Marco de Wit 10 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti julkaisi jutun, jossa jälleen todisteli miten valtaeliitti ja sen hallitsema polpo myyrineen sabotoi sekä mielenosoituksia että uusia puolueprojekteja estääkseen vapaus- ja kansallismielisen vaaliliiton syntymisen.

 

Myyrien valtakunta XI. Todisteet ansasta: Poliisi kutsui kongressin “valtaajat” sisään! Liittyy Suomen Convoyn sabotaasiin?

 

 

Jotkut lukijat menevät kuitenkin vielä pidemmälle. Heidän mielestä kaikki poliitikot ovat yhtä pahoja ja myyriä on niin paljon, ettei mitään polittista toimintaa kannata harjoittaa. Kaikki on toivotonta, koska Illuminati tyyppinen supersalaliitto hallitsee maailmaa.

 

Niinpä nämä lukijat myös vastustavat kaikenlaisia käytännön mielenosoituksia aina Capitolin mielenosoituksesta Suomen Convoyhin pitäen kaikkea feikkinä. Samoin he myös vastustavat kaikkia puolueita ja presidenttejä nähden kaikki vain jonain feikkinä näytelmänä. Politiikkaan ei kannata sotkeentua, koska Illuminaatti tms. supersalaliitto kuitenkin hallitsee kaikkea. Niinpä myös Laiton Lehti on feikki valeoppositio.

 

Laiton Lehti on vastannut näille äänestämistä, mielenosoituksia, puoluetoimintaa ja yleensäkin poliittista toimintaa vastustaville Illuminati- yms. supersalaliittoteoreetikoille monta kertaa mm. muistuttamalla, että epätäydellisessäkin maailmassa on mahdollista taistella tyranniaa vastaan mm. Ron Paulin tai edes Unkarin mallilla. Tässä yksi esimerkki:

 

Voiko Suomen pelastaa parlamentaarisesti? Illuminati-teoria vs. Unkarin malli!

 

 

Supersalaliittoteoreetikot eivät kuitenkaan luovuta. Laiton Lehti arvostaa heidän usein tärkeitä pointtejaan, mutta. Tässä muutama esimerkki lukijoiden kommenteista ja vastaus niihin.

 

Nimetön:

Kummatkin presidentit ovat raiskanneet lapsia, sekä Donald Trumpin mentor raiskasi avoimesti pikkupoikia. Onko olemassa hyviä ja huonoja pedofiilejä vai ovatko kaikki pedofiilit pahoja? Miten lapsia raiskannut Donald Trump on hyvä, mutta lapsia raiskannut Joe Biden on paha?

 

Marco vastaa:

Trump on ollut osa valtaeliittiä ja varmaan sekaantunut vaikka mihin. Hän on kuitenkin vähemmän sotahullu, ei vaadi pakkorokotuksia ja puolustaa enemmän sananvapautta ja aseenkantoa, joiden avulla on edes jotain mahdollisuutta vastustaa tyranniaa.

On erittäin tärkeä tajuta, että valtaeliitissäkin on enemmän ja vähemmän pahoja tyyppejä. Pahuudessakin on aste-eroja. Lisäksi on aina hyvä, jos valtaeliitissä on keskinäistä riitaa, kuten nyt on Rockefellerien ja Rothschildien välillä. Sitä riitaa pitää käyttää hyväksi tukemalla vaaleissa sitä pienempää pahaa eli Trumpia/Rockefellereitä, KUNHAN muistaa SAMALLA puhua totta koko valtaeliitistä ja tukea OIKEAA HYVISTÄ eli Ron Paulin porukkaa republikaaneissa.

 

Ron Paul: Amerikkalaiset kääntymässä Ukrainan sotaa vastaan!

 

 

Toinen nimetön väittää:

Jaaha. Päivän ”kontrolloitu oppositio” pläjäys Laittomalta Lehdeltä.

Trump ja Trumpin kabinetti oli täysillä tämän [6.1.2021 mielenosoituksen] provokaation takana. Netistä löytyy kuvia jossa tempauksen sarvipää-pelle ennen tätä sirkusnäytelmää kokoustaa Trumpin ex-asianajaja Rudy Giulianin kanssa (siis sen Giulianin kanssa joka oli 911:n aikoihin oli New Yorkin Pormestari ja joka osallistui 911 kusetukseen ja peittelyyn).

