Marco de Wit 8 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Ainoana mediana Laiton Lehti perustaa syväanalyysinsä toisaalta luonnon lainalaisuuksiin, kuten evoluutiopsykologiaan ja toisaalta sosiaalisiin lainalaisuuksiin, kuten praxeologiaan eli talous- ja valtiotieteeseen. Nykyään nämä tieteet ovat tietysti julistettu vihatieteiksi.

 

 

Persujen sensuroima TOP 10 vihaprofessorin lista!

 

 

Moni kansallismielinen on hurrannut, kun ollaan esitetty monenlaisia vihafaktoja kehitysmaiden väestöstä. Erityisen suurta hurraus on ollut, kun ollaan kerrottu kuinka vaikeaa kehitysmaiden on luoda kehittyneempää yhteiskuntaa.

 

Uusin ÄO maailmankartta!

 

 

Hurraus kuitenkin loppui kuin seinään, kun Laiton Lehti alkoi kertomaan vihafaktoja valkoisista. Edelleenkin valkoisten ÄO on toki korkeampi, mutta se on nopeasti romahtamassa samalla kun se nousee kehitysmaissa. Vieläkin pahempaa on kuitenkin, että valkoiset ovat tulleet hyvin mielisairaiksi. Siis päinvastoin kuin mitä elämän perusasioissa kiinni olevat mieleltään paljon terveemmät ja maskuliinisemmat neekerit ja muu kehitysmaiden väestö.

 

Tämä osittain myös selittää miksi valkoiset naiset ovat niin kuumana kehitysmaalaisiin. Naiset automaattisesti huomaavat terveemmän geenistön varsinkin, kun se vähentää sisäsiittoisuutta tai rodun geenivirheitä.

 

Tohtori Dutton: Idiocracy-elokuva liian optimistinen. Romahdus jo muutamassa vuosikymmenessä!

 

 

Päinvastoin kuin kehitysmaissa, niin luonnonvalinta loppui valkoisten keskuudessa jo noin 200 vuotta sitten mahdollistaen valkoisten mieleen kohdistuneiden mutaatioiden eksponentiaalisen kasvun. Tohtori Duttonin mukaan tämä selittää pitkälle länsimaisen suvakismin ja varsinkin valkoisten naisten mielisairaan feminismin.

 

 

Päivän kuva: Noitaroviot takaisin!?

 

 

Erityisen hälyttävää on, että tämä mielisairauksien lisääntyminen on tapahtunut eniten varsinkin kaikista rikkaimmissa kansanryhmissä eli valkoisten waspien ja juutalaisten ashkenazien joukossa. Eli juuri siinä porukassa, joka Laittoman Lehden mukaan johtaa maailmaa!

 

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa XI: Putin

 

 

Vielä enemmän monet lukijat ärsyyntyivät, kun Laiton Lehti alkoi kertomaan suomalaisten kansanluonteesta. Laiton Lehti pyrkii nimittäin tutkimaan syntejä syviä eli suomalaisen kansanluonteen vahvuuksien, kuten rehellisyyden ja ahkeruuden lisäksi myös heikkouksia, kuten sopulimaisuus ja naivius. Yhdessä nämä huonot puolet johtavat kauhistuttavaan valtiouskovaisuuteen. Tästä vihafaktasta ollaan kirjoitettu monia juttuja.

 

 

Evoluutiopsykologia. Osa XV. Lukija: Suomalaisten perverssi harha: Valtiouskovaisuus

 

 

Selitys suomalaisten konsensushakuiseen valtiouskovaisuuteen on yksinkertainen: Pohjoisena kansana suomalaiset ovat taistelleet ensisijaisesti luontoa eikä muita heimoja vastaan. Tämän vuoksi suomalaisista on kehittynyt sekä (suhteellisen) perusrehellisiä että (suhteellisen) perusnaiveja. Ne ovat nimittäin kolikon kaksi puolta: Jos olet perusrehellinen ihminen, niin sinun on vaikea huomata ja varoa muiden valheita ja huijauksia. Samalla sinun on myös vaikea itse valehdella, koska perusrehellisenä olet siinä niin huono. Tästä siis seuraa kaksi asiaa:

 

1. Helppo aivopestä

Suomalaisen kansanluonteen sopulimaisuus ja naivius tekevät helpommaksi aivopestä suomalaisia enemmän kuin mitään muuta valkoista kansaa.

