Free speech 4 maaliskuun, 2023

 

Laiton Lehti kertoi miten Bakhmut on parin päivän päästä täysin saarrettu.

 

Wagnereilla enää 1 km Bakhmutin saartamiseen!

 

 

Nyt Wagnerit käskevät ukrainalaisia vetäytymään viimeistä vapaata tietä pitkin. Wagnerin pomo teki jopa videon, jossa pyysi Ukrainan presidentti Zelenskyä päästämään edes kaupunkia puolustavat vanhukset ja nuoret pois Bakhmutista.

 

Alla oleva video on vain minuutin pituinen. Sen lopussa näkyy yksi vanhus ja lapsi.

 

 

 

 

 

Tässä näkyy yli vuorokauden vanha kartta. Nyt suuri tie on katkaistu ja enää on jäljellä pieni tie vetäytymiseen.

 

 

 

 

 

Ukrainalla ei ole oikeastaan enää muuta mahdollisuutta kuin perääntyä Bakhmutista tai muuten wagnerit saavat vielä aikaiseksi moninkertaisen saarrostuksen, johon saattaa vielä joutua myös viereinen Chaviz Yar -kaupunki.

 

 

 

 

Tässä lyhyt tiivistelmävideo. Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

Mielenkiintoista nähdä miten läntinen valtamedia ja Suomessa Pekka ”CIA” Toveri tulee reagoimaan Bakhmutin kaatumiseen. Kiistää sitä ei voi, joten yrittävät sivuuttaa koko asian tai väittämään Bakhmutin olevan merkityksetön kaupunki.

 

Itse asiassa näin juuri Sky-kanava teki. Alla olevassa videossa heidän ”asiantuntijansa” myöntää Bakhmutin kaatuvan, sitten väittää asian olevan täysin merkityksetön ja saman tien vaihtaa puheenaiheen alkaen selittämään Ukrainan massiivisesta eli kuvitteellisesta vastahyökkäyksestä.

 

Nyt tuleekin mielenkiintoiset ajat, kun länsimedia joutuu yhä enemmän selittelemään ja vähättelemään Venäjän voittoja. Mielenkiintoista nähdä kuinka pitkälle tämänkin Bagdad-Bobin itsekunnioitus kestää levittää farssimaista sotapropagandaa.

 

Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

 

 

27 thoughts on “Bakhmut saarrettu. Wagnerit antavat ukrainalaisten paeta pikkutietä pitkin!

 1. Mutta missä on kiovan aave juuri nyt kun tuota legendaarista soturia eniten kaivataan? 😀

 2. Onko tietoa miten PT-media voi nyt, kun PT on menettämässä Bakhmutin? Miten PT:n sähkögeneraattori jaksaa? Onko se generaattori jo myyty Afrikkaan? Lopettaako PT ennen Laitonta lehteä? On tämä jännää, kumpi lehti voittaa sodan: PT vai Laiton lehti? Kauheasti oli kysymyksiä.

  1. PT:llä riittää aina kiljua ja eri kiljureseptejä, niin eiköhän pärjää niillä entiseen malliin.

  2. PT(PASKAA TUUTISTA)media on muka olevinaan vaihtoehtomedia. Samaa paskaa kuin iltäpäivälehdet suoltaa päivästä toiseen : Putin sitä ja Putin tätä, kuollut ryssä on paras ryssä, ryssä ryssä ryssä.

   Saitin ylläpitäjä tällä hetkellä maanpaossa Suomesta. Kuka tietää minkä takia, huumevelat?.

   Kakolan(missä lähinnä istuu väkivalta/pedofiilituomioista kärsiviä) vanha ruuna Paavo onkin vaihtanut kirjoitusasun Ruotsin matuongelmasta Venäjävihaan kun huomasi että tällä tavalla saa enemmän lukijakuntaa sekopäisiltä aseenrasvaajilta. Nyt taas palattu Ruotsin ongelmiin kun huomasi Venäjän lanaavan kokkelivekkulin neonassukka-lapsiarmeijan maan tasalle. Koeta kestää Paavo sun uhoilevan marginaaliporukan kanssa ja ota se pääsi pois sun hanurista.

  3. Ainakaan otsikoista päätellen PT:llä ei nyt mene hyvin. En ole käynyt katsomassa juttuja koska se saa niistä klikkirahaa. Mutta otsikot ovat sen verran agressiivisia että ne ovat kuin ”juuri ennen romahdusta”.

