Marco de Wit 9 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on yrittänyt kysyä persuilta ja sinimustilta, että luulevatko suvakkilännen antaneen Ukrainalle 120 miljardia dollaria pyyteettömästi ja vaatimatta vastapalveluksia? Jostain syystä vastausta ei ole tullut.

 

Niinpä Laiton Lehti on muistuttanut miten Ukraina on ensin joutunut antamaan koko taloutensa globalistien käsiin ja sitten vielä joutunut mädättämään omaa maataan suvakkimädätyksellä. Jostain syystä persut, sinimustat ja edes Vastarinnan natsit eivät ole halunneet Ukrainan lisääntyvää suvakkimädätystä kommentoida.

 

Miksiköhän? Olisivatko kentien natoagentteja tai niiden hyödyllisiä idiootteja?

 

 

Slava Pride-Ukraina! Sionistit ostaneet kansallismieliset ja jopa natsit?

 

 

Päinvastoin kuin Venäjän armeija, niin Ukrainan armeija hyväksyy eturintamalle naisia, homoja ja transuja. Ideana on selvästikin esiintyä ”suvaitsevaisena” ja näin saada lisää tukea lännestä.

 

 

 

 

Jotkut persut ja sinimustat antavat ymmärtää, että sodan jälkeen ukrainalaiset voivat sitten pysäyttää läntisen mädätyksen. Ai voivat vai? Mutta eikös ukrainalaiset vaadi sodan jälkeen vieläkin enemmän rahallista tukea lännestä? Luulevatko persut ja sinimustat oikeasti, että USA ja EU jatkavat miljardien antamista, jos ukrainalaiset pysäyttäisivät mädätyksen??

 

Persujen ja sinimustien naivius on samaa tasoa kuin suvakkien. Molemmat elävät fantasiamaailmassa. Toki niiden johtajat ovat realistisempia, mutta ehkäpä Natoagentteina eivät välitä.

 

 

Lue lisää:

Sinimustien puheenjohtaja Tuukka Kuru luopunut sionismista!

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

14 thoughts on “Myyrien valtakunta X. Sinimustien Slava-transu? Ukrainalla myös transusotilaita!

 1. Ehkä nuo muuntosukupuoliset kuuluukin eturintamalle. Mitäs muuta hyötyä niistä on kun ei ne edes lisäänny.

 2. Nazitransu! Mitä paljastuu seuraavaksi? Ehkäpä kääpiöhomonazi tai sankarilesbo?!! Yäääkh!!!!!

  Toisaalta tämä on hyvä asia, että pervojen ylivallan kannattajat alkavat kerääntyä Donbassiin odottamaan de-pervosaatiota. Yhteiskunnat eheytyvät!

  Aiemmin rintamalla kaatui Ruotsin armeijan kouluttama serbitaustainen julkihomo. Hyi! Hyh hyh!!!

  Denafikaation kiihtyessä naton homot kaivavat ”reservit” esiin. Todennäköisesti tulevaisuudessa pride-kulkueet piiritetään naton homojen toimesta ja kulkueeseen osallistuneet lähetetään de-homosoitumaan Donbassiin. Ehkäpä tällä menetelmällä myös apinarutto-pandemia saadaan eliminoitua!

  Pervot Donbassiin(myös aku)!!!

 3. Joo,Ukraina ihan sileäksi vaan,turha paikka.Venäjä voisi vielä tuon uhittelevan Viron pommittaa myös samaan syssyyn,ihan pelle paikka sekin.Suomen liittotasavallasta naurettavan helsingin täydellinen räjäyttäminen on kakkukahvien paikka. Ne eliitti yms oikein kerjäilee räjäytettyä eheytyshoitoa.

  Suomi on ansainnut johtajiensa työllä täydellisen hävityksen. Ällistyttävän paskaa johtamista. Kuvottavan surkea valtio. Joo,ja jos joku ulisee jotain muuttamisista ym niin ole rauhassa ,suunnitelma a,p ja see on valmiina. Tässä maassa ei nykyään ole mitään puolustettavaa,joten lämpöinen ilmastotyyppi kutsuu. Pärjäilkää virkamiehen lipovat Lakuhanuri-Akut, siinä oikein normi suomikuona.

 4. Toimitus voisi lopetella myös,turhaa valistaa yhtä puoltaprosenttia kansasta kun loput meduusan tasolla. Kiitos työstä kuitenkin.Pidättäydyn nettimaailmasta ja keskityn toisaalle ,Jenspalle tsemppiä ,kulkekoon valo aina mukanasi.

 5. Vielä on POJALLA ”hymy HERKÄSSÄ”, mutta KUOLEMANKENTÄT vievät JUHLAHUMUN pois! Olipa SE sukupuoli sitten MIKÄ tahansa. SOTA on asia, jonne menemisen SYY täytyy olla sellainen, että SE on VIIMEINEN ja VÄLTTÄMÄTTÖMIN ”ajolähtö”. Eikä kuin Rooman COLOSSEUMIN SIRKUKSEN viihdepläjäys ELÄVÄLLÄ voimalla maailman HERRASKAISTEN HERROJEN ja ROUVASKAISTEN ROUVIEN verenhimon tyydyttämiseksi. Koska TUO mädännyt POLIITIKKOJEN irvikuvien JOUKKIO haluaa TUNTEA ja NÄHDÄ pienten ihmisten SURUN, TUSKAN, HÄDÄN ja KUOLEMAN!!!

 6. luuleeko joku oikeesti lännen avustavan ukrainaa pyyteettömästi

  Esim. britit maksoivat usalle ww1 ja ww2 ”apunsa” viimeisen maksuerä 2012 ja ww2 viimeinen maksu 2006. Aina on hölmöt puhunut usan avusta kuin se olisi joku lahjoitus.

  1. Suomi on ottanut sinoana maana USA:n Marshall-apua WW2 jälkeen.

   Silloin johdon sanavarastoon kuului ”ei”. Nyt ainakin kaikille avunanojille ”kyllä” , koskazdkna löytyy veloille msksaja:kansa. Siihen voi johto aina luottaa. Kuinka johto palkitsee uskollisen kansan? Lisäämällä sen taakkaa. Milloin aasin selkä katkeaa?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*