 

2. Huonoja propagandisteja

Suomalaiset ovat MAAILMAN huonoimpia juonittelijoita ja huijareita. Tämä selittää miten suomalainen sotapropaganda on niin paljon surkeampaa ja suorastaan lapsellisempaa kuin läntinen sotapropaganda. Tästä huolimatta se uppoaa suomalaisiin kuin kuuma veitsi voihin, jolloin syntyy negatiivinen kierre eli propagandaan uskotaan yhä enemmän, vaikka se muuttuu yhä psykoottisemmaksi.

 

3. Sotapsykoosi

Suomalaisen aivopesun totaalisuus synnyttää sitten ainutlaatuisen suomalaisen suvakki- ja sotapsykoosin, joka ottaa koko kansan haltuunsa. Tämän kaiken ja varsinkin epäpätevän sotapropagandan huomaa hyvin Ukrainan sotaa käsittelevissä jutuissa. Viime aikoina tämä on tullut yhä selvemmäksi, kun Ukraina on menettämässä avainkaupunki Bakhmutin.

 

Läntinen valtamedia vihdoin myöntämässä Bakhmutin kaatumisen. Yrittävät silti vähätellä Ukrainan tappiota!

 

 

Luonnollisesti suomalainenkin valtamedia yrittää kaikin keinoin vähätellä Bakhmutin kaatumista. Se vain tekee sen niin paljon huonommin. Suomalaiset toimittajat ovat tietysti täysin valmiina valehtelemaan, mutta ovat siinä farssimaisen huonoja. Tässä yksi esimerkki:

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

Toimittaja Teppo Ovaskainen näyttää olevan jonkinlainen Nato-agentti tai vähintäänkin agendatoimittaja, koska yrittää noin epätoivoisella tavalla vähätellä Bakhmutin kaatumista. Varmuuden vuoksi Bakhmutista ei edes puhuta otsikossa, vaan siinä annetaan ymmärtää Ukrainalla menevän nyt tosi hyvin!

 

Huvittavaa tässä on myös, että suomalaiset toimittajat menevät usein valheissaan vielä pidemmälle kuin edes läntinen propaganda. Ensin siis äärimmäisen puolueelliset ukrainan-juutalaisen oligarkkitaustan omaava ISW ja Ukrainan tiedustelu antavat askelmerkit eli ohjeet toimittajille siitä mitä ja miten pitäisi kirjoittaa. Kaikista maailman toimittajista suomalaiset toimittajat sitten tekevät innoissaan työtä käskettyä, mutta kuitenkin kaikista epäpätevimmin vieden sotapropagandaa pidemmälle kuin edes juutalaisoligarkit ja tiedustelupäälliköt!

 

Yllä olevassa jutussa tarkka lukija huomaakin, että edes ISW ei kehtaa valehdella suoraan, vaan ainoastaa spekuloi puhumalla toisaalta tästä hetkestä ja toisaalta kaukaisesta tulevaisuudesta. Erityisen huvittavaa on myös, että Ovaskainen ihan suoraan kertoo Ukrainan tiedustelupäällikön olevan vielä kaiken kukkuraksi sotilastiedustelun päällikkö!

 

Mietipä kuinka tyhmä sinun pitää olla, että otat tosissasi sodassa häviöllä olevan osapuolen sotilastiedustelun toiveajattelun!

 

 

 

Ovaskainen siis käyttää AINOINA lähteinään ukrainan-juutalaisen taustan omaavan Kagan-perheen ISW:tä ja Ukrainan sotatiedustelupäällikköä, jotka vielä kaiken lisäksi itsekin myöntävät vain antavansa spekulatiivisia arvioita! Ainoastaan Suomessa toimittajat ja myös hyvin suuri osa kansaa katsoo, etteivät sen enempää kostonhimoinen juutalainen instituutti kuin varsinkaan tiedustelupäälliköt nyt valehtelisi tai edes liioittelisi. Siis vaikka se on heidän työnsä!

