24 thoughts on “Päivän kuva: Pride-Disney

  1. Elämme vapaassa LÄNSIMAISESSA DEMOKRATIASSA. TODELLAKIN!

   Kiitos Orwell ja Huxley paljastuksista. Sisäpiirin äijiä olivat.

   1. Muistakaa myös että Suomessa ei ole sallittua merkittävällä julkisella paikalla pilkata tai loukata Erdoganin kunniaa niin kauan kun Suomen ajaminen Natoon ei ole täysin valmista!

  2. Monen rakkaus kylmenee, kun laittomuus ottaa vallan.

   Tosiaan, vallanpitäjät eivät ole lainkuuliaisia. Syy: he ovat alimman tason idiootteja, jotka ovat joutuneet liian suuriin saappaisiin. Ei vaan ÄO riitä!.

  3. Tekstistä lainattua;
   Psykiatrit toimivat mielivaltaisesti ja tulkitsivat mm. avoimen rasistisesti Katja Kokkoniemen tummaihoisen afrikkalaisen rakkaan ja tulevan aviomiehen olevan hyväksikäyttämässä Katjaa, jolloin vankeutta pakkohoitolaitoksessa perusteltiin

   Miks tää on aina tätä hevonvittua

   1. Tälläiset kokkoniemet on syytäkin saada hoitoon ja afrikkalaiselle maasta poistaminen. Siltä ikävästi näyttää tämäkin tapaus, että kuka tässä on suurin suomalaisten kusettaja?

    1. Purra ja Halla-Aho suurimmat takinkääntäjät.

     Parran ulosantia ei kärsi kuunnella, kun hän PURISTAA IOKAISEN SANAN YKSITELLEN ULOS HAMPAITA YHTEENPURISTAEN.

     Kaikilla naispuolisilla puoluejohtajilla on ongelmia puhumisen kanssa. Ihme, jos joku mies noita äänestää.

  4. https://mvlehti.net/2017/01/11/ilja-janitskinille-oli-varattu-paikka-turun-vankimielisairaalasta/

   Kovaa kamaa tuokin juttu. Meinasivat sulattaa Janitskinin aivot tajunnanräjäyttävillä myrkyillä ja Hzmnj Lauermaa olisi ollut Prismassa morotina. Ei onnistunut pakkohoito, mutta istuttivat vatsasyövän Janitskiniin sairaalassa ja tappoivat hänet syövällä. Että tällaista täällä peräreiässä tälläkin kerralla.

   Potilasrekisterissä on muuten jo valmiina lähetteet kaikille toisinajattelijoille. Toimintamalli on kopioitu DDR:stä. Että ei se Suomen neuvostomiehitys 1944-1991 ollut jättämättä jälkeään Suomen viranomaiskäytäntöihin. Suomesta ei Nato-jäsenyys tee länsimaista yhteiskuntaa, sillä viranomaiset ovat kuin neukkulassa.

   Täällä on DDR edelleen voimissaan. Stasi ja KGB perustivat muuten vihreän liikkeen Saksassa 1980-luvulla.

   Ai niin, Saksa on kuulemma paska maa. Entä Suomi?

  1. BBB, 666. Ensin pitää houkutella Venäjä uhkailemalla sitä hyökkäämään Saksaan. Täystuhon jälkeen USA pääsee rakentamaan EU:sta itselleen täydellisen sen omistaman ORJAVALTION. Venäjä pitää houkutella uuteen sotaan EU: ta vastaan.

   Ukrainan sota on vasta uuden uljaan digimaailman synnytystuskien alkua.

 1. Aivopesu on läpinäkyvää. Rajansa silläkin. Ei vaan kiinnosta. Pride kaikkialla. Se on pelkkää ärsytystä ja viituilua. Olet huono jos et ole p r i d e. Myös lapsesi.

  Äidit vai iskät Disneyn boikotoinnin takana? Äidit. Niitä alkaa viluttaa. Ja toinen asia se, kun kotona on miespuolinen tonttu, joka ei osallistu lasten kasvatukseen, vaan tuijottaa salaa pornoa. Miehet tosiaan niin urpoja etteivät välitä lapsistaan ja siitä missä mediaympäristössä he elävät.

  Miesten tyhmyys ja välknpitämättömyys on nimenomaan monien ongelmien syynä. Tyhmiä kuhnureita kun ovat.

  1. Tässä mietin että jos suurin osa nuorista miehistä on ”munaohjattuja” niin suuri osa nuorista naisista on ”valtakiimaisia”. Aika usein tuntuu että avioliittoja solmitaan siltä pohjalta että mies koittaa valita sen helpoimman tai seksikkäimmän. Ja nainen sen jolla on suurimmat puheet ja isoimmat suunnitelmat. Ja kun molemmat kulissit romahtavat lasten teon jälkeen niin edessä on ”tupakkia parvekkeella” ja ”viikonloppujen odottelua”.

   En puolustele miesten väliinpitämättömyyttä lapsista mutta osasyy on naispuolellakin kun uskoavat kaikenmaailman ”monitaitajien” suunnitelmiin ja haihatteluihin. Vaikka ne olisivat kuinka korkealentoisia. Normaalilla miehellä on jalat maassa ja realistinen maailmankatsomus. Mutta se ei useinkaan riitä nuorusvuosina naisille.

