Free speech 9 maaliskuun, 2023

 

 

USA:n vuoden 2020 presidentinvaalit voitti ylivoimaisesti Donald Trump. Vaalihuijauksella saatiin kuitenkin näyttämään siltä kuin Joe Biden muka olisi voittanut. Niinpä Trump ei halunnut luopua presidenttiydestä varsinkin, kun lain mukaan epäselvissä tilanteissa presidentin voi valita myös edustajainhuone.

 

Presidentin vaihtopäivä 6.1.2021 tuli siis hyvin dramaattiseksi, koska Trump odotti edustajainhuoneen päätöstä. Ikävä kyllä Trumpin oma varapresidentti puukotti häntä selkään ja esti asian menon edustajanhuoneen käsiteltäväksi.

 

Samoihin aikoihin Trumpin kannattajat osoittivat rauhanomaisesti mieltään USA:n parlamentin eli Capitolin kongressirakennuksen ympärillä. Pian sen ovet avattiin ja rauhanomaiset kansalaiset menivät sisään, jossa järjestivät kansalaiskokouksia.

 

Kongressin valtaus oli rauhanomainen

 

 

Jälkeenpäin demokraatit ovat kuitenkin demonisoineet näitä rauhanomaisia kansalaisia terroristeiksi ja useat joutuivat vankilaan moneksi vuodeksi. Tämän varjolla FBI pitää Trumpin johtamia republikaaneja terroristeina. Tällä tekosyyllä Trump ja monet muut kuuluisat republikaanit on myös sensuroitu sosiaalisesta mediasta.

 

 

Onneksi Tucker Carlson on nyt saanut käsiinsä videonauhat, jotka todistavat mielenosoittajien olleen oikeassa: POLIISI kutsui heidän sisälle kongressiin ja toimi oppaana avaten ovia!

 

Juuri tätä mielenosoittajat ovat koko ajan sanoneet, mutta harva on uskonut poliisin voineen niin toimia. Onneksi kaikki jäi videolle, vaikka niiden saaminen poliisin käsistä kestikin vuosia.

 

Katso itse, jos et usko.

 

 

 

Convoy-mielenosoitus

Kannattaa muistaa, että näillä tammikuun 2021 tapahtumilla oli suora vaikutus myös Suomeen. Koronatyrannian ollessa pahimmillaan rekka-autoilijat järjestivät helmikuussa 2021 Kanadassa parlamentin saartaneen Convoy-mielenosoituksen, jossa vaativat hallituksen eroa. Trump tuki mielenosoitusta, jolloin se laajeni laajenemistaan. Kanadan hallituskin oli lähes eroamassa, kun Trump-mieliset poliitikot hyökkäsivät Trudeaun äärisuvakkihallituksen kimppuun.

 

Pian Convoy-mielenosoitus alkoi leviämään myös Eurooppaan nimenomaan SUOMEN KAUTTA, koska Suomessa oli niin nopeat aktivistit ja mukaan ilmoittautui valtavasti ihmisiä. Ideana oli tulla Helsingin keskustaan monilla rekka- ja muilla autoilla sekä mahdollisesti leiriytyä pitkäksi aikaa myös eduskunnan ympärille.

 

Supo iskee

Tällöin tietysti myös Euroopan Nato-maiden tiedustelupalvelut joutuivat paniikkiin ja päättivät estää Suomen Convoy-mielenosoituksen, jotta se ei onnistuisi ja laajentuisi muihin Euroopan maihin. Väitettiin, että Convoy-mielenosoitus voisi muka johtaa samanlaiseen ”kapinaan” kuin mitä 6.1.2021 mielenosoitus USA:ssa.

 

Niinpä myös Supo ja poliisi eli polpo otti yhteyttä kaikkiin myyriin ja vasikoihinsa, jotta persut, VKK ja yleensäkään kansallismieliset aktivistit eivät lähtisi mukaan tukemaan ja organisoimaan mielenosoitusta.

 

Tällä Convoy-mielenosoituksen demonisoinnilla saavutettiin useita asioita:

 

Vasikoiden mobilisointi

Polpo aktivoi kaikki vasikkansa selvittääkseen Convoy-aktivistien taustat. Samalla myös selvisi joidenkin johtavien aktivistien olevan sionisteja, jotka yleensä suostuvat tottelemaan polpoa.

 

Myyrien mobilisointi

Polpo aktivoi kaikki myyränsä tuhotakseen Convoyn sekä sisältäpäin että myös ulkoapäin. Ideana estää varsinkin miekkareita aiemmin järjestäneiden kansallismielisten aktivoituminen tai vaihtoehtoisesti alkaa organisoimaan mielenosoitusta, mutta tuhota se sisältä käsin.

 

Miten tunnistat vasikat ja myyrät? TOP 10 tuntomerkkiä!

 

 

Myyräpalkan nostaminen

Estääkseen Convoyn Supo ja poliisit lupasivat myyrille suuria vastapalveluksia. Polpo siis lupasi auttaa myyrän poliittista uraa (esim. tuhoamalla tämän kilpailijoita) tai lupaamalla estää tutkimuksia myyrän mahdollisiin vero- tai taloussotkuihin. Vastaavasti samalla polpo tietysti sai myyrän tajuamaan, että jos ei auta, niin sitten elämä muuttuisi todella vaikeaksi.

 

Persut ja VKK

Tämä kaikki saattaa selittää miksi persut ja VKK yhdessä tekivät kaikkensa tuhotakseen Convoyn. Ensinnä persut olivat suoraan yhteydessä Convoyn suomalaisiin järjestäjiin ja yrittivät saada heitä perumaan mielenosoituksen. Tämä ei kuitenkaan onnistunut ihan kaikkien järjestäjien kanssa, joten sitten mielenosoitusta alunperin tukenut VKK:n puheenjohtaja Ano Turtainen yhtäkkiä käänsi täysin kelkkansa ja alkoi tekemään kaikkensa estääkseen mielenosoituksen.

 

Turtiainen meni jopa niin pitkälle, että uhkaili mielenosoitukseen osallistujia ja avoimesti liittoutui polpon kanssa. Heräsi myös suuri epäilys, että Hirvisaari ja varsinkin Turtiainen olisi mennyt selittämään polpolle tiettyjen aktivistien järjestävän ”kapinaa”. Näin Turtiainen olisi myös tehnyt itsestään tärkeämmän polpon silmissä eli esiintynyt ”laillisuusmiehenä”, joka kesyttää kapinan.

 

Miksi Ano Turtiainen liittoutui Jari Taposen ja polpon kanssa Convoy-vapauskulkuetta vastaan?

