Marco de Wit 5 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Natomaissa viha valkoisia heteromiehiä vastaan vain kasvaa. Tämä näkyy hyvin siinä, että positivinen syrjintä on levinnyt myös mainoksiin. Nykyään niissä jatkuvasti pilkataan valkoisia ja varsinkin valkoisia heteromiehiä, muttei koskaan muita ryhmiä.

 

Tämä tietysti luo hyvin vääristyneen kuvan varsinkin vaikutuksille alttiille lapsille ja naisille.

 

Tässä yksi esimerkki.

 

Fennian mainos: Vaimosi kaappaa lapsesi ja nai neekerin!

 

 

Joku voisi tietysti sanoa, että valitsee sitten vaan vakuutuslaitoksen, joka ei demonisoi valkoisia. Helpommin sanottu kuin tehty, koska ne ovat kaikki liitossa monikansallisten pankkien kanssa. Kaikki ne ovat rasistisia valkoisia miehiä kohtaan. Niin myös IF-vakuutuslaitos.

 

Tässä muutama kuvakaappaus sen mainosvideosta.

 

Valkoinen mies asuu vanhassa omakotitalossa, jossa putket hajoavat.

 

 

 

 

Mies ei ala korjaamaan putkia, vaan PAKENEE jättäen koko kellarin veden valtaan.

 

 

 

 

 

Tässä mies laittaa oven kiinni ja hiippailee karkuun. Samaan aikaan ylhäältä tulee neekerinainen.

 

 

 

 

Neekeri hämmästyy ja menee tutkimaan tilannetta.

 

 

 

 

Näinhän tämä oikeastikin menee. Ei suomalainen mies mitään korjaa, vaan pistää neekerinaisen asialle.

 

Toisaalta eihän tässä ole mitään ihmeellistä. Somalien mukaanhan he ovat rakentaneet Suomen!

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

13 thoughts on “IF-vakuutuksen mainos rasistinen!

 1. Tuollaista x-rasismia on alkanut esiintyä kaikissa mainoksissa ja kaikilla kanavilla. Valkoisia ei ole olemassa mainosten maailmassa. Piiloviestinä on tietysti se, että suomalaisten tehtävä nimettöminä ja tahdottomina orjina on näkymättömissä palvella tuota UUTTA MAAHAN TUOTUA YLÄLUOKKAA JA HERRAKANSAA, jota varsinkin RKP tukee.

 2. Nykyisin suomalaiset valkoiset huorat ovat vain vihdoin näyttäneet oman todellisen luonteensa, jollaisia he ovat aina olleet. Tilaisuuden tullen valkoiset suomalaiset huorat alkoivat heti puukottamaan suomalaisia miehiä selkään. Suomalaisilta miehiltä oli valtava virhe kuolla suomalaisten huorien takia sodassa jne., mutta enää emme tule kuolemaan suomalaisten huorien puolesta! Älkää alistuko kiittämättömille ja arvottomille valkoisille suomalaisille huorille.

 3. Valtamediahan on jo jonkun aikaa mainostanut seksityötä hyvänä ammattina naiselle, jopa todella nuorille naisille. Sitten jos mies ei halua ryhtyä parisuhteeseen kyseisen ammatin harjoittajan kanssa niin siitäkin taidetaan miehiä syyllistää.

 4. Juu ja eilen juuri oli tarina jossakin ii-peessä kyseisen ammatin harjoittajasta Levillä. Työtä pari tuntia viikossa ja lopun ajan voi lepäillä ja ulkoilla. On kuulemma ihanneammatissa. On se niin väärin, kun biologia ja kulttuurievoluutio antavat vain tietyn elimen omaavalle tilaisuuden käytännössä elää joutilasta helppoa elämää käytännössä tekemättä mitään.

