasta ja annettaisiin lukijan sitten itse tulla johonkin mielipiteeseen vaikkapa koronatoimista, ukrainan sodasta tai suomen NATO-jäsenyydestä, tuohan olisi kauheaa ja ”demokratian” vastaista!

  Kuitenkin itse jään miettimään sitä mikä siinä KANSAN mielipiteen kuulemisessa on niin pelottavaa ettei mistään isommista asioista kuten EU:n tukipaketeista ja NATO-jäsenyydesta voida pitää kansanäänestyksiä, yksikään puolue (ei edes aitokansallismieliset pienpuolueet) kysy kansalta mitään eikä edes vaihtoehtomediosta löydy galluppeja joissa kansan mielipiteita asioista kysyttäisiin? Tässä muuten olisi Marcon Laittomalle Lehdellekin tuhannen taalan paikka jota jostain syystä ei haluta käyttää… miksi? Vaikka nuo gallupit olisivat vain tökeröitä strawpolleja niin tässä LL:llä olisi mahdollisuus olla kirjaimellisesti ainoa maailmassa sananvapauden puolella ja päästää kansan mielipiteitä näkyville.

 3. Karmeinta on, että Suomen asuntovarallisuus on ihmisten tietämättä kaiken tämän vakuutena !

  HUPS ! Unohtiko ”media” kertoa sinulle seuraavaa: 2017 Suomessa laki: Maanmittauslaitos 2.10. 2017 ”2,5 miljoonaa panttikirjaa muutetaan sähköisiksi”.

  2017 loka-marraskuussa 2017 muutettiin miljoonia panttikirjoja sähköiseen muotoon tuohon Turun Maanmittauslaitoksen rekisteriin. Vielä kaikki sujuu mallikkaasti, mutta sitten, kun lainoja ihmiset saavat maksuun alkaa tapahtua ! ”Ei sellaista panttikirjaa enää”; ”on kätevää näin”; ”satojen eurojen järjestelypalkkio”.

  Näillä verukkeilla ja valheilla pankit jättivät pantit omiin nimiinsä tuohon sähköiseen järjestelmään; vaan miksi ? Euroopan keskuspankki antaan jopa 7 kertaisesti sisäänottolainaa tällaista ”vapaata panttikirjaa” vastaan .

  Suomessa saattaa olla 250 miljardin omaisuusmassa pankki-vakuutuslaitosten käytössä omistajien tietämättä; saatat siis tietämättäsi olla ”riskisijoittaja ” ”

  Vaikkapa 10 % korko tuolle rahalle, ja toisten rahoja voi sijoittaa isommalla riskillä ?

  Itse 2,5 vuotta sitten sain lainani pois ja vaadin sähköisen pantin siirtämisen omiin nimiini. Tästä kehkeytyi 7,5 kuukauden ”taistelu” pankin valheita vastaan .

  Nyt pantit siis ovat sisäänottolainojen vakuutena ja EKP:lla on pelimerkkejä, joilla tilata ohjuksia ja ammuksia Ukrainaan !

  Jos ja kun Ukrainan sodasta ei saada ”lisäarvoa” vakuuksille ase ja ammus-toimitukset alkavat takkuilla ja Black Rock on jo saanut ”jälleenrakennus”-Sopimuksen Ukrainan kanssa, joten loppu sota on mukavia ihmisuhreja ?

  Kun kupla aikanaan puhkaistaan; vakuuksia haetaan myös Suomen asuntovarallisuuden ”vapaista panttikirjoista”, jotka yhä ovat pankkien nimissä.

  Jos todella haluat ottaa riskin ja olla ”riskiijoittaja” tehdäksesi rahaa muille työllä hankkimalla omaisuudellasi … itse olet tietoisen riksin ottaja silloin !

  Jos haluat turvaa tee kuten minäkin ja vaadi vapaita pantteja omiin nimiisi !

  Viimekädessä voit joutua jättämään haasteen pantin mitätöimiseksi; jos pankki ei suostumusta Maanmittauslaitokselle suostu lähettämään !

  Me Suomen asunnonomistajat ja lainamme hoitaneet olemme todellisen pyramidihuijauksen kohteena tällä hetkellä . ( youtube 20.10. fixit löytyy puheeni asioista ).

  Poliisilla ei ole lupa tätä tutkia: EOA päätös 87672/05 … Poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa. PL 118 § 3 momentti : Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Yhdessäkkään vaalihaastettelussa tuskin näitä asioita uskalletaan ottaa esille.