 

 

Sitten kun kaikesta huolimatta Convoy järjestettiin, niin Turtiaisen läheinen ystävä, persujen varapuheenjohtaja Mauri Peltokangas pistettiin ratkaisevalla H-hetkellä murtamaan mielenosoittajien muuri! Peltokangas oli taatusti yhteydessä poliisiin koko ajan. Samalla häntä tietysti myös auttoivat lukuisat muut myyrät, jotta muurissa olevat ihmiset eivät tekisi tiiviimpää muuria käsikynkällä tai vain menisi istumaan, vaan sen sijaan peruuttivat tunnin ajan poliisin työntäessä heitä pois ydinkeskustasta askel askeleelta.

 

Miksi persujen vpj. Mauri Peltokangas ja VKK:n Panu Huuhtanen auttoivat polpoa murtamaan Convoy-muurin?

 

 

Ehkä tammikuun kuudennen tapahtumat ja sen jälkeiset Convoy:n tapahtumat selittävät myös miksi Ano Turtiainen ja hänen vaalipäällikkönsä James Hirvisaari sabotoivat tämän jälkeen myös VKK:n eduskuntavaalikampanjan. Ideana näyttää olleen nimenomaan neutralisoida ja tuhota Suomen vapausmielinen liike sisältäpäin, jotta valeoppositio persuille ei tulisi kilpailijaa. Polpohan pelkää eniten, että rauhanomaisten katumielenosoituksien ympärille rakentuisi virallinen puolue. Vapausmielisen katu- ja kabinettivallan yhdistyminen on Supon pahin pelko.

 

Niinpä kaikki kaikki suoraa toimintaa tukevat vapausmieliset puolueet ja niitä vaaleissa organisoivat Suuret vaaliliitot on AINA tuhottu sisältäpäin. Sama kaava on toistunut vuodesta toiseen varsinkin persujen ex-kansanedustaja James Hirvisaaren johdolla.

 

 

Myyrien valtakunta. Osa 8: James Hirvisaaren kootut selitykset

 

 

Nato-operaatio onnistuu myös huhtikuun eduskuntavaaleissa, koska TAASKAAN ei saatu Suurta vaaliliittoa aikaiseksi ja vaihtoehtoa natottaville suurpuolueille.

 

 

Vapausmielisten puolueiden ehdokaslistat vajaita! Onko vielä toivoa vaalivoitosta? Porsaanreikä pelastaa?

 

 

Mitä tästä kaikesta opimme? Yksinkertaista: Suomi on geopolitiikan keskiössä Pietarin portilla. Lisäksi suomalaiset ovat vaikeasti hallittava kansa siinä mielessä, että se saattaa yllättäen herätä. Niinpä Convoy olisi voinut olla menestys ja voinut käynnistää maailmanlaajuisen dominoefektin.

 

Ei ihme, että Nato, EU, Israel ja muu valtaeliitti on täyttänyt Suomen kansallismielisen kentän vasikoilla, provokaattoreilla ja myyrillä. Tätä on vielä helpottanut suomalaisten naivi luonteenlaatu, jonka takia myyrät ovat saaneet mädättää ihan rauhassa. Ei ihme, että Suomi on ihan oikeasti myyrien valtakunta.

 

 

 

55 thoughts on “Myyrien valtakunta XI. Todisteet ansasta: Poliisi kutsui kongressin ”valtaajat” sisään! Liittyy Suomen Convoyn sabotaasiin?

 1. Miten ihmeessä tällaisen tarkastamiseen meni vuosia ja miten tällainen perusasia voitiin viivästyttää monta vuotta?

  1. Ihan sillä samalla meiningillä kuin Suomen pikkuoligarkiassa Fortumin Rauramo saa reippaasti yli 100. tuhannen täysin kohtuullisen ja ruhtinaallisen vuosipalkan lisäksi jopa yli 2milj. palkkioita ym etuuksia, ja kukaan ei älähdä lopultakaan mitään, ei edes LL, vaikka, no niin…

   1. Salen kaveri tuo Rauramo, mutta eihän sillä ole yhteyttä mihinkään eikä sitä sanota turhaan hyvä veli- verkostoksi.
    .

 2. Perseenmyyjä Peltokangas on ainakin niin läpinäkyvä tapaus ettei tarvitse kovin kummoinen salapoliisi olla että ymmärtää mikä tuon tyhjää ölisevän nilkin tehtävä on. Myyrän ura on alkanut luultavasti jo ennen edeskuntaan ”valintaa” (yllätyäen juuri nämä myyrät sinne jostain kumman syystä aina ”äänestetään”)

  Peltokangas pellolle! -siinä tavoitetta aidoille kansallismielisille.

  1. Joo, tää Mauri on ollut koko ajan ihan naurettava tyyppi. Piti vdeoita autostaan ”Maurilla on asiaa” ja lateli itsestäänselvyyksiä suurina paljastuksina. Ja kyseli perään aina että ”mitäs tehdään”. No, ehkä se kuvaa osaltaan Maurin äänestäjien ÄO:ä.

   1. Suomalaiset nynnyt ja pelkurit ovat heti liekeissä kun joku sanoo välillä perkele, paukuttaa teatraalisesti nyrkkiä, sekä kysyy ”Mitäs tehdään?”.

 3. Eräillä myyrillä oli mm. erittäin pahat talous-sotkut päällä, sekä Naton tiedustelupalvelut voivat luvata kivoja suojatyöpaikkoja ja tuhota poliittisia vastustajia, eli käytännössä lupaamalla rahaa ja näkyvyyttä antamatta suoraan rahaa.

  Monien poliisien käyttämien vasikoiden henkilöllisyydet ovat olleet jo pitkään aitokansallismielisten tiedossa. Se mikä tässä on hämmästyttävää on, että varmuudella poliisin vasikoiksi ja sabotääreiksi tiedetyt päästetään kerta toisensa jälkeen ryhmien ja liikkeiden johtoon.

