Marco de Wit 6 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Lukija:

Tiedä enää mikä totta, mutta…

Voiko Suomen isänmaallisuuskenttä olla enemmän hajallaan kuin se nyt on?

Ei ole luonnolista, monia hajoittajatoimijoita on tämän aikaan saanut.

 

 

Vastaus:

Nimenomaan. Kannattaa muistaa, että Suomi on Pietarin porteilla, joten TIETYSTI Suomen kansallismielinen kenttä on hajotettu ja natotettu mm. juutalaisoligarkkien johtamien Persujen, VKK:n ja Sinimustien toimesta. Pääagentitkin ovat selviä, kuten olemme vuosien ajan nimiä luetelleet.

 

Ketään ei kuitenkaan kiinnosta. Perusongelmana on suomalainen passiivinen kansanluonne ja äärimmmäinen naivius. Jos jossain arabi- tai edes latinomaassa politiikassa paljastuu selviä sabotöörejä, niin niille käy hyvin nopeasti hyvin huonosti. Suomessa kukaan ei reagoi mihinkään, joten agentit saavat rellestää ja mädättää joka puolella.

 

Ei kuitenkaan kannata menettää täysin toivoa. Nyt kun tiedetään mistä tämä totaalinen hajaannus johtuu, niin on ehkä mahdollista korjata tilanne. Periaatteessa se on hyvin helppoa. Tässä yksi ehdotus:

 

Vapausmielisten puolueiden ehdokaslistat vajaita! Onko vielä toivoa vaalivoitosta? Porsaanreikä pelastaa?

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

34 thoughts on “Päivän kuva: Skene

 1. Nel­jäs te­ol­li­nen ka­tast­ro­fi Ohi­os­sa.
  –    Anot­her train de­rails in Ohio
  –    https://archive.today/VRlxn

  Te­ki­jä sa­ma kuin edel­li­ses­sä suis­ta­mi­ses­sa, Nor­folk Sout­hern, jon­ka il­mei­ses­ti omis­taa Black­Rock.
  –    … Ja on­han se re­pub­li­kaa­ni-osa­val­ti­oi­den tu­ho­ami­nen DeepS­ta­ten asi­alis­tal­la ai­van kär­jes­sä.

  USA:n hal­li­tus pa­kot­taa rau­ta­tie­yh­ti­öt kul­jet­ta­maan vaa­ral­li­sia ke­mi­kaa­le­ja vaik­ka ne ei­vät ha­lua.
  –    U.S. go­vern­ment FOR­CES rail­ro­ads to car­ry ext­re­me­ly to­xic che­mi­cals even if they don’t want to
  –    https://archive.today/BrDZw

  1. Jenkkilän vakio-bioasehyökkäyksiä omaa kansaa kohtaan. Milloin Suomessa? Entä kuinka monta jenkkien/israelin bioaselaboratoriota Suomessa on jo nyt? Veikkaatteko, että lääkefirmat täällä vain kiltisti rokottavat ihmisiä eivätkä tee mitään muuta? Miksi Suomessa kaikki koronatestit (= laiton dna-keräys) menevät jonkun yhden firman läpi, firman jota ei ollut edes olemassa pari vuotta sitten?

   1. Erittäin hyvä kysymys. Voit olla varma, että sinun ja muiden DNA-perimä on nyt rikollisen sionistisen rahaeliitin käsissä.

  1. Mitä muuta voi odottaa pullmössösukupolvilta ja niiden perillisiltä? Ei niitä ajattelu kiinnosta, vaan uudet sähköautot ja tuulimyllyt sekä ulkomaan matkat.

   1. Pikemminkin viina ja huumeet, millään muulla ei ole väliä. Ensi viikolla voi vaihtaa tuulimyllyt täysin avoimeen satanismiin ja luonnon tuhoamiseen, jengi ei väräytä edes paksua harmaata silmäluomea. Eikä limainen punainen pupillikaan reagoi.