Koko tempauksen idea oli saada Qanon-hörhöt näyttämään idiooteilta ja siinä onnistuttiin paremmin kuin hyvin. Tämän jälkeen valtamedia niin meillä kuin muualla alkoi käsikirjoituksen mukaan niputtamaan KAIKKI nykymenoa kyseenalaistavat Qanonin seuraajiksi. Vrt CIA:n lanseeraama ”salaliittoteoreetikko” ja muut triggeritermit kuten ”antisemitisti”, ”rasisti” ja milloin-mikäkin-foobikko.

Jengi itkee Trumpin perään siis edelleen vaikka se oli Trump joka pisti Operation Warp Speedin avulla armeijan piikittämään kansaansa myrkkypiikeillä ja promoaa niitä EDELLEEN huolimatta miljoonista kuolleista ja vammautuneista! Trumpin mielestä koronarokotteet ovat ihmiskunnan hienoimpia saavutuksia. Trump myös haluaa USA:han 6G:n jolla varmistetaan loppujenkin tappaminen ja totaalikontrolliyhteiskunnan vieminen loppuun.

Kuka tän LL:n toiminnan kustantaa? SE on se kysymys, sen verran sakeeta settiä tulee harva se päivä.

 

Marco:

Onko sinun teoriasi siis, että Trump yritti estää itseään pääsemästä uudelleen presidentiksi jakokaudelle? Eli, että hän olisi ollut salaa demokraattien puolella ja yritti saada itsensä syytteseen, demonisoitua kannattajansa ja sensuroitua itsensä sosiaalisesta mediasta?

 

 

Nimetön vastaa:

Lue tämä lause niin monta kertaa kuin on tarvis:

USA:n (tai minkään muunkaan maan) presidenttejä ei valita vaaleilla, näiden marionettien valinta tapahtuu jossain aivan muualla. Demokraatit ja Republikaanit USA:ssa on saman linnun kaksi siipeä, yksi lysti kumpi milloinkin on vallassa. Aivan sama kuin meilläkin. Oppositio ja hallitus vaihtaa neljän vuoden välein rooleja ja vuorosanoja mutta agenda senkun etenee.

Jos sä et tätä ilmiselvää asiaa ole VIELÄKÄÄN tajunnut tässä maailmantilanteessa niin ehkä se oma ÄO ei sitten vaan riitä. Ehkä se on sun geeneissä eikä sille sitten vaan voi mitään :D

 

Marco vastaa:

Presidenteillä ja puolueilla on eroja. Se on nimenomaan demokraatit, jotka ihan selvästi haluavat rajoittaa Bill of Rights -oikeuksia. Tätä käsittääkseni kukaan ei kiistä eli se on fakta.

 

1. Itsepuolustuksen rajoittaminen

Se on nimenomaan demokraatit, jotka jatkuvasti yrittävät rajoittaa vapaata aseenkantoa, vaikka se on paras turva tyranniaa vastaan.

 

2. Abortti eli lasten murhaaminen

Demokraatit myös tekevät parhaansa pitääkseen abortin mahdollisimman rajattomattomana eli kannattavat vauvojen tappamista.

 

3. Sensuuri

Demokraatit myös kannattavat sananvapauden rajoituksia tukien voimakkaasti positiivista syrjintää ja näkevät joka puolella vihapuhetta. Se on nimenomaan demokraatit, jotka ovat yrittäneet luoda myös totuuden ministeriötä.

 

4. Sotahulluus

Kaiken kukkuraksi demokraatit ovat myös vielä sota- ja koronahullumpia kuin mitä Trump, joka omalla presidenttikaudellaan ei aloittanut sotia ja yritti niiden laajentumista estää sekä Syyriassa että Ukrainassa. Tämän takia neoconit hyöökkäävät yhdessä demokraattien kanssa Trumpin kimppuun ja yrittivät järjestää hänet syytteeseenkin väittäen hänen olevan mm. Putinin agentti.