 4. Tässä hyvät gojimit olkaa hyvä:

  Yevgeny Prigozhin, calling for more cash and braying for more goyim cannon fodder is of course a Jew. Zelensky, his ministers and generals are all Jewish and they are doing the same. George Washington, Lincoln, Wilson, Roosevelt, Truman, LBJ were notable for having administrations with crypto Jewish generals. Biden tells us he is a goy but he is married to a Jew, all his children married Jews and his administration is Jewish top to bottom. Obama made a point of getting rid of white men and replacing them with Jews and diversity hires. Here is a partial list of Jewish generals that send white men to fight and die to make the world safe for democracy:
  List of Jewish American generals and admirals:
  United States Army
  Maj. Gen. Julius Ochs Adler
  Maj. Gen. Lee Barkin
  Maj. Gen. Robert Bernstein
  Lieut. Gen. H Steven Blum
  Bvt. Gen. Leopold Blumenberg
  Brig. Gen. Jack Bohm
  Lieut. Gen. Howard Bromberg
  Brig. Gen. Raphael Saul Chavin
  General Mark Clark (born Jewish, baptized while at West Point)
  Brig. Gen. Abel Davis
  Brig. Gen. Israel Drazin
  Brig. Gen. Max Etkin
  Brig. Gen. Herman Feldman
  Lieut. Gen. Milton J. Foreman
  Brig. Gen. William M. Goodman
  Brig. Gen. Edward S. Greenbaum
  Lieut. Gen. David P. Fridovich
  Brig. Gen. Sidney Gritz
  Brig. Gen. Maurice Hirsch
  Maj. Gen. Stanley H. Hyman
  Maj. Gen. Jeffrey A. Jacobs
  Brig. Gen. Raymond Jacobson
  Brig. Gen. Ephraim F. Jeffe
  Maj. Gen. Julius Klein
  Bvt. Brig. Gen. Frederick Knefler
  Maj. Gen. Samuel T. Lawton
  Maj. Gen. William P. Levine [8]
  Brig. Gen. Myron S. Lewis
  Brig. Gen. George Luberoff
  Brig. Gen. William Meyer
  Brig. Gen. Alfred Mordechai, Jr
  Brig. Gen. Edward M. Morris
  Maj. Gen. Irving J. Phillipson
  Maj. Gen. Maurice Rose
  Brig. Gen. Fred Rosenbaum
  Maj. Gen. Robert Rosenkranz
  Lieut. Gen. Bennet S. Sacolick
  Bvt. Brig Gen. Edward S. Salomon
  Bvt. Maj. Gen. Frederick C. Salomon
  Maj. Gen. Roger W. Sandler
  Brig. Gen. David Sarnoff
  Maj. Gen. Sidney Shachnow
  Brig. Gen. Philip Sherman
  Maj. Gen. Ronald D. Silverman
  Brig. Gen. Joseph R. Smith
  Maj. Gen. Robert B. Solomon
  Lieut. Gen. Sidney T. Weinstein
  Brig. Gen. David Zalis
  United States Navy
  Vice admiral David Architzel
  Rear Admiral Paul Becker
  Admiral Jeremy Boorda
  Rear Admiral Louis Dreller
  Vice Admiral George Emory
  Rear Admiral Herschel Goldberg
  Vice Admiral Arthur R. Gralla
  Vice Admiral William D. Houser
  Rear Admiral Solomon Isquith
  Vice Admiral Douglas Katz
  Vice Admiral Bernard Kauderer
  Rear Admiral Leon Kintberger
  Rear Admiral Rabbi Bertram Korn, Chaplain Corps
  Rear Admiral Robert C. J. Krasner, Medical Corps
  Rear Admiral Rabbi Aaron Landes, Chaplain Corps
  Commodore Uriah P. Levy
  Vice Admiral Adolph Marix
  Read Admiral (Upper Half) Dr. Michael H. Mittelman, Medical Corps
  Admiral Ben Moreell
  Admiral Hyman G. Rickover
  Rear Admiral Maurice H. Rindskopf
  Rear Admiral Sumner Shapiro
  Vice Admiral Herman Shelanski
  Rear Admiral Morris Smellow
  Rear Admiral Edward D. Taussig
  Vice Admiral Joseph Taussig
  Rear Admiral Robert Traister
  Rear Admiral Robert Wertheim
  United States Air Force
  Major General William A. Cohen
  Major General Abraham J. Dreiseszun
  General David L. Goldfein
  Brigadier General Jay “Scott” Goldstein
  Brigadier General S. Elliot Lifton
  Major General Stanley F. H. Newman
  Major General Mark Rosenker
  Major General Michael D. Rothstien
  General Norton A. Schwartz, Chief of Staff of the Air Force 2008-2012
  Major General Jack Weinstein
  United States Marine Corps
  Lieut. General Victor H. Krulak (Krulak denied his Jewish heritage; his son Charles Krulak became a full general and Commandant of USMC).
  Major General Melvin Krulewitch
  General Robert Magnus
  Major General Larry Taylor USMCR(ret) (ref: submitted by himself)

  1. Eiks nämä kaikki ole tunnettujen mafioososukujen jälkeläisiä? USA on tunnetusti maailman suurin mafiajärjestö. Eihän mitään kansojen valtioita ole, nehän ovat mafiaperheitä eri lippujen alla.

   1. Amerikkalaiset ja britit ovatkin juuri orja-ja huumekauppiaiden ja terroristien jälkeläisiä. Tätä ei kukaan kiristämään, ei edes Laiton Lehti. Heillä on sairas, rikollinen, sadistinen, epärehellinen ja laiska orja-ja huumekauppiaiden kulttuuri, jossa muut tekevät aina heidän työt ja muut kustantavat heidän lihavan elintason helpossa ympäristössään. Mitään ei ole tarvinnut tehdä kuin makoilla ja syljeskellä kattoon, kun slaavit, welshi, neekeri ja nyt suomalaisorjat tekevät tälle rikolliselle ja sairaalle saastalle orjatyötä ja elättävät heidän lihavan ja helpon elämänsä.

  2. Suomalaisten pitää ottaa osaa Ukrainan sotaan ja kuolla juutalaisten puolesta viimeiseen suomalaiseen!

   1. Persujen syytä sekin. Valeoppositio. Persut vihaavat suomalaisia ehkä jopa enemmän kuin vihervassarit.

   2. Ilmatorjunnan pitää olla kunnossa, kun sota alkaa pian. Asevelvollisuusikä nostetaan 65 vuoteen. Viimeiseen suomalaiseen Naton ja USA:n puolesta! Sodasta tulee sata kertaa kauheampi kuin Ukrainassa. Suomi on täysin suojaton. Mitään linnoitteita ei ole, toisin kuin Ukrainalla on Itä-Ukrainassa. Käytetään myös ydinaseita.

 5. Kuriton katutason toiminta on vaaratonta eliitille. Kabineteissa ne isot asiat tehdään.

 6. Kenkälakkia naamaan ja huulipunalla sotkee isot, punaiset huulet turpaan, niin sitten voi laittaa vaikka koko paskan palamaan, ja Niinistökin lentää pikimmiten Amerikkaan antamaan sinulle mitalia kaulaan. Rauhanomaisten, vasemmalle kallellaan olevien protestien puolesta!

 7. Jaaha. Päivän ”kontrolloitu oppositio” pläjäys Laittomalta Lehdeltä. Trump ja Trumpin kabinetti oli täysillä tämän provokaation takana. Netistä löytyy kuvia jossa tempauksen sarvipää-pelle ennen tätä sirkusnäytelmää kokoustaa Trumpin ex-asianajaja Rudy Giulianin kanssa (siis sen Giulianin kanssa joka oli 911:n aikoihin oli New Yorkin Pormestari ja joka osallistui 911 kusetukseen ja peittelyyn).