   Itse en aikoinani suostunut käyttämään silkkipaitoja ja pukeutumaan pukuun enkä hyppäämään kaikenmaailman pippaloissa. No, naikkonen jätti minut ja valitsi insinöörin. Luuli saaneensa haluamansa. No, tällä hetkellä kun lapset on tehty niin liitto natisee ja aina tavatessamme on kauhea hinku tulla jutulle. Pyysipä jopa mökille juttelemaan meneistä. Itsellä ei nyt niin häävisti mene, mutta ei ole velkakaan ja tilillä jopa vähän rahaa. Työpaikka on ja arki rullaa tasaista tahtia.

   Niin että ehkä se ”tasainen arki” on sittenkin pitkän päälle parempi kuin äkkiä romahtaat kulissit. Perimmäinen kysymys tulisikin olla:”Haluatko lapsellesi hyvät geenit vai jotain muuta?”

   1. Valkoiset naiset nyt vain rakastavat nussia erittäin älykästä ja isoa neekerimiestä ja synnyttää tälle lapsia. Varsinkin suomalaiset naiset eivät voi vastustaa erittäin älykkään neekerimiehen tai erittäin älykkään arabimiehen kanssa nussimista.

 2. Kauankohan Disney meinaa pysyä vielä pystysssä mädätyslinjallaan vai kuvitteleeko se olevansa kuin jokin kaikkivoipa valtionlaitos?

 3. Kan­sain­vä­li­nen nat­si-nais­ten päi­vä
  –    Mos­cow con­demns ‘Na­zi ce­leb­ra­ti­on’ at Whi­te Hou­se
  –    http://archive.today/Zzfxv

  Va­lep­re­si­dent­ti pal­kit­si Uk­rai­nan kan­sal­li­sen Azov-pa­tal­joo­nan jä­se­nen ja nat­sin, Yu­lia Pa­evs­ka­jan, In­ter­na­ti­onal Wo­men of Cou­ra­ge -pal­kin­nol­la Val­koi­ses­sa nat­si-SS-ta­los­sa USA:ssa.
  –    Eri­tyi­sen ar­vok­kaak­si pal­kin­non saa­jan te­kee hä­nen toi­min­tan­sa Ma­riu­po­lis­ta maa­lis­kuus­sa 2022: Hän sur­ma­si omin kä­sin kah­den lap­sen äi­din ja sit­ten pa­ke­ni kau­pun­gis­ta las­ten kans­sa tees­ken­nel­len ole­van­sa näi­den äi­ti.
  –    Lap­set to­dis­ta­vat ta­pah­tu­neen.

 4. Koskahan on sitten seuraavien vuoro ? archive.today/kimmoleaks.fi . Suomea johdetaan vakuutusyhtiöiden keskusliiton kautta suurten puolueiden lahjonnalla.

  Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” Kertoo kuinka Suomea johdetaan ja mistä.

  Rikosilmoitus jätetty Kansalaistori 25.5. 2021 / Tokentube Kimmo Leino puhuu .

  Lisää tietoa kansalle Youtube 20.10. 2010 Fixit puhe panttikirjahuijauksesta Suomessa ja Euroopassa.

 5. https://mvlehti.net/2023/03/09/akuuttipsykiatrian-raikeat-epakohdat-katja-kokkoniemi-vapaaksi-laittomasta-pakkohoidosta/

  Tapaus on täysin vaiettu. Kuinka paljon näitä on Suomessa? Kuka tahansa milloin tahansa joutuu pakkohoitoon. Ei tarvita oikeudenkäyntiä. YHDEN LÄÄKÄRIN LÄHETE RIITTÄÄ VAPAUDENRIISTOON.

  Kokkoniemen tapauksessa hänen projektinsa tansanialaisten naisten auttamiseksi katsottiin MIELISAIRAUDEKSI. Kuka tahansa joka puolustaa itseään ja muita sorrettuja on myös MIELISAIRAS tämän sairaan yhteiskunnan mielestä. Suomi on koko maailman peräreikä ja pahin valtio kaikista. Itä-Euroopan peräjunttila, jossa sairaat koulutetut idioottipsykopaatit käyttävät valtaa.

 6. NEISEELLINEN kommentti: ”JUUTALAISTA MÄDÄTYSTÄ!!!” Itse WALT DISNEYTÄ karsastettiin USA:ssa kuten myös Charles Lindberghiä NATSI SYMPATIOISTA. Tosin KAIKKI länsimaailman SILMÄÄTEKEVÄT diggasivat ”AATUA” aina Winston Churchilliä ja Yhdysvaltain presidentti Franklin D. Rooseveltia myöten. Olipa Adolf Hitler jopa TIME-lehden kannessa ”kansikuvapoikana” muttei VOGUESSA. Säärtähän olisi näkynyt POLVIHOUSUISUISSA. Myöhemmin KOKONAINEN maailma saikin huomata, että ”POJAT OVAT POIKIA” ja monta ikkunaahan siinä RIKKI meni!!!

 7. Jäi uutisessa kertomatta, että tilaajien lasku johtui lähes yksinomaan Intian ja Kaakkois-Aasian 3,8 miljoonan tilauksen laskusta kriketin lähetysoikeuksien menetyksen vuoksi. Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa tilaukset ovat nousussa edelleen. Vähän pintaa syvemmältä voisi numeroita katsoa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*