Marco de Wit 8 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti fanittaa kristinuskoa pitäen sitä koko valkoisen sivilisaation perustana. Erityisesti Temppelinherrat melkein pelastivat valkoisen sivilisaation. Toisaalta samalla Laiton Lehti suhtautuu katoliseen kirkoon hyvin kriittisesti. Miksikö? No, koska se sisältää yhden luonnonvastaisen periaatteen: Pappien selibaatin!

 

Miksi Temppelinherrat tuhoutuivat? Juutalaiset ja homot taas asialla?

 

 

Evoluutiopsykologia osoittaa, että heterous on luonnollista palvellen ja kasvattaen yhteisöä. Homottaminen johtaa aina yhteisön tuhoutumiseen, koska homot eivät voi lisääntyä keskenään.

 

Toisaalta tämä ei tarkoita, että homous olisi epäluonnollista. Päinvastoin. Homous on kehittynyt vähentämään miesten välisiä konflikteja. Tämän näkee hyvin siitä miten vanhin poika on useimmiten se maskuliinisin. Mitä enemmän poikia nainen saa, niin sitä todennäköisemmin hänelle syntyy homopoika. Homous on siis hormonaalinen ilmiö. Nähtävästi myös Aleksis Kivi tämän tajusi, kun kerran Seitsemässä Veljeksessä se nuorin on juuri se feminiinisin.

 

 

Homot ovat tutkimusten mukaan myös keskimääräistä sivistyneempiä, verbaalisempia ja uskonnollisempia. Nämä ovat kaikki yhteisölle hyödyllisiä asioita, kunhan homoja ei päästetä määräilemään ja mädättämään perheinstituutiota.

 

Itse asiassa monet homot tajuavat tämän itsekin ja liittyvät katoliseen kirkkoon! Sinänsä tämä olisi hyvä asia, mutta vain jos homot eivät olisi yliedustettuna. Katolisen kirkon selibaattivaatimus onkin täysin järjetön, koska se TAKAA, että suurin osa kirkon johtohenkilöistä on homoja! Ei välttämättä aktiivisia, mutta silti homoja eli siis omoja.

 

Ainoa keino puhdistaa kirkko on sallia papeille avioliitto. Tosin sitä tietysti vastustaa kirkon johto, joka on ihan täynnä homoja. Vatikaani on käytännössä homovaltio!

 

 

Nyt on jälleen tullut uusi tutkimus, joka todistaa homomafian vallan katolisessa kirkossa. Tutkimus perustuu sadoille haastatteluille, joten se on siinä mielessä melko kattava.

 

 

 

 

 

Tähän videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys, joskin se välillä kutsuu homoja eläimiksi!

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

20 thoughts on “Uusi tutkimus: Vatikaani täynnä homoja ja omoja! (Youtuben käännös: Eläimiä)

 1. Katolisuus on kokonaisuutena jotain todella sairasta ja epäluonnollista. Jumala tuomitsee ankarasti sodomian ja käskee poistamaan sodomiitit seurakunnasta, kunnes nämä ovat hävenneet ja parantuneet sodomiasta.

  Vatikaanin kirkot ovat täynnä satanistista symboliikkaa kellarikerroksissa ja ensimmäisissä kerroksissa. Messujen aikaan he jopa laulavat Luciferista! Satanistit ovat aikoja sitten vallanneet katolisen kirkon itselleen.

  Laiton Lehti on täysin oikeassa siinä, että papeille pitää sallia avioliitto naisen kanssa. Vain näin kirkko ja kristinusko voi pysyä puhtaana. Jos vaadit kirottua selibaattia papeille, niin voit olla varma siitä, että sodomia lisääntyy eksponentiaalisesti ja toisekseen uskovaiset heterot kastroivat vielä itsensä!

  1. Luther salli pappien avioliitot. Luther nousi paavin ylivaltaa vastaan. Ihan yksi historian perusläksyistä tuokin tieto. Yerveen järjen käyttö on sallittua, sanoi Luther.

 2. Ihmisten pitäisi ottaa joistain venäläisten hyvistä puolista mallia ja heidän ortodoksikristillisyydestään, mutta ihmiset ovat nyt täynnä Naton ryssävihaa ja näkevät, että amerikkalaiset, britit ja Israel ovat se hyvä ja Venäjä on kaikessa paha ja pitää vihata Venäjää.

  Luterilaisuuden yksilökeskeisyys on nimittäin myrkkyä ja meidän pitää palauttaa kristinuskon yhteisöllisyys ja hyvä sosiaalinen paine! Valkoisista naisista on tullut nyt pelkkiä huoria lännessä ja varsinkin Suomessa.

  1. Ortodoksisuus on okkultismia, samalainen harhaoppikirkko kuin katolilainen kirkko ja luterilainen kirkko.

   Opit otetaan vain ja ainoastaan Raamatusta.

   Temppeliherrat ovat samaa bluffa.

   1. Kukaan Temppeliherroista oikeasti tietävä ei pidä heitä minään bluffina, vaan he oikeasti itse elivät tiukasti aidon kristinuskon mukaan. Ihmisten on jotenkin vaikea ymmärtää.

