Marco de Wit 5 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on viime aikoina ollut hiljaa eduskuntavaaleista, vaikka nyt ollaan loppusuoralla. Tämä hiljaisuus johtuu siitä, että ihmiset ovat äärimmäisen herkkiä. Jos kertoo hiemankin negatiivisia asioita pienpuolueista, niin sitten kukaan ei äänestä niitä.

 

Toki ihmisten käytöksessä ei ole mitään järkeä. Vaikka pienpuolueissa on vikoja, niin ovathan ne silti 100 kertaa parempia ja rehellisempiä kuin massamyrkyttävät sotahullut suurpuolueet. Ihmismieli ja varsinkin suomalainen metsästäjä-keräilijätaustainen mieli ei kuitenkaan toimi loogisesti, vaan haluaa vaistomaisesti aina olla sen vahvemman puolella. Vain Laiton Lehti on uskaltanut kertoa tästä vihafaktasta eli suomalaisten geneettisistä sopulimaisuudesta.

 

Evoluutiopsykologia. Osa XV. Lukija: Suomalaisten perverssi harha: Valtiouskovaisuus

 

 

 

Tilannetta vielä pahentaa, että kaikki valkoiset ovat viimeisen sadan vuoden aikana degeneroituneet sekä fyysisesti että myös mieleltään. Tästä on onneksi uskaltanut puhua tohtori Dutton.

 

Tohtori Dutton: Idiocracy-elokuva liian optimistinen. Romahdus jo muutamassa vuosikymmenessä!

 

 

Niinpä demokratiassa ihmisille ei voi puhua totta, vaan heitä pitää mielistellä ja lahjoa. Erityisen tärkeää on huijata antamalla ymmärtää omaavansa hyvät mahdollisuudet vaalivoittoon. Vain tällöin ihmiset voivat alkaa äänestämään uusia puolueita.

 

Laiton Lehti ei kuitenkaan halua valehdella lukijoilleen, vaan kertoo totuuden. Tässä siis muutama vihafakta:

 

1. Valtamedia suosii suuria puolueita

Suomessa valtamedia on mediapoolin ansiosta keskittyneempi ja siten myös yksiäänisempi kuin missään muualla Euroopassa. Niinpä sitten valtamedia voi helposti pimittää uusien puolueiden olemassaolon tai vaihtoehtoisesti joko vähätellä tai demonisoida ne.

Lisäksi suurpuolueet sitten vielä selittävät ihmisille, että uusien puolueiden äänestäminen on äänen ”hukkaan menemistä”.

 

Voiko Suomen pelastaa parlamentaarisesti? Illuminati-teoria vs. Unkarin malli!

 

 

2. Vaalilainsäädäntö 

Suomessa vaalilainsäädäntö estää monin tavoin uusien puolueiden nousun, koska sen kieltää vaaliliitot sekä valitsijayhdistysten välillä että puolueiden kanssa. Tämä on johtanut puoluevaltaan. Lisäksi listavaalit ovat johtaneet suurpuoluevaltaan, koska vain suurilla vanhoilla puolueilla on suuri määrä ääniharavoita.

Uusien puolueiden on lähes mahdotonta saada listat 1. täyteen 2. ääniharavoita. Käytännössä uusilla puolueilla on vain yksi ainoa vaihtoehto saada edes pari edustajaa eduskuntaan:

 

3. Suuri vaaliliitto

Suomessa on onneksi vielä laillista luoda puolueiden välisiä vaaliliittoja. Tämä on AINOA keino saada luotua ehdokaslista, joka on sekä täysi että sisältää useampia ääniharavoita. Suomen kansallismielinen kenttä on kuitenkin niin täynnä alhaisen ÄO:n omaavia ihmisiä, etteivät tätä palikkatason perusfaktaa tajua. Siispä Laiton Lehti on vaaliliiton ehdotonta välttämättömyytta toistanut nyt monta vuotta yhä uudestaan ja uudestaan. Toistetaan siis taas:

 

a) Ehdokaslista täyteen

Jos ehdokaslistaa ei saada täyteen, niin matematiikan lait tekevät läpimenon käytännössä mahdottomaksi. Tämä johtuu siitä, että ehdokaslistan eniten ääniä saanut saa KAIKKIEN listan ehdokkaiden äänet itselleen. Seuraavaksi eniten ääniä saanut saa puolet kaikista listan äänistä, jne. Jos ehdokaslista ei ole edes täynnä, niin luonnollisesti tällöin potentiaalinenkin kokonaisäänimäärä jää paljon alhaisemmaksi kuin mitä suurpuolueiden täysien ehdokaslistojen äänimäärä.

