Marco de Wit 7 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti vaatii, että Suomi pysyisi puolueettomana eikä sotkeennu suurvaltojen peleihin. Ei varsinkaan, kun Suomi on hyvin pieni verrattuna kymmeniä kertoja suurempaan naapurivaltio Venäjään.

 

Presidentti Paasikivi oli oikeassa: Tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku. Niinpä Laiton Lehti on myös koko ajan sanonut, että Venäjä tulee murskaamaan Ukrainan. Toki tätä hidasti neljä asiaa:

 

1. Ukraina suuri valtio

Ukrainassa oli alunperin 44 miljoonaa ihmistä ja se on myös Venäjän jälkeen Euroopan toiseksi suurin valtio pinta-alaltaan. (Toki tästä huolimatta se on väkiluvultaan noin neljä kertaa pienempi kuin Venäjä ja monta kertaa pienempi asemäärältään ja pinta-alaltaan.)

 

2. Nato rakentanut linnoitteet

Nato on viimeisen 8 vuoden aikana aseistanut Ukrainaa ja rakentanut Itä-Ukrainaan maailman suurimmat linnoitteet.

 

3. Nato rahoittaa sotaa

Kukaan eikä siis myöskään Laiton Lehti arvannut, että Nato-maat tukisivat Ukrainaa 2022 noin 120 miljardilla dollarilla! Siis käsittämättömän suurella summalla. Itse asiassa summa on KAKSI kertaa koko Venäjän sotilasbudjetti.

 

4. Nato johtaa sotaa

Ukraina on täysin antanut sodan johdon Natolle, joka on lähettänyt myös kymmeniä tuhansia sotilaita ja valtavasti kalustoa Ukrainaan.

 

 

Tämä valtava apu on antanut vain noin vuoden lisäaikaa Ukrainalle eli se ei estä Venäjän murskaavaa etenemistä ja voittoa. Jopa natokiimassa olevat suomalaiset ovat tämän tajunneet.

 

 

Yle ja “tutkija” Ilmari Käihkö käänsivät takkinsa: Venäjä voittaa sittenkin Ukrainan!

 

 

Bakhmutin kaatuminen on nyt saanut viimeisetkin natottajat tajuamaan Venäjän ylivoimaisuuden.

 

Ukrainan rintama romahtamassa? Kuinka tärkeää on Bakhmutin valtaus?

 

 

Ainoa poikkeus tietysti Pekka ”CIA” Toverin kaltaiset vakoilupäälliköt ja muut Naton ”Bagdad Bob” propagandistit. Tässä muutama farssiesimerkki:

 

 

Nämä kaksi suosittua tubettajaa ovat selviä Natoagentteja.

 

Nämä kanavat puolestaan ovat ihan farssitasoa:

 

Farssikanavien joukossa on France 24, jonka uutisointi on tietysti paljon lievempää.

 

 

Jotkut farssikanavat hämäävät avainsanoilla.

 

 

 

Jotkut taas  yrittävät muuttaa puheenaihetta tai pelottelevat Natojoukoilla.

 

 

 

Tässä puolestaan huomaa miten intialainen kanava uutisoi rehellisemmin menemällä suoraan asiaan.

 

 

 

Tässä vielä todella taitava brittiläinen vakoilupäällikkö spinnaamassa Bakhmutin saartoa.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

31 thoughts on “Läntinen valtamedia vihdoin myöntämässä Bakhmutin kaatumisen. Yrittävät silti vähätellä Ukrainan tappiota!

  1. Venäjä ei ole ilmeisesti vieläkään toimittanut Wagnereille ammustäydennyksiä. Haluaako Venäjän armeija näin törkeästi pettää koko Donbassin rintamansa?

 1. Suomessakin jotkut tietyt tubettajat ovat selviä vieraiden valtojen kätyreitä.

  Amerikkalaiset ja britit, sekä ruotsalaiset ovat aina olleet täysin surkeita sotimaan, jonka takia heidän ainoa toivo on tukea proxymaita sotimaan Venäjää vastaan.

  1. >   tubettajat ovat selviä vieraiden
   >   valtojen kätyreitä

   Sit­ten vie­lä nä­mä tu­bet­ta­jat kor­va­taan ro­bo­teil­la, jot­ka tuot­ta­vat ai­don nä­köis­tä in­for­maa­ti­opas­kaa tuu­tin täy­del­tä.
   –    Se ei ole va­paa­ta tie­don­vä­li­tys­tä.
   –    Se on kuin väit­täi­si va­paan liik­ku­mi­sen tar­koit­ta­va ra­ja­ton­ta rel­les­tä­mis­tä pans­sa­ri­vau­nul­la.

