Marco de Wit 6 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti taitaa olla yksi harvoja medioita maailmassa, mikä 1. ei usko virusteoriaan ja 2. katsoo lähes KAIKKIEN tavallisten sairauksien johtuvan puutostiloista. Suurin puutostila ihmisillä on tietysti D-vitamiinin puute, koska evoluutio ei tarkoittanut ihmisten asuvan muualla kuin aurinkoisella savannilla alastomana.

 

Toki modernin maailman kemikaalit, säteily, saasteet ja muut myrkytkin vaikuttavat, mutta ne iskevät voimalla nimenomaan puutostilojen takia. Ja nimenomaan d-vitamiinin eli steroidien puutostilan takia.

 

Ihmiset eivät kuitenkaan pidä tästä puutostilateoriasta, koska sittenhän heidän pitäisi syyttää sairaudesta ITSEÄÄN eli omaa tyhmyyttään ja laiskuuttaan!

 

 

Päivän kuva: Korona = flunssa =/= d-vitamiini

 

 

Monet Laittoman Lehden lukijat eivät usko puutostilateoriaa.

 

Nimetön:

Itse olen saanut “flunssan” etelän auringossa turhankin usein, ja yleensä heti sen jälkeen kun olen ollut jonkun sairastuneen kanssa tekemisissä.

 

Etelän maissa suurin osa ihmisistä ei ole peitetty auringolta kovinkaan kattavasti. On toki kaakkois- ja itä-Aasian maita, joissa monet naiset pukeutuvat jopa sadetakkiin, huppuun ja käsineisiin välttääkseen aurinkoa, mutta niissä samaisissa maissa on loputtomasti porukkaa kadulla ihan normaaleissa vaatteissa. Tytöt kävelevät koulusta tai yliopistosta ulos ihan normaalissa koulupuvussa ja ovat niissä vaatteissa bussipysäkillä. Intiassa jengi ei suojaudu auringolta läheskään niin paljon, etenkään työmiehet.

 

Pienenä lisähuomautuksena, tuo juttu keskipäivän auringosta perustuu muistaakseni yhteen huonosti tehtyyn tutkimukseen, mutta kummasti sitä toistellaan. Tropiikissa D-vitamiinia saa koko päivän, pilvisellä säälläkin ja jopa varjossa.

 

 

Marco:

Virus- ja tartuntateorian sijasta totuus voi olla paljon yksinkertaisempi eli ihmisillä on massiiviset puutostilat esim. D-vitamiista. Tämä johtuu siitä, että D-vitamiinivarastoja on erittäin vaikea saada täyteen seuraavista syistä:

 

0. Altistuminen

Jotta iho alkaa tehokkaasti tuottamaan D-vitamiinia, niin sinun pitää elää Aatamin aikaa eli olla lähes kokonaan alasti. Pelkkä naaman tai käsien paljastaminen ei riitä. Auringossa kannattaa nähtävästi olla päivittäin ainakin 15+15 minuuttia eli nimenomaan molemmin puolin.

 

1. Tuotanto

Ruuasta D-vitamiinia on käytännössä mahdoton saada tarpeeksi. Iho puolestaan tuottaa D-vitamiiinia tehokkaasti vain suorasta keskipäivän auringosta. Liian aamulla ja liian iltapäivällä ei tuota enää juuri mitään. Lisäksi pilvisyys ja varjot käytännössä estävät merkittävän d-vitamiinin muodostumisen alkamisen. D-vitamiinin saaminen auringosta saattaa siis käytännössä olla hyvinkin vaikeaa.

 

Solariumistakaan ei saa yhtään D-vitamiinia ellei kyse ole erikoissolarium, joita ei nähtävästi ole Suomessa yhtään.

 

2. Imeytyminen

Vaikka saisit juuri oikean määrän aurinkoa keskipäivällä, niin tästä huolimatta ihosi ei välttämättä tuota tarpeeksi D-vitamiinia, jos olet iäkäs tai sinulla on muita puutostiloja, kuten esim. magnesiumin puutostila.

 

3. Varastointi

D-vitamiini varastojen täyttyminen on siten hyvin vaikeaa. Vaikka olisit pari viikkoa joka päivä keskipäivällä aurinkoa ottamassa et välttämättä saa varastojasi täyteen. Tähän päälle sitten vielä henkilökohtaiset erot.

 

4. Kulutus

Keholle D-vitamiini on ÄÄRIMMÄISEN tärkeä steroidi, jota se kuluttaa suuria määriä. Kaikesta tästä johtuen tropiikin ihmisilläkin on yllättävän alhaiset d-vitamiiniarvot puhumattakaan monista muista arvoista eli puutostiloista. Viime aikoina tutkijat ovat heränneet siihen, että ovat väärin olettaneet tropiikin ihmisillä olevan korkeat D-vitamiiniarvot. Esimerkiksi Brasilia on kuuluisa siitä, että siellä ihmisillä on alhaiset D-vitamiinitasot.

