Marco de Wit 4 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Putinin yksityisarmeija Wagnerit ovat maailman ylivoimaisesti parhain sotilasjoukko. Tämä on fakta, jota edes himonatottajat eivät uskalla kiistää.

 

Kaikki vähänkin jotain sodankäynnistä jotain tietävät nimittäin myöntävät, että kaikista vaikeinta sodassa on hyökätä ja valloittaa voimakkaasti linnoitettuja alueita. Erityisesti nykyään linnoitteet on tehty niin voimakkaiksi, että niiden valloittaminen jalkaväellä on lähes mahdotonta. Vain yksi ryhmä pystyy siihen tehokkaasti: Wagnerit.

 

Tässä heidän musiikkivideonsa Bakhmutin keskustan läheisyydestä. Video on uskomaton monestakin syystä. Ensinnäkin kyse on juuri vähän aikaa sitten valloitetuista kerrostaloista!

 

Ensinnäkin tuollaisten voimakkaasti linnoitettujen kerrostalojen valloittaminen on lähes mahdotonta. Toiseksi wagnerit soittelevat KATOLLA. Ei voi kuin ihmetellä tuollaista riskinottoa, koska joku ukrainalainen tarkka-ampujahan voisi helposti ampua heidät.

 

Nähtävästi wagnerit ovat niin itsevarmoja, koska ukrainalaisten rintama on alueella romahtanut ja lähteneet käpälämäkeen. Onkin kuulunut paljon uutisia, että ukrainalaiset sotilaat ovat nousseet kapinaan upseerejaan vastaan. Harvapa haluaa kuolla joutumalla sekä maailman tehokkaimman tykityksen että wagnereiden kohteeksi!

 

 

Kuvassa linkki SouthFront-sivustoon

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

20 thoughts on “Päivän musiikkivideo: Wagnerit

 1. Yhdenkään ukrainalaisen ei pidä enää kuolla juutalaisen kusipää feikkipresidentin takia!

  KAPINA PYSTYYN NYT!

  1. Yhdenkään venäläisen sotilaan ei pidä kuolla putinin Napoleonkompleksin vuoksi. Kapina pystyyn nyt. Wagnerit taistelevat vailla sodan sääntöjä, jättävät kuolleet ja haavoittuneet jälkeensä. Venäläiset ovat aina olleet raakalaisia, joille ihmishenki ei ole minkään arvoinen, ei omien eikä muiden. Wagner-”sotilaat” sotivat kiväärinpiippu ohimolla.

   Onko sensuroimaton valhe jo valmistautunut heiluttamaan rajalla venäjän ja wagnerien lippuja ja toivottamaan heidät tervetulleeksi. Turha on toive. Kyllä omaa maataan puolustavat sotilaat ovat monta kertaa parempia sotilaita kuin palkkaroistot, he sotivat tasan niin kauan kuin saavat palkkaa ja oikeuden ryöstää ihmisten omaisuutta. Kun se kannustin katoaa, niin heillä on selkä rintamalle päin. Tämä on nähty niin monesti.

     1. Olisiko laitonlehti enää silloin sananvapauden puolella. Ei olisi vaikka sinä muuta väittäisitkin. Eikö se ole hyvä, että on moniarvoista keskustelua? Minä argumentoin suoran sananvapauden puolesta.

     2. Miksi minulta pitäisi estää kommentointi? Jos niin tehtäisiin, niin monet kommentoijat menettäisivät sylkykupin ja eivät voisi enää herjata minua suvakkihuoraksi tai joillakin muilla halventavilla nimityksillä. Minähän olen kuin varaventtiilinä heille, joka poistuisi estämisen jälkeen. Ketä he sitten solvaisivat? Minä en välitä halventavista nimityksistä, minun itsetuntoni kyllä sen kestää. Ja siksi toiseksi, eihän keskustelua synny, jos kaikki ovat liikuttavan samanmielisiä.

   1. Laku-Aku,harvinaisen hönö pelle. ..ja se sun jenkki-ukrainas häviää tuon sodan ihan pystyyn. . joo toimitus voisi viskoa tuon pellen menemään,harvemmin kommetoi itse juttua vaan mussuttaa omiaan. Kommenttien tarkoitus ei kai ole tuo antifaininä? Hyväiköön itseään vasurien vaaliteltassa vaikka McCainin ja Nulandin julisteet kourassa. Toisten lukijoidenkommenteissa sentään makosia linkkejä ja viisauksia elämänpoluille,kiitos mokomista.

    1. Tätä minä juuri tarkoitin. Jos minun kommentteja ei olisi, niin janatuinenkin olisi vain jäänyt soittamaan hanuria Saimaan kivelle. Nyt hän sai purkaa mieltään ja se on terveellistä, ettei patoa kaikkea sisälleen.

