Marco de Wit 7 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ukrainan sodassa on ollut yksi valtavan hyvä puoli: Maailma on muuttumassa moninapaisemmaksi. Nato-maat eivät voi enää sanella sääntöjä muille maille. Niinpä myös monet kehitysmaat ovat tajunneet, etteivät ole enää riippuvaisia Natomaista eli entisistä/nykyisistä siirtomaaisännistään.

 

Tässä Kongon presidentti lukee lakia Ranskan imperialistipresidentille Macronille, joka muuten vaan jatkaa ylimielistä käytöstään!

 

 

Laiton Lehti on valittanut, kun joku kongolainen tulee Suomeen isottelemaan. Toisaalta ihan yhtä paljon valitamme, kun joku eurooppalainen menee isottelemaan Kongoon.

 

Mietippä: Macron menee VIERAILEMAAN toiseen maahan ja sitten ottaa nokkavan ja luennoitsevan asenteen. Tämän huomaa jopa Macronin kehonkielestä. Yrittäisi edes teeskennellä kunnoittavansa maata, jossa on VIERAILEMASSA.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

14 thoughts on “Päivän video: Imperialisti

 1. Macron selvästi ylimielisesti vähättelee neekerimiestä ollessaan neekereiden vieraana. Samaan tapaan Trudeau on samanlainen totaalisen paha teeskentelijä.

  1. Jostain syystä Ranska ja ranskalaiset kuvittelevat olevansa suurvalta. Ja mitä ne tuottaa Pösön, rellun ja sitikan. kolme kovaa ruoste- ja vikalistoilla.

   Minä yhä edelleen ole sitä mieltä että vetäytyessään saksalasiset jättivät läpällä piirrettyjä suunitelmia ja ranskalaiset ottivat ne vastaan suurina sotasaaliina. Ja niihin pohjaa ranskalainen teollisuus.

   Kuka muuten tietää että Pariisi ja monet muut kaupungit on alta louhittu ontoiksi. Ja kun ihmisiä on kuollut milloin mihinkin ruttoon, niin kaupunkien alla on miljoonia luurankoja. Sinne ne on viety kun ei muualla ollut tilaa. Niin että… taudit muhii yhä kaupunkien alla. Ei enää niiiin romanttinen paikka, eihän.

 2. Ranskalaisilla, brittiläisillä, amerikkalaisilla ja ruotsalaisilla loisilla on aina tämä ”me olemme parempia”-asenne ja he ovat aina tulossa näyttämään miten asiat pitää kuulemma hoitaa.

  1. Entä onko helsinkiläisillä vihervassariruotsalaisilla ylimielinen ja öykkärimäinen asenne turvenuijia kohtaan? Maajusseja haukuttiin aikoinaan myös jyväjemmareiksi. Jyväjemmari on punaisten keksimä nimitys 1918, kun viljelijät eivät antaneet viljaa kasvissyöjäpunikeille. Tuo punikkiasenne ei ikinä lähde vasemmistopuolueista.

   Kesti 60 vuotta pääkaupungin eliitiltä tuhota uusiutuvan energian turpeen tuottajien elinkeino.

   Tilalle tuo ruohonpolttajaeliitti tarjoaa kannabiksen tuomista lähikauppojen hyllyille, että sekopäisyys ja turvattomuus varmasti lisääntyy suomalaisten keskuuteen. Itsehän eliitti asuu turvamuurien takana eliittialueella, joten he eivät näe ikinä todellisuutta unelmahöttöjensä läpi.

   1. Kun tulee SOTA ja NÄLKÄ! Silloin muuttuu MIELI, mutta kun se EI AUTA enää mitään. ”NAURAN KUUTAMOON…!!!”

 3. Imperialistinen Ranska riistää ja ryöstää vielä tänäkin päivänä Afrikkaa. Ranska pitää henkisesti entisiä neekerimaitaan vieläkin kuin ominaan brittiläisten ryöstäjien ja valloittajien tapaan. Samaan aikaan kehitysmaalaisten kuitenkin annetaan valloittaa Ranska. Täysin nurinkurista ja sairasta.

 4. Macaronilla on vaimona seniori-ikäinen apina, joten hänen olisi parempi pitää matalampaa profiilia.

  Suvakki-Macaron on niin lyhyt(lähes kääpiö), että poliitikkojen ryhmäkuvissa hänelle asetetaan koroke, jonka päällä hän sitten keikistelee! Kuinka naurettavaa!

  1. Joka toista apinaksi kutsuu on itse apina. Minä tiedän erään ”miehen”, jolla on kolme vaimoa ja oli yksi lapsivaimo, mutta hän pääsi karkuun. Kaiken kaikkiaan tunkkaista kommentointia hetkiseltä samoin kuin myös minulta mutta minä myönnän sen. Myönnätkö sinä?

   1. Myönnä aku, että olet katkeroitunut suvakki!

    Tule meidän puolelle! Hyvyys voittaa pahuuden. Aivan kuin star warsissa, niin me hyvät voitamme!

 5. MACRONIA ”on osunut LEUKAAN” useissa ent. SIIRTOMAISSA, jossa tuo TYHJÄPÄÄ on vieraillut. Mm. ALGERIASSA hänen piätessä TURHANPÄIVÄISTÄ puhettaan algerialaiset BUUASIVAT päälle niin voimakkaasti, että Macronin ääntä tuskin kuuli. Mutta MITÄPÄ tapahtuisi SUOMESSA? OKSETTAA jo kun sen jo edeltä TIETÄÄ!!!

 6. Macron on vanhan transun kanssa oleva riistäjä, joka nauraa rasistisesti neekerille ollessaan tämän neekerin vieraana. Kaikki ”älykkäät” valkoiset ovat aivan samanlaista hyödytöntä ja riittävän saastaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*