  Koko tempauksen idea oli saada Qanon-hörhöt näyttämään idiooteilta ja siinä onnistuttiin paremmin kuin hyvin. Tämän jälkeen valtamedia niin meillä kuin muualla alkoi käsikirjoituksen mukaan niputtamaan KAIKKI nykymenoa kyseenalaistavat Qanonin seuraajiksi. Vrt CIA:n lanseeraama ”salaliittoteoreetikko” ja muut triggeritermit kuten ”antisemitisti”, ”rasisti” ja milloin-mikäkin-foobikko.

  Jengi itkee Trumpin perään siis edelleen vaikka se oli Trump joka pisti Operation Warp Speedin avulla armeijan piikittämään kansaansa myrkkypiikeillä ja promoaa niitä EDELLEEN huolimatta miljoonista kuolleista ja vammautuneista! Trumpin mielestä koronarokotteet ovat ihmiskunnan hienoimpia saavutuksia. Trump myös haluaa USA:han 6G:n jolla varmistetaan loppujenkin tappaminen ja totaalikontrolliyhteiskunnan vieminen loppuun.

  Kuka tän LL:n toiminnan kustantaa? SE on se kysymys, sen verran sakeeta settiä tulee harva se päivä.

  1. Onko sinun teoriasi siis, että Trump yritti estää itseään pääsemästä uudelleen presidentiksi jakokaudelle? Eli, että hän olisi ollut salaa demokraattien puolella ja yritti saada itsensä syytteseen, demonisoitua kannattajansa ja sensuroitua itsensä sosiaalisesta mediasta??

   1. Lue tämä lause niin monta kertaa kuin on tarvis:

    USA:n (tai minkään muunkaan maan) presidenttejä ei valita vaaleilla, näiden marionettien valinta tapahtuu jossain aivan muualla. Demokraatit ja Republikaanit USA:ssa on saman linnun kaksi siipeä, yksi lysti kumpi milloinkin on vallassa. Aivan sama kuin meilläkin. Oppositio ja hallitus vaihtaa neljän vuoden välein rooleja ja vuorosanoja mutta agenda senkun etenee.

    Jos sä et tätä ilmiselvää asiaa ole VIELÄKÄÄN tajunnut tässä maailmantilanteessa niin ehkä se oma ÄO ei sitten vaan riitä. Ehkä se on sun geeneissä eikä sille sitten vaan voi mitään :D

    1. Väitteesi on todistettavasti väärä. Todellakin presidenteillä ja puolueilla on eroja. Se on nimenomaan demokraatit, jotka ihan selvästi haluavat rajoittaa Bill of Rights -oikeuksia. Tätä käsittääkseni kukaan ei kiistä eli se on fakta. Miksi et välitä perusoikeuksista?

     Se on nimenomaan demokraatit, jotka jatkuvasti yrittävät rajoittaa vapaata aseenkantoa, vaikka se on paras turva tyranniaa vastaan.

     Demokraatit myös tekevät parhaansa pitääkseen abortin mahdollisimman rajattomattomana eli kannattavat vauvojen tappamista.

     Demokraatit myös kannattavat sananvapauden rajoituksia tukien voimakkaasti positiivista syrjintää ja näkevät joka puolella vihapuhetta. Se oli nimenomaan demokraatit, jotka ovat yrittäneet luoda myös totuuden ministeriötä.

     Miksei sinua kiinnosta perusoikeudet vai näetkö aseenkannon, abortin rajoittamisen ja sananvapauden pahoina asioina. Oletko suvakki?

     Kaiken kukkuraksi demokraatit ovat myös vielä sota- ja koronahullumpia kuin mitä Trump, joka omalla presidenttikaudellaan ei aloittanut sotia ja yritti niiden laajentumista estää sekä Syyriassa että Ukrainassa. Tämän takia neoconit hyöökkäävät yhdessä demokraattien kanssa Trumpin kimppuun ja yrittivät järjestää hänet syytteeseenkin väittäen hänen olevan mm. Putinin agentti.

     Suuri syy Trumpin vainoamiseen on tietysti, että sekä republikaaniset neoconit/rinot että demokraatit ovat pitkälle juutalaisten Rothschildien johtamia ja nämähän vihaavat Venäjää haluten saartaa ja tuhoten sen käyttäen USA:ta, Ukrainaa ja Suomea proxy-sotijana. Miksi tämäkään ei sinua näytä kiinnostavan vai pidäetkö Rothschildien kritisoimista ja heidän rikosten paljastamista antisemiittisenä?

     Republikaani ja demokraattipuolueilla todellakin on eroja perusoikeuksien kunnioittamisessa varsinkin, kun republikaaneissa vaikuttaa Ron Paulin libertaarirepublikaanit, jotka ihan oikeasti yrittävät puolustaa Bill of Rightsia ja estää sekä koronatyranniaa että sotia. Itse asiassa Ron Paulin mukaan koko Nato pitäisi purkaa samoin kuin koko FED.

     Vai onko Ron Paulkin sinusta yhtä paha kuin Biden???

     Sinun asenteellasi ei koskaan voi taistella tyranniaa vastaan, koska koskaan ei ole oikea hetki tai täydelliset olosuhteet.

     1. Mitä Ron Paulilla on tekemistä minkään kanssa? Hän on vanha ukko jo eikä koskaan ole lähelläkään ollut päästä presidentiksi. Juttelee kivoja, mitä sitten? Ihan sama kuin sanoisit että Ano Turtiainen juttelee kivoja, ei vaikuta Suomen politiikkaan mitenkään.

      Toisekseen Ron Paulkin on sisäpiirin miehiä, hän kuuluu John Birch Societyyn joka on rappareiden järjestö jota rahoittaa mm. Nelson Rockefeller ja jota johtaa jesuiittojen kouluttama Knights of Malta. Aina näitä kivoja juttelevia valeopposition tyyppejä päästetään ääneen jotta illuusio valinnanvapaudesta säilyisi.

      Trump on umpisiionisti. Median häneen kohdistama lokakampanja oli täysin masinoitu juttu juuri sinun kaltaisten hyväuskoisten hölmöjen harhauttamiseksi. Kato nämä ja viisastu:

      DONALD TRUMP EXPOSED AS AN INSIDE TOOL OF THE ZIONIST SWAMP – (LIST OF ZIONISTS IN KEY POSITIONS)
      https://www.bitchute.com/video/cy3dNap1SGYG/

      FOR THOSE WHO WANT TO KNOW WHAT’S GOING ON BEHIND THE SCENES.
      https://www.bitchute.com/video/9ngqvinafdDQ/

      SO YOU STILL THINK HE IS GOING TO ”MAKE AMERICA GREAT AGAIN” – MAYBE THIS WILL OPEN UP YOUR EYES ?
      https://www.bitchute.com/video/rkRBtP5znFPy/

      Minun asenteella ei voi koskaan taistella tyranniaa vastaan? Ai kun en suostu äänestämään jotain valehtelevia pellejä jotka vievät tasan samaa agendaa eteenpäin. Kaikki jotka vielä tähän äänestyspelleilyyn osallistuvat ovat osa ongelmaa, he ruokkivat tätä mätää systeemiä, sinä mukaanlukien. Ainoa tapa vastustaa tätä touhua on olla osallistumatta tähän sekoiluun ja sanoa ei idioottimaisille laeille ja suosituksille. Australiassa esim. laittomat koronarajoituksiin liittyvät sakot on nyt mitätöity ja sakkoja maksaneille niitä palautellaan takaisin. Se vaati sen että joku sanoo EI! ja myös tarkoittaa sitä. Sun logiikalla äänestetään jotain tyyppiä johonkin päättävään asemaan että hän muuttaa lait? Niinkö? Juuri tämä että ei oteta mistään itse vastuuta on kaikkien ongelmien ydin, ”joku muu jossain hoitaa”.