 

Suomalaiset ovat ihan oikeasti maailman naivein kansa. Tämän takia suomalaiset ihan tosissaan kuvittelevat sodan osapuolten eli Ukrainan, Britannian (MI6), Israelin (Mossad) ja USA:n (CIA) tiedustelupalveluiden olevan luotettavia tietolähteitä! Sairaalloisen naivismin takia suomalaiset ottavat myös ihan tosissaan Pekka ”CIA” Toverin ja hänen kaverinsa Matti J. Karin puheet, vaikka molemmat ovat työkseen valehtelevia tiedustelu-upseereja.

 

 

Tiedustelu-upseerit Pekka Toveri ja Martti J. Kari vaativat lisää sensuuria! Vain semit kannattavat vapautta?

 

 

Tämän suomalaisen valtamedian patologisen valehtelun karmeuden huomaa vielä paremmin, kun vertaa länsimaiden propagandisteihin. Esimerkiksi CNN on yksi pahimmista propagandakanavista. Sielläkään ei kuitenkaan juuri koskaan valehdella yhtä törkeästi kuin Suomessa. Alla esimerkkinä CNN toimittaja, jota on selvästi käsketty vähätellä Bakhmutin kaatumista. Niin hän tekeekin, mutta samalla kuitenkin antaa ÄLYKKÄILLE katselijoille mahdollisuuden tajuta myös asian totuudenmukaisemman puolen.

 

Tässä CNN:n toimittaja selittää miten Naton viranomaisten mukaan Bakhmutin kaatuminen ei ole kovin vakava juttu. Tästä huolimatta ruudulla selvästi lukee, että CNN mielestä Bakhmut on AVAINkaupunki.

 

 

 

 

Tässä puolestaan CNN toimittaja selittää venäläisten kärsineen Bakhmutissa paljon tappioita, mutta samalla rehellisesti myös selittää useimpien kaatuneiden olleen nimenomaan wagnerien vankisotilaita!

 

 

 

Tässä CNN toimittaja tekee jotain todella rohkeaa: Hän kertoo kuinka Naton mukaan Bakhmutin kaatumisella ei ole strategista merkitystä, mutta sitten hän kertoo vastakkaisestakin näkökulmasta. Tämän jälkeen CNN:n toimittaja tekee jotain mitä Suomen televisiossa ei enää näe: Hän kertoo asiasta käytävän väittelyä. Katsojan pitää siis ITSE tehdä omat johtapäätöksensä!

 

 

 

 

CNN:n toimittajan siis annettiin kertoa totuuksia, mutta sitten ikäänkuin tilannetta korjatakseen lähetykseen ilmestyy puolueellisempi juutalainen toimittaja. Hän korostaa, että USA:n puolustusministerin mukaan Bakhmutin saarto ei ole merkittävää!

 

 

 

 

CNN tekee siis mitä viranomaiset käskevät, mutta kuitenkin sellaisella tavalla, että älykäs katsoja tajuaa mistä tuulee. Varsinkin kun puolustusministerikään ei suostu tekemään suomalaisten kaltaisia älyttömiä emävalheita. Katsoppas tätä puolustusministeriössä pitkään harkittua ja muokattua lausetta:

 

 

 

 

Huomaa miten koko lausunto on muotoiltu. Ensinnäkin siinä otetaan ensimmäinen persoona, jossa Austin puhuu omasta näkökulmastaan. Tämän jälkeen hän sitten avoimesti vähättelee Bakhmutin kaatumista, mutta samalla kuitenkin jättää takaportin more-sanalla eli selittämällä kyseessä olevan ENEMMÄN symbolinen kuin mitä aktuaalinen vaikutus. Implikaationa tietysti, että on sillä selvää aktuaalista strategista vaikutustakin.

 

Austinia ei siis voi sanoa emävalehtelijaksi. Näin hän säilyttää edes jonkinlaisen uskottavuuden päinvastoin kuin mitä emävalehtelevat suomalaiset poliitikot. Lisäksi Austin eli puolustusministeriö voi myöhemmin Ukrainan romahduttua sitten tarvittaessa selitellä, ettei hän väittänytkään Bakhmutin kaatumisen olevan täysin ilman strategista arvoa.

