Free speech 10 maaliskuun, 2023

 

Venäjä on tämän vuoden puolella edennyt koko ajan eri puolilla Donbassin rintamaa. Natottajien mukaan sillä ei kuitenkaan ole mitään merkitystä mihinkään.

 

Yli 100 000 ukrainalaisen henki ei tietysti paina vaakakupissa. Sotaa pitää jatkaa Venäjän heikentämiseksi viimeiseen ukrainalaiseen ja suomalaiseen.

 

Siis vaikka se ei edes heikenny, vaan mobilisoi koko ajan lisää joukkoja ja kalustoa saaden samalla sotilailleen äärimmäisen tärkeää sotakokemusta!

 

 

 

 

12 thoughts on “Päivän video: Venäjä jyrää (K21)

 1. Pahasti käynyt Ryssille kuin Suomi sodassa. Sitä saa mitä halajais antaa. Paha saa palkkansa, ei ole Pekkaa parempia. Vai onko nuo sammuneet?

  1. ”Ryssille”. Onko sinun lukemisen ymmärtämisessä /vieraan kielen kääntämisessä jonkin asteinen ongelma vai kuulutko niihin jotka levittävät mis/dis informaatiota lampaille?

   1. Siten miten täälläkin:

    Täällä olevilla ei ole ”kunnon elämää”, mitä tekisit sille Marco että täällä joku pieni oikea asia esim. maahanmuutto etenisi?

    Älyä selvästi on, mutta menee hukkaan. Miten saada toimintaan.

    Miksi ei edetä mihinkään?, kenenkään ei kannata esim. äänestää kun haukut kaikki, vaikka aina se tyhjää parempi on, sillä parempi äänestää parempaa huonoa.

    Kiteytettynä täällä kerrotaan joka päivä että maailma tuhoutuu, ei paljon edistä.

   2. Todennäköisesti on ryssiä, mutten katso kun k-21 ja en semmoisista välitä, ei tee ihmiselle hyvää, vaikka luulen tuon olevan ok sota video vaikkei olisi sensuroitu. Ei täällä yleensä mällätä kuten ”väkivaltaääliöiden” mässäävillä sivuilla, neekeri videot sitten yleensä pahoja ja vituttaa ja ahdistaa kun hakkaa auttajia.

 2. Suomi on tosiaan menossa sotaan, jos on uskomusta ”Maavoimaseminaari 2023 1. Paneeli: Ukrainan opit ja niiden vaikutukset paikallispuolustukseen” youtube videot kohtaan 39,14 ”Teistä jokainen tietää hyvin tässä ei ole paljon aikaa, kun toimet alkavat tänne Suomeen”

  1. Emmää ainakaa mee ku emmää oo käyny ees armia ja mullon sukulaisia ruottisa ni mää meen sinne. Oli mulla pienenä imppari. Haaparannan kautta, mutta tulleeko sinne kelan tuet hyvin ja saako kohtuullise rauhallisen alueen ja sossukämpän ihan ookoosti ja onkoha sielä pakko käyä tai siis suorittaa rahan eteen ku kaverilla on hulluuseläke mutta mää en saanu ku juonu?

   1. Mene NO GO alueelle, niin poliisi ei tule hakemaan sinua. JOudut maksamaan jengeille suojelurahaa. Suoraan Kelasta rahaa jengiläisen tilille.

 3. HYÖKKÄYSVOIMAT ent. Suomessa suunnittelevat ASEVELVOLLISUUSIÄN nostamista 65-vuoteen. Eli ”VIRTAVIIVAISTETAAN” toisin kuin ukrainassa niin, ettei PAPPOJA ym. raihnaisia tarvitse ”REKRYTOIDA” vasta sitten kun AKTIIVI-IÄSSÄ olleet SOTILAAT ovat jo MURHAUTETUT taistelussa pahuutta vastaan.

  Ja mikä PARASTA. YLIVIISAIDEN puuteripää KENRAALIEN sytäntä erityisesti LÄMMITTÄÄ, ettei SOPPATYKKEJÄ tarvitse ostaa VARASTOIHIN RUOSTUMAAN. Kun ”oma” (Bidenin, NATO;n) TYKINRUOKA balansisoituu eli hauskasti mainiten – ”elää” niin, että KUNNIANKENTILLÄ kaatuu LGBTQ+:n eli lyh. SAATANAN puolesta etteipä niitä ”TURHIA SYÖJIÄ” sitten ENNÄÄ ookkaan!!!

  Näin SUTJAJKKAASTI se KESTÄVYYSVAJE hoitellaan ilima turhaa REMOKRATIAA, joka on tunnetusti niin PIRKULEEN KALLISTA touhua!!!

  1. Ja vanhukset jätetään mätänemään hoitokoteihin kun hoitajat pakenevat Ruattiin. Sota nollaa saldot, eiks niin. Eläkkeitä ei tarvitse maksella, eipä ole sodan jälkeen millä maksaakaan. Kyllä SALE tietää ja osaa suunnitella kaiken etukäteen tarkasti! Kenen puolella Sale on, kuka maksaa?

Comments are closed.