 

5. Virheelliset raja-arvot

Kannattaa myös muistaa, että kaiken kukkuraksi raja-arvot on laskettu KIRJAIMELLISESTI kymmenen kertaa liian alhaiseksi. Eli vaikka jonkun tutkimuksen mukaan esim. jonkun troopikin maan ihmisillä olisi melko normaalit d-vitaminiitasot, niin todellisuudessa ne ovat katastrofaalisen alhaiset.

 

 

Kaikki tämä spekuloiminen d-vitamiinin vaikutuksista, sairauksien syistä ja mahdollisista tartunnoista olisi kuitenkin ihan turhaa, jos vain MITATTAISIIN veriarvot ja VERTAILTAISIIN korkeat d-vitamiini, ym arvot omaavia alhaisia arvoja omaaviin. Eikö niin? Miksei näin ole tehty?

 

Yksinkertaista: Korkeat vitamiinitasot tekisivät ihmisistä valtavan paljon terveempiä sekä mieleltään että mieleltään. Ja sehän ei käy.

 

 

Helpoin tapa pysyä terveenä: Nosta D-vitamiinitasosi 125–150 nmol/l

 

 

Ihan samasta syystä ei ole tehty vastaavaa testiä:

 

1. Rokotettujen ja rokottamattomien välillä

 

2. Koronarokotettujen ja koronarokottamattomien välillä

 

3. Itse asiassa viranomaiset eivät suostu edes vertailemaan kuolleiden rokotusstatusta!

 

 

Tohtori Campbell ja Kirsch: Viranomaiset väärentävät kuolintilastoja pimittääkseen rokotekuolemat!

 

 

Yksinkertaiset vertailutestit paljastaisivat totuuden puutostiloista, myrkytyksestä ja monista muista asioista, mutta juuri sen takia niitä ei ole tehty.

 

Viranomaisten toiminta on niin törkeää, ettei siihen löydy sanoja. Tästä huolimatta 99% ei tajua kuinka törkeää tämä kaikki on ja se 1 prosentti joka tajuaa ei halua pitää asiasta meteliä.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Johtuuko flunssa/korona D-vitamiinin puutteesta? Onko kaikilla valkoisilla puutostila?

 1. Valkoisilla on monia puutostiloja, yksi niistä ÄLYN PUUTE. Ainakin Ano T on nauttinut ainakin D- kuureja. Punakka ja tanakka poika…

 2. >   lä­hes KAIK­KIEN ta­val­lis­ten sai­rauk­sien
  >   joh­tu­van puu­tos­ti­lois­ta

  Sit­ten ovat kau­pun­gis­tu­mi­sen ja te­ol­lis­tu­mi­sen tuo­mat sai­rau­det. Sel­lai­set, joi­ta pa­ri sa­taa vuot­ta sit­ten ei edes ol­lut ole­mas­sa.
  –    … Ja sit­ten ta­pah­tui kau­pun­gis­tu­mi­nen.

  1. Miksi Rasmsyussa fanitetaan kaupunkeja? Kaikki paratiisin selvinneet asuvat kultaisessa kaupungissa. Alkuperäinen paratiisi oli Eedenin PUUTARHA.

  2. Aikamoinen väite että ”KAIKKIEN tavallisten sairauksien johtuvan puutostiloista”

   Monet autoimmuunisairaudet ja autisminkirjot voi heittää aika huolettomasti rokotehaittojen piikkiin, samoin erilaiset muistisairaudet. ”Covid-rokotteet” aivan oma lukunsa, esim. Pfizerin haittavaikutuslista oli monisivuinen, mukaanlukien kuolema. Injektoituja myrkkyjä vastaan keholla on vähän keinoja taistella.

   Syövät ovat räjähtäneet käsiin, onko syöpäkin nyt sitten puutostauti joka estettäisiin d-vitamiinipillereitä popsimalla?

   Stressi tappaa korkeiden kortisolitasojen myötä, säteilymyrkytykset, kosmetiikan ja pesuaineiden lisäainemyrkyt ja hormonihäiriköt, ruokiin lisätyt E-koodit jne jne.

   Ihmisen keho on nerokas biologinen tietokone, se kyllä kestää paljon jos keho on kunnossa, mutta ei se loputtomiin kykene taistelemaan tätä 24h pommitusta vastaan.

