3 thoughts on “Myyrien valtakunta-sarjakuva

 1. https://mvlehti.net/2023/03/10/paivan-kuvat-mielisairasta-lapsivakivallan-taidetta-esilla-eu-parlamentissa/

  Onko tuo terveen mielen tuotosta? Suomessakin terveet viedään pakkohoitoon, mutta itselleen ja muille vaaralliset ovat vapaalla jalalla ja maan johtotehtävissä. Kyllä tuo enteilee lopun aikoja, sen sanoo terve järkikin, ei siihen Raamattuakaan tarvita.

  Olkaamme siis huolettomia, meitä johtaa mielisairaat hullut.

  Psykologit ja psykiatrit vaikuttavat myös psykopåaateilta, ja käyvät h i t a a l l a. Ei niiden jutut etene. Heittävät vaan nappia pari kertaa päivässä naamaansa.

  Vai mitä tuumaat Turun toisinajattelijoiden vankimielisairaalan ylilääkäri Hannu Lauerma?

  1. On kyllä kuin pahimmilta nettisivuilta, niiltä sairaimmilta minne joskus eksyny kuten meksikon konnien tekemistä tuommoisista aikuisille kun ollut mvtä aiemmi lukeneena jonkun kommentin linkkinä ja sitte tuota eeuussa missä soini, voi voi. Tuo pitäisi nääs ottaa Marcon tapetille kun täällä ei oo tungosta niin ei kukaan nääs.

  2. No öööh kaikkihan lähtee siitä äää että rikollisuus toistuessaan sukupolven yli saa yhä järkyttävämmmmpiä piiiirteitä ääööh joo ja lapsuuuus on aika jolloin pitäisi.. joo joo hyysäri hilijjaa, tiedetään sun suvaitsevan rikollisia ja nyt niitä ”mielenvikaisia” ramppaa rajan yli saat päästellä vapauteen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*