 

b) Ehdokaslistalle ääniharavoita

Täysi ehdokaslista ei kuitenkaan riitä, vaan lisäksi ehdokaslistalla pitää olla kahdenlaisia ehdokkaita: Ääniharavia ja perusehdokkaita. Vain tällöin on mahdollista saada edes yksi tai kaksi läpi listalta kansanedustajaksi eduskuntaan.

 

Yksinkertaistetaan: Esimerkiksi yksi ääniharava saa 3000 ääntä ja toinen ääniharava 2000 ääntä, mutta sitten 30 keskinkertaista ääniharavaa saa jokainen keskinmäärin 300 ääntä. Tällöin saadaan yhteensä 14 000 ääntä, jolloin yksi pääsee läpi eli kansanedustajaksi.

 

Vapausmielisen jytkyn resepti: Vaaliliitto + sitoutumattomat + (-RKP) + Tiihonen

 

 

4. Vaalilehti

Vaaliliitto, täydet listat ja hyvät ehdokkaat eivät kuitenkaan riitä, koska heitä ja vaaliliiton vapaus- ja itsenäisyysagendaa pitää mainostaa suurille massoille. Nykyään ainoa keino ohittaa valtamedian monopoli on jakaa useiden kuukausien aikana vaalilehteä miljoonaan postiluukkuun.

Suuren vaaliliiton olisi tämä helppo järjestää 200 eduskuntavaaliehdokkaansa vaalitiimien avulla, koska samalla vaalilehdessä olisi myös ehdokkaiden omat mainokset.

 

Miten Suomi pelastetaan? Totuuslehtiset postiluukkuihin!

 

 

5. Sabotaasi

Käytännössä olisi erittäin HELPPOA järjestää vaaliliitto täysillä ja hyvillä listoilla, jota sitten mainostaa miljoonaan talouteen levitettävä vaalilehti. Tämä ei vaatisi edes yhtään rahaa. Jostain syystä pien- ja uudet puolueet eivät ole kuitenkaan KOSKAAN saaneet luotua suurta vaaliliittoa eikä siten myöskään vaalilehteä.

 

Laiton Lehti epäilee tämän johtuvan toisaalta kansallismielisten aktivistien tyhmyydestä ja toisaalta Nato-operaatiosta, jossa juutalaisoligarkkien johdolla ja lukuisten Supon kätyrien avulla Kokoomus ja varsinkin Matti ”CIA” Putkosen Perussuomalainen puolue on systemaattisesti sabotoinut suuren vaaliliiton luomista. Laiton Lehti epäilee, että viimeisen 10 vuoden aikana persujen suurin salasabotööri on ollut ”ex”-persu James Hirvisaari.

 

Myyrien valtakunta. Osa 8: James Hirvisaaren kootut selitykset

 

 

Toinen suursabotööri on puolestaan toinen ”ex”-persu eli kansanedustaja Ano Turtiainen. Aivan samalla tavalla kuin edellisissä eduskuntavaaleissa Hirvisaaren Reformi, niin nykyisissä eduskuntavaaleissa Turtiaisen VKK on alusta asti ihan avoimesti pyrkinyt estämään Suuren vaaliliiton syntymisen. Samalla se on myös estänyt vaalilehden jakamisen, vaikka sillä olisi siihen ollut jakajat, rahat, mediataito ja näkyvyys.

 

Myyrien valtakunnan aikajana: Onko VKK-puoluekin persujen ja keskustan johtama valeoppositio?

 

 

Mielenkiintoista tässä kaikessa on, että MV-lehti tuki ensin Hirvisaaren Reformia ja sitten Turtiaisen VKK:ta tässä törkeässä Suuren vaaliliiton sabotoinnissa ja estämisessä. Tämän takia Marco de Witillä meni välit aiemmin paljon kirjoittelemaansa MV-lehteen ja ennen 2019 eduskuntavaaleja joutui perustamaan Laittoman Lehden. MV-lehti on koko ajan jatkanut toisaalta persujen suojelua että vaaliliiton sabotoimista eli ovat todistaneet olevansa joko sekopäitä tai Naton laskuun toimivia kaksoisagentteja.

 

Miksei MV-lehti ja sen päätoimittaja Janus Putkonen kerro Matti Putkosen juonista?

 

 

6. Suuri vaaliliitto tuhottu

Lopullisesti VKK todisti olevansa sabotaaripuolue, kun se viime viikolla H-hetkellä kieltäytyi vaaliliitosta Vapauden Liiton kanssa. Siis jopa niissä maakunnissa, joissa VKK:lla on vain muutama ehdokas. Tämä on täysin käsittämätöntä, koska näin VKK varmisti molemmille puolueille vajaat listat suurimmassa osassa maata!