 

5. Sionistinen Venäjän saarto

Suuri syy Trumpin vainoamiseen on tietysti, että sekä republikaaniset neoconit/rinot että demokraatit ovat pitkälle juutalaisten Rothschildien johtamia ja nämähän vihaavat Venäjää haluten saartaa ja tuhoten sen käyttäen USA:ta, Ukrainaa ja Suomea proxy-sotijana.

 

Ron Paul yrittää pelastaa

Republikaani- ja demokraattipuolueilla todellakin on eroja perusoikeuksien kunnioittamisessa varsinkin, kun republikaaneissa vaikuttaa Ron Paulin libertaarirepublikaanit, jotka ihan oikeasti yrittävät puolustaa Bill of Rightsia ja estää sekä koronatyranniaa että sotia. Itse asiassa Ron Paulin mukaan koko Nato pitäisi purkaa samoin kuin koko FED.

 

Vai onko Ron Paulkin sinusta yhtä paha kuin Biden???

 

Sinun asenteellasi ei koskaan voi taistella tyranniaa vastaan, koska koskaan ei ole oikea hetki tai täydelliset olosuhteet.

 

 

Toinen nimetön:

Nehän ovat olleet nimenomaan fucking Republikaanit jotka ovat kiristäneet ENITEN poliisivaltiota ja ovat vieneet kaikkein ENITEN ihmisten perusoikeuksia!

Donald Trumpikin sen sanoi: Olen parasta mitä Israelille on koskaan tapahtunut ja tulen olemaan sitä.

 

Marco vastaa:

Erittäin hyvä pointti. Tässäkin on kuitenkin suuri ero: Republikaaneissa vaikuttavien juutalaisoligarkkien johtamat globalistit (neoconit/uuskonservatiivit/uusliberaalit//RINOt eli Republican in Name Only) eivät omaa samanlaista valtaa kuin demokraateissa, joita hallitsevat totaalisesti. Jopa niin totaalisesti, että antoivat potkut puolueesta sodanvastaiselle demokraatille, Tulsi Gabbardille.

 

 

Trump nimenomaan taistelee republikaaneja aiemmin dominoimia sotahullumpia Bushien/Romneja/McCaineja vastaan. Tämän takia republikaanipuolueessa on sisällissota. Trump on SELVÄSTI vähemmän sotahullu kuin mitä neoconit, koska ei suostunut laajentamaan sen enempää Syyrian kuin Ukrainankaan sotaa. Tämän vuoksi hänet halutaan tuhota sekä demokraattien ette neocon-republikaanien toimesta.

 

Toki olet oikeassa, ettei Trump mikään hyvis ole. On hänkin sotahullu imperialisti ja osittain sionisti, mutta selvästi lievemmässä muodossa kuin mitä juutalaisoligarkkien hyppysissä olevat TÄYSIN SEINÄHULLUT demokraatit ja neoconit, jotka tosissaan yrittävät aloittaa kolmatta maailmansotaa ja jopa riskeevat rajoitettua ydinsotaa, koska laskeuma tuskin ulottuisi Israeliin asti.

 

Kaiken lisäksi republikaaneissa vaikuttaa RON PAUL, joka on todellinen hyvis lähes joka tavalla. Hänen poikansa senaattori Rand Paul ja monet muut libertaarit yrittävät koko ajan viedä republikaaneja vieläkin sodanvastaisemmiksi ja nimenomaan lopettaa sotia rahoittavan rahakoneen eli FEDIN!

 

On siis todella suuri ero republikaanien ja demokraattien välillä myös poliisi- ja sotavaltion kehittämisessä puhumattakaan kymmenessä muussa asiassa perustuslaillisesta sananvapaudesta aseiden kantoon, aborttiin ja jopa lopulliseen ratkaisuun eli SEKESSIOON, jota nyt myös jotkut republikaanit kannattavat.

 

ASA vs. USA: Kansanedustaja Marjorie Greene vaatii USA:n liittovaltion hajoittamista!

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

24 thoughts on “Lukija: Laiton Lehti on osa valeoppositiota!