 

 

 

 

 

Germaaninen vs. suomalainen valehtelu

Näin germaanit siis valehtelevat. He venyttävät relativismia ja sanapelejä äärimmäisen pitkälle, mutta eivät juuri koskaan alennu farssimaiseen valehteluun. Tässä onkin valtava ero germaanin ja suomalaisen välillä. Germaani poliitikko on älykäs hämääjä, kun taas suomalainen poliitikko farssimainen emävalehtelija. Germaani häpeää sitä, että joutuu valehtelemaan. Lisäksi hän tajuaa valheella olevan lyhyet jäljet. Niinpä germaani yrittää aina lieventää valehteluaan takaporteilla. Suomalainen puolestaan tyhmästi ja YLPEÄNÄ emävalehtelee yhteisön/valtion agendan hyväksi.

 

Osittain tämä tietysti johtuu siitä, että suomalainen kansa hyväksyy emävalehtelun senkin jälkeen, kun se on todistettu emävalehteluksi. Suomalainen ei pidä valehtelua vakavana silloin, kun kyse on yleisestä poliittisesta valehtelusta. Henkilökohtaisen tason valehtelua kuitenkin paheksutaan syvästi.

 

Germaani puolestaan ei pidä valehtelusta sen enempää yleisellä kuin henkilökohtaisellakaan tasolla PAITSI silloin, kun pitää pönkittää omaa asemaa suhteessa muihin ihmisiin ja varsinkin vieraisiin kansoihin, jolloin taitava takaporttivalehtelu nähdään eräänlaisena hyveenä ja älykkyyden merkkinä.

 

 

Nato: Venäjä ei voi voittaa Ukrainan sotaa! (Määritelmällisesti)

 

 

Keräilijät vs. maanviljelijät

Suomalaisen valehtelun ensisijaisena tarkoituksena on siis aivopestä eli tiivistää OMAA kansaa, kun taas germaanin valehtelun tarkoituksena on aivopesemällä hajottaa MUITA kansoja. Nämä täysin erilaiset suorastaan peilikuvamaiset valehtelutyylit juontavat nimenomaan siihen, että germaanit ovat maanviljelyskansaa, jonka on aina pysyttävä sekä luonnon että sosiaalisten lainalaisuuksien ja faktojen piirissä. Metsästäjä-keräilijät voivat puolestaan täysin heittäytyä unelmiin ja heimon sosiaalisten valheiden verkkoon.

 

Maanviljelijät ovat siis enemmän kosketuksissa elämän tosiasioihin, koska maanviljelys edellyttää toisaalta luonnon monimutkaista muokkaamista ja toisaalta monimutkaisten sosiaalisten omistussuhteiden ymmärtämistä. Metsästäjä-keräilijät puolestaan saavat perusasiat ilmaiseksi luonnolta, jolloin ei tarvita sen enempää monimutkaista luonnon muokkausta kuin monimutkaisia omistussuhteitakaan. Tämän takia metsästäjä-keräilijät ovat sosiaalisesti ja siten myös psyykkeeltään kehittyneet paljon kommunistisemmiksi, joten he voivat helpommin ja syvemmin elää sosiaalisessa valheessa.

 

Ei siis ihme, että feminismi ja kaikenlainen äärisuvakismi on voinut niin nopeasti levitä Suomessa. Itse asiassa tohtori Duttonin mukaan suomalaisilla on valkoisten maailmanennätys psykoottisuudessa eli suomalaiset lähtevät sopulien tavoin mukaan kaikenlaisiin hullutuksiin heti kun tietty kriittinen massa on saavutettu. Valtamedian keskittyminen on vain nopeuttanut tätä prosessia.

 

Miksi Suomessa on satanistinen feministihallitus? Tohtori Dutton: Suomalaiset uskovat helposti noitia!

 

 

Suomalainen sotapsykoosi

Osittain tästä metsästäjä-keräilijöiden sotapsykoosista on se hyöty, että näin pieni heimo voi tehostaa omaa sotakykyään. Vain ne metsästäjä-keräilijäryhmät selviytyivät, jotka pystyivät luomaan kommunistisen psyykkeen eli toisaalta pysymään yhtenäisenä ja toisaalta sotapsykoosilla tuhomaan kilpailevat metsästäjä-keräilijäryhmät.

 

Mutta mitäs sitten, kun kilpailijaksi saapuikin älykäs ja ovela paimentolais- tai maanviljelyskansa? Seurauksena oli joka kerta jälkimmäisten voitto. Tämän vuoksi unkarilaiset ovat pärjänneet niin hyvin. Unkarilaiset ovat hyvin realistisia.