 

Jokainen vaalimatematiikkaa ymmärtävä tajuaa, että on äärimmäisen tärkeää saada täysi ehdokaslista hyvillä ehdokkailla. Jos ehdokaslista on vajaa, niin tämä kertoo sekä ehdokkaiden puutteesta että niiden erittäin heikosta laadusta. Mikään ei siis ole parempi todiste pieleen menneestä täysin toivottomasta vaalikampanjasta kuin vajaa ehdokaslista.

 

Näin kummallakaan puolueella eli VKK:lla ja Vapauden Liitolla ei tule olemaan useimmissa maakunnissa minkäänlaisia mahdollisuuksia saada läpi ehdokkaitaan. Tämä on selvästi ollut VKK:n tarkoitus.

 

Miten tunnistat vasikat ja myyrät? TOP 10 tuntomerkkiä!

 

 

7. VKK:n itsemurha

VKK:n ja Ano Turtiaisen itsetuhoisuudesta kertoo myös, ettei sillä ole täysiä ehdokaslistoja MISSÄÄN. Ei edes Helsingin vaalipiirissä ja eikä edes kaikista tärkeimmässä eli Uudenmaan vaalipiirissä. Tämä on täysin käsittämätöntä ja varmistaa, ettei VKK:n ehdokkailla ole yhtään mitään mahdollisuuksia päästä läpi missään.

 

Hulluuden huippuna VKK:n puheenjohtajan eli Ano Turtiaisen OMALLA alueellakin eli Kaakkois-Suomessa puolueella on vain 9 ehdokasta, vaikka ehdokaslistalle olisi mahtunut 14 ehdokasta!! Jo pelkästään tämä fakta tekee Turtaiselle mahdottomaksi päästä läpi.

 

Kaiken kukkuraksi nämä 8 muuta Kaakkois-Suomen VKK-ehdokasta ovat täydellisiä tuntemattomuuksia eli näöksi ja täytteeksi otettuja nollaehdokkaita. Niinpä nyt on 100% varmaa, ettei Turtainen tule pääsemään läpi eli toiselle kaudelle. Sen sijaan VKK tulee kärsimään historiallisen vaalitappion, joka tuhoaa koko puolueen totaalisesti.

 

Epäilemättä tämä on koko ajan ollut Turtaisen tarkoitus, koska näin hän pelasti persut. Supo kiittää. Ehkäpä polpon into tutkia mahdollisia taloussotkujakin nyt vähenee huomattavasti. Tästä Turtiaisen ja polpon yhteistyöstä Laiton Lehti ainoana mediana kertoi jo yli vuosi sitten.

 

Miksi Ano Turtiainen liittoutui Jari Taposen ja polpon kanssa Convoy-vapauskulkuetta vastaan?

 

 

 

8. Minivaaliliitto

James Hirvisaari ja Ano Turtiainen saivat jälleen tuhottua Suuren vaaliliiton sabotaasillaan, mutta onneksi Vapauden Liitto on saanut kasaan edes jonkinlaisen vaaliliiton. Tosin nyt on käynyt juuri niin kuin Laiton Lehti alusta asti epäili: Tämä vaaliliitto on vain mini- tai oikeastaan mikrovaaliliitto.

 

Kaiken lisäksi mikrovaaliliitto on täysi farssi, jossa Vapauden Liiton kumppanit eli Kristallipuolue ja (Vale)SKE eivät ole saaneet kuin muutaman ehdokkaan listoilleen. Tämä ei ole ihme, koska molemmat Vapauden Liiton ”vaaliliittokumppanit” ovat täynnä sabotäärejä ja sekopäitä.

 

Tästä todisteita on pilvin pimein, mutta Laiton Lehti lupasi olla asiasta suht hiljaa ennen vaaleja siinä toivossa, että nämä kaksi nanopuoluetta pystyisivät saamaan listoilleen edes muutaman pätevän ehdokkaan. Turha luulo, koska ovat nyt osoittaneet jopa naivisti Tiihoselle totaalisen epäpätevyytensä.

 

Kaiken kukkuraksi useat pienpuolueet eivät suostu vaaliliittoon, koska heidän tarkoituksenaan ei ole edes osallistua vaaleihin tai sitten osallistua vain muutamalla ehdokkaalla. Kyllä. Ihan totta. Tällaisia puolueita on USEITA. Kyse on selvistä sekopäistä, joilla tärkeintä on esiintyä ”puoluejohtajana” tai ”puoluesihteerinä” nano- tai siis totaalisessa nollapuolueessa. Tämä on niin säälittävää, ettei edes Laiton Lehti ole halunnut nimetä näitä ääliöitä.

