Marco de Wit 10 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut miten ukrainalaisten avainkaupunki Bakhmut on joutunut saarroksiin.

 

Ukrainalaisten pako Bakhmutista jämähtänyt: Vajosivat mutaan!

 

 

Laiton Lehti on myös kertonut miten Bakhmutin kaatuminen hajottaisi toisen kolmesta Ukrainan puolustuslinjasta.

 

Ukrainan rintama romahtamassa? Kuinka tärkeää on Bakhmutin valtaus?

 

 

Tilanne on nyt mennyt niin pahaksi, että Bakhmutiin on jäänyt saarroksiin jopa 10 000 ukrainalaista sotilasta. Lisäksi tilanne muuttuu päivä päivältä vaikeammaksi. Ensinnäkin Wagnerit ovat ottaneet dronet käyttöön ja näin pystyvät entistä tarkemmin tykittämään sekä täydennyksiä tuovia että pakoa yrittäviä joukkoja.

 

 

 

 

Toiseksi, wagnerit etenevät koko ajan myös Bakhmutin sisällä! Nyt wagnerit ovat jo saaneet KOKO kaupungin itäpuoliskon haltuunsa

 

 

 

Kaiken kukkuraksi Wagnerit etenevät myös etelästä kohti ydinkeskustaa.

 

 

 

Ukrainalaiset eivät kuitenkaan vieläkään halua luovuttaa eivätkä varsinkaan heidän Youtube-kanavinsa propagandistit. Nyt ukrainalaiset ja muut natottajat ovat alkaneet haaveilemaan vastaiskusta Bakhmutiin!

 

Harhoissaan natottajat selittävät, että wagnereiden tilanne on vaikea, koska heidän rintamalinjansa on kaksinkertaistunut. Toki tämä sinänsä pitää paikkaansa. Juuri tämän takia Bakhmutin kaatuminen olisi wagnereille niin hyödyllistä, koska se lyhentäisi valtavasti heidän rintamalinjaa.

 

Mutta hetkinen! Suomalaisten natottajien mukaan Bakhmutin kaatumisella ei pitänyt olla mitään suurta merkitystä.

 

 

CNN vs. Teppo Ovaskainen: Suomen valtamedia vähättelee Bakhmutin saartoa jopa enemmän kuin CNN!

 

 

Tässä siis nähdään jälleen farssimainen kaksoisstandardi. Natottajien mukaan rintamalinjan pituus voi vaikuttaa vain wagnereita heikentävästi eikä koskaan vahvistavasti!

 

 

 

 

Totta myös on, että wagnereiden on suhteellisen vaikea edetä idemmäksi, koska siellä on ylänköä.

 

 

Näistä faktoista monet natottajat kuitenkin vetävät sen johtopäätöksen, että Ukraina muka pystyy saartamaan Wagnerit!!

 

Ai miten?? No, saarrostamalla Bakhmutia saarrostavat wagnerit!

 

Kaiken kukkuraksi tämä saarrostus muka tapahtuisi läpi wagnerien hallitsemien ylänköjen. Nähtävästi ukrainalaisia eivät ylängöt hidasta, vaan ainoastaan wagnereita!

 

 

 

Tässä nähdään taas miten natottajat ovat ihan samanlaisia kuin suvakit: Kaksoisstandardi ja elämän tosiasioiden tuomitseminen vihafaktoina. Näin sitten pystyy elämään lapsellisessa mielikuvitusmaailmassa.

 

Ei ihme, että sen enempää suvakit kuin natottajatkaan eivät koskaan suostu lyömään vetoa.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

19 thoughts on “Ukrainan armeija yrittää vastahyökkäyksellä pelastaa Bakhmutissa saarroksissa olevat joukkonsa!?!

 1. Veikkaan että muutaman päivän kuluessa tapahtuu ”järrrkyttävä kemiallisten aseiden käyttö” täysin viattomia ukrainalaisia vastaan eli suomennettuna false flag operaatio tyyliin syyria. Joko valkoiset kypärät, nuo pyyteettömät hyväntekijät on tuotu paikalle järjestämään kuvaukset?

  1. Ukraina on ryöstetty. Oligarkit myyvät jo mustaa multaa öljysheikeille. Kaikki irtonainen lähtee siitä maasta. Ja iso meteli nostetaan jostain sotasaalispesukoneista! Saahan niistä viriteltyä vaikka panokoneen emännälle, kun isäntä on muissa maisemissa eikä kotona huolehtimassa aviovelvollisuuksistaan.

  2. Äärimmäisen todennäköinen skenaario.

   On suorastaan hämmästyttävää että vielä noita ei ole nähty…

 2. Ukrainan hallituksen tienpitoon varatut rahat ovat näköjään jääneet byrokratian voiteluun.

  Kuinka Siomessa. Riittää kun Mannerheimin kevyen liikenteen väylät ovat kunnossa. Muulla maalla ei ole mitään väliä.

 3. Venäjän armeijalla kuulemma kulukuvälinneet ovat huonossa kunnossa, autot ja psnssarivaunut. Jumia täydentää Ukrainan surkea tieverkko. Kävellen olisit nopeammin perillä.

 4. Sanna pois bilettämästä. Olisi kiva nähdä se Ukrainassa MUTAKYLVYSSÄ. Oppisi elämään ihmisiksi.

  Vasta kurjuus ja kärsimys hioo ihmisestä timantin. Vanha venäläinen viisaus.