 2. Niin… Eikös se pitänyt olla vahva vale että Bakhmut olisi antautunut. Ilmeisesti Wagnerit osaa tehä autenttisen näkisiä videoita.

  No, on hyvä että on yksi ryhmä joka pistä jenkit ruotuun ja näyttää mitä seuraa jos rupeaa haastamaan riitaa. Ikävä kyllä siinä kärsivät nekin jotka tyhmyyksissään uskovat jenkkejä ja lähtevät provokaatioihin mukaan. Niinkuin meidän edukunta, äänekkäimpänä manna sarin.

 3. Yhdenkään kuspiän ei tule döötätä minkhään Marchon takkii son semmottiis rotesti se, ja menkhää hoitoho!

 4. Erittäin laadukas musiikkiesitys! Olisiko aika kutsua wagnerit esiintymään euroviisuihin?

  Tämän jälkeen suvakit olisivat kunnon hätätilassa!

  1. Siitä vain, kyllä se nollapisteestä arvoinen esitys voisi olla. En minä olisi hätätilassa muutakuin nauramisen vuoksi

 5. Roskajoukko pöllinyt jostain biisin ja rämpyttelevät sitten kitaraa sen tahdissa katolla. Vittu mitä valkoneekereitä.

 6. Venäläiset ovat OMA rotunsa SLAAVILAISINE kansanluonteineen, jota eivät EDES suomalaiset kykene ymmärtämään saatika sitten läntinen maailma! Ja kuten AINA ihmisenkin MUOKKAA itse ihmisen luontainen luonne ja LOPUT se ELÄMÄ, jonka hän on elänyt eli ELÄMÄN KOKEMUKSET. Olivatpa ne KOVIA tai sitten ”PEHMOISIA”! Venäläiset ovat eläneet KANSANA äärimmäisen KOETTELEMUKSIA täynnä olevan historian, josta voisi kirjoittaa vaikka ”Sodan ja Rauhan” paksuisen kirjan.

  KUOLEMA on ollut AINA läsnä kuten suuret menetyksetkin SOTIEN, LUONNONONNETTOMUUKSIN, mutta erityisesti tuon maan OMAN JULMAN hallinnon tuloksena olipa se mongolien miehityksen alla tai sitten hallitusmuodoista riippumatta VENÄLÄISEN. Erityisen julma oli Venäjän sisällissota eli VALKOISTEN ja PUNAISTEN välillä, jossa kuoli arvioden mukaan 12 miljoonaa ihmistä BOLSEVBIKKIEN TERRORIN tuloksensa. Tuossa sodassa onneelisin oli se valkoisten sotilas, joka sai kuulan kalloonsa taistelussa. Mutta ne IHMISPARAT, jotka SIVIILEINÄ joutuivat kokemaan sen sisällissodan KIRON, että sitä LYÖTIIN ”molemmin käsin” hihanauhan väristä riippumatta, sillä ”rintamalinjojen” eläessä siviilit luettiin AINA vastapuolen KÄTYREIKSI oltuaan vastapuolen ”HALLINNON” (silmittömän murhaamisen ja raiskausten) valtapiirissä.

  Sota ja kuolema sodassa ovat VENÄJÄLLÄ kuin kohtalon sanelemia luonnollisia asioita eikä tuo fatalismi vähennä sitä AITOA surua pirtin koko MIESKUNNAN menettämisestä. Eikä Venäjä ole sotahullu harjoiyttaen Imperiallista KAUTTA MAAILMAN SOTIMISTA vain siksi, että ”luodit laulaisivat” vaan KASSAKONE kilisisi HOOSIANNAA rättipäiden RUUMISKASOISTA piittaamatta. Kun ETENKIN SYVÄVALTIO USA:ssa lasketaan OMIEN POIKIEN ja TYTTÖJEN menetyksiä herkällä korvalla, sillä jos HENKILÖTAPPIOT ovat suuret. Silloin ”kotirintaman” SORAÄÄNET nousevat lentokenttä desibeleihin. Mutta Venäjällä kestetään miestappiot SYYSTÄ, että niitä on tullut AINA ja AINA niissä SODISSA, joissa Neuvostoliiton / Venäjän kimppuun on HYÖKÄTTY. EI vain WWII:n aikana vaan LÄPI sen koko HIESTORIAN. HYÖKKÄÄVIEN kansakuntien KIRJON vain vaihdellessa. Mutta yksi YHYTEINEN tekijä niillä KAIKILLA on ollut. SE, että Neuvostoliitto / Venäjä on ”HELPPO NAKKI!!!” Neuvostoliitto on hyökännyt Suomeen v. 1939. invertio Unkariin v. 1956 ja Tsekkoslovakiaan v. 1968 ja Afganistaniin invertio v. 1979. Baltian maiden miehitys (uhkavaatimus sotillastukikohdista) v. 1940.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*