 

Hei. Ihan oikeasti. Laiton Lehti ei oikeasti liioittele yhtään. Päinvastoin. Degeneraatio on faktaa.

 

Myyrien valtakunta. Osa 7: Miksei Kansalaisliitto-puolue suostu vaaliliittoon?

 

 

9. Sinimusta sabotaasi

Periaatteessa olisi ollut mahdollista tehdä vaaliliitto Sinimustien kanssa ja näin saada listat paremmin täyteen, mutta tämä tuli mahdottomaksi sen jälkeen kun Sinimustat tulivat 2020 koronatyranneiksi, 2022 verenhimoisiksi sotahulluiksi ja 2023 linkolalaisiksi ääripunavihreiksi.

 

Sinimustat ilmoittavat olevansa vasemmistolaisia ja linkolalaisia: Sitaatit!

 

 

Kaiken kukkuraksi listojen jättämisen jälkeen on käynyt ilmi, että Sinimustatkin ovat oikeasti suurisuinen nanopuolue. Heillä oli nimittäin niin vähän ehdokkaita, että päättivät keskittää kaikki Etelä-Suomen vaalipiireihin. Eli esim. Itä-Suomessa asuva henkilö laittaa itsensä ehdokkaksi Helsinkiin, josta ei edes tunne ketään. Ei siis ihme, että useimmat Sinimustien ehdokkaista eivät viitsi kampanjoida edes omasta puolestaan.

 

Tämä Sinimustien vaalistrategia on naurettava valeoperaatio, koska näin vain varmistetaan ehdokkaiden olevan nollaehdokkaita. Sinimustille onkin tulossa katastrofaalinen vaalitappio. Tämäkin näyttää olleen tarkoitus, koska Sinimustat ovat jo puheenjohtajansa Tuukka Kurun johdolla tehneet Supo-tehtävänsä eli estäneet Natovastaisuuden nousun kansallismielisessä kentässä.

 

Sinimustat ovat pelkkä Nato-operaatio, jonka tehtävänä on jo Kurun Muutos-puolue ajoista asti toisaalta suojella natopersuja ja toisaalta auttaa saada Suomi Ukrainan liittolaiseksi sotaan Venäjää vastaan. Huvittavaa tässä kaikessa on, että käytännössä Sinimustien puheenjohtaja Tuukka Kuru tämän itse myönsi alla olevassa jutussa. Siinä hän myös myönsi persu-uskollisuutensa selittämällä, ettei pidä haastaa persuja edes Putkosen äänestyskoneista. Sehän nimittäin olisi ”vieraisiin pöytiin huutelemista”. Lue itse, jos et usko.

 

Sinimustien puheenjohtaja Tuukka Kuru luopunut sionismista!

 

 

 

9. Vapauden Liitto viimeinen toivo

Käytännössä Ossi Tiihosen johtama Vapauden Liitto on siis jäänyt ihan yksin. Se on epäonnistunut Suuren vaaliliiton luomisessa, vapausmielisten verkostoimisessa ja mielenosoitusten järjestämisessä. Kaiken kukkuraksi se on myös epäonnistunut Vaalilehden tekemisessä. Tämä on melkoinen värisuora.

 

Jytky on siis jo menetetty, mutta olisiko Vapauden Liitolla mitään mahdollisuuksia saada läpi edes yhtä kansanedustajaksi? Onneksi on. Kahdesta syystä:

 

1. Ääritilanne

Suurpuolueet ovat muuttuneet yhä röyhkeimmäksi koronatyranniassaan, myrkkypiikeissään, sotahulluudessaan ja talouden alasajossaan. Niinpä EHKÄ jopa äärimmäisen auktoriteettiuskovaiset suomalaiset ovat alkaneet herätä. Nyt jos koskaan.

 

2. Porsaanreikä

Vaalilainsäädännössä on pieni porsaanreikä, joka laskee äänikynnyksen Uudellamaalla vain noin kahteen prosenttiin. Onneksi Vapauden Liitolla on nimenomaan Uudellamaalla lähes täysi lista ja useampi ääniharava, kuten persuista loikannut Ossi Tiihonen, lääkäri Mäkelä ja julkkis Frederik.

