Marco de Wit 6 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Tässä on loistava esimerkki siitä mitä Laiton Lehti on sanonut jo vuoden ajan: Donbassissa on maailman ylivoimaisesti voimakkaimmat linnoitukset, joita puolustavat Naton hampaisiin asti rahoittamat, kouluttamat, johtamat ja aseistamat ukrainalaiset yhdessä Naton palkkasotilaiden kanssa.

 

Monien linnoitteiden valtaaminen on käytännössä mahdotonta, mutta ne on mahdollista saartaa! Tosin siihen tarvitaan KAHDEN puolustusinjan kaatuminen eli ensin Popasnaja-Lysychanskin puolustuslinja viime vuonna ja nyt tapahtuva Bakhmut-Siverskin puolustuslinjan kaatuminen!

 

Saattaa mennä vielä muutama kuukausi, mutta lähellä on!

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Päivän video: Venäjän strategia

 1. Tämä on hyvän ja Jumalan taistelu satanistisia amerikkalaisia ja brittiläisiä, sekä yhtä ryhmää vastaan. Amerikkalaiset ja brittiläiset satanistit ovat nyt satoja vuosia levinneet länteen ja itään, mutta Saatanan joukot voidaan nyt pysäyttää ja tuhota.

 2. Venäjän strategia laittaa kärkeen lapioin ja katuharjoin paikalliset Elokapinalliset, narkkarit, homostelijat ja muut aakkos- sekopäät. Sen jälkeen tulevat vasta Wagneria diggaavat ammattisotilaat, jotka panevat kaiken sileäksi. Ei naurata.

  Ukraina laittaa etulinjan parhaimmat miehensä ilman kunnon varusteita ja aseita.

  Kysymys: kumpi harrastaa positiivista rodunjalostusta, kumpi negatiivista? Pitkällä tähtäinellä Ukraina tuhoaa parasta geeniainestaan , valkoisia miehiä, mutta Venäjä tuhoaa omaa yhteiskuntakelvotonta kriminaaliainestaan. Kumpi kansa on jalostunut paremmaksi esim. sadan vuoden kuluttua? Toinen heikkenee, toinen vahvistuu.

  Hitler käytti jo sotaa rodunjalostustarkoituksessa. Mikään ei ole muuttunut. Toinen maailmansota oli Hitlerille suuri rodunjalostusoperaatio. Niin tämäkin.

  Kansat eivät vaan tajua olla riittävän kyynisiä, että näkisivät sotien perimmäisen geneettisen tarkoituksen. Idiootit tapetaan, parhaat jäävät eloon.

  Sodat ovat kuin harvennushakkuu talousmetsissä, eikö niin? Heikko huonokasvuinen puuaines poistetaan että jää tilaa kasvuun terveille puuyksilöille.

  Jeesuskin sanoi, poistakaa keskuudestanne tuottamattomat viikunapuut ja istuttakaa uudet taimet tilalle. Jeesuskin kannatti väestönvaihtoa? Vai oliko se Jeesus, kun tuossa on ristiriita Jeesuksen rakkauspuheiden kanssa. Ujuttiko joku munkki pyhiin teksteihin omia lisäyksiään?

 3. Venäläisille jää jonkun verran läntistä kalustoa sotasaaliiksi. Ei sillä sotaa kalusteta, mutta sillä on kuitenkin merkitystä. Ja noista paikoista on mahdollista sitten ampua vihollista ”selkään”.

 4. Ei hätää, suomalaisten lastenraiskaajien, huumekauppiaiden ja terroristien ohjaamat F-35:t lentävät kohta Ukrainaan ammuttavaksi. Naton hävittäjiä ei nimittäin pääse lentämään ja sotajoukkojen tai hallinnon johtoon ei pääse, ellet ole jo valmiiksi maanpetturi, lastenraiskaaja ja huumekauppaan sekaantunut täysin mätä ihminen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*