  4 valtiomahti Satakuunasta TOTUUS kimmoleaks.fi

  Ukraina on siis lähempänä kuin tiedättekään; se on monen pirtin kulmassa tiukasti kiinni ! ( lisääkö siis tukea ? )

  1. Hyvä kysymys. Vastaus on sekessio eli heidät eristetään totaalisesti yhteiskunnasta ja saavat jatkaa elämäntyyliään jossain takakorvessa, jossa ei ole kunnon ihmisiä ja varsinkaan lapsia.

   1. Huumenisteillä ja alkoholisteilla, sekä matuilla tulee aina olemaan pääsy aseisiin, koska he ovat valtaeliitin puolella ja liittolaisia, sinut ja muut taas tullaan pitämään aseista riisuttuina. Pikemminkin sinä ja muut tulette asumaan amerikkalaisten, brittien, ruotsalaisten, huumenistien, alkoholistien ja matujen pyörittämillä vanki -ja pakkotyöleireillä siellä korvessa, elättämässä heitä, jotka tulevat asumaan mukavuudessa. Näin siinä oikeasti käy.

 4. Kuvan ihmiset kuuluvat varmaankin aivan ”oikeaan” viteryhmään, mutta kuitenkin porukka näyttää enemmänkin SEURAKUNTANUORILTA kun vertaa LÄNNEN ”PERVOTYRANNIOIDEN” jo aikaa sitten LÄPIMÄDÄNNEISIIN vasteihinsa! TÄSSÄPÄ nyt näemme, mikä ”lännen ARVOYHTEISÖN” nk.”lähetystyö” pitää sisällään, Eli TURMELLA läntisellä juutalaisella RAPPIOKULTTUURILLA kaikki ITSE pääkehnon ”opetuslapsiksi”. Ukrainan PSYKOPAATTI presidenttihän jo LAKKAUTTI ortodoksisen kirkon kuten USA:ssakin VAINOTAAN avoimesti ja JÄRJESTELMÄLLISESTI kristittyjä kuten myös ERITYISESTI Kanadassa castron ÄPÄRÄN patologisella VIHALLA Jeesusta kohtaan kuten teki rikollinen ISÄNSÄLKIN!!! BURN IN HELL!!!

 5. https://youtu.be/gFkegs-0jBg

  Tiedät amerikkalaisen ja brittiläisen eläimen valehtelevan aina kun tämän huulet liikkuvat. Valhetta toisen perään, päivästä ja vuodesta toiseen. Aina kun he puhuvat, tiedät heidän valehtelevan silmät päästään.

  Edes venäläiset eivät ole yhtä sairaita ja yhtä kovia valehtelemaan kuin amerikkalaiset britit, sekä ruotsalaiset.

  1. Kyllä Pekka Toveri ylittää valehtelun määrässä ja laadussa kaikki mainitsemasi! Pelkkä naama valehtelee, ei tarvitse suutakaan avata.

 6. Nythän ne matut on hajasijoitettu nimenomaan pääkaupunkiseudulle palvelujen ääreen. Keskiluokkaiset lapsiperheet ja työssäkäyvät siirtyvät ylikalliista kaupungeista kehyskuntiin. Kyllä nimenomaan yhteiskuntaa ylläpitävät terveet ihmiset siirretään pois kaupungista ”korpeen”. Matut eivät pysy maalla, vaikka niitä sinne esim. 2015 ensin yritettiin kotiuttaa. Vain suomalainen pystyy elämään korvessa. Muilla maailman kansoilla nuppi hajoaa virikkeettömässä hiljaisuudessa ja metsä pelottaa.

  1. Amerikkalainen, brittiläinen ja ruotsalainen vihollisemme orjuuttaa loputkin suomalaiset elättämään heidät ja heidän liittolaisensa erilaisille työleireille. Tämä on aina ollut heille elinehto, sillä he ovat aina olleet kyvyttömiä tulemaan omillaan toimeen. He ovat aina tarvinneet orjia ja muiden työtä selviytyäkseen ja lihotakseen helpossa elämässä. Tämä on heidän lihavan elämänsä salaisuus.

   Tämä saasta orjuutti aikoinaan slaaveja ja myöhemmin neekereitä, sekä irlantilaisia. Nyt he yrittävät valehdella, että he ja heidän esi-isänsä eivät olleet orja -ja huumekauppiaita! Heillä on sairas, epärehellinen ja laiska orja -ja huumekauppiaiden kulttuuri.

  2. Lisäksi pankit ostavat rakennusliikkeitä uusilta kerrostaloalueita uusia kohteita vuokrattavaksi tukea tarvitseville eli kultakorttimatuille ja saavat Kelalta asuntotukien muodossa varman vuokratulon ylikalliilla perutyistä vuokristaan. Kiinteä varma säännöllinen tulo valtiolta. Mikä olisi parempi riskitön elinkeino?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*