Marco de Wit 6 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti vaatii, että Suomi pysyisi puolueettomana eikä sotkeennu suurvaltojen peleihin. Ei varsinkaan, kun Suomi on hyvin pieni verrattuna kymmeniä kertoja suurempaan naapurivaltio Venäjään.

 

Presidentti Paasikivi oli oikeassa: Tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku. Niinpä Laiton Lehti on myös koko ajan sanonut, että Venäjä tulee murskaamaan Ukrainan. Toki tätä hidasti Naton valtava rahallinen ja aseellinen apu Ukrainalle, mutta se on antanut vain noin vuoden lisäaikaa Ukrainalle.

 

Nato ei siis pysty estämään Venäjän murskaavaa etenemistä ja voittoa. Jopa natokiimassa olevat suomalaiset ovat tämän tajunneet.

 

 

Yle ja “tutkija” Ilmari Käihkö käänsivät takkinsa: Venäjä voittaa sittenkin Ukrainan!

 

 

Laiton Lehti on arvioinut ukrainalaisten tappioiden olevan VÄHINTÄÄN yli kolme kertaa suuremmat kuin mitä venäläisten eli yli puoli miljoonaa miestä.

 

Ukrainan sota: Venäjän tappiot noin 150 000 miestä ja Ukrainan noin 500 000 miestä!

 

 

Tämä laskutoimitus on helppo tehdä, kunhan tajuaa tappioiden tulevan noin 80-90 prosenttisesti tykityksestä ja ohjusiskuista. Niissä Venäjällä on nimittäin jopa 10 kertainen ylivoima. Yksi Ukrainan presidentti Zelenskyn neuvonantajista jopa myönsi tämän vaatiessaan lännestä lisää tykkejä.

 

Natottajat ovat sitten yrittäneet selittää, ettei Venäjän tuliylivoimalla ole merkitystä, koska hyökkääjä menettää aina paljon enemmän miehiä kuin mitä puolustaja. Tällöin he kuitenkin unohtavat kaksi asiaa:

 

1. Hyökkääjän tulivoima

Normaali 3/1 suhdeluku hyökkääjien ja puolustajien välillä pitää paikkaansa vain silloin, kun kyse on suht tasavahvoista armeijoista. Se ei pidä paikkaansa silloin, kun toisella on valtava tuliylivoima ja osaa sitä käyttää. Tämähän nähtiin myös Irakin sotien aikaan.

 

Lisäksi Venäjän tykistö on vieläkin parempi kuin lännen tykistö. Käytännössä venäläiset pommittavat usein kaiken maan tasalle ja VASTA sitten hyökkäävät ja tällöinkin hyvin taitavasti. Kaiken kukkuraksi wagnerit vielä käyttävät vankeja kärkijoukkona siltä varalta, että joku ukrainalainen olisi vielä tykityksen jälkeen hengissä! Ja näitä vankeja wagnereilla tosiaan riittää kymmeniä tuhansia!

 

Venäjän vankilat tyhjenemässä: Kymmenillä tuhansilla hinku päästä Wagner-sotilaaksi rintamalle!

 

 

2. Hyökkäystaito

Jos hyökkäys tapahtuu taitavasti vihollisen rintaman heikkoihin kohtiin ja pystyy saartamaan vihollisen, niin puolustajan tappiot ovat moninkertaiset hyökkääjään verrattuna.

Hyökkäjällä on nimittäin yksi valtava etu: Pystyy määräämään rytmin ja taistelupaikat. Näin myös Venäjä teki heti sodan alussa hajottaen Ukrainan joukot ja houkuttelemalla ne pohjoiseen samalla, kun otti etelän maasillan Krimille erittäin pienillä tappioilla.

Natottajien Kiovan ihme on yhtä olematon kuin Kiovan haamu. Natottajien logiikka vastaa kickboxijaa, joka järjestää voiton juhlat estäessään iskun päähän, muttei jalkaan, joka katkeaa.

Venäläiset ovatkin nimenomaan saartamalla kaataneet ensimmäisen puolustuslinjan Lysychanskissa ja nyt toisen puolustuslinjan Bakhmutissa. Seuraavaksi vuorossa viimeiset linnoitteet eli Avdiivka ja Kramatorsk.