  1. Onko sullaki vinttiunelmana, ite sannalle myöteisok kun bäin unta että olin senkaa teltas. Lähtis varmaa näkö kun näkisin sen. Mutasta lähtee näkö helposti kun siellä paljon niitä loisia, enkä tarkoita venuja vaan parasiitteja enkä nyt tarkoita teitä enkä maanteitä. Voitas sitten olla silmäsamikset.

 5. Valenatsien hyökkäyksestä tulee todennäköisesti täydellinen farssi. Eiköhän wagnerin supersotilaat ole varautuneet tähän farssioperaatioon! Suvakit tulevat tarvitsemaan kriisiapua!

  Suvakkien jakomielisyys on tullut erinomaisesti ilmi koronatyrannian yhteydessä. Suvakit fanittivat maskeja, myrkkypiikkejä ja rajoituksia. Suvakit myös haukkui maalaisjärjellä varustettuja ihmisiä ”kulkutautimyönteisiksi”! Mutta sitten alkoi apinarutto leviämään homojen keskuudessa joissakin pride-tapahtumissa. Tämän jälkeen apinarutto alkoi leviämään homojen lemmikkikoiriin ja lapsiin, jotka asuivat homojen luona. Yhtäkkiä suvakit vaikeni täydellisesti ja apinarutosta ei enää puhuttu mitään.

  Tuliko suvakeista kulkutautimyönteisiä apinaruttofaneja?!! Eihän homot voi tehdä mitään pahaa!

 6. Vain Ukrainan hallinto itse tuntuu ymmärtävän Bakhmutin tärkeyden sillä länsimaiset propagandalaitokset vain vähättelevät sitä. Ukraina puskee ja koittaa puskea aina vain lisää sotilaitaan sinne.

  1. Z ei taaskaan pääse puhumaan Oscarien jakotilaisuuteen, vaikka on näyttelijä ja samaa heimoa kuin koko Hollywood. Mikä on syynä.? Pääseekö edes Euroviisuihin esiintymään?

   Joko alkaa Z-naama kyllästyttää Amerikan unelmatehtailijoita. Kohta heitetään Z sivuun?

 7. Veikkaan, että tuolta näyttää Suomen tiet noin neljän vuoden päästä toisen täystuhohallituksen seurauksena. Meidän pitää antaa kohta taas miljardeja Italian ja Espanjan pankeille, muuten euro kaatuu. Lisäksi tukipaketit etelä-Euroopan maille asuntojen lämpöremontteihin.

  Kukaan avunpyytäjä ei saa jäädä ilman. Muut ensin, kaikki itsekkyys on vaarallista. Anna ensin kaikki muille, katso vasta sitten jäikö itselle jotain. Jatkakaamme siis ”kyllä herra”-politiikkaa vielä seuraavatkin neljä vuotta!

 8. Saarikko vaatii nyt leikkauksia eläkkeisiin ja koulutukseen. WEF-koulutettu nuori poliitikko. Jos äänestätte kepua, se vie leivän mummojen suusta ja kirjat koululaisilta. https://yle.fi/a/74-20021800

  LEIKKAUSTEN KOHTEENA KEPULLEKIN OVAT AINA SUOMALAISET. Eikös jätetäkin Kepu alle 10 % puolueeksi vaikka se toreilla suu maireana lupailee kaikille hyvää. Saarikko samalle pihalle Kepun johdosta.

 9. No niin! jauhojengin johtohahmo Sanna Marin On Ukrainan esinahattoman natsipresidentin kanssa hautajaisissa, jossa arkussa lepää hyvin, hyvin pahamaineinen valenatsi! Täällä on kuva! https://t.me/s/DonbassDevushka

  Miksi esinahattoman Klausin sätkynukke(Marin) ei mene saman tien Bakhmutiin? Tässä olisi nyt erinomainen tilaisuus päästä tästä SDP-loisesta eroon!

 10. ”PELASTAA??!!!” Siis miltä? Jos nuo PIRUPARAT ”pelastetaan” PSYKOPAATTI presidentin ja NATSIEN käsiin niin… ”HALLELUJA” eli Selenkyksi: PAM. PAM ja pettureiden merkit OTSAAN! Ja taas ”MORAALI” nousee. Luulenpa, että Ukrainassa jo KAIKUU kun hihkaisee!!! EI naurata!

  VOIMAT, jotka EIVÄT ole AITO UKRAINALAISIA toteuttavat ”RINTAMAKELPOISEN” George Soroksen ”AVOINTA ARKUN KANTTA” eli ukrainalaisten IHMISPARKOJEN kansanmurhaa, jota tämä JUUTALAINEN kusipää laittoi TOTEUTTAMAAN Venäjän. Aivan kuten TURMELTUNEET uskossaan olevat YLIPAPIT tunkivat JEESUKSEN teurastettavaksi ROOMALAISILLE Maaherra Pontius Pilatukselle, joka HÄNKÄÄN ei voinut KÄSITTÄÄ tätä MIELETTÖMYYDEN määrää!!!

  1. Roomalaiset saivat tarpeekseen juutalaisista ja rabeista Jeesuksen kuoleman jälkeen: – juutalaiset karkotettiin hevon vittuun Palestiinasta maailman ääriin (=menivät Ukrainaan) ja legioonalaiset tuhosivat Jerusalemin temppelin kuten Jeesus ennusti. Nyt ne ********** tulivat uudelleen samoille alueille sortamaan naapurikansoja rasismillaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*