    1. ”vaan he oikeasti itse elivät tiukasti aidon kristinuskon mukaan”

     Väite on väärä.

     kristittyjen aseet ovat hengellisiä, kristityt ja kristittyjen valtakunta eivät ole tästä maailmasta (Kor.—2.-kirje-korinttilaisille-1)

 3. Tämä salamafia ehkä myös selittää miksi siellä niin usein raiskataan ja hyväksikäytetään poikalapsia.

 4. ”Toisaalta samalla Laiton Lehti suhtautuu katoliseen kirkoon hyvin kriittisesti. ”

  Katolinen kirkko on aina vastustanut kristinuskoa, siksi se aikanaan perustettiin. Katolinen kirkko on peukaloinut ja manipuloinut Raamattua koko olemassaolonsa aikana, tuhonnut ja tappanut. Vatikaani toimii koko ajan Raamatun oppeja vastaan. Vatikaani keksi myöskin islamin, toi muslimit nopeassa tahdissa Kyprokselle 694, Andaluciaan 711 tarkoituksena tuhota Eurooppa ja kristinusko.

  Paavi ja paavius on myöskin koko ajan yrittänyt tuhota lutheranismia, joka on myöskin harhaoppikirkko, pikkasen fiinimpi vaan kuin katolinen kirkko.

 5. Se selittääkin sen mädännäisyyden ja saastan mitä Vatikaani suoltaa.

 6. Liike Nyt: ”Nuuskan myynti lailliseksi ja viinit ruokakauppoihin”, …terveelle nuorisolle… Kuka kirjoittaa noidenkin vaaliohjelman ja minkä aineiden vaikutuksesta?

   1. Liike Nyt jatkaa: ”Sähköyhtiöt ja jakeluverkko pitää ottaa valtion haltuun” Siis onko tuo markkinatslousmyönteinen vai sosialistipuolue?

 7. Katolinen kirkko palvoo oikeasti Atonia, aurinkosymboli (Lucifer) näkyy joka puolella ja messuissa täysin avoimesti.

  https://www.bitchute.com/video/hcekpm4mA4yy/

  Katolinen kirkko on pelkkää hämäystä ja kontrollin väline kuten kaikki valtauskonnot. Vatikaanin alla on kaikki muut kirkkokunnat, myös meidän Ev.lut. kirkko.

  LaitonLehti vaihteeksi metsikössä, että oikeen selibaatti rassaa, muttei nää muut asiat? Uskomatonta skeidaa.

  1. Metsä tulee siitä kun ei lue Raamattua, niin on kokonaan hukassa, Marco on metsässä.

   Vähän sama kuin perussiionistit jotka ovat ns kriittisiä EUlle mutta ovat aitoja globalisteja

 8. Mm. Iso-Britanniassa vallalla ovat aina olleet kuitenkin satanistit ja valekristityt. He ovat aina vain teeskennelleet kristittyjä, koska hyötyivät siitä. Myöhemmin nämä satanistit levisivät myös Amerikkaan ja Australiaan.

  1. Vihreät leikkivät olevansa lionnonsuojelupuolue ja vasemmisto on olevinaan köyhien puolella…Politiikka se vasta huijausta on

 9. Hyvä kysymys. Katolisen kirkon satanismi on täysin selvää ja näkyy kaikkialla, jopa Vatikaanin kirkkojen symboliikassa, sekä messujen sanoissa.

 10. PÄÄSYY siihen, että Katollisten pappien PITÄÄ elää SELIBAATISSA eli AVIOLIITTOINTITUUTIO on heiltä KIELLETTY. Ensin syyksi voi LUONNOLLISESTI kuvitella ”PUHTAUS” eli KRISTINUSKONNOLLISISTA syistä on PIDÄYTTÄYDYTTÄVÄ saastuttamasta itseään LIHAN HIMOILLA eli seksistä NAISEN kanssa. Mutta melkeinpä pääsyynä lieneekin SE, että kun Katolinnen PAPPI ei mene naimisiin niin silloin hänellä EI ole RINTAPERILLISIÄ, jotka perisivät pappina toimineen isänsä OMAISUUTTA.

  Näin KATOLLINEN KIRKKO turvaa MAALLISEN MAMMONAN pysymisen kirkkolaitoksessa aivan kuten ERÄS juutalainen RIKAS sukukunta huolehti siitä ettei FYRKKENDAALIT valuneet ”sekarotuisille piskeille”!!!

  Katollista kirkkoa ovat HORJUTTANEET jo vuosikymmeniä PEDOFILIA ja seksuaaliset poikku poikien HYVÄKSIKÄYTTÖTAPAUKSET, joissa UHRIEN määrät liikkuvat kymmenissä ellei sadoissa tuhansissa. Uhrit ovat jo aikuistuttuaan tuoneet KOKO heidän elämäsä RIKKONEET tapaukset julkisuuteen.

  KATOLLINEN KIRKKO ja VATIKAANI ovat AKTIIVISESTI peitelleet tapauksia ja poikien hyväksikäyttämiseen syyllistyneet papit ovat saaneet pitää VIRKANSA kunhan KOSMEETTISIA ”rangaistuksia” on annettu esim. siirtämällä tällainen rikoksentekijä taka-alalle kirkon hallinnossa vähemmän esillä olevaan virkaan pois julkisuuden VALOKEILASTA! Mutta JUMALALLAPA on ”pimeänäkölaitteet” OMASTA takaa, joten varsinainen ”TYÖNANTAJA” kyllä TIETÄÄ siinä missä Veikko Vennamon ”KANSAKIN TIESI!!!”

  1. Katolinen kirkko on talmudistinen kirkko, sellaiseksi se perustettiin ja sellainen se on aina ollut. Siksi homot homppuilevat siellä niinkuin siioniwtisessa Israelissa.

   Pappi saa mennä naimisiin samoilla ehdoilla kuin muutkin, Raamatun ehdoilla.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*