   1. Siteeraat väärin. Kirjoitin ”lähes kaikkien”. Tämän jälkeen selitin myös, että myrkyilläkin on vaikutuksensa, mutta suurimmaksi osaksi näiden puutostilojen takia. Tämänhän sanoo jo logiikkakin, koska muutenhan esim. koronapiikit tappaisivat heti ihmisiä. Todellisuudessa koronapiikit enimmäkseen sairastuttavat ja tappavat vain suhteellisen harvoja ja nimenomaan niitä, jotka ovat jo puutostilojen tai ikääntymisen takia muutenkin heikossa kunnossa tai sitten ovat rasittaneet kehoaan äärimmilleen, kuten huippu-urheilijat.

 3. Nyt oli kyllä sakeaa settiä. Jos tämä LL:n teorisointi pitäisi paikkansa näillä leveysasteilla ei olisi kuin sairaita ihmisiä vuoden ympäri, ei vain pimeään vuodenaikaan. Kyllä jokainen auringon säde saa kehossa aikaan jonkin reaktion d-vitamiinin tuottamiseen, määrät sitten vain vaihtelevat. Se ei ole vain iho joka reagoi auringonvalon kanssa vaan myös silmät, jotka puolestaan kertovat aivoille että on päivä ja d-vitamiinia tuottavien kemikaalien eritys alkaa.

  Tähän rakoon on tietysti keksitty että ihmisten täytyy pitää aurinkolaseja joita kaikenmaailman muotilehdet ja julkkikset mainostavat alvariinsa ja itse pitävät niitä jopa sisätiloissa öisin, koska se on ”cool” ja apinat sitten matkivat. Pimeässä aivot puolestaan erittävät melatoniinia joka vaikuttaa mm. uni-valverytmin, immuunijärjestelmän tai lisääntymisen säätelyyn. Tämän pimeän ja valon rytmin sotkeminen johtaa monenlaisiin ongelmiin ja hormoniepätasapainoihin.

  Auringovalo on tärkein d-vitamiinin lähde ja jotta keho voi muuttaa auringonvalon d-vitamiiniksi, tarvitaan KOLESTEROLIA. Kertovatko tätä vai kaupittelevatko statiineja? Statiinien haitoista sentään puhutaan mutta tätä ei taatusti ole moni kuullut:

  ”Statiinit vaikuttavat synteesireittiin, jossa D-vitamiinisynteesi tapahtuu. D-vitamiinia elimistö saa ravinnosta, auringonvalosta valmistamalla sitä iholla sekä 7-dehydrokolesterolista. D-vitamiinin puutos voi aiheuttaa muun muassa luukudoksen pehmenemistä = osteoporoosi joka lisääntynyt huimasti)”

  Ja sitten toinen asia; Lähes kaikki d-vitamiinilisät ovat SYNTEETTISIÄ. Se ei koskaan ole sama asia kuin auringosta tai ravinnosta saatu luonnollinen d-vitamiini. Joitain vuosia sitten tehtiin myös tutkimus Suomessa myytävien d-vitamiinilisien d-vitamiinipitoisuuksista ja lopputulos oli että yhdessäkään valmisteessa ei ollut luvattua määrää, joissain valmisteissa ei ollut lainkaan d-vitamiinia = täyttä rahanhaaskausta, lisäksi näilläkin tuotteilla on haittavaikutuksensa.

  LaitonLehti on vähän joka aiheen suhteen vähän sielläpäin ja välillä täyttä tuubaa mutta kun ruvetaan antamaan terveyteen liittyviä neuvoja ihmisille niin jotain rotia tähän touhuun.

  Jokainen auringossa vietetty hetki on tärkeä ja sillä on vaikutuksensa. D-vitamiinin tuotantoa voi lisätä myös ns Sun Gazing -menetelmällä, eli auringontuijotuksella auringonnousun aikoihin, mutta tähän aiheeseen jokaisen täytyy perehtyä itse ennenkuin aloittaa.

 4. Silloin kun korona alkoi, puhuttiin paljon D-vitamiini tasosta ja suositeltiin 100 eli kymmenkertaista entisiin nähden. Ruotsissa ensimmäiset korona potilaat oli pohjois-afrikasta kotoisin olevia, ja heidän D-vitamiini arvot oli nolla, silloin paikallisessa lääkärilehdessä syistä kerrottiin, juuri nämä tummat ihmiset ei saa täällä pohjoisessa auringonvaloa pukeutumisen ja ihonvärin takia. Samoin Suomessa taisi olla sama asia, kun oli tartunta tilastoja, niin itä-Helsingin alue oli tumman punaisena.
  Tässäkin tulee yksi asia selville, mitä luonto on luonut ihmisten pitäisi asua syntymä seuduilla pysyäkseen terveenä.