   No, jos valitsee puolensa eikä perusta näkemysiään tosiasioihin niin menee samanlaiseen hysteriaan niinkuin korona rokotuksissa ja maskipakoissa. Maskiakaan en käyttänyt eikä ne ihmiset tuijotelleet sen kummemmin. Sama juttu Venäjän erikoisoperaation kanssa. Minä puhun avoimesti siitä mitä on tapahtunut mutta sen jälkeinen viharyöppy näyttää ketkä ovat menneet sotapsykoosiin. Ja ketkä eivät erota totuutta valeesta.

  4. Olisiko mahdollista saada samaan debaattiin Paavo Tajukangas ja Marco Dewitt? Siitä tulisi laadukasta viihdettä.

  5. PT-media taitaa tällä hetkellä olla astunut korkin päälle. Bakhmutin totaalinen valloitus huumetokkuraisilta ukroppitorakoilta herättää Pavessa todennäköisesti vanhan juopon elintavat, juuri kun oli astumassa ulos viinapirun maailmasta.

   Eipä siinä paljon maailma menettäisi vaikka PT-media lopettaisi kokonaan. Sen verran mutua ja valeuutista kyseinen trollitehdas tuottaa höystettynä väkivaltaa kannattavista uusnazeista.

   Laiton Lehti kuuluu mielestäni vaihtoehtomedian eliittiin(toivottavasti jatkuu koska täällä on sana vapaa, toisin kuin Tajukankaalla)koska moni vastamedia on lähtenyt globalistien kelkkaan Ukraina psykoosissaan.

   1. Laitonlehti kuluu mielestäni paskanjauhannan eliittiin Suomessa. PT-Media on astetta parempi verkkolehti, eikä ole langennut venäjän totalitarismin lumoihin niinkuin laitonlehti. Ei mene päivääkään venäjää ja sen kansalaisiaan ryöväävän mafisoja ylistävien juttujen julkaisemista. Ilmiselvästi de wit ja joo-miehet haluavat venäjän totalitarismin myös Suomeen, toisin kuin PT-Media. Ja kun muuta ei keksitä niin käydään arvostelemaan henkilöä.

    1. Aku, sinun on aika tehdä parannus ja alkaa fanittamaan denazifikaatiota!

     Suvakkikatkeruutesi aiheuttaa sinulle vielä terveyden romahtamisen!

     Tule aku meidän järkevien ja fiksujen antisuvakkien puolelle, niin elämänlaatu kohenee!

     Muista aku! Star warsissa darth vader ja kuolemanpallo tuhottiin, koska he eivät kääntyneet meidän hyvien puolelle. Sinulla on vielä mahdollisuus!

     1. Minähän fanitan denatsifikaatiota, siis sitä todellista eikä mitään venäjän feikkidenatsifikaatiota. Venäjällähän on enemmän natseja kuin muualla maailmassa yhteensä.

    2. Kuullostaa siltä että uskot että venäläiset ja wagnerit ovat ongelmien ydin ja juuri. Sohvauhosi on sellainen että näen jo savun korvistasi. Tuleeko se siitä kiukusta että fanittamat herrasi, kansainväliset oligarkit eivät saanteetkaan kaiken haluamansa ja tarpeeksi venäläisiä siviilejä tapettua nyt ja viime vuoden alkuun mennessä?
     Nyt kaikkein varmimmat luvut (esim. Israelin tiedustelu) kertovat että venäläisiä sotilaita on kuollut n. 19000. Vastaavasti oligarkkien pelinappuloita eli ukrainalaisia sotilaita on kuollut vähintään, konservatiivisesti laskettuna noin 160000. Kun siihen lisää vakavasti haavottuneet (n. 240000) niin ukrainalainen armeija on menettänyt 400 000 sotilasta, vähintään.

     Kirjoitatko pian sympaattisen kirjeen Kolomoyskille ja Military Industrial Complexin mafiosoille?
     Itse asiassa Bakhmutin rintama kaipaa sinua, joten menehän sinne hyödyntämään tuota vihaasi ja uhoasi. Monimiljardööri Zelensky varmasti arvostaa sinua Floridan ja Bahaman altaillaan yhtä paljon kuin niitä 400 000+ kenet tunki tilaamaansa pohjattomaan lihamyllyyn. Saipa hän ja muut herrat myös useita miljardeja myymällä eteenpäin muiden maiden sotakalustoa. Maan tapa. Maa oli imetty tyhjiin ja mafiatalous vallitsi. Siinä riittää fanittamista sinulle.