     2. Ei pidä paikkaansa.

      1. Ensinnäkin Ron Paul oli hyvin lähellä päästä presidentiksi 2012. Nähtävästi et tätä tiennyt. Olisi hyvinkin voinut päästä presidentiksi, jos FED ei olisi viime hetkellä onnistunut estämään talousromahdusta ja paniikissa antanut inflaatiopiikkiä taloudelle. Samoin Rand Paul oli ennakkosuosikki 2016 republikaanien esivaaleissa, kunnes paljon karsimaattisempi Trump ilmestyi.

      Kyllä tässä on suuret erot: Ron on hieman parempi kuin Rand, joka on tietysti sata kertaa parempi kuin Trump, joka puolestaan on tuhat kertaa parempi kuin Bushit, Romneys, MacCainit ja muut neoconit.

      2. Törkeää, että yrität suvakkien tavoin mustamaalata Ron Paulia puhumalla aivan kuin hän olisi tehnyt jotain kauheaa. Missä on todisteet, että hän kuuluu John Birch Societyyn? Ja vaikka kuuluisi niin mitä sitten? Mitä vikaa nyt siinäkin olisi? Kuulostat ihan joltain vassarilta, joka taidatkin olla. Joka tapauksessa Ron Paul puolustaa perustuslaillisia perusoikeuksia, vastustaa sotaa ja vaatii FED:in lopettamista ja sallisi sekession. Eli juuri nämä tärkeimmät asiat!

      3. Kukaan ei kiistä Trumpin olevan liittoutunut Israelin kanssa, mutta toisaalta ei kuitenkaan täysillä tai muuten hän olisi tukenut sekä Syyrian että Ukrainan sodan laajentamista. Sitä hän ei suostunut tekemään ja nyt sionistit yrittävät estää häntä pääsemästä presidentiksi mm. syyttämällä rasistiksi ja antisemiitiksi sekä rahoittaalla entistä enemmän demokraatteja sekä tukemalla Guantanamo-DeSantista republikaanien presidenttiehdokkaaksi.

      4. Poliittinen vaikuttaminen kannattaa tehdä monella tasolla alkaen rahoituksesta ja jatkuen katuaktivismista kabinetteihin ja vaihtoehtomedioihin. Mitä sinä olet tehnyt? Täällä olet vain yrittänyt sabotoida ja herjata yhdessä suvakkien kanssa ja vieläpä raukkamaisesti anonyymisti.

      Kerropa nyt kuinka täydellinen poliitikon pitää olla sinun mielestä, että häntä kannattaa tukea ja äänestää edes estääkseen paljon pahempien sotahullujen poliitikkojen valtaan nousun?

     3. Nimetön hiljaa ja tuo on niin sou laast siisön, selvänä ollut että pääsy sisällä jo olijoille, ei mitään tehty kun kaikki suojissa, mutta ulkona estot eli oikeat mellakan estäjät, nuohan on vain palvelus/sisäsuoja väkeä pienempään joukkoon. Katsottiin parhaaksi estää ja olla estoitta.

     4. Nehän ovat olleet nimenomaan fucking Republikaanit jotka ovat kiristäneet ENITEN poliisivaltiota ja ovat vieneet kaikkein ENITEN ihmisten perusoikeuksia!

      Donald Trumpikin sen sanoi: Olen parasta mitä Israelille on koskaan tapahtunut ja tulen olemaan sitä.

     5. Erittäin hyvä pointti. Tässäkin on kuitenkin suuri ero: Republikaaneissa vaikuttavien juutalaisoligarkkien johtamat globalistit (neoconit/uuskonservatiivit/uusliberaalit//RINOt eli Republican in Name Only) eivät omaa samanlaista valtaa kuin demokraateissa, joita hallitsevat totaalisesti. Jopa niin totaalisesti, että antoivat potkut puolueesta sodanvastaiselle demokraatille, Tulsi Gabbardille.

      Trump nimenomaan taistelee republikaaneja aiemmin dominoimia sotahullumpia Bushien/Romineja/McCaineja vastaan. Tämän takia republikaanipuolueessa on sisällissota. Trump on SELVÄSTI vähemmän sotahullu kuin mitä neoconit, koska ei suostunut laajentamaan sen enempää Syyrian kuin Ukrainankaan sotaa. Tämän vuoksi hänet halutaan tuhota sekä demokraattien ette neocon-republikaanien toimesta.

      Toki olet oikeassa, ettei Trump mikään hyvis ole. On hänkin sotahullu imperialisti ja osittain sionisti, mutta selvästi lievemmässä muodossa kuin mitä juutalaisoligarkkien hyppysissä olevat TÄYSIN SEINÄHULLUT demokraatit ja neoconit, jotka tosissaan yrittävät aloittaa kolmatta maailmansotaa ja jopa riskeevat rajoitettua ydinsotaa, koska laskeuma tuskin ulottuisi Israeliin asti.

      Kaiken lisäksi republikaaneissa vaikuttaa RON PAUL, joka on todellinen hyvis lähes joka tavalla. Hänen poikansa senaattori Rand Paul ja monet muut libertaarit yrittävät koko ajan viedä republikaaneja vieläkin sodanvastaisemmiksi ja nimenomaan lopettaa sotia rahoittavan rahakoneen eli FEDIN!

      On siis todella suuri ero republikaanien ja demokraattien välillä myös poliisi- ja sotavaltion kehittämisessä puhumattakaan kymmenessä muussa asiassa perustuslaillisesta sananvapaudesta aseiden kantoon, aborttiin ja jopa lopulliseen ratkaisuun eli SEKESSIOON, jota nyt myös jotkut republikaanit kannattavat.