 

Tosin Tiihonen teki massiivisen virheen laittaessaan pari muuta ääniharavaa Helsinkiin, mutta ehkä nämä kolmekin riittävät. Nyt ei tarvita muuta kuin hyvä kampanja, jolla nämä kolme saavat yhteensä esim. 6000 ääntä ja loput ehdokkaat saavat keskimäärän muutama sata ääntä. Näin helppoa se on!

 

 

Vaalikampanja

Eduskuntaan pääseminen ei siis ole kovinkaan vaikeaa, kunhan puolue toimii edes jotenkuten järkevästi. Juuri näinhän Kristillisdemokraatitkin saavat joka vuosi muutaman kansanedustajan.

Hyvä kampanja kuitenkin edellyttää neljää asiaa:

 

1. Vaalimainokset

Näiden pitää olla:

a) Oikeanlaisia eli toisaalta herättäviä, muttei liian pelottavia.

b) Lehden kaltaisia, jotta niitä jää lukemaan eikä mene suoraan roskiin muiden lukuisten vaalimainosten kanssa. Nyt vihdoin on saatava se vaalilehti aikaiseksi. Periaatteessa jopa halpa taitettu A4 riittää.

c) Jaettava lähes JOKAISESTA Uudenmaan postiluukusta yhdessä ehdokkaiden omien vaalimainosten kanssa.

 

2. Vaalityö

Uudenmaan ehdokaslistan jokainen ehdokas on äärimmäisen tärkeä, jotta saadaan yhteisäänipotti tarpeeksi suureksi. Noin 30 ei-ääniharavan pitää tehdä kovaa työtä saadakseen ainakin parisataa ääntä omalta LÄHIPIIRILTÄÄN eli sukulaisilta, kavereilta ja kaverien kavereilta.

 

3. Persujen haastaminen

Vapauden Liiton pitää tajuta, että suurin massakohderyhmä on nimenomaan koronakriittisissä ja Natovastaisissa persuissa. On nimittäin ihan turha kuvitella, että nukkuvat heräävät. Ne eivät ikinä herää, koska ovat niin passiivisia ja saamattomia, etteivät pysty organisoimaan itseään edes äänestyspaikalle. Se nimittäin edellyttäisi ajan ja paikan tarkkaa koordinaatiota.

 

Ainoa realistinen tapa saada ääniä on napata niitä muilta puolueilta. Uudellamaalla on ihan turha kuvitella saavansa niitä keneltäkään muulta merkittävissä määrin kuin persuilta. Itse asiassa persuja on Uudellamaalla niin paljon, että jos saa pienenkin palasen Uudenmaan rivipersuista äänestämään Vapauden Liittoa, niin läpimeno on varma!

 

Kansallismielinen kenttä on kuitenkin täynnä persuagentteja, jotka tekevät kaikkensa estääkseen persujen haastamisen. Kaiken lisäksi nämä persuagentit saavat tukea valtamedialta ja persuista, jotka joka vaali suureen ääneen selittävät, että ääni uusille puolueille on hukkaan mennyt ääni.

 

Ainoa vastaveto on HAASTAA persut ja näin saada osa rivipersuista äänestämään uutta puolueetta. Tässä Ossi Tiihosen rooli on hyvin tärkeä, koska hän on persujen keskuudessa hyvin tunnettu jo pelkästään 2020 puheenjohtajataiston takia. Hän voisi myös hyvin uskottavasti kritisoida persujen äänestyskoneita, koronahulluutta ja sotahulluutta. Myös Frederik on aiemmin ollut persujen ehdokkaana, joten hänkin voi saada tuhansien persujen äänet!

 

Nyt on kyse vain tahdosta. Monet ehdokkaat eivät kuitenkaan halua haastaa persuja, koska laskeskelevat loikkaavansa persuihin seuraavissa vaaleissa. Käytännössä siis ovela tyyppi käy vain kääntymässä Vapauden liitossa ehdokkaana saaden 2000 – 3000 ääntä. Tämän jälkeen hän vannoo uskollisuutta persuille ja nämä ottavat hänet ehdokkaaksi, koska tarvitsevat erittäin paljon sellaisia ehdokkaita, jotka voivat saada persujen pottiin parituhatta ääntä, mutta eivät ole kuitenkaan liian suosittuja ja itsenäisiä.

 

Vapauden Liiton ehdokkaan läpimeno on siis ihan oikeasti helppoa, jos tahtoa löytyy eli muutama rehellinen persut haastava ehdokas. Viimeistään Kari Virtasen historiallinen jytky viime aluevaaleissa todisti, että persuilta olisi helppo lohkaista riittävä palanen.