     Ne ketkä haluavat lopun kansanmurhalle ja tappamiselle joka alkoi 2014 jaketkä toivovat ettei ukrainalaisten enää tarvitsisi elää erään maailman pahimman korruption keskellä, failed statessa jossa muuten on vapaa lehdistö ja oppositiopuolueet kriminalisoitu, ovat sinun mielestä ”totalitarismin joo-miehiä”.

     Kuullostat viisaalta mieheltä.

     1. Olen samaa mieltä että noin nuo tappiot ovat että ukrainalaisia kaatunut 10-kertainen määrä venäläisiin verrattuna.
      Pakosti osuu kyllä välillä silmiin näiden Iltapaskojen videot missä venäläiset myös toheloi rintamalla eli ajellaan tankeilla miten sattuu ja suoraan miinaan.

      Uskoisin Venäjän vahvuudeksi kuitenkin tiedustelun ja täsmäiskut. Wagner on kuitenkin ammattiarmeija ja suorittavat tehtävää kuolemaa uhmaten ja pelottomasti.

      Nämä russofoobikot voisivat myös muistaa sen että nyky-Venäjää ei pidä rinnastaa bolsevistiseen-Neuvostoliittoon.
      Itsekin natsien puolella Maailmansodissa, mutta Venäjän puolella globalistista länttä vastaan.

     2. Niin olen ja vielä oikeassakin. Ei tule savua korvista, naurua vain, kun luen tuon kirjoitelman.

    3. Vuosi sitten PT oli lopettamassa, Tammikuussa, kunnes joku Virolainan pyysi ja puhui ympäri jatkaan lehteä. Itse ilmoitti lopetuksen ja sen jälkeen syyn (virolainen) jatkaa vuodella.
     Kaikki on Paavon itse ilmoittamaa.
     Se kuka tuo virolainen on ja mikä oli idea jatkaa vuodella lehteä jäi kertomatta.

     Nyt jälkikäteen toi hiukan mietityttää, eikö?

    4. Mielestäni kyllä Laiton Lehti puhuu enemmän asiaa kuin Pt-Media. Yksikään sellainen media ei ole uskottava joka ei ole tajunnut Persujen olevan valeoppositio.

 3. LL kysyy miten läntinen valtamedia ja Suomessa Pekka CIA Toveri tulee reagoimaan Bakhmutin kaatumiseen?

  Pekka Toveri, Kari ja se iltalehden mikä lie karttakeijukainen eivät enää sano mitään. Näin nuo propagandamediat toimivat koko ajan. Niin kauan saavat propagandistit valehdella asiantuntijoina kunnes juuri kukaan ei enää usko heitä . Sitten nuo asiantuntijat lempataan syrjään ja tilalle uudet. Eli Toverin ja Karin valehtelut ryssän surkeudesta on jo loppuun kuultu.

 4. Jos tuolla minuutin videolla oikeasti oli kaksi ukrainalaista sotilasta siinä lopussa, niin surullinen mieli tulee heidänkin puolestaan. Miksi globalistit eivät voineet sallia rauhan tekoa jo ajat sitten? Miksi rintamalle lähetetään ihmisiä joiden ei kuuluisi olla siellä?

 5. Hyi vittu mitä sairaita ja rikollisia eläimiä amerikkalaiset, brittiläiset ja ruotsalaiset ovat aina olleet. Tekee oikein pahaa. Edes venäläiset eivät ole yhtä sairaita eläimiä ja se on jo todella paljon.

 6. Venäjän yhä edetessä pitkin kasaarimafian maita valtamedia yrittää kohentaa russofoobikoiden mielialoja ottamalla 2-maailmansodan aseistusta esille verbaalisilla mielikuvilla : https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/24dec472-6577-4f13-8949-a3ce3a226136
  ”Hitlerin sirkkeli” Ei helvata mitä kielikuvia kusen keltaisesta lehdistöstä joka tuntuu nykyään lipovan pitkällä ruskealla kielellään valeopposition edustajia.
  Ja tietysti Pullamössö Vaahteranmäen Eemelin syvää luotava analyysi”– Jos meininki jatkuu samanlaisena, niin miesten on ennen pitkää kaivettava joko poteron lattialta hylsyjä pihalle tai itse rakentaa poterosta syvempi.
  Kyllä on niin musiikkia korville tämä valtamedian panikointi että.

 7. Bakhmutin lihamylly todistaa, että wagnerin supersotilaat ovat maailman parhaita. Nyt esinahaton natsipresidentti, valenatsit, naton homot ja suvakit ovat hyvin raivoissaan! Ei hätää, aina voi kiljua ”SLAVA UKRAINI!”