     6. Donald Trump ampui risteilyohjuksia Syyriaan ja ilmoitti: Antakaa meille öljy. Haluamme öljyn.

     7. Joo, pitää paikkaansa. Tämä oli kuitenkin kompromissi sionistien kanssa plus tyypillistä amerikkalaista ahneutta eli öljyn varastamista. Tämä ei kuitenkaan ollenkaan riittäyt sionisteille eli Israelille, joka on raivoissaan, ettei Trump tue Israelia sen pahimman vihollisen eli Syyrian Assadin tappamisessa Husseinin ja Gaddafin tyyliin.

      Siis kyllä Trumpkin on imperialisti ja osittain jopa sionisti, mutta SUHTEELLISESTI PALJON VÄHEMMÄN kuin mitä neoconit, jotka yrittävät nyt käynnistää Venäjän vastaista rajoitettua ydinsotaa myös Suomen maaperällä, koska laskeuma tuskin ulottuisi Israeliin saakka.

      Tämän takia sionistiset neoconit yrittävät nyt estää Trumpin pääsemistä republikaanien presidenttiehdokkaaki ja suosivat Guantanamo-DeSantista.

     8. Siis oletko sitä mieltä Marco, että valtion tulee saada kontrolloida sitä, mitä ihminen keholleen tekee?

    2. Marco, ymmärrät amerikkalaiset ja britit jatkuvasti väärin. He usein kannattavat omaa aseenkanto-oikeutta, MUTTA samaan aikaan he pyrkivät riisumaan kaikki muut aseita ja perusoikeuksista, sekä vapauksista. Britit ja amerikkalaiset ovat tehneet tätä koko satanistisen historiansa! Jopa siinä määrin, että britit antoivat jopa omille intialaisille liittolaisilleen muskettikivääreitä, jotta nämä eivät voisi kääntyä satanistista pahuuden imperiumia vastaan!

     1. Joo, toki. Tuo on se paradox of imperialism, josta kohta julkaistaan englanninkielinen juttu. Keskimäärin vapaammmat maat muuttuvat helposti imperialistisemmiksi, koska suhteellisen vapaa talous mahdollistaa suuren armeijan ja siten imperialismin.

      Amerikka on todellakin maailman ylivoimaisesti suurin imperiumi, jolla on tukikohtia ympäri maailmaa. Tämä ei kuitenkaan muuta sitä tosiasiaa, että Amerikan SISÄLLÄ on Ron Paulin kaltaisia tyyppejä, jotka yrittävät lopettaa Amerikan imperialismin sekä vetäytymällä Natosta että sallimalla sekession että poistamalla liittovaltiota ja imperialismia rahoittavan rahakoneen eli FED:in.

      Juuri Ron Paulin kaltaisia pitää tukea. Jos kuitenkin Trump voittaa repubikaanien esivaalit, niin sitten kannattaa tukea Trumpin voittoa vaaleissa, koska hän on paljon pienempi paha kuin ydinsotaan Suomea ajavat juutalaisoligarkkien hallitsemat demokraatit.

     2. ”Nimetön” se tietää ettei äänestämällä voi vaikuttaa. Milloin meinaa ”Nimetön” nousta sohvaltaan sieltä betonikopperostaan ja tehdä asialle jotakin? Vai onko panoksesi vain kirjoittaa tänne itsestäänselvyyksiä ja olla menemättä vaaliuurnalle? Ei se ole mikään saavutus. Ihan yhtä kova saavutus kuin olla juomatta viittä litraa kirnupiimaa yhdellä huikalla tai olla käsipelillä pysäyttämättä rahtijunaa, jolla perässä 15 vaunua.

    3. En tiedä ymmärrätkö Marco, mutta pahuuden imperiumi ei vain synny jostain maasta nousevasta näkymättömästä pahuudesta, vaan pahat, sairaat ja rikolliset ihmiset synnyttävät sairaan, pahan ja rikollisen imperiumin. Brittien, amerikkalaisten ja heidän tärkeimmän liittolaisen imperiumi on paha, koska se koostuu täysin sairaista, pahoista ja rikollisista ihmisistä, jotka eivät kykene muuhun kuin pahuuteen, satanismiin ja rikollisuuteen. Jopa intiaanitkin kertoivat täysin oikein kuinka he ovat äärimmäisen sairaita, pahoja, rikollisia ja ahneita eläimiä. Helpossa ynpäristössään he pääsivät lisääntymään hallitsemattomasti, mutta nyt tämä eläimellinen saasta pitää vihdoin kitkeä pois.

     Se, että on joku Ron ja Rand Paul satojen miljoonien eläinten joukossa ei kerro yhtään mitään, muuta kuin kuvaa kuinka täysin sairaita eläimiä käytännössä kaikki heistä on.

  2. KYLLÄPÄ tuo RAHA kiinnostaa aivan KAIKKIA TOTUUDEN ystäviä. Siis TOTUUDESTA pitää MAKSAA rahaa. TOTUUS EI ole RAHAKYSYMYS! Se on MORAALIKYSYMYS!!! Ja SE SINUN ”totuutesi” EI muutu, vaikka sillä LYÖTÄISIIN OTSALUUHUSI, koska SINUN ”totuutesi” on POLIITTINEN KANTASI eikä RIIPPUMATON jopa VIDEOILLA todennetut TAPAHTUMAT.

   Eli VALVONTAKAMEROILLA ei ole MITÄÄN todistusvoimaa RIKOSTAPAUKSISSA tai VAHINKOTAPAUKSISSA. Siis ’oletko ITSE vetoamassa ”elävään kuvaan” kun KOSAHTAA??? Kyseinen ”SARVIPÄÄ” on ANTIFAN KOMMARI-TERRORISTI eikä mkään MAGA:lainen! Mutta samapa tuo. Kun PÄÄ on UMPILUUTA niin se on ja PYSYY sellaisena!!!

   HUONO HÄVIÄJÄ on PASKIN tyyppi maailmassa, joka viittaa KORJAAMATTOMAAN matalaan OTSALOHKOON! Miksi tätä esillä olevaa ”VALHETTA” demokraatti-kommunistit HALUAVAT sensuroida ja ITKEVÄT kuvamateriaalin julkistamista, JOS ovat ITSE VAHVOILLA???!!! Mitä SALATTAVAA silloin ON??? Siitähän saa hyvät naurut kun ”NATSIT” (usa:ssa EI ukrainassa) ”lyövät kirveensä kiveen”! Vain VALHETTA ja PETOSTA täytyy peitellä. TOTUUDEN kanssa ”ajella luu ulkona” ilman HUOLEN häivää!

 8. Capitolin mielenosoitus oli ihan aidosti enimmäkseen rauhanomainen, sillä niiden tuhansien ihmisten joukossa oli myös muutamia provokaattoreita ja hulluja jotka rikkoivat paikkoja ja pahoinpitelivät poliisia.