 

Varastettiinko vaalivoittaja Kari Virtasen ennakkoäänet?

 

 

4. Ylen vaaliväittely

Yle tulee tekemään kaikkensa pimittääkseen Vapauden Liiton puheenjohtajaa Ossi Tiihosta ja saattaa jopa estää häntä osallistumasta Ylen pienpuolueiden vaaliväittelyyn.

 

Saako Ossi Tiihonen puhua vaalitentissä koronarokotettujen korkeasta kuolleisuudesta? Tarvitsee professorilistan!

 

 

Ylen vaaliväittelyllä on valtavasti katsojia, joten se on vaalikampanjan tärkein hetki. Jos Tiihonen pärjää siinä hyvin ja saa sekä vapausmielisiä että rivipersuja kääntymään, niin Vapauden Liitto tulee saamaan ainakin yhden kansanedustajan.

 

Tämän jälkeen Tiihosella olisi sitten arvovaltaa seuraavissa vaaleissa tehdä se kunnon vaaliliitto ja saada 4-8 vuodessa jopa kymmenien kansanedustajien jytky aivan samalla tavalla kuin mitä persut aikoinaan nousivat hyvin nopeasti yhdestä kansanedustajasta Suomen suurimmaksi puolueeksi.

 

Mutta eihän se käy! Ei saa viedä kannatusta persuilta!

 

 

Uusi persusabotaasi?

Mielenkiintoista nähdä suostuuko Tiihonen ja Vapauden Liitto haastamaan persut. Kohta nähdäänkin onko ex-persu Tiihonen samanlainen persujen kätyri kuin mitä Turtiainen ja Hirvisaari vai haluaako hän oikeasti pelastaa Suomen.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

20 thoughts on “Vapausmielisten puolueiden ehdokaslistat vajaita! Onko vielä toivoa vaalivoitosta? Porsaanreikä pelastaa?

 1. Suurin toiveeni näissä vaaleissa on että pienpuolueet nostavat merkittävästi kannatustaan ja Persujen bluffi paljastuu. Mutta Sinimustille en toivo hyvää äänisaalista kun tosiaan vaikuttaa samanlaiselta feikiltä kuin Persut. Sinimustien pitäisi todistaa jotenkin etteivät ole feikkejä, mutta tähän mennessä näytöt ei vakuuta..

   1. En ymmärrä mitä meinaat mutta sinimustan Terhi Kiemungin omasta suusta https://youtube.com/watch?v=EzNjEqs92I4&t=57m50s

    sinimustat ovat käytännössä keskushallintojohtoinen puolue jossa ehdokkaiden on ehdottomasti sitouduttava päätettyyn EU&NATO sekä Ympäristö-/Energiapolitiikkaan ynnä muuhun. Sinimustille oli hänen sanojensa mukaan kestämätön ajatus että jonkun muun puolueen tai listan ehdokas pääsee vaaleissa läpi heidän äänillään, sillä heidän radikaalista ohjelmasta ei voi tinkiä. Ilmeisesti ei silloinkaan kun se tarkottaisi EU/globalismin vastaista kansanedustajaa. Heidän NATO vastaisuudesta en ole vakuuttunut, mutta olen vakuuttunut että heitä häiritsisi erityisen paljon jos joku muu menisi vaaleissa läpi ja vastustaisi punaviherkommunistista ”siirtymää”.

    Samassa lähetyksessä ennen Terhiä puhuttiin myös kauniisti persuista, vaikka oli tarkoitus olla oman puolueen promo.

    Mikä yhdistää sinimustia, persuja ja vihreitä?

    Ryssäviha, sotakiima ja CO2-psykoosi.

    Aikamoinen kolmikko joka pystyisi saumattomaan yhteistyöhön noissa asioissa. Todellisuudessa SML on tehnyt itsestään ikuisen marginaalipuolueen, mutta persut ja muut vihersosialistit jatkavat hommiaan tuhoksemme.

  1. Niin, kansan TULISI herätä, mutta minkä lipun alle tuo herännyt kansa kokoontuisi? Suomen lippu kun ei riitä, vaan kaikilla pienpuolueilla on myös toinen agenda-lippu; Kolmannen valtakunnan lippu, Venäjän lippu, NATO-lippu, Neuvostoliiton lippu, kannabis-lippu, SMP:n puoluelippu tms. Pienpuolueita on paljon ja randomilla valitsemalla päätyy aina muiden pienpuolueiden mielestä väärään joukkueeseen. Minun mielestäni kansallismielisten pienin yhteinen tekijä löytyy ”antiglobalismista” eli ei vain jatkossa anneta rahaa vai valtaa ulkomaille eikä oteta vastaan ulkomaisia haittoja ja kustannuksia.