 

 

Evoluutiopsykologia. Osa XIII: Mikseivät suomalaiset ole samanlainen valloittajakansa kuin unkarilaiset?

 

 

Kosher-teurastamo

Kommunistinen kyky elää toisaalta ”unelmassa” ja toisaalta sotapsykoosissa eli emävalheessa tuhosi valkoiset metsästäjä-keräilijäkansat kilpailussa huomattavasti realistisempien ja ovelampien paimentolais- ja maanviljelijäkansojen kanssa. Ainoa valkoinen poikkeus oli kaukana pohjoisessa kehittynyt luontoäidin suojelema suomalainen kansa.

 

Germaanit ja juutalaisoligarkit ovat kuitenkin nyt saaneet täysin Suomen valtaeliitin ja valtamedian haltuunsa, joten on ollut helppo aivopestä suomalaiset kuolemaan germaanien ja juutalaisten puolesta. Suomalaisten sotapsykoosi on nyt niin suuri, että ovat ihan onnessaan kävelemässä suoraan kosher-teurastamoon.

 

Unz.com julkaisi pääsivullaan Laittoman Lehden World War Jew? -jutun! Joutui heti hyökkäyksen kohteeksi?

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

24 thoughts on “CNN vs. Teppo Ovaskainen: Suomen valtamedia vähättelee Bakhmutin saartoa jopa enemmän kuin CNN!

 1. Vaikka kuinka käyttäytyisit luonnollisesti ja terveellisesti, niin valkoiset suomalaiset huorat tuhoavat sinut. Suomalaiset valkoiset huorat ovat luonnostaan mitä ovat ja ovat aina olleet.

  1. joo eipä valkoisille Suomi -lehmille suomalainen mieskelpaa vaikka olisit normaali ja sporttinen sekä velaton ja paärjäätomillas, etkä ole päästäs pipi. Vain jotkut julkisuuden yltiövassarit kelpaa, mutta suurin osa ei.

   1. Haha. Ei todellakaan riitä. Olet aivan oikeassa. Tämä on täysin yleistä tietoa suomalaisten miesten keskuudessa. Paljon parempia valkoisia naisia on kuitenkin. Ei kannata masentua ja tyytyä johonkin suomalaiseen lehmään, vaan kannattaa etsiä kauempaa. Paljon parempi valkoisia naisia kyllä löytyy. Suomalaiseen huoraan tyytyminen saa miehet vain vihaamaan kaikkia valkoisia naisia, vaikka muista kansoista löytyy oikeita, paljon parempia valkoisia naisia. Heissä on suurtakin eroa.

 2. Kehittykää realistisessa kyynisyydestä. Mikään ei ole niin pahaa miltä näyttää, vaan VIELÄ PAHEMPAA.

  Valkoiset on diis koulutettuja, MUTTA MIELISAIRAITA. TERVE JÄRKI JA KRIITTINEN KAHDEN SUUNNAN AJATTELU PUUTTUU AIVOTOIMINNASTA KOKONAAN.

  Kyllä meillekin tervegeeninen musta nainen kelpaa.

 3. Voiko tästä vetää sen johtopäätöksen, että edelleen maanviljelijät ja maalaiset ovat älykkäämpiä js viisaampia kuin metsästäjä-keräilijä kaupunkilaiset? Maalaiset ovat realisteja, mutta koulutetut kaupunkilaiset ovat joukkopsykoosiin ja kommunismiin alttiita. Helsinkiläiset koulutetut vihervassarisuvakit ja muut sosiaalituilla eläjät sekä puoluemafian agentit ovat niitä tyhmiä metsästäjä-keräilijöitä tällä hetkellä.

  1. Suomalaisilla on metsästäjä-keräilijöinä korkea KESKIMÄÄRÄINEN älykkyys, mutta suomalaisten keskuudesta löytyy vähän oikeita neroja. Samoin suomalaiset ovat taipuvaisia mm. relativismiin, ryhmäpaineeseen ja konsensushakuisuuteen, sekä suomalaisten keskuudesta löytyy vähän anti-sosiaalisuutta, eli psykopatiaa.

   Muista kansoista on AIEMMIN löytynyt enemmän idiootteja, mutta nyt idioottien määrä kasvaa suomalaistenkin keskuudessa valtavaa vauhtia.