 

Päivän video: Venäjän strategia

 

 

3. Ukrainan hyökkäykset

Ukraina on itse asiassa hyökkäillyt viime vuoden loppupuoliskolla valtavasti joka suunnassa ja nimenomaan ILMAN tuliylivoimaa. Tällöin nimenomaan ukrainalaiset menettivät valtavasti miehiä. Tästä huolimatta ukrainalaisten usein kannattaa hyökätä, koska tällöin saattavat menettää vähemmän miehiä kuin olleessaan päivästä toiseen jatkuvan Venäjän tykistön maalitauluna.

 

Eikä siinä kaikki. Lisäksi Ukraina koko ajan menettää valtavasti kalustoaan. Venäjällä on nimittäin ainutlaatuinen Penissiliini-systeemi eli erittäin taitavat tykistön jahtaajat, jotka löytävät Ukrainan tykistön. Tämän jälkeen ne sitten tuhotaan sekä tykistyksellä että ohjuksilla. Tätä operaatiota vielä helpottaa suuresti, että Ukrainan puolella on valtavasti venäläisiä vakoojia, jotka koko ajan toimittavat Venäjälle tietoa raskaan kaluston sijainnista.

 

Ukraina siis menettää valtavasti enemmän miehiä ja kalustoa sekä puolustaessaan että hyökätessään. Tappioiden arvioinnissa ei siis pidä miettiä kuka hyökkää ja kuka puolustaa, vaan on otettava sekä hyökkäystapa että tulivoima huomioon.

 

Eversti Douglas Macgregor: Venäjä tulee jyräämään Ukrainan!

 

 

4. Sotakaluston ylivoima

Vihafakta nyt vaan on, ettei Ukrainalla ole minkäänlaista sotateollisuutta. Lännellä on, mutta aivan liian hidas. Sen nopeuttaminen ja moninkertaistaminen veisi vuosia ilman mobilisaatiota. Lännessä mobilisaatio on kuitenkin mahdoton ajatus. Ei kuitenkaan Venäjällä, jossa on suoritettu sekä miesten että asetuotannon mobilisaatio!

 

Ei siis ihme, että Venäjä on niin ylivoimainen, että Ukraina on menettänyt jo KOLME armeijaa. Kirjaimellisesti. Eli ensimmäinen Ukrainan oma kalusto ja parhaat miehet tuhottiin Venäjän hyökätessä viime vuoden kevättalvella. Tämän jälkeen sitten kesällä tuhottiin parin ensimmäisen mobilisaation luoma armeija ja Itä-Euroopasta tuotu neuvostokalusto.

 

Kesän jälkeen ollaan sitten tuhottu sekä myöhäisempien mobilisaatioiden luoma armeija ja lännestä tuotua kalustoa, joka ensinnäkin ei ole logistisesti yhteensopivaa ja kaiken kukkuraksi alkaakin nyt loppua varsinkin tykkien ja panosten osalta, vaikka Viro ja muut Natohuorat lähettävät Ukrainalle KAIKKI parhaat tykkinsä.

 

Se ei kuitenkaan auta, koska panokset ja niin moni asia on loppumassa. Jopa Naton Euroopan johtaja myöntää tämän ihan avoimesti!!!

 

 

 

 

Lännen propaganda

Tästä kaikesta huolimatta natottajat ovat kuitenkin yrittäneet kiistää tai vähätellä Venäjän ylivoimaa. He joutuivat kuitenkin noloon tilanteeseen, kun heidän suuresti ihailemansa Israelin sotilastiedustelu alkoi myös kertomaan vihafaktoja Venäjän massiivisesta ylivoimasta. Samaa on myös sanonut mm. Intian armeijan asiantuntijat.

 

Eli käytännössä kaikki muut tunnustavat elämän tosiasiat paitsi läntisen propagandamedian käyttämät ”asiantuntijat”, jotka usein ovat nimenomaan ammatikseen valehtelevia tiedustelupäälliköitä, kuten suomalaisten ääliönatottajien fanittama Pekka ”CIA” Toveri.

 

Tässä pieni esimerkki siitä mitä tarkoittaa, kun omaa massiivisen tuliylivoiman.

 

 

 

Ukrainan puolustuslinjat

Bakhmut vallattiin nimenomaan massiivisella ja tarkalla tykittämisellä. Kaupan päälle vielä heitettiin myös ohjuksia. Mitään ihmisaaltohyökkäyksiä wagnerit eivät siis suorittaneet paitsi ehkä joskus vangeilla. Jokainen wagner on nimittäin erittäin kokenut ja rahallisestikin arvokas palkkasotilas, joita ei haluta menettää.