 1. Kysehän oli pitkälti siitä, että kaikki britit ja kaikki amerikkalaiset ovat täysin mielisairaita ja sadistisia rikollisia. Ei ole olemassa mitään ”hyviä” amerikkalaisia ja ”hyviä” brittejä. Kaikki heistä haluavat tuhota ja mädättää muut kansat, sekä sekaantua kaikkien muiden asioihin. Ota huomioon, että nämä ovat täysin kyvyttömiä loisia, joiden on aina ollut koko historiansa pakko loisia muista ihmisistä ja muiden työstä, sekä resursseista, koska he eivät ole koskaan kyenneet, eivätkä tule koskaan kykenemään elättämään itseään ja tulemaan toimeen omillaan. Heidän ainoa elinehto on aina ollut loisia muista ja muiden työstä! Tämän takia he eivät tule koskaan suostumaan siihen, että muut voisivat elää vapaina ja itsenäisinä, koska tämä olisi täysin kyvyttömien amerikkalaisten ja brittien tuho ja loppu.

 2. Jos alat veljeilemään osan amerikkalaisten ja osan brittivihollisten kanssa ymmärtämättä, että he ovat kaikki vihollisia, jotka tavalla tai toisella yrittävät tuhota ja mädättää Suomen kansan, niin kyllä olet kansanpetturi siinä vaiheessa. Ei ole mitään hyviä ja pahoja, on vain vihollisia ja sotaa.

  1. Yrittävät? Parempi kysyä:- Milloin se loppuu? Eihän Suomessa ole mitään omaperäistä. Kaikki on matkittua ja ulkomailta tuotua.

   Ettekö huomaa?

   Suomalaisuus on hävitetty jo pari sukupolvea sitten. Ei ole mitään pidikkeitä enää kulttuuri-imperialismia vastaan. Lisäksi ihmiset ovat monumentaalisen tyhmiä ja mitään osaamattomia ulkomaalaisuuden matkijoita.

   Miksi kaikki EU:n direktiivit ylitulkitaan kansalaisen vahingoksi. Esim. nythän on tulossa määräys että kaikki omakotitalot pitää remontoida F-energiatasolle, vaikka niiden markkina-arvo on nolla.

  2. Man is evil wherever you go, Marco on totuudessa sivussa koska aina fanittaa sinne ja tänne kunnes hyvä jätkä paljastuu huijariksi.

   Trump paljastui huijariksivuosia sitten, pian on tulossa huijarina takaisin.

   1. Marcon terminaalinen naiivius on pitkään tiedostettu tosiasia, joka kostautuu kerta toisensa jälkeen, kun ei millään usko, ettei ole mitään semi-pahoja ja semi-hyviä.

    1. Olet varmaan oikeassa tuossa naiviudessa, mutta kyllä se on myös sitä, että puolipahojenkin kanssa pitää toimia politiikassa. Toki tällöin on tärkeä tiedostaa näiden olevan myös pahoja.

     Tuskinpa mikään muu media Suomessa niin avoimesti kertaa miten ne puolipahatkin ovat niitä pahoja ja kuinka myyriä löytyy joka paikassa. Annetaanhan teidänkin puhua vapaasti kertoean hurjia totuuksia, mitkä kaikkialla muualla sensuroitaisiin välittömästä ja teidät bannattaisiin.

     Parlamenttaarinen demokratia nyt vaan on sitä, että usein pitää valita kahdesta pahasta se pienempi paha, jotta voi estää sen suuremman pahuuden,kuten esim. ydinsodan.

 3. Amerikkalaista, brittiläisiä ja ruotsalaista saastaa ei pidä enää koskaan päästää Suomeen ja Eurooppaan. Ei yhtäkään. Et voi veljeillä ja myötäillä osan heidän kanssaan, vaan tämä on sotaa laillisin keinoin.

 4. Sota on nousemassa laillisin keinoin, sillä amerikkalaiset ja britit eivät myöskään tule vapaaehtoisesti korvaamaan lukuisille uhreilleen ja lukuisille orjilleen, jotka ovat tuoneet amerikkalaisten ja brittien lihavan elintason.