   Todellisuudessa ulkomaalaiset eivät ole yleensä sen älykkäämpiä kuin suomalaisetkaan, vaan päinvastoin! Amerikkalaiset, britit, ruotsalaiset jne. ovat kuitenkin äärimmäisen itsekehuisia teeskentelijöitä ja valehtelijoita, jotka esittävät parempaa ja älykkäämpää kuin ovat!

 4. Pääsikö Zelenskyiltä sammakko suustaan kun sanoi että Baghmutin menetys avaisi Venäjän joukoille avoimet väylät kohti tärkeitä ukranalaiskaupunkeja?

  Uutinen on Helsingin Sanomissa 08.03.2023 klo 03.56.

 5. Suvakkien syöksykierre kiihtyy! Suvakkien piti pelastaa maapallo ilmastonmuutokselta ja ihmiskunta globaalilta pandemialta, mutta jokin meni pieleen. Alkoi denazifikaatio!

  Nyt suvakkien psyykettä yritetään pitää kasassa massiivisella propagandalla, mutta huonoin tuloksin. Viime vuonna suvakit ihan oikeasti uskoi, että Venäjä rakentaa ohjuksia ukrainalaisista leivänpaahtimista ja pesukoneista! Suvakkeja on ollut helppo höynäyttää, koska he uskovat suvakismiin!

  Valenatsien operaatioista ei näytä tulevan yhtään mitään ja Bakhmutin lihamylly on osoittautunut todella tehokkaaksi.

  Suvakeille on alkanut muodostumaan ajatus, että voittaja kirjoittaa säännöt ja voittaja ei tule olemaan esinahaton natsipresidentti! Nyt aku on shokissa!

 6. Voisiko LL selventää mikä se Avdiika on? Onko tärkeä? Olen nähnyt sotavideoita sieltäkin, mutten osaa englantia ilman kauheaa vaivannäköä, lähes joka sana pitäisi katsoa sanakirjasta. Nyt kaikki isompi uutisointi on vain tuosta Bakhmutista. Oman alueen sanomalehteen ei ole senkään vertaa luottamista kuin PT-mediaan, jää vain LL suhtkoht puolueettomaksi suomenkieliseksi lehdeksi. Siis suhtkoht, ei täysin.

  1. Adviikasta valenatsit ovat vuosikausia pommittaneet Donetskia. On käsittämätöntä, että vieläkin on alueita, joista valenatsit kykenevät pommittamaan Donetskin kaupunkia.

   Mitään rintamaa Donetskissa ei ole, vaan kyseessä on siviileihin kohdistuva terroripommitus.

 7. Kiovan vallankaappaajien juntta aloitti hyökkäyssodan Itä-Ukrainassa laillista hallintoa tukeneita vastaan ja jatkoi sitä Minskin sopimuksiin asti, jonka jälkeen se jatkui terroripommituksina rintamalinjan takaa kiihtyen aina vuoden 2022 alkuun jolloin sitten Venäjä suoritti sotilaallisen väliintulon tämän sisällissodan keskelle.
  Suomen ääliöpropaganda on kääntänyt tämän kaiken täysin nurinkurin.

 8. Amerikkalainen ja brittiläinen on vielä pahempi valehtelemaan kuin venäläinen. Aina kun amerikkalainen ja brittiläinen puhuu, tiedät hänen valehtelevan taukoamatta silmät päästään. Kaikki mitä hän kertoo on pelkkää valhetta.

  Myös kansanmurhaamisessa amerikkalainen, brittiläinen ja ruotsalainen on vielä paljon pahempi kuin venäläinen.

 9. Luonnonvalinnan loppuminen ei selitä sitä miksi niin monet suomalaiset naiset ovat valkoisten naisten pahinta ja alinta saastaa mitä voit ikinä löytää, niin henkisesti, kuin fyysisestikin. Suomalainen huora ottaa lähes varman avioeron mentyään naimisiin, todennäköisemmin kuin ketkään muut valkoiset naiset. Myös parisuhteissa nämä suomalaiset huorat ovat umpilaiskoja, vaativia, kylmiä, aggressiivisia ja uskottomia kumppaneita, sekä pelkästään rahan ja materian perään.