  1. Ja juuri nämä soluttautuneet provokaattorit, yhdessä poliisi kanssa huolehtivat tuon rakennuksen ”valloituksen”…. Poliisien availlessa ovia, häirikköaines maltillisesti marssi taloon sisään… jossain vaiheessa sitten otettiin muutamia ”tilannekuvia” ja ”tilannevideoita” mediaa ja kansaa varten…

   Ihmetellä täytyy jos nämä olivat Marcolle jotain uutisia, kun asiasta oli netti viedota pullollaan jo tuolloin tapahtuma hetkillä. Toisaalta tämä selittää paljon sitä Marcon lapsenuskoa Suomen Convoyhin ja siihen ettei siinä olisi ollut vaaraa samaaan – juuri se asia, josta Ano varoitti sillä kuuluisalla videollaan.

   1. Pelottelulla viranomaiset ja tiedustelupalvelut juuri pyrkivät estämään kaikki merkittävät mielenosoitukset eli myös Kanadan ja Suomen Convoy-mielenosoitukset. Se, että polpo yrittää kääntää mielenosoitukset väkivaltaiseksi ei ole mikään syy passivoitua ja alkaa estämään ja sabotoimaan mielenosoituksia, VAAN syy huolehtia mielenosoitusten rauhanomaisuudesta. Näin myös tehtiin sekä Kanadan että Suomen Convoyssa, joilla ei ollut mitään aikomustakaan tunkeutua eduskunnan sisään, vaan päinvastoin pysytellä sen ulkopuolella täyttäen Helsingin keskustan rekoilla ja muilla autoilla.

    Ano olisi hyvin voinut sanoa, ettei hän halua mahdollisten riskien takia osallistua Convoyhin, mutta sen sijaan Ano teki kaikkensa yhdessä polpon kanssa estääkseen muiden osallistumisen rauhanomaiseen Convoy-mielenosoituksen. Vaikeata kuvitella selvempää esimerkkiä rauhanomaisen katutoiminnan sabotoinnista supon lukuun. Jostain kumman syystä Anolla kuitenkin vieläkin löytyy puolustelijoita. Voikin kysyä, että kuinka selvästi pitäisi oikein sabotoida, että kaikki sabotaasin tajuaisivat?

 9. Convoyhin osallistuvat olivat aivan hämmentyneitä tapahtuman alla ja itse tapahtumassa kun heidän kannattama Turtiainen raivosi ettei tapahtumaan saa osallistua. Jo pelkästään sekin taas lamautti ja hajotti rivejä ja sitten vielä järjestäjäorganisaatio oli täysin sekaisin ja hajallaan. Oli siis ihme että koko homma ylipäänsä onnistui niinkin hyvin, vaikka tuttuun tapaan kaikki hajotettiin, sekoitettiin ja sabotoitiin jo ennen kuin mikään oli alkanutkaan.

 10. Muista Marco, että ei ole mitään pahaa Yhdysvaltojen ja Iso-Britannian hallintoa, vaan monet tavalliset amerikkalaiset ja tavalliset britit ovat hekin täysin mielisairaita ja rikollisia sadisteja, jotka eivät näe mitään väärää huumekaupassa, pedofiliasta, ihmisten kiduttamisissa, massamurhissa jne. imperialismista. Laittoman Lehden joistain jutuista saa edelleen kuvan, että he olisivat jotain normaaleita ja terveitä ihmisiä. Jutuista saakin vääristyneen kuvan näistä eläimistä. Ihmisiä he eivät ole, eivätkä myöskään valkoisia, vaan mielisairaita ja sadistisia eläimiä.

 11. Kummatkin presidentit ovat raiskanneet lapsia, sekä Donald Trumpin mentor raiskasi avoimesti pikkupoikia. Onko olemassa hyviä ja huonoja pedofiilejä vai ovatko kaikki pedofiilit pahoja? Miten lapsia raiskannut Donald Trump on hyvä, mutta lapsia raiskannut Joe Biden on paha?

  1. Trump on ollut osa valtaeliittiä ja varmaan sekaantunut vaikka mihin. Hän on kuitenkin vähemmän sotahullu, ei vaadi pakkorokotuksia, puolustaa enemmän sananvapautta ja aseenkantoa, joiden avulla on edes jotain mahdollisuutta vastustaa tyranniaa.

   On erittäin tärkeä tajuta, että valtaeliitissäkin on enemmän ja vähemmän pahoja tyyppejä. Pahuudessakin on aste-eroja. Lisäksi on aina hyvä, jos valtaeliitissä on keskinäistä riitaa, kuten nyt on Rockefellerien ja Rothschildien välillä. Sitä riitaa pitää käyttää hyväksi tukemalla vaaleissa sitä pienempää pahaa eli Trumpia/Rockefellereitä, KUNHAN muistaa SAMALLA puhua totta koko valtaeliitistä ja tukea OIKEAA HYVISTÄ eli Ron Paulin porukkaa republikaaneissa.

   1. Hän kannattaa amerikkalaisten aseteollisuutta ja amerikkalaisten oikeutta aseisiin. Koita ymmärtää, että kaikki amerikkalaiset ja kaikki britit ovat aivan yhtä sairaita, sadistisia ja rikollisia eläimiä, jotka ovat vain ylpeitä massamurhistaan, huumekaupoistaan, terrorismistaan, varastamisestaan, kiduttamisistaan, orjakaupoistaan, kaikkien muiden vaaleihin sekaantumisistaan jne. He oikeasti kehuvat ja naureskelevat kuinka aiemmat amerikkalaiset ja britit terrorisoivat, varastivat ja massamurhasivat, sekä kuinka he ovat ylpeitä kaikesta mitä he edelleen tekevät.

    Kaikki amerikkalaiset ja kaikki britit ovat aivan samanlaisia eläimellisiä, sairaita ja rikollisia sadistisia eläimiä. Yritä vihdoin käsittää, että heissä ei ole mitään eroa.

 12. Trumpin kannattajat halusivat manata pedofiilin ja lapsia raiskanneen Donald Trumpin takaisin kuninkaakseen.

 13. Tässä on nyt kaksi vaihtoehtoa!

  1. Poliisit olivat liittoutuneet rauhanomaisten mielenosoittajien kanssa ja näin syyllistyivät vakavaan virkarikokseen. Onko poliisit olleet tuomiolla?

  2. Kyseessä oli peiteoperaatio ja jenkkien polpo halusi saada sotkun aikaiseksi. On syytä muistaa, että täysin musta neekeripoliisi ampui päähän viatonta valkoista naista, joka osallistui rauhanomaiseen mielenosoitukseen ja oli vierailulla kongressissa!

  Ehkäpä liipasinherkkiä neekereitä tai hiekkaneekereitä ei pitäisi päästää poliiseiksi!

  Suomi-convoyssa naamioitunut hiekkaneekeripoliisi oli hyvin agressiivinen ja haki tappelua valkoisten suomalaisten miesten kanssa! Mikä mahtaa olla naamioituneen hiekkaneekeripoliisin rotutausta? Ettei vaan ole kurditerroristi?!!