 

Tämän takia Wagnerit ovat edenneet tykityksen avustamana hyvin systemaattisesti maailman parhaimpien linnoitteiden läpi, joskin ensin saarrostaen. Ensin viime kesällä kaatui Lysychansk ja nyt sitten Bakhmut. Molemmat ovat Ukrainan rintaman AVAINkaupunkeja.

 

Wagnerit ovat nyt siis jo kaataneet KAKSI KOLMESTA Ukrainan tärkeimmästä puolustuslinjasta. Eli ensin oli Popasnajan kukka, joka kaatoi Lysychanskin.

 

 

Popasnajan kukka kasvaa: Venäjä motitti Zolote-Hirsken ukrainalaiset joukot! Romahtaako Ukrainan koko rintama?

 

 

Tänä vuonna oli sitten vuorossa Bakhmut-Soledar-Siversk (nro. 3) ja sen eteläinen jatke Avdiivka-Marinka (nro 2) -linja. Kaksi kolmesta puolustuslinjasta on siis melkein jo hajoitettu. Jäljellä on enää heikoin eli kolmas puolustuslinja eli numero 4. Tämä näkyy hyvin alla olevasta kartasta.

 

Kuvassa linkki lähteeseen

 

 

 

Kuten kartasta näkyy, niin Ukrainan eteläinen puolustuslinja on osittain riippuvainen Bakhumut-Siverskin puolustuslinjasta! Mielenkiintoista nähdä alkaako sekin kaatua dominoiden tavoin. Tähän viittaa Avdiikan saarrostusoperaation alkaminen, johon liittyy myös yllä ollut video.

 

Nyt kun Bakhut on kaatunut voisi vuorossa olla paljon suurempi saarrostus tähän tapaan.

 

 

Kuvassa linkki lähteeseen

 

 

Jopä läntinen eversti myöntää, ettei Ukrainalla ole mitään mahdollisuuksia pysäyttää Venäjää, jos se lähtee täydellä voimalla hyökkäämään.

 

 

 

Totta kai Ukrainan rintama tulee romahtamaan. Kannattaa nimittäin muistaa, että nyt ei olla vielä edes puhuttu Venäjän 200 000 – 300 000 mobilisoimasta sotilaasta, jotka ovat vielä reservissä valmiina hyökkäämään milloin tahansa. Venäjä selvästikin nyt muokkaa taistelukenttää samalla, kun se jatkuvasti tuhoaa valtavia määriä parhaimpia ukrainalaisia sotilaita lihamyllyissään.

 

Mielenkiintoista nähdä milloin Venäjä antaa lopullisen iskun.

 

Tai sitten ei annakaan, vaan käyttää vain Ukrainan sotaa hyväkseen laajentaakseen ja tehostaakseen armeijaansa entisestään! Venäjä voi nimittäin tehdä vielä yhden mobilisaation, jotta voi sitten vallata KOKO Ukrainan ja tarvittaessa taistella Natoa vastaan. Putin ja Xi ovat selvästi kyllästyneet lännen mahtailuun ja valmistautuvat pistämään sen kuriin, jos länsi ei peräänny.

 

Samalla tietysti pistetään kuriin myös yksi suurisuinen lilliputti eli Suomi.

 

Megadiili valmis? Hyökkääkö Venäjä Suomeen ja Kiina Taiwaniin?

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

21 thoughts on “Ukrainan rintama romahtamassa? Kuinka tärkeää on Bakhmutin valtaus?

 1. Jos ja kun ukrainalaisia kuolee nyt tykistötaistelussa paljon enemmän kuin venäläisiä, niin totta kai Venäjän kannattaa säilyttää tilanne tälläisenä mahdollisimman pitkään. Eli käytännössä se voi vaikka vähentää tulitusta jos näyttää että ukrainalaiset joutuvat liian ahtaalle ja sen takia alkavat suunnittella perääntymistä.

  Venäläisten läpimurrosta seuraisi vain se että venäläiset joutuisivat pian uusiin kaupunkitaisteluihin joissa kuolisi valtavasti ryssän omia solttuja ja ukrainan siviilejä. Samalla eteenpäin siirtyneiden rintamalinjojen taakse jäisi roppakaupalla ukrainalaisia vastarintaliikkeen jäseniä tekemään sabotaasia ja maalinosoitusta himars-raketeille.