 5. D-vitamiini on ryhmä rasvaliukoisia prohormoneja, jotka auttavat kehoa imemään ja käyttämään kalsiumia ja fosforia.

  Ne säätelevät kalsium tasapainoa ja ovat välttämättömiä vahvalle luustolle ja terveille hampaille.

  D-vitamiini on myös tärkeä immuunijärjestelmälle.

  D-vitamiinin kaksi päämuotoa ovat D2 (ergokalsiferoli) ja D3 (kolekalsiferoli). D3:a tuotetaan auringon avulla ja se on tärkein D-vitamiinin lähde.

  Voittoa tavoittelematon järjestö Nordic Nutrition Council (NNC) antaa näyttöön perustuvaa tietoa oikean ravitsemuksen merkityksestä, hyvän kansanterveyden kannalta.

  Ehdotus D-vitamiinin enimmäismääräksi 80 µg ravintolisissä … rajoittuu absurdiin, sanoo NNC:n puheenjohtaja ja jatkaa;

  Talvikuukausina useimmilla pohjoismaalaisilla on liian alhainen D-vitamiinitaso.

  Lokakuusta maaliskuuhun elämme enimmäkseen D-vitamiinista, jota iho muodosti auringonsäteistä vuoden valoisan puoliskon aikana.

  Suomen yliopiston tutkimustulosten mukaan 100 µg (mikrogrammaa) D-vitamiinia on sopiva lisäravinne pohjoiseen talvella.

  100 mikrogrammaa vastaa 4000 IU:ta joka kansainvälinen yksikkö.

  D-vitamiinin suuri hyöty on jo todistettu sadoissa tutkimuksissa.

  Yksilöllisiä eroja löytyy sanoo
  Professori Karlberg, joka johti suomalaista tutkimusta.

  D-vitamiini tarpeen suomalainen tutkimus osoitti sen että se on hyvin yksilöllistä kuinka paljon D-vitamiinia ihmisen iho tuottaa ja kuinka paljon henkilön elimistö imee D-vitamiinia.

  Professori Karlbergin talviaikaan sopivaksi katsoma D-vitamiinin määrä ravintolisien muodossa ylittää siis suositellun enimmäisrajan.

  Henkilöillä joilla on alhainen D-vitamiiniarvo tarvitaan siis huomattavasti suurempi annos, jotta D-vitamiinille asetettu tavoitearvo saavutetaan.

  Ihonväri, ikä ja liikalihavuus ovat joitain tekijöitä myös jotka voivat estää kehon kykyä muodostaa D-vitamiinia.

  Joten paras kääntyä sellaisten D-vitamiini asiantuntijoiden puoleen, jotka todella myös asettavat Pohjoismaalaisten terveyden etusijalle … ilman voiton tavoittelua ja sensuuria!

  1. D-vitamiiniasiantuntijat on niitä samoja asiantuntijoita jotka uskovat Koronan olemassaloon ja rokotteiden tehoihin. En ehkä kääntyisi näiden puoleen missään terveysasioissa. Heidän opit ja suositukset tulevat Rockefellereiden mädättämästä lääketieteellisestä opinahosta.

 6. Valkoihoista ihmistä ei ole luotu elämään missään mustan Afrikan leveysasteilla eikä mustaihoista pohjoisessa.

 7. Jos LUOJA on SUONUT! OMA terve JÄRKI on KAIKKEIN tärkein asia, mikä liittyy TÄSSÄKIN tapauksessa nyt TERVEYTEEN! Tietty ”konservatismi” on paikallaan suhtautumisessa nk. ”uusiin” käänteentekeviin tutkimuksiin, sillä TERVEYS on ihmisen TÄRKEIN asia. VITAMIINIT pollaan pelotta, sillä HEITTÄMÄLLÄ ollaan TUNKEMASSA ihmisille Lääketeollisuuden lääkkeitä SUURET MÄÄRÄT ”business as usual”. Kun SAMALLA ”nylkytetään” D-vitamiini pilleriä, että PALJONKO ON PALJON???

 8. Ei ole mitään covidia – on vain uudelleen määritely influenssa, eli kehon puhdistusprosessille annettu nimi. Tähän ei auta minkään ravintolisän popsiminen. D-vitamiini on prohormoni jonka pitoisuutta kehossa et voi lisätä pillereitä popsimalla. Auringon ottaminen on sitten eri asia.

  https://odysee.com/@hipsterious:3/Dr.-Tom-Cowan—Vitamin-D-Friend-or-Foe-Webinar-from-December-21,-2022:8

  Oheisella videolla Dr. Tom Cowan sanoo, että D-pillerit ovat jopa haitaksi terveydelle. D3 – vitamiini on rotanmyrkky.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*