 14. Suomalaisten pääviholliset tulevat aina olemaan kaikki amerikkalaiset, kaikki britit ja kaikki ruotsalaiset. Tietysti venäläisiin ja muihin slasveihin pitää myös varautua, mutta he eivät ole aktiivisesti hyökkäämässä ja soluttautumaan joka hetki, kuten läntinen vihollisemme tekee ja tuhoaa tämän kansan. Ne jotka puhuvat jostain semi-pahoista ja joistain klikeistä ovat kansanpettureita. Kaikki amerikkalaiset ja kaikki britit, sekä kaikki ruotsalaiset ovat samaa sairasta, rikollista ja eläimellistä saastaa, joka pyrkii tuhoamaan tämän kansamme. He ovat kaikki vihollisia.

 15. Meidän pitää antaa laillisin keinoin lopullinen ratkaisu amerikkalaiselle ja brittiläiselle viholliselle. Vapautta ja parantumista ei voi tapahtua jos tämä sairas ja rikollinen saasta on olemassa.

 16. Kiitos totuudesta! Oikeus voittaa ja valheiden synkät varjot katoavat totuuden edessä.

  Mikään ei tapahdu sattumalta, kun joku, jolla on pahoja aikomuksia levittää valheita. peittääkseen totuuden.

  Olin todella todistamassa digitaalisesti itse maailman laajuista massa psykoosia ja noita vainoa Presidentti Donald J. Trumpia kohtaan ja puolustsmassa häntä yksinäisellä areenalla. Nukun yöni hyvällä omalla tunnolla jota ohjaa oikeuden mukaisuus ja kykyvystä tunnistaa valheet totuudesta ja hyvyys pahuudesta.

  Oli siis todella järkyttävää todistaa ja tuntea ns ” hyvien ihmisten” syvä ja barbaarinen viha, halveksunta, ilkeys, vahingon ilo, koston himo, sortaminen ilo, empatian puute ja raakuus Trumpia kohtaan mediassa ja politiikassa.

  Ainoastaan Biden on täydellinen Presidentti? ValtaMedia
  ei siis kirjoita mitään negatiivista hänestä? Eli mentiin toiseen ääri laitaan massan manipuloinnissa hyvän ja pahan välillä.

  Oletan että yksikään massa virran mukana kulkevista eivät edes tienneet miksi he vihasivat Trumpia?

  He vain seurasivat sokeasti massaa, valtsmediaa ja politiikaa ilman että he edes kyseen alaistivat omaa barbaarista käytöstään Trumpia kohtaan?

  Näin toimii aivopesu.

  Itse en tekisi asioita muiden perässä vain siksi että kaikki muut tekevät samalla tavalla.

  Olen ylpeä itsestäni siitä että kuulun niihin harvinaisiin ihmisiin maailmassa, jotka eivät koskaan liittyneet tähän sadistiseen massa psykoosiin ja Trumpin sortamiseen mukaan, jossa ihmiset näyttivät pahimmat puutteelliset luonteen piirteensä, joista puuttui kaikki myötätunto ja sääli Trumpa kohtaan, samalla kun pedot raatelivat hänet mediassa elävänä vuosia.

  Vain todella henkisesti vahva, kypsä ja viisas ihminen korkean EQ:n kanssa selviytyy hengissä tällaisesta psykopaattisesta ryhmä nöyryytyksestä, henkisestä väkivallasta ja kiduttamusesta ja pääsee jaloilleen takaisin, ilman katkeruutta ja vihaa sortajiansa kohtaan. Ja … se on Trump 2024.

  Trumpin ainoa päämäärä oli saada maa ja kansa takaisin jaloilleen. Trump oli ja on myös sotia vastaan, jota kunnioitan syvästi ja eniten.

  Eli … We the Real People newer stop fighting för you Mr. President Donald J. Trump 2024! That’$ it!

  Pysykää vapaina ja turvassa sodilta ihmiset, sillä vain rakkaus ja hyvyys eivät vahingoita ketään.

 17. Marco tietää fucking historioitsijana, että ei ole mitään ”hyviä” amerikkalaisia ja ”hyviä” brittejä, vaan he ovat kaikki sairaita rikollisia, jotka yrittävät kaikki tuhota meidän ja muiden kansat! Ainoa ratkaisu on täysi laillisin keinoin suoritettava sota tätä sairasta ja rikollista saastaa vastaan. Meidän pitää tukea massamaahanmuuttoa ja kaikkea muuta laillista vahingollista HEIDÄN maihinsa, aivan kuten he pyrkivät kaikin keinoin tuhoamaan ja mädättämään meidän kansamme. Ne olivat juuri nämä tavalliset amerikkalaiset, jotka tuhosivat Saksan ja nyt Suomen kansatkin! Kyse ei ole mistään hyvistä ja pahoista, vaan he ovat kaikki pahimpia vihollisiamme, jotka pyrkivät tuhoamaan kansamme.

  Donald Trumpikin on avoimesti kertonut, kuinka hän tulee tuhoamaan valkoiset ihmiset. Amerikkalaiset ja britit eivät olekaan valkoisia, vaan sekarotuinen sekakansa!

 18. Juuri näin amerikkalaiset ja britit ovat alunperinkin tuhonneet ja mädättäneet, kun Laittoman Lehden kaltaiset semi-mädättäjät väittävät, että meidän kannattaisi olla väleissä osan amerikkalaisten ja osan brittiläisten vihollistemme kanssa, että kyllä heidän kanssaan kannattaa tehdä kauppaa ja varmasti ja haluavat meille vain kaikkea hyvää. Että nämä ovat niitä hyviä amerikkalaisia ja brittejä. Näin te vain tuhoatte tämän maan ja kansan, jos päästätte heitä vähänkään normaalien ja terveiden ihmisten keskuuteen!

 19. Miksi varapresidentti Mike Pence EI ratkaissut Kongressissa puheenjohtajan ÄÄNELLÄÄN Donald Trumpia VOITTAJAKSI? Koska DEMOKRAATIT kiristivät tätä PELEHTEMISESTÄ 15-vuotiaiden POIKIEN kanssa!!!

 20. ”The Senate’s Democratic and Republican leaders, along with other lawmakers and the White House on Tuesday criticized Fox News and its host Tucker Carlson for airing footage of the deadly Jan. 6 insurrection in a way that portrayed it as a peaceful visit to the U.S. Capitol”

  https://www.cnbc.com/2023/03/07/senate-leader-schumer-blasts-fox-news-tucker-carlson-house-speaker-mccarthy-over-jan-6-footage-spin.html

  Eli eivät pelkästään demokraatit. Muuten, se shamaani allekirjoitti tunnustuksen siitä, että väkivaltaa tapahtui, ja häntä vaadittiin pysähtymään

Comments are closed.