  Ja jos tämä juoksuhautasotiminen oikeasti kuluttaa ukrainan resurssit loppuun, niin sitten niiden kannattaa mieluummin kai tehdä jotain muuta. Mitä tuo muu voisi olla? No, ehkä ukraina voisi vaikka ryhtyä maksamaan palkkioita Venäjän energiakauppasektorin vahingoittamisesta tyyliin venäläisen öljy- tai kaasutankkerin räjäytyksestä missä päin tahansa maailmaa 5 miljoonaa bitcoineina ja merenalaisen kaasu-tai öljyputken räjäytyksestä 2 miljoonaa. Maanpäälisen putken räjäyttämiseen riittäis varmaa puoli miljoonaa kannustepalkkiota.

  1. Ok, ehkäpä öljyputkien tai -tankkereiden räjäytys ja siitä aiheutuva sotku ei oikein edistäisi kansainvälisiä sympatiaoita Ukrainaa kohtaan, eli se oli huono idea…. yliviivataan se🧑‍🎨 Silti ukrainalaiset saavat nyt pikaisesti keksiä jotain uusia keinoja jos nykymeininki näyttää johtaban tuhoon.

 2. Suomen transuarmeija on selvitetty 1-2viikossa.Kannattaa Halla-ahon etsiä suojaa kun Wagnerin väki koputtelee sivarin oven takana…..

  1. Hullu-uhon pidättäminen on vain de-natxifikaatiota. Jotenkin en tunne sääliä…

   Miten muut sotasyylliset jauhosanna ja Mäntyniemen isäntä? Ne ovat denatsifikoitu paljon siemmin sukellusveneellä Etelä- Amerikan viidakkoon. Jauhosanna ainakin viihtyy Kolumbiassa hyvin. Sale vetää Karibialla aurinkotuolissa sikaria ja tekiilaa. Jussi tyhmänä poikana jää kiinni yksin.

  2. Naiset ja matut sekä soijapojat sais hoitaa sotimiset Suomen osalta eikä haittais vaikka kaikki kaatuisivat.

 3. No joo, vai muka tykkejä. Kyllä Iltasanomat sentään jotain totta kertoo, sillä sen sivuilla on vastuullisen journalismin merkki toisin kuin LL:llä. Mitäs siihen sanoo LL, että IS kertoo Venäjällä olevan vain käsiaseita ja kenttälapioita? Mites rintama kehittyy sitten, kun venäläiset saavat esim.7-luvun Kalashnikoveja? Nythän Bakhmut on kestänyt noin pitkään ja urhoollisesti kenttälapioita vastaan.

  1. Bakhmutin alueella ovat olleet historiallisen kovat linnoitusketjut ja näiden eliminointiin on kulunut aikaa, kun ei ole ollut kiirettäkään.

 4. Ukraina on pannut Bakhmutiin teuraaksi kaikki parhaimmat prikaatinsa. Koko Donbassin rintama kaatuu Bakhmutin mukana ja Ukrainalta loppuu iskukyky. Juutalaisnäyttelijälle on tärkeintä vain levittää joka ilta harhaisemmiksi käyviä diktaattorin monologejaan kuinka Ukraina tulee ajamaan Venäjän joukot ulos maasta, jotta kansa pysyy sodan kannalla ja jotta Suomen kaltaiset hyödylliset idiootit ylläpitävät hänen narkomaanista sotaansa.

  1. Sonta-Zelenski saa hyvät provikat isänniltään, kun jatkaa sotaa. Niillä rahoilla on hyvä rakentaa turvabunkkerit Uuteen-Seelantiin. On sillä jo oma sukellusvenekin varmaan ja miljardihuvila Floridassa.

 5. Bahmutissa kuulemma 10-12000 Ukrainan sotilasta,pääosin maanalaisissa tunneleissa.Vailla huoltoa,ammuksia.venäläinen radiosieppari kertoi että Puolan,italian kielet lisääntyneet radiopuhelin liikenteessä.

 6. Nato on kokoajan täysin avoimesti korostanut että pääasia on saada heikennettyä ja jopa tuhottua Venäjä. Tätä tehtävää juutalaiskoomikkokin on valjastettu ajamaan tai muuten hänelle tulee hyvin pikainen lähtö CIA:n toimesta. Pelissä on koko USA:n ja Naton arvovalta.

  1. Ne on menettäneet arvovaltansa ainakin minun silmissä. Varmaan lepovuorossa kattovat drag queen transuesityksiä.

 7. Virossa yksi maailman kovimmista sotahulluista Kallas ja Reformipuolue ottivat ison voiton sillä Viron pieni kansa elää ja hengittää isottelusta Venäjälle ja länsiliittojen täydellisestä huoraamisesta. Kallas meni jopa niin pitkälle että kutsui Viron ”itsenäisyyspäivänä” sekä EU:n että Naton johtajat kylään. Jopa Viron persut Ekre on yrittänyt vähän hidastaa Viron psykoosia, mutta mikään ei auta.