    Huomasin jo lukiossa 90-luvulla. Ja samoin huomasin, että ”vihreät” eivät koskaan poistu kaupungista eivätkä tiedä luonnosta mitään. Koitin naiivina osallistua toimintaan, koska pidän luonnosta, mutta ei siitä niiden harmaanaamaisten narkkarien kanssa tullut mitään. Meinasivat kuolla nauruun, kun sanoin että tykkään herätä viikonloppuaamuna aikaisin ja kävellä metsässä. Kuulemma eivät muista elämästään yhtäkään viikonloppuaamua. Suomalaiset ylipäätään vihaavat kaikkea herkkää ja kaunista, alkavat heti kiusaamaan. Jos taas kerrot samanlaisia juttuja kenelle tahansa espanjalaiselle, turkkilaiselle, puolalaiselle tai vietnamilaiselle, niin he tietävät heti mitä tarkoitat, ja jakavat omia kauniita kokemuksiaan elämästä.

    En toki sano, että vihreät olisivat olleet sen enemmän narkkareita kuin kukaan muukaan, mutta eivät myöskään vähemmän.

    Narkkarien maa tämä Suomi. Vielä paljon pahemmin kuin mikään jenkkilä. Vanhempieni sukupolvi on täysin koukussa kahviin, telkkariin, sairauksiinsa ja useissa tapauksissa viinaan; minun sukupolveni on täysin koukussa viinaan ja huumeisiin; minun lasteni (jos niitä olisi; pitää ensin löytää kiva tyttö nykyisestä asuinmaasta) sukupolvi on vielä edellisiäkin pahemmin koukussa someen, kännyköihin, masennukseen ja huumeisiin.

    1. Geneettisesti paras aines, noin miljoona suomalaista, lähti oikeisiin töihin 1800-1900 -luvulla. Sota tappoi 100 000 parasta miestä. Tänne jäi sairain, tyhmin ja laiskin osa suomalaisista. Siksi kaikki menee päin helvettiä joka tasolla. Nyt nämä heikkolahjaiset ovat keksineet ruveta röksyttämään isommalleen ja uhoavat sen tuhoutuvan parissa viikossa.

     Jos Venäjä hyökkää jätetään tuokin rupusakki kuolemaan. Siirretään armeija Pohjois-Ruotsiin väliaikaisesti ja palataan, kun denatsifikointi on suoritettu.

     1. Loppujen lopuksi tämä kaikki johtuu suomalaisten huonoista geeneistä. Miehet ovat auktoriteettisokeita, sovinnollisuushakuisia pelkureita ja raukkoja. Suomalaiset naiset taas ovat aina olleet henkisesti ja fyysisesti rumia, umpilaiskoja ja uskottomia huoria, jotka nussivat aina tilaisuuden tullen vihollisia ja tunkeutujia, sekä ottavat heti tilaisuuden tullen avioeron.

 2. So­si­aa­li- ja ter­veys­mi­nis­te­riö: tar­tun­ta­tau­tien tor­jun­nas­sa on nou­da­tet­ta­va na­ton mää­räyk­siä.
  –    Na­to-avus­tei­nen ro­ko­te­pak­ko, ro­ko­te­pas­si, mas­ki­pak­ko ja WHO-dik­ta­tuu­ri py­sy­väs­ti tar­tun­ta­tau­ti­lain­sää­dän­töön?

  Kaik­ki lain­sää­dän­tö on teh­tä­vä na­to-yh­teen­so­pi­vak­si jo nyt,
  –    kos­ka EU:n päi­vät on jo lu­etut ja
  –    sen jäl­keen meil­lä on enää na­to.

  It­se­näi­syys ei ole vaih­to­eh­to.
  –    Kuo­le­ma suo­ma­lai­sil­le!

   1. Mikäpä siinä, kyllähän Suomella on millä maksaa blackrockille: säästöt, eläkkeet, asunnot, maa, mineraalit, pohjavesi, kansallispuistot, valtion yritykset, infrastruktuuri, kunnat, laitokset, terveystiedot, veri, dna, elimet, kehot lääketutkimukseen (mengelen tyyliin), lapset.