 2. Läntiset kanavat valehtelevat, totuus lännestä kerrotaan arjalaisissa intialaisissa sekä kiinalaisissa kanavissa.

 3. Amerikkalaiset, brittiläiset, ruotsalaiset, sekä yhden ryhmän jäsenet ovat aina olleet surkeita suorassa sodassa ja eivät ole koskaan osanneet yhtään mitään. Heidän ainoa toivo on ollut yleensä huijata, terrorisoida ja tukea proxysotijoita, sillä heistä itsestään ei ole yhtään mihinkään.

 4. Joo… Nyt tää varstomies, emil kastehelmi, puhuu jo että ”vetäydytään hallitusti”. Niimpä niin… Kas kun ei ”hyökätään 180 astetta kääntyneenä”.

  1. Missään muualla ei CIA:n tiedustelupäällikkö pyöritä koko maan valtamediaa ja joku täysin nobody varastomies ole sotakommentaattorina ja strategia-asiantuntijana jne. Ihan oikeasti. Tsiisus Christ…

   1. Heh, nimenomaan. Kaiken kukkuraksi kansallismieliset natottajat nykyään fanittavat sitä varastomiestäkin, vaikka hän on se sama suvakki, joka aikanaan myyränä tuhosi heidän Rajat Kiinni FB-ryhmän.

    1. Aika mielenkiintoista historiikkia hänestä. Ei tainnut olla sekään mikään sattuma. Suurin osa ihmisistä ei tiedä näistä taustoista yhtään mitään. Hänellä on myyränä kehittynyt oikeinkin mukava ja teennäinen uraputki. Sionistien omistama valtamedia on mainostanut täysillä tätä hänen kirjaansa ja nyt hän toimii valtamedian varmaankin oikeinkin hyväpalkkaisena ”asiantuntijana”. Kyllä missä tahansa muussa maassa naurettaisiin tällaiset pellet pihalle. Suomessa kaikki ovat kuitenkin tasa-arvoisia ja ei toinen voi olla toista kyvykkäämpi. Tai jos valtio nostaakin jonkun johtajaksi, niin sitten häntä pitää kuitenkin uskoa, totella ja kunnioittaa. Ei auktoriteetti ja valtio valehtelisi.

   2. Ja kassaneiti on maan bääministerinä. Ei kai osannut laskea päässään vaihtorahoja asiakkaalle. Pomo sanoi Sannalle:” – olet niin surkea työssäsi, että kelpaat vain politiikkaan”.

 5. While the Institute for the Study of War notes that Ukrainian forces are likely now conducting a ’limited tactical withdrawal’ from the city of Bakhmut

 6. Suvakit ovat nyt hätätilassa ja tarvitsevat kriisiapua! Nato-standardien mukaisesti koulutetut valenatsit saivat elämänsä selkäsaunan Bakmutin lihamyllyssä!

  Mitä tekee nyt kaikkien suvakkien sankari aku? Olisiko akun aika viimein lähteä Donbassiin puolustamaan suvakismia!

  Aku! Pakkaa tavarasi ja lähde! Wagnerin supersotilaat odottavat sinua!

  1. Ne odottavat myös sinua ja toivovat, että et vain puhuisi pehmeitä. Ne ovat nähneet miten innokkaasti sinä denatsifioit kuviteltuja natseja. Sinusta olisi hyötyä komissaarina olosta rintamalla antamassa lunastamattomia lupauksia ja jos niistä ei uskottaisiin, niin lakalla vain päähän ja hetkinen olisi ensimmäisenä lekanvarressa. Sinun puheesi on yhtä mielettömiä kuin de witin, joka väittää, että Ukrainassa sotii kymmeniätuhansia NATOn sotilaita. Ei tätä usko edes venäläiset. Ja että länsi on avustanut Ukrainaa enemmän kuin mitä venäjän sotilasbudjetti on. Tämä ei pidä paikkaansa. Apu Ukrainalle on tähän mennessä n. 50 miljardia dollaria ja venäjän sotilasbudjetti on hieman laskentatavasta riippuen n. 150-180 miljardia.

   1. Ulinaa aku, pelkkää ulinaa! Nyt on käynnissä denazifikaatio ja naton homot pelkää!

    Myönnä pois aku, että Bakhmtin lihamylly on klassikko. Maailman parhaat supersotilaat eli wagnerit ovat suoriutuneet täydellisesti ja he ovat tuhonneet hyvin paljon valenatseja ja nyt esinahaton natsipresidentti on hyvin raivoissaan!