  Milloin valenatsit aloittavat oman hyökkäyksen vai eikö resurssit ja osaaminen riitä? Milloin valenatsien massiiviset tappiot paljastuu?

  Nyt suvakkien pitäisi lähteä Donbassiin taistelemaan liberaalin demokratiansa puolesta! Suvakoimalla ei taisteluja voiteta!

  1. Vuhledarissa venäjän panssarivaunut tuhottiin lähes kokonaan ja venäläiset omaiset ovat raivoissaan hyvin huonosta johtamisesta. Eikä venäjä voita wagnereiden avulla vaikka hetkinen seisoisi päällään ja huutaisi denatsifikaatiosta ja esinahattomista. Suvakit ovat täysin oikeassa siinä, että venäjän sodanjohto on jäänyt kauas menneisyyteen ja kun Ukrainalaiset saavat lisää lännen aseita ja erinomaista koulutusta niin venäläiset ja wagnerit hämmästelevät mistä nuo ukrainalaiset oikein tulivat ja iskivät heidät hajalle.

   Venäläinen sotilas ei osaa eikä saa ajatella itsenäisesti ja kun tähän liitetään vielä huonot aliupseerit niin on nähty miten sota sujuu. Ajatelkaa nyt Ukraina, joka on yli kolme kertaa pienempi väestömäärältään, taistelee suden lailla. Ja sitä ei voi miksikään muuttaa, että venäjä on se, joka hyökkäsi jo 2014 suvereenin maan, Ukrainan, maaperälle.

   venäjä on sodan aloittaja ja ansaitsee kaiken halveksunnan, jota siihen kohdistuu. Venäjä on kuin savijaloilla seisova jättiläinen, ei paljon tarvita, kun se jo sortuu ja venäjällä hyvin pitkä tie takaisin jaloilleen. Kiina jo hieroo käsiään ottaakseen Siperia hallintaansa ja venäjä kutistuu keskiaikaiseen kokoonsa Moskovan ympärille. Hetkinenkin joutuu häpeämään omia sanojaan ja menemään piiloon itkemään ja suremaan maailman kovuutta.

   1. TAIDAT istua 24/7 ”Ukraina kusiaispesässä”! Tulet tänne RÄYHÄÄMÄÄN kun sinulle on VALEHDELTU jo yli VUOSI! Menisit tonne PAPOOJEN ja LASTEN joukkoon TAISTELEMAAN niin kuin MIEHEN pitääkin TEHDÄ. UKRAINA-NATSIT + PSYKOPAATTI MILJADÖÖRIKIN murhaa alta aikayksikön, jos nuo IHMISPARAT hengissä palaavat ”OMAN” hallituksensa KYNSIIN, joka VASTAA Adolf Hitlerin ja Josif Stalinin HIRMUHALLINTOJA!!!

   2. Videot Ugledarin tapahtumista ovat huonoja, loppuosa on leikattu pois. Natsien videoihin ei ole luottamista. Monet ryssien tankeista peruuttivat pois niissä kokovideoissa mitä näin. No, vaikkapa kaikki ryssien 30 tankkia olisikin tuhottu miehistöineen, niin tankissa on vain 3 henkilön miehistö. Natsien Leopardissa on 4 henkeä. Kurdien Syyriassa tuhoamissa Leopardissa meni siis 4 ukkoa/akkaa kerralla.

 8. On merkille pantavaa että Venäjä pitää auki pikkutietä ja antaa jalkamiesten lähteä kaupungista. Raskasta kalustoa ei taatusti päästetä läpi vaan ne tulevat jäämään sotasaaliiksi.

 9. Nuo IHMISPARAT pitäisi viedä Venäjälle TURVAAN, sillä heidän ”OMA HALLINTONSA” MURHAA heidät HETI!!! Zelensky on’SAATANAN HULLU mies, jota voi verrata ADOLF HITLERIIN ja JOSIF STALINIIN!!! Unohtamatta NATO:a, EU:ta, Iso-Britanniaa, USA-GLOBALISTI-KOMMUNISTI-SATANISTEJA ja SUOMEA ; Niinistö, Marin, Halla-aho + MUUT SOTAHULLUT KUSIPÄÄT!!! Eli ”KUNNIATTOMAT PASKIAISET!!!”

 10. Prigozhin on ainoa venäläinen sotilasjohtaja, joka pitää lihamyllyyn pakotettujen ukrainalaisten puolia. Ja johtaa omia joukkojaan edestä. Tätä ei ole nähty Venäjällä sitten Pietari Suuren.

Comments are closed.