  1. Täsmälleen päinvastaisia kuin sodan läpikäyneet isänmaalliset suomi-naiset eli lotat ja Martat. Voi tuntua oudolta, mutta sellaisia naisia eli vielä muutama sukupolvi sitten. Jätkiä nämä NYKYNAISET OVAT!

   1. Suomalaiset huorat ovat aina olleet samanlaisia. Nyt he ovat vain näyttäneet todellisen luonteensa. Siinä kaikki.

 10. Laiton Lehtikin jopa kehui Yhdysvalloissa esiintyviä satanistien ”super-saarnaajia”, joiden silmistäkin loistaa pahuus ja psykopaattinen satanistikatse. Amerikkalaiset ovat todellisuudessa teeskenteleviä ja valehtelevia valekristittyjä, jotka ovat kaukana kristinuskosta ja Jumalasta. Nyt ihmiset näkevät amerikkalaisten ja brittiläisten todellisen satanistiluonteen.

  1. Ulkoministeri Blinken. Katsokaa sen ilmeetöntä natsinaamaa ja syvälle kalloon porautuneita silmiä. Varmaan keltaiset hampaat, kun ei ikinä hymyile. Vaarallinen tyyppi maailmanrauhalle. USA:sta tietysti erästä porukkaa.

 11. Amerikkalaiset ja britit eivät ole valkoisia, vaan sekarotuinen sekakansa. Heissä on mm. pohjois-afrikkalaista ja lähi-itäläistä verta.

 12. Suomalaiset huorat eivät voi vastustaa erittäin älykästä neekerimiestä ja erittäin älykästä arabimiestä. He menevät aivan hulluiksi erittäin älykkäistä neekerimiehistä ja erittäin älykkäistä arabimiehistä. Suomalainen huora on täysin uskoton, joka nussii aina vihollista ja tunkeutujaa, sekä ottaa lähes varman avioeron kerta toisensa jälkeen.

  1. Win-win. Älykäs matu saa suomalaisen muijan avulla oleskeluluvan ja lapsen tehtyään suomimuija ottaa avioeron, niin saa kaikki yksinhuoltajan tuet. JA sitten täällä ihmetellään ETTEI KUNNON SUOMALAINEN MIES KELPAA. Matu ottaa uuden suomimuijan kierrätykseen.

   Ainoa kärsijä on lapsi, kun hän jää vaille turvallista ja esimerkillistä perhelapsuutta ja kunnon miehen mallia.

   Juuri noiden syiden vuoksi ei kunniallinen Suomi-mies kelpaa. Varmin yksinhuoltajan elättäjä on KELA.

   Tietysti plussaa, jos muija saa vielä lisäksi elatusmaksut. Tuo systeemi on laiskoille ämmille elinkeino.

 13. Suomalaiset ovat HYVÄUSKOISIA IDIOOTTEJA, jotka ovat niin TYHMIÄ, etteivät EDES älyä SUUTTUA kun heille VALEHDELLAAN ja PETETÄÄN. Paisi silloin kun SUOMALAINEN on KÄNNISSÄ!!!

 14. Vika ei ole lopulta edes miehissä, vaan suomalaisissa naisissa, joilla on surkeat ja köyhät geenit. Suomalainen valkoinen huora haluaa nussia erittäin älykkäitä neekerimiehiä ja erittäin älykkäitä arabimiehiä. Suomalaiselle valkoiselle huoralle eivät kelpaa muutkaan miehiset valkoiset miehet, vaan suomalainen huora haluaa vahvan ja erittäin älykkään neekerin ja tämän lapsia. Kaikki suomalaiset miehet tietävät kaiken tämän ja tämä on yleistä tietoa.

  Suomalainen valkoinen huora on myös tilastojen mukaan uskottomimpia valkoisia naisia mitä voit ikinä löytää. He ottavat lähes varman avioeron ja suomalaisen huoran todennäköisyys ottaa avioero avioliitossa on valkoisten naisten kaikkein korkein!

  Eivät muutkaan miehet halua suomalaista huoraa henkisten tai fyysisten ominaisuuksien takia, vaan korkeintaan saadakseen passin ja silloinkin lähdetään vittuun 3-5 vuoden jälkeen, kun hekään eivät kestä suomalaista huoraa, edes rahasta!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*