 3. USA yrit­tää tai­vut­taa «liit­to­lai­set» suos­tu­maan en­nal­ta Kii­na-pa­kot­tei­siin.
  –    US hy­pes joint sanc­ti­ons on Chi­na over ‘mi­li­ta­ry aid to Rus­sia’ sme­ars, ‘woo­ing al­lies for bloc conf­ron­ta­ti­on’
  –    https://arc­hi­ve.is/sBFzr

  Täs­sä lie­nee sa­ma kaa­va kuin val­ti­oi­den saa­mi­ses­sa «koor­di­noi­dun ko­ro­na­tor­jun­nan» taak­se:
  –    Esi­te­tään kau­hea uh­ka­ku­va
  –    Saa­daan val­ti­ot suos­tu­maan en­nal­ta mää­rää­mät­tö­miin toi­miin
  –    eli siir­to­maa­isän­nän tah­toon, oli­pa se mi­kä ta­han­sa.

  1. USA joutaa helvettiin ja ikuiseen kadotukseen. Se ei anna Suomen olla rauhassa, vaikka Suomi sijaitsisi Himalajalla. Missään ei saa olla rauhassa.

   USA on toinen mielisairaiden läskien maa. Mikä on toinen? Yhtä tyhmiä aaseja molemmat täynnä. Niissä on sama ideologia ja massaviihdejärjestelmä sekä sama kieli ja kulttuuri. Kaikki alkuperäinen ja aito pitää tuhota, muovia ja teeskentelyä tilalle, joka maksaa helvetisti. S-tana!

 4. Kaikkien aikojen surkein vaalikampanja kansallismielisillä. Veikkaan että saavat miinus 0.2% lasketuista äänistä.

  1. Vaalit muodostuisivat paljon mielenkiintoisemmiksi jos voisi antaa ”miinus ääniä”.

   Mutta jos katsellaan sitä porukkaa joka toimii puolueiden riveissä niin se on noin 15 000 ihmistä jotka saavat ”politiiksta” palkkansa Suomessa. Ja jotka pitävät panttivankeinaan ja mielivaltansa orjana noin 5.2 miljoonaa ihmistä. Siis melko pieni joukko jos ajatellaan äänestäjien määrää.

 5. Monet henkilöistä ovat täysin selviä vieraan vallan vakoojia ja maanpettureita, mutta suomalaiset ovat tosiaan niin totaalisen naiiveja ja auktoriteettisokeita. He myös näkevät satanistiset vihollisemme amerikkalaiset, britit ja ruotsalaiset ikään kuin parempinä, hyvinä ja moraalisempina, vaikka he ovat kansanmurhanneet suomalaisia kaikkein pahiten ja tehokkaimmin.

 6. https://strawpoll.com/polls/QrgebwoDXZp

  Siinä se nyt on; tökerö strawpoll-gallup puoluekannatuksesta. Sen ymmärrän paremmin kuin hyvin miksi maassamme ei pidetä kansanäänestyksiä isommista asioista (EU-tukipaketit, NATO-jäsenyys, jne) ja myös sen miksi yksikään puolue ei kysy kansalta, edes omilta kannattajiltaan, mitään on myös aika selvää ainakin hallituspuolueiden kohdalla. Se miksi yksikään näistä ”aitokansallismielisistä” pienpuolueista myöskään halua kysyä KANSAN mielipidettä mistään alkaa olla jo vaikeammin ymmärrettävä asia puhumattakaan siitä miksei edes Laittoman Lehden kaltaisista vaihtoehtomedioista löydy galluppeja? Mikähän siinä kansan mielipiteen selvittämisessä on niin pelottavaa ettei Marcokaan uskalla sitä tehdä? Joka tapauksessa toisin kuin se toinen LL:n kommentoija joka toisinaan kyselee galluppien perään minä tarjoan ratkaisuksi noita strawpolleja vaikka se onkin tökeröin tapa noiden galluppien tekoon. Ratkaisun koeajamisen nimissä tein tuollaisen puoluekannatusgallupin, sitä vastaako tuohon kukaan tai haluaako Marco, se toinen toinen galluppien perään kyselijä, minä tai joku muu noita ruveta päivittäin tekemään on sitten asia erikseen…