   Tämän yhteisen teeman ympärille voisi paljon paremmin tehdä sen vaaliliiton, käytännössä siihen pääsi vaikka hyväksymällä Garlo Maria Viganòn anti-globalistiset teesit ”Appeal for an Antiglobalist World Alliance”

   https://www.marcotosatti.com/2021/11/18/vigano-appeal-for-an-antiglobalist-world-alliance/

   Ai niin, vielä jaksan nipin napin pidättää hengitystäni odottaessani niitä Vapauden Liiton A4 tiedotuslehtisiä 🥵

 2. Ainoa mikä auttaisi olisi se että laitonlehti pitäisi uuden puolue kannatus gallupin joka päivä.

  Porukka näkisi toivon että sittenkin mahdollisuus vaikuttaa. Ja porukka voisi ”sopia” gallupeiden avulla ketä äänestävät.

  Ilman tuota kukaan tuskin lähtee vaaliuurnalle kun ajattelee ettei mitään merkitystä.

  Ps. Luulen että Marco kuolisi mielummin vaikka hitaasti tuottoon, kuin järjestää gallupin.

  Demokratian tarkoitus on toteuttaa kansan tahtoa. Suomessa kansan tahtoa on toteutettu 100 vuotta koskaan kysymättä kansan tahtoa.

  Pss.
  Demokratia (kreikan sanoista demos, ’tavallinen kansa’ ja kratos, ’valta, hallita'[1]) eli kansanvalta on kansan valtaan perustuva valtiojärjestys

 3. Näin vaalien alla pitää varmaan ruvata muistuttamaan ihmisiä poliitikkojen puoluekannoista:

  Paavo Lipponen, CIA
  Sanna Marin, WEF
  Timo Harakka, WEF
  Tytti Tuppurainen, WEF
  Ville Skinnari, WEF

  Annika Saarikko, WEF

  Alexander Stubb, WEF
  Jyrki Katainen, WEF
  Petteri Orpo, WEF
  Sauli Niinistö, WEF

  Maria Ohisalo, WEF
  Pekka Haavisto, WEF

  Matti Putkonen, CIA

  Lista on puutteellinen ja toivon että siltä unohtuneita poliitikkoja ja puolueita lisätään siihen.
  Mitä kansallismieliseen kenttään tulee niin sen tilaa ei pysty enää sanoin kuvamaan joten yritetään kuvalla:
  https://anonfiles.com/Hd01g8cczf/KansallismielinenKentt_png

  1. Mika Lintilä, ALKO.

   Hyvä mies, siksi akat jahtaavat sitä nyt ennen vaaleja.

   Kun ajetaan taksilla, pitää olla myös Jaloviinaa kyytipoikana. Ei haittaa työntekoa, vaikka suhtautuu myönteisesti alkoholiin, ja kun omiaan käyttää. Kyllä se Urkkikin osasi edustaa.

   Jos Venäjä-suhteita ajetaan hoitaa taas hyvin, pitää olla tavoite kirkkaana mielessä.

  2. Olen jo jonkin aikaa nimittänyt ”Marinin” hallitusta WEF:n hallitukseksi. Nyt jo koko läntisessä maailmassa hallitukset ja valtapoliitikot ovat ”MAHASTAAN kiinni” ulkomaisiin suuriin KORPORAATIOIHIN ja YLIKANSALLISIIN tahoihin kuten TIETENKIN myös VALTAMEDIATKIN! Tavalliset kansalaiset eivät vain TAJUA tätä vaan ELÄVÄT yhä ”LIITUKAUDELLA”!!! Jolloin oli vielä edes joitain HYVEITÄ jäljellä! Tämä on hyvin surullista suomalaisten ITSENSÄ kannalta. MUUALLA on JO HERÄTTY, koska siellä on OPITTU EPÄILEMÄÄN kaikkea mitä poliitikot SUUSTAAN PÄÄSTÄVÄT!!!

  3. SIO tai MOS puolueen edustajia
   BenZ
   Huhtasaari
   Tynkkynen-Tunkkanen
   S.J.B.Elo (onko tää vielä mukana?)

 4. Ossi Tiihonen ei voi puhua mainitsematta ”holokaustia”. Ei hyvä merkki. Ossi voi mennä itkumuurille Shalom Hirvisaaren kanssa pikku hattu kalotillaan.