  Olen kateellinen, mutta kyllä tuo on räikeän epätasa-arvoista ja syö miesten motivaatiota esim. puolustaa tuollaisia sekä raataa raskaissa, tylsissä ja yksitoikkoisissa töissä, kun sen lisäksi jatkuvasti haukutaan mediassa miehiä täysiksi paskoiksi ja vaarallisiksi, myrkyllisiksi tyypeiksi ja suhtaudutaan ylimielisesti kaikkialla paikoissa missä feministit ovat paikalla ja etenkin yliopistoissa, mafiamediassa ja massaviihteessä.

 5. Onneksi ei ole vakuutukset IF:issä vaan ne on Tappiolla. Sielä sentään toimitusjohtaja sai #Mullekans syytteitä seksualisesta käytöksestä, eli siitä että on kehunut joitakuita ja ehkä vähän kokeillutkin peräpäitä. Tosi miesten toimintaa.

 6. Sitten se Jenkki-purkka woke & lbgqt-mainos on myös ihan kauhea.

  Mutta vielä pahempaa on lasten joutuminen woken (fyysisen väkivallan) uhreiksi…

  Video julkaistiin mustista opiskelijoista, jotka kokosivat useita valkoisia opiskelijoita leikkikentälle ja pakottivat heidät sanomaan ”Black Lives Matter;” näet, että he rankaisivat (hakkasivat) valkoisia opiskelijoita, jotka kieltäytyivät. Koulu kieltäytyi alun perin julkaisemasta materiaalia, mutta nöyrtyi julkisen painostuksen alla:

  https://twitter.com/Izuna99/status/1631449717593763841?s=20

 7. Sittenkin, jos mainoksessa esiintyy valkoinen mies, se ei osaa puhua suomea ja lausuu yhdyssanat erikseen pilkaten näin kielemme erästä ominaisuutta. TV-mainoksista en tiedä tosin mitään, mutta nettialustoilla pyörii jonkin verran suomalaisia mainoksia. Asiallisia pienempien firmojen mainoksia on myös ja niissä ei ’diversity’llä juhlita onneksi. Kohta kai niihinkin pakotetaan mukaan kiintiöhahmot mädättämään.

 8. Mainokset suuri åiilovaikuttaja. Niin suuri ja ovela ettei sitä kukaan. Katsopas ostoskoriasi kaupassa, niin huomaatko jotain? Ostit niitä tuotteita joita muutkin? Mieti miksi, vaikka et muka seuraa mainoksia. Niinpä. Samoin toimii mafiamedia ja puolueet.

  Suurin teollisuudenala on mainonta ja mielipiteiden muokkaus, kehdosta hautaan. Kuka sinun mieltäsi hallitsee, hallitsee sinun rahojasikin ja vapaa-aikaa. Olemme sätkynukkeja ilman omaa tahtoa ja valtaa omaan mieleen.

  1. Mutta pahin on valtionharjoittama mainonta eli propaganda, koska sitä et pääse pakoon. Etkä voi kieltäytyä siitä vaan joudut maksamaan siitä.

   Verot pakotetaan maksamaan ja sääntelystä kärsimään (kalliit hinnat ja huono laatu kilpailumattomuuden takia.). Kehdosta hautaan.

 9. Koko tuo mainoksen erivärinen pariskunta on jo lähtökohtasesti jostakin suvakkien marginaalisesta fantasiamaailmasta keksitty eikä sillä ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa niin monissa muissakin suvakkien ideoimissa sairaissa ja typerissä mainoksissa.

  Lähtökohtaisesti arvostan vain sellaisia mainoksia joissa on vain valkoisia ja suomalaisia näyttelijöitä sekä perinteisiä perheitä ja pariskuntia oli sitten mainos itsessään kuinka ärsyttävä tahansa tai mainostaja kuka hyvänsä.

 10. Taattua FEMINISTI PASKAA, joka on YHTÄ tavanomainen asia kuin KOIRAN jalan NOSTO KUSITOLPALLE!!! Niin ”puhki soitettu levy”, että SE uppoaa VAIN NAISIIN!!! VALKOISILLA HETEROMIEHILLÄ on ELÄMÄ, jota EI oteta POIS ilman etteikö siinä VERI lennä!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*