  Gallupeista ja vaihtoehtomedioista puhuen, AINOAT gallupit joita olen vaihtoehtomediossa nähnyt löytyvät PT-mediasta:
  https://pt-media.org/?s=gallup
  En tiedä mitä tuosta pitäisi ajatella koska en pidä tuota PT-Mediaa vaihtoehtomediana vaikka se jostain syystä tuolla murkut.orgin listoilla onkin, varsinkin viime vuoden aikana NATO”keskustelun” suhteen ja ”putinistien” kommenttien sensuroimisen jälkeen en näe mitään eroa valtamedian ja Paavon tekeleen välillä mutta sille on annettava pisteitä siitä että siellä pari galluppia on ollut. Olen myös huomannut että sinimustat näyttävät kaapanneen Partisaanin lisäksi myös tuon verkkolehti Kansalaisen jossa on ollut viime aikoina vain SML:n ehdokkaiden esittelyjuttuja, muutenkin kyseisen sivuston sisältö alkaa näyttää PT-Median kaltaiselta NATO-propagandalta ja se että sieltä eilen löytyi juttu otsikolla ”VKK: Valta Kuuluu Kremlille” todistaa sen että puoli on valittu ainakin pienpuolueiden suhteen.

 7. Mitä jos syyt ovat paljon yksinkertaisempia, kun on seurannut ”kansallismielisten” puolueiden ulostuloja, niin ei se mikään ihme ole, jos ihmisiä ei kiinnosta. Salaliittoja toisensa perään, todistamattomia väitteitä syvästä valtiosta, koronarokotuksista jne. Heiltä puuttuu politiikan substanssiosaaminen. Minä ainakin ajattelen, kun valitsen ehdokasta, miten hän pystyisi toimimaan esim. ministerinä. Noista puolueista ei löydy yhtäkään mitat täyttävää ”poliitikkoa”. Huudetaan EU eroa mutta ei tuoda esiin niitä seurauksia mitä erolla olisi Suomen taloudelle ja yhteiskuntaelämälle. Huudetaan vain eroa kaikesta, mikä liittää meidät eurooppalaisuuteen. Ei tuoda esiin, miten Suomi selviytyisi yksin venäjän kyljessä. Hurskaasti sanotaan, että puolueettomana selviämme ilman minkäänlaista apua ja että voimme kauppapolitiikassa voimme solmia kahdenkeskisiä sopimuksia. EU eron seurauksena menettäisimme yhdet maailman suurimmista sisämarkkinoista. Mitä tilalle, siihen en ole löytänyt vastauksia vain epämääräisiä toivotaan toivotaan julistuksia. Suomi taantuisi heidän politiikallaan kauas menneisyyteen, jota ei ole ollutkaan. Suomesta ei tule yhden kulttuurin homogeenista valtiota, jossa ei ole tilaa erilaisuudelle ja moniarvoisuudella. Noiden puolueiden lupaukset ovat tyhjiä. Siksi ne eivät menesty vaaleissa ja siinä ei ole kyse mistään evoluutiopsykologiasta, sillä ei ole mitään tekemistä asian kanssa. Se, joka näin väittää asettaa itsensä toisten yläpuolelle tukiessaan näitä puolueita. de wit haluaa osoittaa sormella tavallista omilla aivoillaan ajattelevaa äänestäjää ja sanoa: sinä olet tyhmä, se on sinun geeneissäsi, kun et äänestä vaikkapa Tiihosen puoluetta.

  1. EU Tiedotuskeskuksen MATSKUA on VÄKERRETTY ”tarkkana kuin PORKKANA”! Toisin sanoen. EU siis on ollut Suomelle jonkinlainen ONNENPOTKU v:sta 1995?!!!? Tuo on nyt jotain sellaista TUUBAA muine ”SUOSIKKI” poliitikkoinesesi, ettei SE tuo MITÄÄN muutosta nykyisten VATIPÄÄ poliitikkojen osalta. Mitä on Suomi? EI yhtään MITÄÄN, koska sitä EI ole edes enää OLEMASSA kuin NATO-EU-Iso-Britannia-USA SIIRTOMAANA ja tykinruokana PROXYNA ”kuluttamssa” Venäjää VAIN ja AINOATAAN NATO GLOBALISTIEN hyväksi!!! Siinäpä sitä MARMELAADIA!!!

 8. Virossa toiseksi suurimmalsi noussut Ekre puolue ei tunnusta vaalitulosta sähköisten äänien vuoksi, joita on voitu peukaloida!