 5. Ja mitä sitten jos tulee joku sekessio? Luuletko tosissasi, että ne ”hyvät” amerikkalaiset ja ”hyvät” britit suostuisivat korvaamaan rikoksensa uhreilleen ja orjilleen? Eivät tietenkään! Onkin lopulta syntymässä lopullinen sota laillisin keinoin hyvän ja satanistisen pahan välille, jossa nämä rikolliset ja sairaat satanistit tullaan lopulta kaatamaan ja saamme lopulta oikeutta. Ei ole mitään ”hyviä” amerikkalaisia ja ”hyviä” brittejä. Tällainen puhe vain edesauttaa heidän tuhoisaa läsnäoloa keskuudessamme, jolloin he tuhoavat ja mädättävät kansojamme yhä lisää ja jatkavat meistä loisimista. Tämän rikollisen ja sairaan saastan kanssa ei tule koskaan olemaan yhteiseloa, vaan suojelemme pientä kansaamme tältä saastalta. Oli sitten mikä lie republikaani tai muu tahansa. He ovat kaikki samaa vihollisten sairasta, loisivaa ja tuhoisaa saastaa.

 6. Trump vasta kehui kuinka hän tulee varmistamaan, että kokeelliset ja murhaavat injektiot tullaan saamaan super-nopeasti kaikkien käsivarsiin ja kuinka kaikki sujui hänen ansiostaan niin nopeasti!

  Tutustu aluksi vaikka Rockefeller Foundationin satanistisiin suunnitelmiin. Kaikki eliitistä on sitoutunut toteuttamaan YK:n Agenda-suunnitelmaa ja samoja tavoitteita. Kyse ei ole mistään ”super-salaliitosta”, vaan he kaikki ovat sitoutuneet täysin saman suunnitelman toteuttamiseen riippumatta ketä äänestetään ja mikä puolue tai presidentti voittaa vaalit!

 7. USA on keskitysleiri ja kapitalistinen riistokehitysmaa. Ihminen joutuu kadulle korkeiden sairaanhoitokudtannusten takia.

  USA:n ihannointia ei voi käsittää.

 8. Tämä poliittinen teatteri ja edustuksellinen demokratia ei häviä mihinkään jos lietsotaan äänestämättömyyttä ja osallistumattomuutta. Vaikka äänestysprosentti olisi 10% niin vaalit ovat aina legitiimit muodoatamaan aina vaan uusia ja uusia eduskuntia ja eliitin työ vain helpottuu jos ei mukana ole edes todellisia haastajia.
  Enemmän näkisin ongelmana sen perseilyn, missä Marcokin oli mukana 2019 vaaleissa että elätellään jotain toiveita menestymisestä täysin puutteellisilla listoilla ja sitten pannaan kaikki vaalivilpin syyksi, vaikka sillä ei ole mitään merkitystä silloin kun oppositio ei itse osaa järjestäytyä eduskuntavaaleihin. Paikallistason palikkavaaleilla taas on hyvin vähän merkitystä mihinkään, mutta nekin on tärkeitä välietappeja eduskuntavaaleille kun taas jotkut eurovaalit on täysin turhaa korruption tukemista.

 9. ”Demokraatit ja Republikaanit USA:ssa on saman linnun kaksi siipeä, yksi lysti kumpi milloinkin on vallassa. Aivan sama kuin meilläkin. Oppositio ja hallitus vaihtaa neljän vuoden välein rooleja ja vuorosanoja mutta agenda senkun etenee.”

  Ainakin täällä Suomessa tätä asiaa ei voi kieltää varsinkin nuo kolme isointa perinteistä puoluetta (SDP, Kok, Kesk) ovat saman talon eri siivet ja kaikki ”hallituskriisit” ja se että yksi näistä kolmesta on aina nimellisesti oppositiossa on vain teatteria jolla tyhmille kansalaisille uskotellaan että näiden kolmen puolueen välillä muka olisi eroja. Varsinkin tällä hallituskaudella tuo on ollut jo niin läpinäkyvää että sokean-Reetankin pitäisi nähdä helposti sen läpi, uskoiko joku oikeasti että Keskusta oli oikeasti kaatamassa hallitusta jossain välissä kun nämä puolueet on liimattu yhteen Eri Keeperin sijaan WEF:illa ja Keskustan ryhmänjohtaja kirjaimellisesti KIELSI arvostelemasta Marinin jauhojengi sekoiluita? Miksi Keskustan maakuntahanke runnottiin nyt väkisin läpi demarien kanssa hyvinvointialueiden muodossa Keskustan ”vastustajan” SDP:n tuella laittaen sote-alan työpaikat kaaokseen samalla tehden terveyspalveluista sekavampia ja kalliimpia loppukäyttäjille? Miksi kunta- ja valtiotasojen väliin piti luoda turha väliporras johon tietenkin piti luoda virkoja epämääräisille johtajille… minkähän puolueiden poliitikkojen kavereita näistä uusista nimellisistä viroista mahtaa löytyä ja kumpaan löytyy enemmän rahaa, näiden uusien johtajien palkkoihin vai terveyspalveluiden kehittämiseen? Niin ja mitä siihen kolmanteen tahoon tulee niin kaikki suurimmat hulluudet menivät tällä hallituskaudella läpi KOKOOMUKSEN äänillä joten on täysin selvää että ainakin nämä kolme ovat yhtä ja samaa porukkaa.