  1. Mitä se meille kuuluu joku holokausti. Suomen valtio ei ole ollut mukana missään holokaustissa eikä holodomorissa.

   1. No kyllä se nyt vaan kertoo miehestä vähän vitun paljon, jos tuota pitää hokea.

    Tyhmä ja ymmärtämätönkin olisi HILJAA.

    Ossi ottaa asian esille ja Ossin ykkösnyrkkinä toimii MV-Lehden alasajanut J.Korhonen. Haisee ihan vitun pahalle.

 5. Sellainen ihme, joka voisi kääntää vaalien tulosta olisi ehkä se, jos Venäjä onnistuisi kääntämään Ukrainan kansan ja armeijan hallintoaan vastaan. Valtapuolueiden valehtelu alkaisi paljastua hitaammillekin.

  Aikaa on vähän. Bakhmutin tuleva kaatuminen voisi olla laukaiseva tekijä.

 6. Tiedä enää mikä totta, mutta…

  Voiko Suomen isänmaallisuuskenttä olla enemmän hajallaan kuin se nyt on?

  Ei ole luonnolista, monia hajoittajatoimijoita on tämän aikaan saanut.

  1. Nimenomaan. Kannattaa muistaa ,että Suomi on Pietarin porteilla, joten TIETYSTI Suomen kansallismielinen kenttä on hajotettu ja natotettu mm. Persujen, VKK:n ja Sinimustien toimesta. Pääagentitkin ovat selviä, kuten olemme vuosien ajan nimiä luetelleet.

   Ketään ei kuitenkaan kiinnosta. Perusonglemana on suomalainen passiivinen kansanluonne ja äärimmmäinen naivius. Jos jossain arabi- tai edes latinomaassa politiikassa paljastuu selviä sabotöörejä, niin niille käy hyvin nopeasti hyvin huonosti. Suomessa kukaan ei reagoi mihinkään, joten agentit saavat relletää ja mädättää joka puolella.

   1. SUOMALAINEN KANSANLUONNE: – EI REAGOI MIHINKÄÄN, ei mitään vastetta mihinkään eikä tee aloitetta. Menettekö edes sotaan, jos kutsu käy? Entä menettekö myrkkypiikille, jonotatteko niitä jopa. Passiivisaggressiivisesti kytäten ettei kukaan etuile? Menette kiltisti jonoon, vaikka kukaan ei anna edes ämpäriä?

 7. SKE on todella säälittävä marginaaliräpellys. Aikanaan he itkivät kuinka Marco on syypää kaikkeen, Marco karkottaa ehdokkaat, Marco estää kasvun, Marco sitä ja Marco tätä. Nyt sitten vuodesta toiseen ilman Marcoa heidän puuhastelijat eivät saa yhtään mitään aikaseksi. Puoluerekisteri on täynnä kuolleita puolueita, mutta SKE:tä ja Kansalaisliittoa säälittävimpiä sätkijöitä on vaikea keksiä eduskuntavaalitasolla.

  Jos vaalilehtisiin haluaa saada ehdokkaat numeroineen niin sellaisia ei edes voi alkaa painattamaan kun aikaisinkaan kuukausi ennen vaaleja kun listat ja ehdokasnumerot on saatu julkastua. Tavallisilla ihmksillä kun ei oikeasti ole mitään tietoa eduskunnan ulkopuolisista puolueista niin sitä tärkeämpi heidän olisi tuoda itseään tietoiseksi. Ja jos pienpuolue saa itselleen loikkarista tai jopa vaalien kautta yhden edustajan niin tämän yhden edustajan olisi vieläpä tärkeä olla karismaattinen ja tuoda juurikin se täysin oma linja hyvin selkeästi julki tai muuten puolue hukkuu omaan mitättömyyteensä ja pienuuteensa.

  Jos pienpuolue ei kerro miksi pitää äänestää heitä EIKÄ PERSUJA niin äänestäjä äänestää persuja.

  Jos pienpuolue ei tee itsestään kokoaan suurempaa se on tuomittu pieneksi.

  Jos pienpuolue ei osaa järjestäytyä vaakeihin se on tuomittu epäonnistumaan puhumattakaan vaalikampanjasta. Pienpuolueen tunnusmerkki on ampumahaava jalassa jonka se on siihen itse ampunut.

 8. Persilja sattuu olemaan eräs T Keskisarja keräämässä persuille ääniä Uudellamaalla. Iso este pienille kansallismielisille puolueille. Eli ei tule yksikään menemään läpi. Keskisarja repii 10 000 ääntä.

 9. Mieluummin heitän ääneni hukkaan kuin äänestän HAITALLISIA ja MÄDÄTTÄVIÄ suurpuolueita.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*