    Mitä seuraavaksi? Valenatsit heikkenevät, joten nyt tarvitaan rintamalle suvakit! Lopeta lässytys aku ja lähde Donbassiin!

    Olet täydellinen suvakkien marttyyri!

   2. Venäjän Sotabudjetin maksavat lännen asukkaat kohonneina bensan ja sähkön hintoina. Vihersuvakit astuivat suoraan Putinin energianhintamiinaan…

 7. Kaikki amerikkalaiset, britit ja ruotsalaiset ovat pelkkiä valehtelijoita ja huijareita, sekä sodankäynnissä pelkureita. Tämän takia he tukevat ja yllyttävät Ukrainaa ja Suomea käymään Venäjän kimppuun viimeiseen ukrainalaiseen ja suomalaiseen. He ovat orja -ja huumekauppiaiden, varkaiden ja terroristien pelkurimaisia jälkeläisiä.

 8. Mitä voit odottaa sairailta eläimistä, joiden koko elintaso perustuu huumeiden ja orjien myymiselle, terrorismille ja varastamiselle? Heillä on sairas, laiska ja epärehellinen orja -ja huumekauppiaiden kulttuuri. Aina kun he puhuvat, tiedät heidän valehtelevan silmät päästään.

 9. Amerikkalaiset ja britit eivät koskaan pärjää oikeassa kilpailussa ja oikeassa sodankäynnissä, jonka takia heidän pitää aina yrittää estää kilpailijoita ja yrittää tukea proxysotijoita, terrorisoida, kiristää, myrkyttää kaivoja jne. vastaavaa. Lisäksi heille on elinehto, että muut elättävät heitä, koska he eivät itse selviydy omillaan. He eivät tule koskaan suostumaan siihen, että muut elävät vapaina, koska he tuhoutuisivat täysin kyvyttöminä elätteinä. Hehän eivät itse ole tehneet yhtään mitään, vaan kaikki on aina saatu muilta.

 10. Satanistiset amerikkalaiset ja britit, sekä heidän tärkein liittolaisensa tullaan vielä murskaamaan. Amerikkalaisia ja brittiläisiä eläinsaastoja naurattaa vielä, mutta he tulevat maksamaan kaikille uhreilleen.

 11. Amerikkalaisten ja brittien sotapropagandalle tullaan vielä nauramaan kymmeniä ja satoja vuosia, sekä kertomaan heidän hirvittävistä satojen vuosien rikoksistaan. Nämä täysin sairaat ja rikolliset sadistit tullaan kaikki muistamaan.

 12. NYT voi jo puhua KARMAN LAISTA! Koko LÄNSIMAAILMA nauraen ILAKOI ”Baghdad Bobilla” PERSIANLAHDEN SODAN aikana v. 1991. NYTTEMMIN kokonainen LÄNSI on MUUN maailman NAURUNA ja niiden TOTUUTTA arvostavien läntisten REALISTIEN + sotahistoriaa tuntevien KESKUUDESSA.

  ”BAGHDAD BOB” teki kun KAIKKI ROMAHTI silmien edessä ITSEMURHAN. Aivan kuten Italian diktaattori DUCE Benito Mussoliniakin olivat LIITTOUTUNEILTA värväämässä häntä AMERIKOIHIN viihdeteollisuuden käyttöön eräänlaiksi ”eläväksi” PELLEKSI. Niin myös ”Baghdad Bobia” samat tahot olivat BUUKKAAMASSA valtoihin YLEISEKSI nauruksi!

  Mutta ”TUHANNEN INFLAATIO TAALAN KYSYMYS” on: Tekeekö NYT länsi ITSARIN??? ”Ympäri käydään, yhteen tullaan!”

 13. En ymmärrä onko Marcokin loppupeleissä myyrä kun pelleilee Irakin entisen puolustusministerin kustannuksella.
  Täytyy muistaa kuka oli vastapuoli: imperialistinen Yhdysvallat.
  Itse en ainakaan julkaisisi mitään mikä antaisi jenkeille väärän vallan tunteen.

  1. Paljon suurempia pellejä amerikkalaiset, britit ja Israelin valtio ovat olleet. Amerikkalainen ja brittiläinen eläin valehtelee aina kun suu käy.

 14. Pistää aina vihaksi kun amerikkalainen ja brittiläinen loisiva saasta puhuu meidän rahoista ja meidän verorahoista. Mistä ihmeen meidän rahoista? Rahat on varastettu kaikilta muilta maailman ihmisiltä amerikkalaisille ja brittiläisille rikollisille! Muistakaa se kun yhteiskunta kaatuu ja keille ne rahat ovat menneet kymmeniä vuosia.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*