  Kysymys kuuluukin että mikä näiden muiden puolueiden rooli oikein on? Onko Perussuomalaiset tuon talon uusi neljäs siipi, tuulikaappi josta on ovet Keskustan ja Kokoomuksen tupiin vai pelkkä WC Kokoomuksen tiloissa? Onko Vasemmistoliitto vastaava tuulikaappi Keskustan ja SDP:n siipien välillä vai joku varastokoppi demarien tiloissa? Vihreät, RKP, KD ovat myös saman talon osia, kysymys on vain siitä mikä heidän paikkansa on tuossa talossa.

  Mitä näihin uusiin pienpuolueisiin tulee niin varsinkin VKK:n ja Sinimustien kohdalla pitää jo kysyä ovatko nämäkin laajennuksia tuohon samaan rakennukseen vai vain jotain surkeasti lähimaastoon rakennettuja puumajoja? Ehkä olen naiivi optimisti sen suhteen että vielä elätän pientä toivoa siitä että joku rakentaisi uuden paremman talon tuon entisen kolmisiipisen hirvityksen viereen ja tuon vanhan rakennuksen annettaisi lahota kasaan. Näillä näkymin näyttää kuitenkin siltä että tuon vanhan homerakennuksen kasassa pitämiseksi ollaan valmiita uhraamaan kirjaimellisesti kaikki sen sijaan että myönnettäisiin että se on aikansa elänyt toivoton tapaus samaan tapaan kuin monissa kunnissa on rakennuksia jotka ovat joko niin homeisia että niissä töitään tekevät ihmiset takuulla sairastuvat kaikenlaisiin tauteihin (esim. koulut, vanhainkodit ja vaikkapa terveyskeskukset) tai muuten niin huonokuntoisia ettei niiden korjailussa ole enää mitään järkeä mutta ne on vain pidettävä pystyssä koska se ”kulttuurikohde” tai jollain muulla tekosyyllä jolla ei ole enää ollut merkitystä kenellekään vuosikymmeniin.

  PS. Mikäli se Cabal/illuminati/supersalaliitto hallitsee kaikkia puolueita mukaanlukien nämä uusimmat pienpuolueet ja jokaikistä poliitikkoa niin miksi nähdä vaivaa myyrien ja muiden soluttaujien asettamisesta näihin jos hekin kaikki ovat samojen tahojen ohjaamia ja ajavat samoja tavoitteita? Entä sitten nämä kalliit mustamaalauskamppanjat vaikkapa ”putinisteja” kohtaan, mihin niitä tarvitaan jos kaikki ovat samassa leikissä mukana? Lisäksi me suomalaiset kansana olemme niin tyhmiä että suuri osa meistä oikeasti uskoo jo muutenkin että noiden kolmen suurimman puolueen välillä muka olisi eroja, että persut olisi vaihtoehto niille tai kaikki mitä Brysselistä tai Washingtonista päätetään on meille eduksi tai ainakin jotain sellaista mitä meidän pitää toteuttaa riippumatta siitä muissa maissa tehdään, pitäähän Suomi-neidon olla mallioppilas jonka pitää kerryttää ”arvopääomaa” eli ainakin meillä se oikeasti naruista vetelevien tahto menisi läpi ilman tuota vaivannäköäkin?