 9. Amerikkalaiset ja brittiläiset, sekä yksi ryhmä ovat historian sairaimpia, rikollisimpia, sadistisimpia eläimiä mitä on koskaan ollut. Emme tule myöskään unohtamaan suomalaisia valkoisia huoria, jotka ovat synnyttäneet lapsia vihollisellemme ja ovat huoranneet itseään tunkeutujille ja vihollisillemme. Teidät tullaan myös kaikki muistamaan.

 10. https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000009432891.html

  Tästä huomaa taas miten vastaavasti Unkarissa suhtaudutaan omistamiseen, kulttuuriin, kansallismielisyyteen jne. Mädättäjä sai heti lähdöt Unkarin linnasta huumetaustaisen räppärin takia, josta ei myöskään oltu ilmoitettu etukäteen. Huomaa miten röyhkeästi suomalainen mädättäjä suhtautuu potkuihin linnasta ja ollessaan vieraana toisten maassa. Hän puhuu hänen linnastaan, hänen huonekaluistaan jne.

 11. Huomaa miten samat Naton sabotäärit ja vakoojat juoksevat vuodesta toiseen ryhmästä toiseen ja samat asiat toistuvat aina yhä uudestaan ja uudestaan.

  Laiton Lehti ei ole kuitenkaan tuonut hirveästi esille näiden ryhmien perustajia ja johtajia, jotka aina päästävät nämä sabotäärit ryhmiin ja liikkeisiin, sekä niiden johtoon. Tämä ei ole mitään sattumaa, vaan aivan suunniteltua.

  Natolla on omat erityiset likaisen työn asiantuntijat, jotka muut Naton kätyrit usein päästävät ryhmiin, liikkeisiin ja vaaleihin. Näin nämä muut voivat sitten aina pestä kätensä asian suhteen ja esittää kuinka he eivät tiedä mistään mitään. Luuleeko Laiton Lehti oikeasti, että he ovat niin typeriä, etteivät tiedä mistä on kyse?

  1. Hyvä pointti, mutta vaatii aika paljon todisteita syyttää jotain myyräksi ja sabotööriksi. Olemme jo aika monta paljastaneet, mutta kukaan ei reagoi mitään. Kukaan ei reagoi EDES persujen ja keskustan äänestyskoneisiin, vaikka pitävät meteliä USA:n äänestyskoneista.

   Ongelma ei siis ole vain näissä myyrissä ja heidän avustajissa, vaan tavallisissa ihmisissä ja kansallismielisissä aktivisteissa, jotka eivät kerta kaikkiaan reagoi avoimeenkaan sabotaasiin. Tämän takia vaaliliittoja on niin helppo sabotoida kerta toisensa jälkeen ja naton on niin helppo ottaa suurpuolueet haltuun äänestyskoneilla.

   Perusongelmana on naivi, konsensushakuinen ja alistuva suomalainen kansanluonne.

   1. Jännää miten satanistiset amerikkalaiset, britit ja suvakit, sekä sionistit kääntävät kaiken todistustaakan aina käänteiseksi. ”Hahaa, te ette voi todistaa yhtään mitään. Sinun pitää todistaa, että et ole rikollinen, terroristi ja mitä vielä.”. Amerikkalaisten ja brittiläisten satanistien lisääntyminen helpossa ynpäristössään oli todellinen kylmä vesisuihku normaaleille ja terveille kansoille. Nyt he pitävät oikeutenaan olla olemassa maapallolla ja pyrkivät kaikin keinoin orjuuttamaan tavalliset, terveet ja normaalit kansat, jotta nämä elättäisivät orja -ja huumekauppiaiden, sekä terroristien laiskat, sairaat ja epärehelliset jälkeläiset.

    Vapautta ei voi olla ja emme voi aloittaa parantumistamme niin kauan kuin nämä loisivat, sairaat ja rikolliset torakat ovat olemassa. He eivät tule koskaan suostumaan siihen, että muut kansat eläisivät vapaina, koska heidän olemassaolonsa on aina perustunut muista loisimiseen ja muiden työhön. Muiden vapaus tulisi olemaan tämän rikollisen saastan tuho ja loppu.

   2. Amerikkalaiset ja brittiläiset vihollisemme ovat aina vaatineet tätä käänteistä todistustaakkaa ja silloinkaan eivät myönnä yhtään mitään. Todella kätevää.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*