  1. Taas psykootttinen laiha hormonikierteessä oleva nainen pikkuvaltion diktaattorina. Jotenkin muistuttaa Suomen tilannetta.

 8. Denazifikaation alussa valenatseilla oli ihan hyvä tykistö ja he saivat paljon tykkejä lisää naton homoilta, mutta Venäjän armeija tuhoaa niitä kiihtyvään tahtiin. Lancet-droneilla on tuhottu paljon valenatsien tykistöä. Kohta on tykit loppu, niin milläs sitten tykitetään?

  Venäjän armeija on myös alkanut käyttää 1500 kg pommeja denazifiointiin, mikä on aina positiivinen asia!

  Milloin Venäjä lopettaa pehmoilun ja pudottaa FOABin?!!

  1. Kyllä se nyt on tullut selväksi, että hetkinen haluaa venäjän totalitarismin myös Suomeen. Miksi et vaadi niin rakastamaasi denatsifikaatiota venäjälle, siellähän niitä natseja oikein vilisee.

 9. Menee täällä sukkana läpi näköjään kaikki venäläismielinen uutisointi.

  Torjuntavoitto Ukrainalla on jo, ja mitä tulee Venäjän maineeseen, verratkaa nyt tätä ”erikoisoperaatiota” USA:n Aavikkomyrskyyn tai toiseen Irakin sotaan. Päivistä viikkoihin ja vihollisvaltio täysin pasifioitu toisella puolella maailmaa, kun taas Venäjä on syvällä suossa vuosi sodan alkamisen jälkeen vaikka konflikti ad hoc -varustettua paljon pienempää naapuria vastaan on alle tuhat kilsaa Moskovasta. Kuka muistaa Naton operaatioissa nähneensä pesukoneita tankkien päällä varastettuna, tankkia toisen perään tien varressa paskana tai Natojoukkoja valittamassa sosiaalisen median videoissa varusteiden puutetta.

  Kunnon nothingburgereita olivat myös täällä uutisoidut Euroopan jäätyminen ilman kaasua, Naton aseiden kylmää kestämättömyys (???) ja ne monet monet kerrat kun Ukrainan joukot olivat muka tupla-triplamotissa.

  Onneksi Suomen kansa on konfliktista oppinut, että itäiseen naapuriin ei voi luottaa ja toisaalta että todellisessa sodassa länttä vastaan Venäjää vietäisiin kuin litran mittaa, siinä ei miehekkäät värväysvideot paljon auttaisi.

 10. Samalla Ukrainan sota on osoittanut hyvin miten koko Naton liittouma on ylipäätään täysi farssi, eikä pysty mitään Venäjälle tai Kiinalle. Kyseessä on pelkkä pedofiilien, huumekauppiaiden, orjakauppiaiden, terroristien ja varkaiden muodostama paperitiikeri.

 11. TYKKITULELLA se SUOMIKIN torjui Neuvostoliiton Suurhyökkäyksen kesällä 1944 käyttämällä sitä TARKAN radiotiedustelun ohella HYÖKKÄYKSEEN vasta ryhmittyvien PUNA-ARMEIJAN murskaamiseen. Ennen kuin se tuskin kerkesi aloittamaan miesmääräisesti ja panssarivaunujen osalta moninkertaisesti YLIVOIMAISEN hyökkäyksen kohti suomalaisten asemia. Tätä toimintaa auttoi vielä kenraali Vilho Nenosen kehittämä koko maailmassa ainutlaatuisen TYKKITULEN mittausjärjestelmän ja KORJAUSTAULUKON kehittäminen, jonka avulla pystyttiin kymmenien tykkien yhteistuli keskittämään hyvin pienelle alueelle. Joka teki MURHAAVAA jälkeä tiiviisti ryhmittyneisiin vihollisen hyökkäysvoimiin. Kun sodan jälkeen VAROTOIMENA mahdolliseen Neuvostoliiton miehitykseen kaikki suomalaisten TIEDOSTELUOSASTOJEN materiaali ja laitteet siirrettiin YHDYSVALTOIHIN Ruotsin kautta. Nenosen laatima menetelmä päätyi amerikkalaisten käsiin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*