  1. Hienoa pohdintaa. Puoluemafia on kansan vihollinen, se on ainakin tosiasia, muu niiden esittäminen on halpamaista teatteria. Kuka hullu kehtaa enää jotain suurten puolueiden vaalitenttiä katsella. Ehkä lapset, kun näkevät siellä hulluja ja huonosti käyttäytyviä ”aikuisia”.

  2. ”Mikäli se Cabal/illuminati/supersalaliitto hallitsee kaikkia puolueita mukaanlukien nämä uusimmat pienpuolueet ja jokaikistä poliitikkoa niin miksi nähdä vaivaa myyrien ja muiden soluttaujien asettamisesta näihin jos hekin kaikki ovat samojen tahojen ohjaamia ja ajavat samoja tavoitteita? ”

   Olisi ehkä eduksi ajatella Illuminatia, kuten Steve Jackson sen 80-luvulla kuvasi – kortti-/lautapelinä. Tässä pelissä Illumantin valistuneilla on omat sääntönsä, jonka puitteissa toimitaan, sillä jos peliin osallistujat ihan tosissaan aikoisivat suistaa toinen toisensa hengettömiksi, niin se olisi tapahtunut jo satoja vuosia sitten. Ainoa keino jolla eliitti saa nauttia etuasemastaan kaiken mellakoinnin keskellä, on että he taistelevat toisiaan vastaan AINOASTAAN omin herrasmiessopimuksen sallimin keinoin. Käytännössä kansa saa kärsiä ja yksittäiset eliitin pelinappulat, ei entiteetit itse.

   Mitä itse sitaattiin tulee, niin myyrät ja soluttautuneet ovat vain yksi sivistynyt keino taistella vallan nokkimisjärjestyksestä, muiden valistuneiden kanssa.

 10. Toinen vaihtoehto on käytännössä vain aseellinen vallankumous ja siihen tarvittaisiin joko Suomen armeijan tai Venäjän ja heidän asevoimien tukea, koska yksin sellaista ei pysty toteuttamaan katutason ihmiset länsimielistä valtiojärjestystä vastaan ja selviämään siitä.

  1. Lännen ”älykkäät” valkoiset ovat aina olleet kansanpettureita ja mädättäjiä. Ainoa vaihtoehto on tehdä laillinen diili venäläisten kanssa, kuitenkaan alistumatta myöskään venäläisille. Lännen valkoiset ”älykkäät” eivät tule koskaan olemaan puolellasi, vaan sinun pitää itse taistella laillisin keinoin vapautesi ja oikeutesi. ”Älykkäät” valkoiset eivät tule koskaan olemaan missään sinun puolellasi, vaan ainoastaan sinua vastaan.

 11. Onko Euroopan pitkäaikaisin ja komein presidentti Luasenko muka mädättäjä?

  Ehei! Luka laittoi suvakit ruotuun Valko-Venäjällä ja nyt suvakit ovat hätätilassa.

  Sen lisäksi, että Luka on maailman paras presidentti, niin hän on myös erittäin taitava jääkiekkoilija ja tehokas halkojen hakkuussa!

 12. TULSI kuulu WEF:iin!!! Nk. ”DEMOKRAATIT” ovat GLOBALISTI-KOMMUNISTEJA-YK- SATANISTEJA-PEDOFIILEJA-ABORTOIJIA-NWO-DEPOPULATION, SYVÄVALTIO, CIA, FBI, VALKOISEN RODUN KANSANMURHAAJIA- OIKEAN USA:n VIHAAJIA-YLIRIKKAITA elitisteja, jotka KUSETTAVAT mustia, latinoita ym. …. TRUMP tullut RINOjen ulkopuolelta eli ”demokraattien” Republikkaanisilta RIKOSKUMPPANEILTA!

  CLINTONIEN ”ruumissäkki”täyttyi taas kun 54-vuotias nainen ”KUOLI” ”lento-onnettomuudessa” ”TURBULENSSIN takia” – oli virallinen selitys. Nainen oli ollut Clintonien MAFIAN palveluksessa ”Irtisanomiset” noudattelevat ITSENSÄ Josif Stalinin ”KULTAKELLO” -linjaa!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*