5 thoughts on “Ukraina-sarjakuva

  1. Totuussilmälasit.

    Joskus kouluaikana me pojat onnistuimme kehittämään silmälasit, joilla näkee vaatteiden läpi. Sitten vuoron perään katselimme noilla laseilla tyttöjä ja huudahdukset olivat sen mukaiset! Tyttöjen ei tietenkään saanut antaa katsoa laseilla.

  2. Onko mitään hyvää saatu Ukrainalta? Talvisodassa tulivat tappamaan ja raiskaamaan suomalaiset, saatiin ydinsaasteet duoraan Suomeen ydinvoimalan koepolton seurauksena v. 1986, nyt Ukrainan sota, sen pakolaiset ja loputon tukeminen aseilla ja velkarahalla. Lisäksi ovat kuulemma cermäisiä tyyppejä, jos pomoksi pääsevät. Voiboll tietysti koukussa hyviäkin tyyppejä.

    Ei muuta kun rauhaa tekemään ja Venäjälle ne alueet mitä se vaatii. Suomikin joutui luovuttamaan 15% alueistaan kommareille. Mitä siitä? Palkkioksi saatiin rauha 78 vuodeksi.

    1. Mitään hyvää ei ole koskaan ukrainasta tullut eikä tule. Suomi ja Suomalaiset ovat jo hävinneet tämän sodan riippumatta siitä mitä itse taistelukentällä tapahtuu. Kyse on enää siitä miten valtava lasku meitä odottaa ja selvitäänkö pelkästään taloudellisella romahduksella vai meneekö tässä MEILLE TÄYSIN KUULUMATTOMASSA SLAAVIEN RAJAKAHAKASSA vielä henkikin. Täysin käsittämätöntä että tähänkin paskaan piti kätensä työntää.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*